FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zeljo1
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljo1 » 07 dec 2012, 23:16

pehilj i ramic na posudbu,a sadikovic i bajic s prvim timom
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 07 dec 2012, 23:31

Bez konkurencija najbolja slika jesenjeg dijela... :lol:

slika
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 08 dec 2012, 00:07

ciza je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Čuj Adila on bi u bundesligu :mrgreen:
bio je i sloveniji u interblocku nije dva puta osutao na gol,bio u gyor-u nije ga u zapisniku bilo,jedino ako njemcima treba pred zimu da neko lopata' ispred stadiona onda ok,ovaj fajic iz travnika je pamoetno uradio otisao u u slovenski slabasni klub,evo sad u maribor ako se uspije nametnut mozda bi mogao dalje al eto
@Ciza prijatelju. Da bi igrac prvenstveno uspio pokazati svoje klavitele, to mora zavisi od nekoliko faktora, a jedan od njih, ujedno i najbitnije je okruzenje u kojem se igrac nalazi, ili u krajnjem slucaju da je neki super talent pa da odmah ide vani, ali takvih je veoma malo.

Svi ovi nasi igraci su samo dio jednog tima, i kada igra tim, igraju i oni, kada tim ne igra ne igraju ni oni. (Rijetki primjer je Zeba) U prevodu ti ovo znaci, da su skoro svi slabi kao individualni igraci, ali naravno da je dobar kao individua sigurno ne bi igrao na ovim prostorima.

Evo ti primjer Alena SKore, covjek zvijer, sami to znate, ali nigdje se nije mogao uklopiti kako treba osim u FK Sarajevu. Zasto?, je ovi znaju da ako pocnu pitati Skoro sa loptama, ovaj ce to znaci vratiti. Sa ovakvim stilom tesko mozes steci povjerenje suigraca, za kratki vremenski period.

Evo ti malo modernije primjer, Edin Dzeko. Glavno pitanje, zasto Dzeko uvijek bude najbolji kada ude sa klupe? Zato jer se nakon njegovog ulaksa igra City-a tranformise (Sve na Dzeku), a ovom ne treba puno ni prostora ni vremena da donese prevagu. Dok sa druge strane, kada Dzeko pocinje ne moze se uklopiti u njihovu formaciju jer se sam mora izboriti za loptu.

Dakle, Adil ako misli napredovati u karijeri, mora sebi naci tim, koji ce zapravo njega pitati sa loptama. Opet kazem, sve ovo zavisi od mnogo faktora. Nama je covjek valjao, svaka mu cast za to i zelim mu svu srecu. Gdje god on misli da je najbolje neka ide ako moze. ;)

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 08 dec 2012, 00:35

zeljo1 je napisao/la:vjeruj mi brate od travancica nista,sada sjedio s clanom uprave,znam da nam dolazi jedan iz lige 5 al otom potom............ ;)
Da nije Wesley Sneijder?
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 08 dec 2012, 00:40

zeljo1 je napisao/la:vjeruj mi brate od travancica nista,sada sjedio s clanom uprave,znam da nam dolazi jedan iz lige 5 al otom potom............ ;)
I ti ga pretjera
NO PYRO NO PARTY

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 08 dec 2012, 01:15

Ako bilo se sta od do sad spomenutog (Grahovac,Markic,Travancic) ispuni ja sam prezadovoljan. To bi znacilo da smo fakat postali ozbiljni.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 08 dec 2012, 01:20

BlueIsTheColor je napisao/la:
Da nije Wesley Sneijder?
slika

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 08 dec 2012, 01:23

Ja sam bio isto na kafi sa clanom uprave, tajna je, ali dolazi Robinho, Milan ga vise nece, a kao izrazio zelju da dodje u Zelju :D

fossil
Kontakt:

Post Postao/la fossil » 08 dec 2012, 01:30

Haj ziv bio ili pisi kako treba ili nemoj raju nafuravati beze. Bitno je da ti napises da znas nesto i da ce se to "nesto" ostvariti, i bitno je da ti deset momaka puca citat i da si ti faca jer znas "nesto"... Ili reci kako treba il nemoj nikako zivota ti.
Hvala !

