Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Dirk
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Dirk » 04 maj 2010, 09:19

Sta se zalite spasili smo sezonu , hvala Gerrardu i ostalim na porazu 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 04 maj 2010, 09:23

majestic24 je napisao/la:
ackeey je napisao/la:E pa ovo je kap koja je prelila casu.
Nema smisla ni igrati pored onakvog menagera.
Torres garant ode, ni Stevenu ne bih zamjerio, jer Rafa definitivno ima obraza ne dati ostavku, otici dok ima bar malo ljudskog dostojanstva...
Ipak, treba biti svjestan situacije, svaki iole posten navijac LFC-a je doveden na rub ludila od tuge i nemoci.
Iskreno se nadam da ce fufljo otici, da ce na njegovo mjesto doci Daglish (ako Bog dragi da) i da cemo iduce sezone igrati fudbal, pravi fudbal, a ne onu antipropagandu fudbala.
Sramota, najveci engleski klub je PONOVO ponizen pred svojim navijacima, a sve to moramo zahvaliti nasem Rafi.
I ne trebate kakati kako je ovo pusteno, Chelsea je trenutno bolji tim od liverpoola, i zasluzeno su pobijedili. Pobijedili bi i da nije bilo one Stevenove greske, i to je realnost.
Izmjene kakve je radio u cetvrtak i postavka igre danas...
Namjerno supak spanski radi ovo, da ga otjeraju, da uzme lovu. Ne mogu vjerovati da to niko drugi ne vidi...
Rafa, **** ti mater spansku, daBogda crko. :evil:

Ko ce otici??? Jedino Torres ovdje vrijedi. Gerrard?? Jel to onaj sta se ja u njega kunem zadnjih 2-3 sedmice..on i njegovo postenje. Upravo je i zasluzio da bude u ovom klubu. Da Bog da mu titule LP bila zadnja u zivotu. Vi mislite da ste ispali pametni zbog toga sto ste pustili Chelsea?? Hiljade i hiljade navijaca cete izgubiti zbog ovoga. Ovo je cisto pustanje. Jednostavno niste zeljeli igrati. Necete vi titule osvojiti nikada na ovakav nacin.

Zar vi stvarno mislite da sam ja i ostali navijaci Uniteda razocarani??? Pa osvojili smo vise trofeja u zadnje 3 godine nego vi u proslih 20.
Ako se vratite u nazad dvije sedmice i procitate postove vidjet cete kako nam se doticni ulizivao u dupe i slicno , a sada nas pljuje , isti licemjer kao Ferguson ,nema dalje :D

Ko o cemu **** o postenju , zaboravio je kada je United pustio West Ham na Old Trafordu ;)

Sjebavanje Uniteda je jedino pozitivno u ovoj sezoni , a svakako Rafina taktika je svakako spremna bila da nas Chelsea odere ali sta je tu je drago mi je sto se zavrsava ova sezona mozda i najgori Liverpool u zadnjih par godina !
Zadnja izmjena: Dirk, dana/u 04 maj 2010, 09:27, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 04 maj 2010, 09:27

meni bi bilo bolje da smo pobjedili, boli me ona stvar kome ide titula il man.utd imao 18 il 19 isti k.... Mrsko mi vidjeti drogbu i njegovo valjanje onoliki covjek a vlaja se ko neki cica glisa, pihhh, a jos mrze da onaj **** anceloti snoti osvoji titulu, poceo plakati kad mu penal nisu svirali a nije ni bio...gori od wengera koji uvjek cmizdri, a i nas rafa uhljup samo sjedi i pise nikakvih reakcija
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 04 maj 2010, 10:38

fera je napisao/la:ja bi volio da rafa ostane menađer i da mu daju 3 milijarde i onda ako ne osvoji sve titule da ga strijeljaju.
Dati mu tri milijarde i 10 godina ugovora, i mozda bi uspio FA Cup da osvoji :D

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 04 maj 2010, 10:57

Bogami,cini mi se da ce nam ljeto biti uzbudljivije od igre i i ove sezone,nikom nije ostanak siguran,svi ocekuju sta ce se desit u narednim danima,cak i benayoun
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 04 maj 2010, 11:26

Dirk je napisao/la:
fera je napisao/la:ja bi volio da rafa ostane menađer i da mu daju 3 milijarde i onda ako ne osvoji sve titule da ga strijeljaju.
Dati mu tri milijarde i 10 godina ugovora, i mozda bi uspio FA Cup da osvoji :D
Da Bog da i to da bi osvojio.
Da bi se osvajale titule mora se igrati napadacki, moraju se davati golovi.
Sa ovakvom igrom, cisto sumnjam :!: :!: :!: :(
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 04 maj 2010, 12:20

hvala na 3 boda :D

slika

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 maj 2010, 12:38

Kakvo puštanje, ne mogu da vjerujem da ima onih koji tako razmišljaju... pa to je Premiership...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 04 maj 2010, 13:12

Virtu4l je napisao/la:Kakvo puštanje, ne mogu da vjerujem da ima onih koji tako razmišljaju... pa to je Premiership...
Ma o tome pricaju oni koji su pustili West Ham prije dvije tri godine da ostane u ligi , normala da nema govora o pustanju , Chelsea je u ovom trenutku sila za Liverpool htjeli to priznati ili ne , zapravo djeluje kao ozbiljniji klub jer oni otpustaju trenere koji ne znaju voditi ekipu dok LFC truhne u rukama Rafe idiota !

