NK Zvijezda Gradačac

GradacacC
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la GradacacC » 27 avg 2012, 10:19

D€LUX je napisao/la:De ba ljudi kako imate obraza se zaliti na sudjenje imate od 4 utakmice , 4 poraza gol razlika vam je 1:9 , a igra vjerujte dusu dala za Prve Lige Federacije... No hard feelings , nije da provociram a mislim da ste i vi svjesni toga nebude li pojacanja slijedi vam to... Mora ili se igra popraviti ili pojacanje tj ( spic jer ocigledno malo golova dajte , a i 9 golova u 4 kola je puno tj. def. vezni i stoper jedan dobar) a i ako ode vam halilovic trebat ce vam i vezni ... treba vam sigurno 4 5 igraca
potpisujem!

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 27 avg 2012, 10:35

GradacacC je napisao/la:
D€LUX je napisao/la:De ba ljudi kako imate obraza se zaliti na sudjenje imate od 4 utakmice , 4 poraza gol razlika vam je 1:9 , a igra vjerujte dusu dala za Prve Lige Federacije... No hard feelings , nije da provociram a mislim da ste i vi svjesni toga nebude li pojacanja slijedi vam to... Mora ili se igra popraviti ili pojacanje tj ( spic jer ocigledno malo golova dajte , a i 9 golova u 4 kola je puno tj. def. vezni i stoper jedan dobar) a i ako ode vam halilovic trebat ce vam i vezni ... treba vam sigurno 4 5 igraca
potpisujem!
Pričajte vi šta hoćete, ali i Kuntić je pravo usrao par utakmica sa svojom taktikom tj igračima i onim Vehabovićem koji daje ili neko njegov daje sigurno opasnu lovu da bi igrao :?
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Shorty
Kontakt:

Post Postao/la Shorty » 27 avg 2012, 11:22

Ma ovdje je očito da nisu čista posla.Znaci forsira Vehabovica a lik svega par puta na tekmi "primi" loptu.. :!:

Nixa
Kontakt:

Post Postao/la Nixa » 27 avg 2012, 11:29

eto trener gradine podnio ostavku zbog losih rezultata, a ovaj nas nece 2 boda do nove godine osvojit a jos ga drze ;) ;)

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 27 avg 2012, 11:52

Nixa je napisao/la:eto trener gradine podnio ostavku zbog losih rezultata, a ovaj nas nece 2 boda do nove godine osvojit a jos ga drze ;) ;)
Pa de pogledaj sa kim je gradina igrala a sa kim zvijezda, covjek vidio da nemoze pobijedit goska,veleza i olimpica kuci... sta ce bit kad im dodje zeljo,siroki, borac,celik,slavija,zrinski

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 27 avg 2012, 11:53

Shorty je napisao/la:Ma ovdje je očito da nisu čista posla.Znaci forsira Vehabovica a lik svega par puta na tekmi "primi" loptu.. :!:
Ma 100% neko daje lovu dobru, i Kuntić će nabrati para tu i ode lagano. :idea:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Shorty
Kontakt:

Post Postao/la Shorty » 27 avg 2012, 11:59

Benjo_AFC86 je napisao/la:
Shorty je napisao/la:Ma ovdje je očito da nisu čista posla.Znaci forsira Vehabovica a lik svega par puta na tekmi "primi" loptu.. :!:
Ma 100% neko daje lovu dobru, i Kuntić će nabrati para tu i ode lagano. :idea:
Ma sigurno vidi nesto u njemu što mi ne vidimo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

mirzard
Kontakt:

Post Postao/la mirzard » 27 avg 2012, 12:05

igranje rukom je bilo ali ne u 16-tercu i penal nije bio 100% nego slobodan udarac i pomocni sudija je signaliziro glavnom da je van ali on je nesto prstom pokazivo na sebe realno je trebalo bit 0-0 i po mom misljenju ono juce je bila najbolja igra tima u ovoj sezoni i s onom igrom bez vehabovia i kojica mozemo do pobjede nad zrinjskom osim ako nam i tad nesviraju neki penala
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 27 avg 2012, 12:10

mirzard je napisao/la:igranje rukom je bilo ali ne u 16-tercu i penal nije bio 100% nego slobodan udarac i pomocni sudija je signaliziro glavnom da je van ali on je nesto prstom pokazivo na sebe realno je trebalo bit 0-0 i po mom misljenju ono juce je bila najbolja igra tima u ovoj sezoni i s onom igrom bez vehabovia i kojica mozemo do pobjede nad zrinjskom osim ako nam i tad nesviraju neki penala
RED JE DA I NAMA SVIRAJU JEDAN PROTIV MOSTARACA... HA JA

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 27 avg 2012, 12:16

Tkanton je napisao/la:
Nixa je napisao/la:eto trener gradine podnio ostavku zbog losih rezultata, a ovaj nas nece 2 boda do nove godine osvojit a jos ga drze ;) ;)
Pa de pogledaj sa kim je gradina igrala a sa kim zvijezda, covjek vidio da nemoze pobijedit goska,veleza i olimpica kuci... sta ce bit kad im dodje zeljo,siroki, borac,celik,slavija,zrinski
Svi istinski navijaci Zvijezde su sa razlogom zabrinuti.Netreba biti u zabludi da je razlog tezak raspored.Po meni je u pitanju losa pripremljenost ekipe prije svega fizicki i odgovornost pada na kompletan strucni stab,zatim lutanje trenera za prvih 11,a sto je vezano za ovo prvo.Nemoze se vaditi na los raspored kada u prva 4 kola das jedan gol i napravis 4 sanse i u takvom raspolozenju ocekivati drasticnu promjenu u igri i rezultatu veoma je tesko.Ovakvi kakvi smo sada za nas nema lakog protivnika,i ja licno ne ocekujem nista spektakularno ni sledeca dva kola.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 27 avg 2012, 12:19

emir_dj je napisao/la: RED JE DA I NAMA SVIRAJU JEDAN PROTIV MOSTARACA... HA JA
Penal da vam sviraju.. protiv MOSTARACA? Mogu samo svirati njima, pošto vidiš odakle su .. isto kao i juče.
Tkanton je napisao/la:
Baš to Gradina igra utakmice kod kuće :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Nixa
Kontakt:

