Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Koliko sam ja čuo, Rahmanović napao Krleta jer ovaj stalno diže trofeje, ne da saigračima uopšte. Navodno na Grbavici nemaju takvih problema.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Ma umalo se nisu i ostali potukli, bio to dogovor Krleta i Rahmana da ga ovaj pusti, a da poslije podijele lovu...
5 mjeseci nisu platu primili, pa se nema...
Zato se i zakuhalo...
Rekao Rahmanovic da ce juce biti plata, pa nije, onda se Hodžic naljutio sto je slagao, jer nije jeo vec dva dana, pa ga udario od pozadi, ovaj mu uzvratio i pocela tuca, onda Krle dosao sa nekim sesirom i oni ubacivali koliko je ko imao love za opkladu...
Poslije se ispostavilo da je Rahman namjerno dobio batine, ali dobio on milju, Krste milju...
- kerimatomic1921
- Kontakt:
opet isti akteri kao i prosle godine u obracunu 

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- feniksptica
- Kontakt:
Je l se ovo navijaci Zelje nekome smiju ?? Dobro imaju obraza i vremena od svojih problema. Svaka cast, cijenim entuzijazam
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
I uz dodatak Velkovskog, ali imamo sad jos jedan problem...
Traži i Vinko udio u te dvije milje, Krste mu dao 200 Km, ali nije Rahmanovic i rece on njemu da mora sad da mu on da 300 KM...
Ovaj se pobunio jer dobio batine i jos stoju da da vise od Krleta...
Kaže Vinko...To ti je kamata sto nisi odma' donio pare meni i neces igrati dok je ne das...
Sad umjesto treninga organizujemo tuce, dolazi narod pa se kladi...
-
- Kontakt:
Realno, boli nas qurac za Ćelik i vašu skupštinu. Imaš pdf druga liga pa piši tamo.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
I zavrsit ce. Nakon 2-3 poraza noga mu je. Cuj mu price i hajke na Derica. Pa nije ovo balet vec fudbal u kojem su povrede neminovne. Brz oporavak Hasanovicu.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Onakav start, na prijateljskoj utakmici, je apsolutno nepotreban. Pa cak i divljacki. Prijateljska utakmica je ljudi dragi.tcity055 je napisao/la: ↑13 jul 2020, 16:35I zavrsit ce. Nakon 2-3 poraza noga mu je. Cuj mu price i hajke na Derica. Pa nije ovo balet vec fudbal u kojem su povrede neminovne. Brz oporavak Hasanovicu.
-
- Kontakt:
Pa nije ni ragbi,prijateljaska je mogo je lakse malo eto i mi smo vam samo tri komadw uvalili nismo htjeli da budemo grubi prema vama(bolili nalica jos guza?)tcity055 je napisao/la: ↑13 jul 2020, 16:35I zavrsit ce. Nakon 2-3 poraza noga mu je. Cuj mu price i hajke na Derica. Pa nije ovo balet vec fudbal u kojem su povrede neminovne. Brz oporavak Hasanovicu.
al pitari nesto irfu prozivaju a nemaju pojma da sve insajderske tko nam dolazi se kazu u birtiji
amateri zesci 

- kerimatomic1921
- Kontakt:
I sto je na kraju samo rahmanovic kaznjen?Vanja8 je napisao/la: ↑13 jul 2020, 16:16I uz dodatak Velkovskog, ali imamo sad jos jedan problem...
Traži i Vinko udio u te dvije milje, Krste mu dao 200 Km, ali nije Rahmanovic i rece on njemu da mora sad da mu on da 300 KM...
Kaže Vinko...To ti je kamata sto nisi odma' donio pare meni i neces igrati dok je ne das...
Da smo Srbina kaznili ne bi nam Vico više štimao titule. Jbg, kazni Bošnju i šuti.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑13 jul 2020, 17:00I sto je na kraju samo rahmanovic kaznjen?Vanja8 je napisao/la: ↑13 jul 2020, 16:16I uz dodatak Velkovskog, ali imamo sad jos jedan problem...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Samo, da je na vrijeme odnio ko Krle Vinku, nista ne bi bilo...kerimatomic1921 je napisao/la: ↑13 jul 2020, 17:00I sto je na kraju samo rahmanovic kaznjen?Vanja8 je napisao/la: ↑13 jul 2020, 16:16I uz dodatak Velkovskog, ali imamo sad jos jedan problem...
Ali danas isto frka, pobise se Salcin i Djokanovic...
Znas da Djani ima onu vasu strumfetu za curu i prisao mu Djokanovic i rekao da je ostavi...
Kaže Djani sto bih je ostavio...? Ma znas nije on za tebe...
Sto nije i otkud ti znas da nije...?
Ma nezgodno mi reci, yebiga...
Pa reci...
Ma ona ti je kurava, tebi iza ledja, svima se nudi niko je nece ni za 1 KM...
I Bup, zveknuo ga Salcin i iscipleari ga dobrano...
Dosao Vinko pita je li bila tuca za lovu, kažu nije...
E posto nije, nista se nije ni dogodilo...
Eno Djokanovica na Klinickom...
Onda ide nova titula

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- UstanikSBII
- Kontakt:
Kažu dobro upućeni izvori da Manuel Neuer potpisuje za Široki! U svom prvom obraćanju za medije rekao je da voli fašističke pjesme pa je ovo sasvim logičan slijed u karijeri! Za kraj je rekao da očekuje odličnu atmosferu na Pecari! Te zapjevao jednu našu!
Dobro došao u "klub"
Dobro došao u "klub"

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- hordasDoboj
- Kontakt:
Igraci nam se pobili na treningu, Hadzija uzima pare, Sjever vs Uprava.
Ocito je Zeljkan ponovo favorit br.1 za titulu
Ocito je Zeljkan ponovo favorit br.1 za titulu

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Kad ce bit odluka za tv prava?
Vidio sam prije sedmicu-dvije da su kao produzili rok, zna li neko do kad?
Vidio sam prije sedmicu-dvije da su kao produzili rok, zna li neko do kad?
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kao i proslih 7 godinahordasDoboj je napisao/la: ↑13 jul 2020, 18:29Igraci nam se pobili na treningu, Hadzija uzima pare, Sjever vs Uprava.
Ocito je Zeljkan ponovo favorit br.1 za titulu![]()

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ma 100-godisnjica, Amar, Stilic sve im se poklopilo. Mi cemo cekati sansu iz sjeneGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 jul 2020, 18:36Kao i proslih 7 godinahordasDoboj je napisao/la: ↑13 jul 2020, 18:29Igraci nam se pobili na treningu, Hadzija uzima pare, Sjever vs Uprava.
Ocito je Zeljkan ponovo favorit br.1 za titulu![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.