FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 apr 2017, 13:22

A eto ako su oni toliko sigurni u taj reprogram i svoje postenje sto ga nisu prebacili sebi na grbacu gradsku. A ne ostavili ga 10 godina na grbaci Slobode pa ako ne platis ratu zaplati Sloboda.
Ostavili ga tu kao opciju da ako nekada dodje neko ko nije njihov u Slobodu imaju adut sa cim da ga ebu u mozak.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 23 apr 2017, 13:25

Probisvjet je napisao/la:Rjesenja i nade nema za neki napredak za funkcionisanje Slobode. Problem su oni koji to nece dopustiti jer kroz ovakvo funkcionisanje imaju licnu korist. To su oni koji ne ulazu nista svoje, a dobivaju ogromno. Primjer je Secer. Sta bi on da nije Jasminov uhljeb, a i ostali koji se vrte u klubu. Tako je bilo i sa SDA uhljebima i ostalima. Niko od njih nije donio nista dobro.
To je toliko zacaran krug da se iz njega ne moze. Podici Slobodu na nivo modrnog funkcionisanja je toliko nestvarno i nemoguce. Jednostavno to nece nikada dopustiti politika i politicari koji nas muzu. Dok god ima kap mlijeka, onu tu sisu nece ispustiti.
Svi su svjesni toga ili bar polusvijesni. Kakva UG, navijaci, gradjani... Mi mozemo samo kritikovati, ali nesto odluciti nikako. Sve dok nam se ne promjeni svijest i ne kazemo dosta. Uvijek cemo cekati da neko uradi nesto za nas. Tuzlacu su samo za krampe i rupe. U jamu, suti kopaj i budi zadovoljan onime sto ti se da.
Ko je, po tebi, najveci krivac za slabu Slobodu, neorganizovanu, bez ikakvog napretka na vidiku? Je li to Jasmin, Senad, Azmir ili neko treci?
Ovo je pitanje i drugim forumasima.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 apr 2017, 13:25

Ja bih bio prezadovoljan da prodaju bilo koga od ovih igraca sto su doveli. Bar za 3000KM al' ko ce ih?
Mozda bi se Tandira moglo prodati, al nekom poljoprivrednom dobru da bere jabuke.
Nesposobni su i ocekviati je da daju ostavku. Dobili su u amanet relativno dobre igrace, a ono sto su doveli je skart. Ukljucujuci i Ziljkica koji ruku na srce veoma slabasno izgleda protiv iole malo jacih igraca. Nema tu hljeba.
Bitno je da ce Vlado sa dobrom analizom donijeti prvu titulu u Tuzlu. Ko to jos vjeruje jbt?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 23 apr 2017, 13:27

Probisvjet je napisao/la:Kaze Vlado da ce sa ovom ekipom osvojiti trofej za dvije godine. :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
Hoćemo ,hoćemo,nešto poput....
slika
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 23 apr 2017, 14:37, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 23 apr 2017, 13:28

Skver je napisao/la:@ultrasstyle_tz, pa ja stvarno ne mogu da shvatim da ti ne znas ko je grad....pa covjece taj grad je ugasio u ovom gradu sve sto je vrijedilo i jos nije stao....
pa sutra ce ugasiti i FK cim mu se da milimetar prostora. trenutno ga NEMA, iako vi mislite da ima-NEMA. Deklarativno su oni svi ZA ovo , vuku neke simbolicne poteze. Ali prakticno je to i dalje isto, transa ostaje gotovo ista, samo sto sad umejsto klubu ide za reprogram i to im je teret. Klub mogu zaje.avati, odgadjati transu, ucjenjivati da se igra kako oni kazu (ukljucujuci i to da se ide po skupovima sto je od Azmira jel trazeno). Dok reprogram moraju servisirati

