Libo te uvijek ima mramor sloga.sto se ba sekiras.a ne sekiras se.NKMramor je napisao/la:Da vidimo ko će pokušat' odbranit ovo...

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Libo te uvijek ima mramor sloga.sto se ba sekiras.a ne sekiras se.NKMramor je napisao/la:Da vidimo ko će pokušat' odbranit ovo...
Koja ba mrtva Sloga, kakav Mramor. Ne sekiram se đavola ba, pusti tu priču...Sariel je napisao/la:Libo te uvijek ima mramor sloga.sto se ba sekiras.a ne sekiras se.NKMramor je napisao/la:Da vidimo ko će pokušat' odbranit ovo...
Hos da se kladimo da nismo? Smijes li .posta hos??RollingPaper je napisao/la:Sta ba pričate vi, jeste li vi svjesni da smo mi suspendovani?
Joj sta pišeš, pa ti misliš da je meni drago? Navedi mi dokaze da nismo, obraduj me bolan bolanSariel je napisao/la:Hos da se kladimo da nismo? Smijes li .posta hos??RollingPaper je napisao/la:Sta ba pričate vi, jeste li vi svjesni da smo mi suspendovani?
Prvo da se kladimo.moze?RollingPaper je napisao/la:Joj sta pišeš, pa ti misliš da je meni drago? Navedi mi dokaze da nismo, obraduj me bolan bolanSariel je napisao/la:Hos da se kladimo da nismo? Smijes li .posta hos??RollingPaper je napisao/la:Sta ba pričate vi, jeste li vi svjesni da smo mi suspendovani?
Moze biti da je neki pritisak na njega da se postigne dogovor, a moze biti da su totalni retardi i ne zele dati tih 28k da nas ne suspenduju. Stvarno ne trazim da ulazu neke ogromne pare u Slobodu ali ako nisu u stanju dati 28k pa makar ih i vratili od ulaznica naredne utakmice onda nek se gone u pmNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Opusteno, uvijek se ovo rijesi
Suti, cut će te predsjednikSariel je napisao/la: Prvo da se kladimo.moze?
A ja imam neoborive dokaze.ajd ako smijes.umirit dusu
Pa ti nisi dobar hljeba mi. Nemaju 28 hiljada da isplate i pazi sad, lik ne da pare, po cijenu suspenzije.SARS je napisao/la:Zeljo dao Mujkicu pare da ne pristaje ninakakve dogovore, eh eto sad se mozemo halaliti sa europom i sa klubom definitivno, opet ponavljam od danas pricu **** MAJKU SVIM SKUPSTINARIMA SLOBODE,UPRAVNIM ODBORIMA SVIM KOJI SU DO SADA PRODEFILOVALI I JASMINU IMAMOVICU
Pa jesu mu htjeli dati 10.000 odmah i on nece kao da pristane, halo 10.000 u danasnjem vaktu koja budala ne bi uzela i ostalo ces dobiti na rate, nikog ovdje ne opravdavam al Opet **** mater svima ovima koje sam gore nabrojao plus da se nadovezem "NASOJ DJECI"NKMramor je napisao/la:Pa ti nisi dobar hljeba mi. Nemaju 28 hiljada da isplate i pazi sad, lik ne da pare, po cijenu suspenzije.SARS je napisao/la:Zeljo dao Mujkicu pare da ne pristaje ninakakve dogovore, eh eto sad se mozemo halaliti sa europom i sa klubom definitivno, opet ponavljam od danas pricu **** MAJKU SVIM SKUPSTINARIMA SLOBODE,UPRAVNIM ODBORIMA SVIM KOJI SU DO SADA PRODEFILOVALI I JASMINU IMAMOVICU
![]()
![]()
Još vrhunac ovakva izjava i opet je neko drugi kriv.
Bas tako, covjek nece 10 hiljada i to je to. Onda mu plati 28 hiljada kojih moras kada covjek ne zeli nista drugo.NjonjoVam je napisao/la:OFK Sloboda je plan nekad bio,da nije mozda aktiviran ponovo?
To se MORA platiti,presuda je presuda tu nema zbora!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.