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 08 dec 2012, 01:37

DzoleZeljo je napisao/la:
ciza je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Čuj Adila on bi u bundesligu :mrgreen:
bio je i sloveniji u interblocku nije dva puta osutao na gol,bio u gyor-u nije ga u zapisniku bilo,jedino ako njemcima treba pred zimu da neko lopata' ispred stadiona onda ok,ovaj fajic iz travnika je pamoetno uradio otisao u u slovenski slabasni klub,evo sad u maribor ako se uspije nametnut mozda bi mogao dalje al eto
Ćiza brate, pod hitno mijenjaj ciz :D

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 08 dec 2012, 01:39

Ne znam sta se raja bezze pali. Neko postavi vijest koju je objavila fejsbuk stranica koja ima 75 lajkova! Drugi kaze ovo, treci ono.....

SVE DOK NEKO NE KAZE, TAJ I TAJ (PO IMENU I PREZIMENU) JE REKAO DA DOLAZI TAJ IGRAC (ISTO PO IMENU I PREZIMENU) JA TO NE SHVATAM OZBILJNO.
Naravno, treba sve to sto se kaze da ima neki pouzdan izvor. Neki pouzdan medij ili slicno. Tek onda mozemo raspravljati ozbiljno.

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 08 dec 2012, 03:56

:D
Zadnja izmjena: zeljo1, dana/u 08 dec 2012, 07:33, ukupno mijenjano 1 put.
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 08 dec 2012, 09:30

bagrcavi je napisao/la:Travančića ja danas vidio na Grbavici ;)
Možda je čovjek došao vidjeti stadion i onako se slikati ne mora značiti da će i potpisati. :)

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 08 dec 2012, 10:14

Ma nikakva nam pojacanja nisu potrebna.. Ne znam jeli neko upratio onog Hasanhodzica sto je na posudbi u Visokom?? Ako je dovoljno sazrio da moze biti zamjena na stoperu onda nam je i ta pozicija kvalitetno popunjena.. Mozda ako Adil ode dovesti kakvog napadaca.. Moje misljenje je da ce se nakon odlaska Zebe mijenjati formacija i da cemo na proljece, posle kvalitetnih priprema, igrati leprsavije i da ce se realizacija popraviti..

-----------------------------------------Antolovic-------------------------------------------

B.Colic(Stanic)-----Kerla(Vasi)----------Bogicevic(Cutuk)-------------------Kvesic

--------------Zolotic(Hasanovic, Sadikovic)-------------Jamak(Tomic)--------------

Brkovic(Bajic)----------------------------Bekric-----------------------------------Smajic

---------------------------------Selimovic(Hodzic)------------------------------------------

Kada bi Bekric igrao lijevo onda Jamaka kao centralnog veznog.. Jedino za Kvesica nemamo trenutno kvalitetnu alternativu ali tu poziciju mogu po potrebi igrati Stanic i Cutuk.. Mnogi se nece sloziti ali ja bih pokusao vratiti iz Olimpika onog Hajradinovica koji kao izmjena moze igrati i lijevog beka i krilo.. Pevelik rodster je finansijski teret a ova "zvucna" imena koja prizivate sigurno nece igrati za male pare..

p.s. Zna li neko ko je ovaj Kerim Kasumovic sa fotografija??
BUDI ŽELJO !!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 08 dec 2012, 10:28

Bas ne kontam to vase "ne treba nam niko",naravno da treba,znaci nema Zebe,Beslije i recimo ode Svraka i onaj panj i ostadosmo bez 4 igraca koji su bitni.Nismo Real da to nadoknadimo klupom.Desno nam ostao Selimovic i mostarski invalid,u sredini Zola,Jamak i vjecna rezerva Tomic,kao i Hasanovic za kojeg niko ne zna u kakvom je stanju i jeluopste na nivou ostalih,a lijevo imas Smajica i kao ispomoc Brkovic ili Stanic,bas lose.Ako se uopste ostvari sve ovo te ovi sto mogu otici odu onda nam trebaju 2 igraca najmanje.Svraka ima tri ponude Salzburg,Sofia i turci nekakvi meni rekose da je mozda Fener,Adil ima ponudu iz druge njemacke i ponudu iz Skotske,Hearts.Tako bar kazu sinoc.Kako god nece djaba otici ali ako odu trebaju nam pojacanja.Titula mora biti.Konkurencija nam je smjesna!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 08 dec 2012, 10:44