mislis da je faraonu i OKK lobiju drago placati reprogram. Pa sutra bi zaustavili cim se vakum stvori. Ja ti kazem da proceduralno oko transi je.bu isto i ove sad ko sto su i Azmira- a ti vjeruj ako hoces, ako neces
jedina prednost ovog UO je sto i oni imaju neke druge "ucjene" i poluge prema faraonu pa ne moze to bas ic kako on misli. Azmirova jedina "ucjena" je bila Sloboda, a faraona zaboli za Slobodom tako da ga ta ucjena nije ni pogadjala previse. Jos pogotov kad je rekao da nece pomoci u kampanji-gotovo
Ovi imaju ucjenu vecine u vijecu prije svega, pa i neke druge ekonomske ucjene

edit: mislim da je @tuzlak shvatio to dobro, nemaju oni nikakve ciste namjere, jedva bi docekali da sje.bu taj reprogram. I nama ce 10 godina u Slobodi trebati ili neko ko ima kakvu takvu polugu na nacelnika kao sto ovi trenutno imaju, ili nacelnik koji stvarno voli Slobodu , ili predsjednik koji ce SAM placati reprogram (a to niko nije lud, pa ni Azmir)

a u vladinu pricu ba ne vjeruje niko, medjutim treba nam pozitive. Hocemo dopustit da nam vise Manijaka u subotu bude na Tusnju. I kad smo ispadali nije ih vise bilo nego nas, sad cemo docekat kad se borimo za evropu da bude.
Zadnja izmjena: ultrasstyle_tz, dana/u 23 apr 2017, 13:29, ukupno mijenjano 1 put.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 apr 2017, 13:28

Kriva: gradska vlast

Nisu krivi: Nova uprava i stara uprava. Jer uprave rade u nakaradnom sistemu i okruzenju koje je kreirala gradska vlast u FK.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 23 apr 2017, 13:30

@Beduin
JASMIN IMAMOVIĆ
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 23 apr 2017, 13:38

@Beduin
1.Krivi su gradjani Tuzle jer nemaju damu i sto ih boli neka stvar za Slobodom -izuzev nas par stotina koji je volimo
2. Politika - jer smo glupi i biramo iste stalno,a oni jedva cekaju da je uniste jer ako nisi njihov i mislis svojom glavom protiv si(svi su ista gov... boja je druga)
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 apr 2017, 13:41

Beduin je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Rjesenja i nade nema za neki napredak za funkcionisanje Slobode. Problem su oni koji to nece dopustiti jer kroz ovakvo funkcionisanje imaju licnu korist. To su oni koji ne ulazu nista svoje, a dobivaju ogromno. Primjer je Secer. Sta bi on da nije Jasminov uhljeb, a i ostali koji se vrte u klubu. Tako je bilo i sa SDA uhljebima i ostalima. Niko od njih nije donio nista dobro.
To je toliko zacaran krug da se iz njega ne moze. Podici Slobodu na nivo modrnog funkcionisanja je toliko nestvarno i nemoguce. Jednostavno to nece nikada dopustiti politika i politicari koji nas muzu. Dok god ima kap mlijeka, onu tu sisu nece ispustiti.
Svi su svjesni toga ili bar polusvijesni. Kakva UG, navijaci, gradjani... Mi mozemo samo kritikovati, ali nesto odluciti nikako. Sve dok nam se ne promjeni svijest i ne kazemo dosta. Uvijek cemo cekati da neko uradi nesto za nas. Tuzlacu su samo za krampe i rupe. U jamu, suti kopaj i budi zadovoljan onime sto ti se da.
Ko je, po tebi, najveci krivac za slabu Slobodu, neorganizovanu, bez ikakvog napretka na vidiku? Je li to Jasmin, Senad, Azmir ili neko treci?
Krivac je Jasmin sa svojim uhljebima. On je taj koji sve ovo aminuje, od NJUO, pa do kopanja rupe na Tusnju od 2015.
Nije zastitio Slobodu dok su je SDA uhljebi zaduzivali, silovali, nije nasao rijesenje i bavio se lazima i potkopavanju Azmira dok je on bio, a na kraju postavio kokuze bez prebijene marke. Hajd sto su kokuzi, al' sto nemaju nikakvog autoriteta i postovanja u Tuzli. Riba smrdi od glave!
Mogao je on mnogo vise. Dok je bila SDA u kantonu na sav glas krivio kako nece da pomognu izgradnju Tusnja, kada su dosli njegovi usutio se ko hinjo.
Sto nije tada isposlovao izgradnju Tusnja? U stvari mi dijelimo krivicu sa njim, jer pusimo njegove lazi i obmane.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 23 apr 2017, 13:42