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 04 maj 2010, 13:21

Dirk je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Kakvo puštanje, ne mogu da vjerujem da ima onih koji tako razmišljaju... pa to je Premiership...
Ma o tome pricaju oni koji su pustili West Ham prije dvije tri godine da ostane u ligi , normala da nema govora o pustanju , Chelsea je u ovom trenutku sila za Liverpool htjeli to priznati ili ne , zapravo djeluje kao ozbiljniji klub jer oni otpustaju trenere koji ne znaju voditi ekipu dok LFC truhne u rukama Rafe idiota !
kad sam ja ovo govorio, upravo na ovoj temi... došli i vi tobe... :D

fizolof
Kontakt:

Post Postao/la fizolof » 04 maj 2010, 13:22

Ma ovdje je meni identicna situacija ko Lazio Inter.

O svemu se prepirete isto itd. :idea:
Pazza Inter amala!!

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 04 maj 2010, 13:27

fizolof je napisao/la:Ma ovdje je meni identicna situacija ko Lazio Inter.

O svemu se prepirete isto itd. :idea:

jest vala i ti si se počeo ponavljati..idi slušaj bleech i šuti :D

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 maj 2010, 13:28

Nije baš identična. U Italiji je normalno davati bodove drugima, pa to oni nekad u budućnosti vrate, a ima neka teta koja to sve lijepo prati i računa. :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 04 maj 2010, 15:42

Neki od igraca iz Engleske lige koji bi imali mjesta u Liverpulu:

Golman: Jensen,
Odbrana: Shawcross, Hangeland
Sredina: Milner, Joe Cole, Barry, Young A,
Napad: Bent D, Zamora, Cole, Jones
Cuva Bog Zelju svog!

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 04 maj 2010, 18:16

fera je napisao/la: ma nije problem neka ostane nek mu se da 200 miliona ali problem je sto bi i tada vi bili zadovoljni 2. ili 3. mjestom i nalazili izgovore... ima on i gresaka i dobrih poteza ali mene najvise nervira njegov stav i ponasanje a to nece nikakvi rezultati promijeniti...
Ja iskreno ne bih volio da mu se da 200 miliona, iskreno receno ni City to ne moze priustiti a kamoli Liverpool.

Ja sam za to da se dovedu tih 5 igraca, i oni bi kostali 60-70 miliona pa cak i manje (uzmimo u obzir da bi neki igraci bili 100% prodani). Mislim da bi se islo na to da se dovede najmanje 3 Engleza od tih 5 pojacanja.

Opet cu reci, ono sto bih ja volio su novi vlasnici ko god da bili i gradnja novog stadiona. Odatle dolazi prihodi za pojacanja. Novi sponzorski ugovor imamo, znaci samo nam jos to treba.

Sto se pojacanja tice, volio bih da riskiramo sa Van der Vaartom. Mislim da on ne bi kostao puno ni sto se transfera tice ni njegovog ugovora...
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 04 maj 2010, 19:20

Volio bih i ja da sam milioner pa ne može nikako. :lol:
FK Pjetlovi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 04 maj 2010, 19:31

Neki od igraca iz Engleske lige koji bi imali mjesta u Liverpulu:

Golman: Jensen,
Odbrana: Shawcross, Hangeland
Sredina: Milner, Joe Cole, Barry, Young A,
Napad: Bent D, Zamora, Cole, Jones
^ Odlični izbori, slažem se ;)

Jensen,Hangeland,Joe Cole jer ga se svakako nastoje riješiti,Milner i Bent su igrače koje bih voli vidjeti u dresu Liverpoola . A i ostali bi bili odlična pojačanja :)

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 04 maj 2010, 21:18

ackeey je napisao/la:Znate, mozda nije najvrijedniji klub na svijeti, ali Liverpool jeste NAJVECI klub na svijetu, koji iza sebe ima, najvjerovatnije, NAJVJERNIJE navijace na svijetu.
Mislim da si velicinu ovog kluba "malo" precijenio. A sto se tice navijaca... Vjerovatno si gledao njihovu zadnju utakmicu. Ako je ono ponos Liverpoola, onda je nesto jako truhlo u zemlji Danskoj.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 04 maj 2010, 21:35

TheScouser je napisao/la:Novi sponzorski ugovor imamo, znaci samo nam jos to treba.
Zahvaljujuci igrama i neuspjesima ove sezone,ni citavih 80 miliona necemo dobiti sto smo trebali od Standarda,barem se tako prica...

Kada vidim koliko rafa i ameri odugovlace sa ostankom / odlaskom...kao da smo mi njima citavu sezonu zivce trosili a ne oni nama....
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 04 maj 2010, 22:09

Trasimaco je napisao/la:
ackeey je napisao/la:Znate, mozda nije najvrijedniji klub na svijeti, ali Liverpool jeste NAJVECI klub na svijetu, koji iza sebe ima, najvjerovatnije, NAJVJERNIJE navijace na svijetu.
Mislim da si velicinu ovog kluba "malo" precijenio. A sto se tice navijaca... Vjerovatno si gledao njihovu zadnju utakmicu. Ako je ono ponos Liverpoola, onda je nesto jako truhlo u zemlji Danskoj.
Nisam Trasimaco nista precijenio, pa pogledaj na ovom forumu broj stranica na nasoj temi, a saberi "ostale".
A sigurno su u zadnjih par godina svi ostali imali vise uspjeha i osvojenih titula...
Nema KOPA i YNWA nigdje. To cak i onaj **** Suko priznaje.
Kazem ti, MANU vrijedi skoro 3 puta kao Liverpool, ali smo mi ipak veci...
Necu s tobom ulazitit u bilo kakve rasprave, ali to je moje skromno misljenje, a priznaces, imam prilicno dobro uporiste za sve sto sam napisao. ;)
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: SoloControTutti i 5 gostiju.