Ti mislis da nam trebaju pojacanja a ja da ne trebaju i da s ovim rodsterom mozemo odbraniti duplu.. Amar bi to ukomponovao solidno..Da se razumijemo, ja bih volio da dodje pet kvalitetnih pojacanja ali znas kakva je problematika.. Traze puno para i kratke ugovore na sta Amar u 99% slucajeva ne pristaje.. Primjeri su ti onaj salcinovic i Kajkut prije pocetka sezone.. Pomenuo si Besliju koji je odavno za penzije sto se forme tice i ja mislim da nam u ovoj polusezoni nije igrao nikakvu ulogu.. Zeba je vec gubitak ali tu je Bekric.. Svrakinu poziciju moze igrati Tomic a nadam se u skorije vrijeme i Sadikovic.. Ja Adila nikad ne bih nazvao panjem jer mislim da je pored svih mana najbolji napadac u ovoj ligi i njegov eventualni odlazak bi bio najteze nadoknadiv.. Ja mislim da je za ovu ligu ovaj rodster dovoljan a sto se tice Evrope i da Hulka dovedemo ne moze nam puno pomoci..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 08 dec 2012, 10:55, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 08 dec 2012, 10:55

champions1921 je napisao/la:Ti mislis da nam trebaju pojacanja a ja da ne trebaju i da s ovim rodsterom mozemo odbraniti duplu.. Amar bi to ukomponovao solidno..Da se razumijemo, ja bih volio da dodje pet kvalitetnih pojacanja ali znas kakva je problematika.. Traze puno para i kratke ugovore na sta Amar u 99% slucajeva ne pristaje.. Pomenuo si Besliju koji je odavno za penzije sto se forme tice i ja mislim da nam u ovoj polusezoni nije igrao nikakvu ulogu.. Zeba je vec gubitak ali tu je Bekric.. Ja mislim da je za ovu ligu ovaj rodster dovoljan a sto se tice Evrope i da Hulka dovedemo ne moze nam puno pomoci..
Mi smo ove polueszone nekoliko utakmica dobili Amarovim izmjenama odnosno uz pomoc klupe,sad ako ovi odu onda mi nemamo vise nikoga na klupi ko moze prevagu donijeti,to je problem,ovih 11 jeste super ali ko nam garantuje da Smajic nece opet zapeti za liniju i biti van terena 4 mjeseca,tanki smo ako odu i Svraka i panj zenicki.Bice sigurno dolazaka nekih ali hoce li oni biti dovoljni za odbranu duple krune,u tome je fazon.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 08 dec 2012, 10:56

Jamak novi kapiten i preuzeo Zebinu 10-ku :D

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 08 dec 2012, 11:00

@bistrikboy
Sto ne gotivis Adila :lol: .. Koji je napadac u nasoj ligi bolji od njega ;) :?:
BUDI ŽELJO !!!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 08 dec 2012, 11:00

Naravno da trebaju pocajanja, ovaj mali Anicic iz Zrinjskog je moja velika zelja pored Markica, a ujedno su mnogo realnija pojacanja za nase finansisko finansiranje nego Bilbija i slicni igraci koje smo ovdje navodili. Ove spekulacije na relaciji Borac (Grahovac)-Zeljo(Zeba) ako se obistine, bice mila majka za nas.

I naravno, nase najvece ovosezonsko pojacanje je predsjednik kluba. Nemojte zaboraviti, da ovo moze biti mac sa dvije ostrice, jer tesko da ce neki predsjednik (Ako zeli svoju lovu ulozti?m ako uopste postoji takav pored Gracica trenutno), prepustiti Amaru kontrolu svega. To je saasvim loginco. Ali vidjet cemo, ne treba sada lupati kao Martin po diziviji, vec treba pozitivno razmisljati.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.