Al ljudi moji meni su najgori ovi nasi skupstinari ovdje sto pisu, pa toliko se pljuje po upravama a oni ih birali i oni glasali za njih....Zasto ni jedan od ovih poltrona ovdje sto pisu a sjede u skupstini nije ustao i javno se usprotivio bilo cemu, zasto javno nisu ustali i predlozili neki bolji model djelovanja FK, nisu jer nemaju muda i kriju se ovdje iza nikova i prosipaju suplju pricu...**** li vam majku hostaplersku vi koji ste birali UO i vi koji sjedite u UO tolike godine, pun mi je vas k.... sviju, samo smo mi na gubitku obicni smrtnici koji placaju karte,sezonske i koji dolazimo svaku utakmicu da gledamo onu patnju...Dakle ponavljam koliko su krive uprave toliko su krivi i ovi skupstinari koji nikada nisu imali muda da bilo sta kazu javno i da se pobune, a znaju ovdje prosipati lafinu i pametovati

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 23 apr 2017, 13:49

Svi smo krivi, samo Jasmin nije, ko kaže da jest prosipa šuplju... :facepalm:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 23 apr 2017, 13:54

Probisvjet je napisao/la:
Beduin je napisao/la:
Krivac je Jasmin sa svojim uhljebima. On je taj koji sve ovo aminuje, od NJUO, pa do kopanja rupe na Tusnju od 2015.
Nije zastitio Slobodu dok su je SDA uhljebi zaduzivali, silovali, nije nasao rijesenje i bavio se lazima i potkopavanju Azmira dok je on bio, a na kraju postavio kokuze bez prebijene marke. Hajd sto su kokuzi, al' sto nemaju nikakvog autoriteta i postovanja u Tuzli. Riba smrdi od glave!
Mogao je on mnogo vise. Dok je bila SDA u kantonu na sav glas krivio kako nece da pomognu izgradnju Tusnja, kada su dosli njegovi usutio se ko hinjo.
Sto nije tada isposlovao izgradnju Tusnja? U stvari mi dijelimo krivicu sa njim, jer pusimo njegove lazi i obmane.
pa Jasmin je aminovao svaku upravu do sada u Slobodi, osim Davuda kojem nije davao transu. Aminovao je i Azmira. Cim je ovaj izgubio njegov amin, izgubio je i Slobodu. Sutra nek Menprom promijeni vecinu u vijecu, nema transe ni za ovu upravu vise.
Krivi smo svi mi sto smo dopustili da se ovo radi sa kluba, a prvi krivac gradonacelnik jer on predvodi sve nas.

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 23 apr 2017, 14:28

wobly92 je napisao/la:@Beduin
JASMIN IMAMOVIĆ
+

Nije kriv za nabijene dugove, ali nista bukvalno ne radi da pomogne samo da se ogrebe. Rekao je sastavit pravni tim da se to ganja. Fa je barem to uradio.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 23 apr 2017, 14:36

ultrasstyle_tz je napisao/la:[

pa Jasmin je aminovao svaku upravu do sada u Slobodi, osim Davuda kojem nije davao transu. Aminovao je i Azmira. Cim je ovaj izgubio njegov amin, izgubio je i Slobodu. Sutra nek Menprom promijeni vecinu u vijecu, nema transe ni za ovu upravu vise.
Krivi smo svi mi sto smo dopustili da se ovo radi sa kluba, a prvi krivac gradonacelnik jer on predvodi sve nas.
Jeste 7500 mjesečno.
Ja volim FK Tuzla City

JustSayin
Kontakt:

Post Postao/la JustSayin » 23 apr 2017, 14:45

pinoglavi je napisao/la:Da se imalo razumijes u fudbal i nasu ligu bio bi svjestan cinjenice da je ponuda od 150k i vise nego dobra za Krpica. To sto vi ocekujete da igraca koji je s nama federalnu igrao, koji ima 26god i koji je prosle sezone rezerva bio, a i u ovoj je tako planiran na pocetku sezone, prodamo za milione, to je vasa stvar i vase neznanje.

