Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Re: Džanan Musa
Zrela igra, doktorski 

Odlican je valjda ga nece drzat samo da stoji u cosku i ceka sut kad se vrate ostali prvotimci
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
moze li neko naci statistiku?
Sarmica, japa, LlullSergio, theKuPuS i Wandelanoite - najveci papci na ovom forumu
ma ima sigurno 15+
Sarmica, japa, LlullSergio, theKuPuS i Wandelanoite - najveci papci na ovom forumu
super igra. al ovo je prijateljska. treba pricekati dok dodju ostali prvotimci i kad krene liga. no nema sumnje da ce se dobro uklopiti, uopste ne srlja niti forsira, bas se trudi biti timski igrac
nemam pojma, kontam da je prijateljska
- f0rest1946
- Kontakt:
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Na zabijao se danas, ne znam koliko, ali imam osjećaj 25+
Anfernee "Penny" Hardaway #1
ja mislim da je 30+ 

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Samo da tako nastavi džematlija sa Jezera

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
Naš najbolji igrač

Majstorski
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- akisarajevo92
- Kontakt:
Sta kaze struka (sarmica) na prvu Musinu utakmicu u dresu Reala 

Miralem Pjanić je prije par sedmica odigrao svaku prijateljsku utakmicu u dresu Barcelone, to cak u prvoj postavi, cim je pocela sezona, zna se sta se desilo.
Ne kazem da ce Musa isto tako, samo zelim reci da treba ostati na zemlji i raditi. Nema dizanja, treba konstantan biti, šutiti i raditi. Mamba mentality i sve je moguce, jer gore je visoko a dole tvrdo.
Bravo Musa, samo nastavi tako.
chus mateo nije slijep, niti glup, covjek zna na koji nacin musa igra, sta su njegove prednosti i mane, bilo bi neozbiljno da trener jednog real madrida ne poznaje mvp-ija lige, a pretpostavljam i da je gledao njegove nastupe na eurobasket-u, sigurno mu ne bi dao onakvu ulogu da ga ne poznaje (bez obzira sto ekipa nije kompletna) i samo los i neozbiljan trener bi mijenjao nacin na koji musa igra, odnosno, koristio ga na drukciji nacin
ici cu toliko daleko da kazem da ce musa biti glavni igrac real madrida na ofanzivnom kraju parketa, samopouzdanje mu je nikad vece, prosto ne vidim ko je kompletniji od njega, postize poene bez problema, razvija se i kao playmaker, nedostaje mu samo post up igra, ali bukvalno samo to
i mislim da ga chus mateo strasno gotivi, vidjecemo dal sam u pravu ili ne
ici cu toliko daleko da kazem da ce musa biti glavni igrac real madrida na ofanzivnom kraju parketa, samopouzdanje mu je nikad vece, prosto ne vidim ko je kompletniji od njega, postize poene bez problema, razvija se i kao playmaker, nedostaje mu samo post up igra, ali bukvalno samo to
- Felixians4
- Kontakt:
vrlo moguće. evo argentina pred osvajanjem fibaamericupa protiv istina C USA i Kanade,finale s Brazilom,a campazzo blizu povratka u real madrid.Chinaglia je napisao/la: ↑12 sep 2022, 01:45chus mateo nije slijep, niti glup, covjek zna na koji nacin musa igra, sta su njegove prednosti i mane, bilo bi neozbiljno da trener jednog real madrida ne poznaje mvp-ija lige, a pretpostavljam i da je gledao njegove nastupe na eurobasket-u, sigurno mu ne bi dao onakvu ulogu da ga ne poznaje (bez obzira sto ekipa nije kompletna) i samo los i neozbiljan trener bi mijenjao nacin na koji musa igra, odnosno, koristio ga na drukciji nacin
trebat će ukomponirati sastav kakav ne znam da li je ikad netko imao uopće u svijetu košarke s 15-ak ozbiljnih igrača