Post Postao/la Nixa » 27 avg 2012, 12:21

Benjo_AFC86 je napisao/la:
emir_dj je napisao/la: RED JE DA I NAMA SVIRAJU JEDAN PROTIV MOSTARACA... HA JA
Penal da vam sviraju.. protiv MOSTARACA? Mogu samo svirati njima, pošto vidiš odakle su .. isto kao i juče.
Tkanton je napisao/la:
Baš to Gradina igra utakmice kod kuće :mrgreen:
hahahaha bravo tkanton :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 27 avg 2012, 12:50

Pa sta hocete protiv olimpica i goska ste imali solidnu posjetu iznad prosjeka za nase prostore.... a neznaci kuci igrat samo zbog navijaca, vi se racunate ko domacini, vama sudije dolaze gdje god se vi nalazili.... a mante te price publika ovo ono, nema tu emocija kao kad igra reprezentacija pa da mu muda zadrhte.... mislis da tosuna i hamzu boli k hocel bit navijaca ili nece, njima je lakse igrat kad nikog nema... kod nas su sudije bitne ostalo bilo nebilo

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 27 avg 2012, 12:52

zmajevac je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:
Svi istinski navijaci Zvijezde su sa razlogom zabrinuti.Netreba biti u zabludi da je razlog tezak raspored.Po meni je u pitanju losa pripremljenost ekipe prije svega fizicki i odgovornost pada na kompletan strucni stab,zatim lutanje trenera za prvih 11,a sto je vezano za ovo prvo.Nemoze se vaditi na los raspored kada u prva 4 kola das jedan gol i napravis 4 sanse i u takvom raspolozenju ocekivati drasticnu promjenu u igri i rezultatu veoma je tesko.Ovakvi kakvi smo sada za nas nema lakog protivnika,i ja licno ne ocekujem nista spektakularno ni sledeca dva kola.
Dobro eto ja nisam istinski navijac..... a hajdi ti meni sad napisi ko vjerni i istinski navijac zvijezde kad smo mi zadnji put pobijedili zelju kuci, slaviju i goska u gostima i kakav omjer imamo sa borcem

Skaut1
Kontakt:

Post Postao/la Skaut1 » 27 avg 2012, 14:31

Trebaju se svi pokradeni klubovi od strane sudaca i komiteta oglasiti zajedničkim priopćenjem. Ovo je sramotno šta se radi vidim i vas su pokrali u Lukavici.
Osovina iz komiteta Željo, Sarajevo i Slavija rade što hoće dosta je toga!

Treba im reći ne više, ne treba se igrat ova liga ako će nastavit sa takvim lakrdijama

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 27 avg 2012, 15:11

emir_dj je napisao/la:
mirzard je napisao/la:igranje rukom je bilo ali ne u 16-tercu i penal nije bio 100% nego slobodan udarac i pomocni sudija je signaliziro glavnom da je van ali on je nesto prstom pokazivo na sebe realno je trebalo bit 0-0 i po mom misljenju ono juce je bila najbolja igra tima u ovoj sezoni i s onom igrom bez vehabovia i kojica mozemo do pobjede nad zrinjskom osim ako nam i tad nesviraju neki penala
Emire , ne kontam ovo o penalima protiv mostaraca.Koliko znam vi ste zadnjih godina nosili dosta bodova iz Mostara.Dobijali ste i Zrinjski i Velež.Prije sezonu-dvije gledao sam kad ste dobili Zrinju i tada vam je sviran penal i dobili ste 1-2 .Ne kontam...
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 27 avg 2012, 15:14

acovic1 je napisao/la:
emir_dj je napisao/la:
Emire , ne kontam ovo o penalima protiv mostaraca.Koliko znam vi ste zadnjih godina nosili dosta bodova iz Mostara.Dobijali ste i Zrinjski i Velež.Prije sezonu-dvije gledao sam kad ste dobili Zrinju i tada vam je sviran penal i dobili ste 1-2 .Ne kontam...
ma nista vezenao za vas.. nego komenatrisem da se u zdanja 3 kola protiv nas svira tri penala... pa kazem da je rad da sviraju i nam... isto bi napisao da gostuje i čelik, široki ili leotar... da ne bude zabune... nista protv vas...

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 27 avg 2012, 15:29

Eh za ovo sam bio cuo al nisam vjerovao... Jel vama sumnjivo da neki igraci koji su dosli i igraju za 400 KM , stalno su u prvih 11 :D a primaju od 1200 do 1800 KM , gdje ostatak para... zna se a predpostavljam da i vi znate ... ;)
>>No body likes us but we dont care<<

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 27 avg 2012, 15:35

kralj_je_mrtav je napisao/la:Cujem da se sprema smjena trenera, Pestalic je navodno vec kontaktirao jednog trenera, ceka se Nurdin mig i naravno sto laksi raskid sa ovim ublehasom.
Hocel i taj bit iz Spartaka.

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 27 avg 2012, 15:40

A da li je moguće i da igrači bojkotuju trenera jer sam čuo da ima dosta trzavica na relaciji igrači-trener kao i trener-pojedini zaposlenici u Zvijezdi :?:
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.