@skver 100%
Mislim da nije problem za koliko smo ga prodali nego zasto smo ga prodali bez adekvatne zamjene.
Ukopa nas carsija !

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 23 apr 2017, 14:52

"ultrasstyle_tz "
Bez pretenzije da te "ispitujem" ,nego čisto ljudski te pitam. 1.Da li je po tebi FK SLOBODA udruženje građana-de jure?(AKO JESTE KOJIH?)
2.Ga li je trenutna "skupština"a samim tim i UO zakonit?(u julu 2016 je istekao mandat skupštini u prošlom sazivu).PO STATUTU NA TEMELJU KOJEG SMO REGISTROVANI KOD DRŽAVE I PO KOJEM BI MORALI DA RADIMO.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 23 apr 2017, 14:55, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 23 apr 2017, 14:55

U nedelju sa Zeljom od 17:00 :yawn:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 23 apr 2017, 14:56

JustSayin je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Da se imalo razumijes u fudbal i nasu ligu bio bi svjestan cinjenice da je ponuda od 150k i vise nego dobra za Krpica. To sto vi ocekujete da igraca koji je s nama federalnu igrao, koji ima 26god i koji je prosle sezone rezerva bio, a i u ovoj je tako planiran na pocetku sezone, prodamo za milione, to je vasa stvar i vase neznanje.

@skver 100%
Mislim da nije problem za koliko smo ga prodali nego zasto smo ga prodali bez adekvatne zamjene.
upravo, greska je nedostatak zamjene. Zec i Tandir to ne mogu odgovoriti, a Veseli bolje da je otisao na zimu.

a cifra je vise nego dobra. Stevanovic i Duljevic odose dzaba jer su sanjali neke basnoslovne cifre. A svi fola imali ponude ko i mi za Zebu,Ahmeta. U ovoj ligi je svako na prodaju. Lendric koji je svemrski brod za Krpu realno :mrgreen: , ce otici za 300.000 eura.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 23 apr 2017, 15:00

JustSayin je napisao/la:

@skver 100%
To je druga stvar, ja pisem o iznosu koji je zadovoljavajuci za Krpica i ne treba srati i oko toga, valjda je in po svemu mogucem srati.
Realno ako izborimo Europu, prodaja Krpica je pozitivan potez.
Ako budemo 4. a SB osvoji kup i tako ne odemo u Europu - prodaja Krpica je opet dobar potez
Ako 4. pozicija bude vodila u Europu a Radnik uhvati to mjesto, onda je prodaja Krpica veliki minus.
Nad tobom sunce najljepše sja

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 23 apr 2017, 15:52

ultrasstyle_tz je napisao/la:
Skver je napisao/la:Ja mislim da nama trebaju novi bekovi, halfovi, krila, napadaci i dojica u sredini da svi mogu igrati sa Ordagicem i Skahicem...e sad da bi to sve imao, neko mora dovesti i platiti, tako je bilo od pamtivjeka. Da bi to platio moras imati pare i ne smijes biti kokuz. Naravno to se nece desiti, jer oni koji imaju para nece sebi dozvoliti da ih yebe u mozak neka lujka iz vladajuse strukture grada Tuzle.....tako da ce do nekih drugih vremenaa ne znam da li ce to biti bolja vremena Slobodu ce voditi kokuzi koje ce postavljati lujka iz vladajuce strukture grada Tuzle.
P.S. Zakljucak: Jedna i jedina nada za Slobodu je privatizacija, po stoti put.
a dok se ne stvore zakonski i politicki uslovi da je privatizujemo ugasit je ko KK Ditu, pa kad dodje neko sa 8 miliona nek odmrzne. I ja se slazem s tim apsolutno.
Sreca nasa pa ne misli tako cesto :urnebes: :mrgreen:

Sala sala skver.budi drug i prihvati je ko takvu :thumbup:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.