HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
O tome je cika @Devil celo vreme pricao. Ali jok,neki ne mogu da shvate.acovic1 je napisao/la:Hrvoje Miličević dobio 4 utakmice.Očekivano.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Branko Karačić: Protiv GOŠK-a očekujem nastavak pozitivnog niza
Danas je u prostorijama HŠK Zrinjski održana tiskovna konferencija povodom sutrašnje utakmice između Zrinjskog i GOŠK-a iz Gabele.
Nazočnim novinaraima obratili su se Daniel Graovac, igrač i Branko Karačić šef stružnog stožera HŠK Zrinjski.
Nakon niza loših rezultata Zrinjski je u prilici da nastavi pozitivan niz koje je započeo osvajanjem boda na gostovanju kod Željezničara. Dobar rezultat protiv GOŠK-a bi dao dodatno samopouzdanje momčadi za završnicu natjecanja. GOŠK je porazom od Veleža na domaćem terenu u teškoj situaciji i u Mostar dolazi u nadi da može osvojiti toliko potrebne bodove za opstanak u Premijer ligi.
U utakmici protiv Slavije odigrali smo najboljih pola sata od kada vodim ovu momčadi, misleći na period od 15. do 45. minute prvog dijela utakmice. U drugom dijelu smo na vrijeme zabili drugi gol i raduje me jedna disciplina u igri gdje nismo dozvolili protivniku da stvara prilike. Zadovoljni smo sa jednim dijelom igrača koji su dobili priliku u ovoj utakmici i koju su je iskoristili. I u narednim utakmicama želimo dati priliku igračima koju su manje igrali kako bi se uvjerili u njihove sposobnosti i kvalitete na terenu. Sutra igramo protiv GOŠK-a gdje smo mi apsolutni favoriti i želim vidjeti karakter ove momčadi koja bi trebala nastaviti pozitivan niz i period dobre igre protiv Slavije u prošlom kolu. I za ovu utakmicu imamo nekoliko nepoznanica s obzirom da po tri javne opomene imaju Radeljić i Stojkić. Zabranu od četiri utakmice dobio je Hrvoje Miličević koja je po meni vrlo drastična. Svi se slažemo pa i ljudi u Željezničaru da u startu Miličevića nije bilo namjere i da je teška ozljeda Zolotića bila slučajnost. Zbog bolesti i ozljeda za utakmicu ne konkuriraju Arežina, Šćepanović, Melher i Gligorov. Respektiramo GOŠK, ali očekujem i vjerujem da možemo ponoviti period dobre igre protiv Slavije, kazao je Branko Karačić.
Zbog problema sa ozljedama igrača na bočnim pozicijama priliku na desnom boku dobio je mladi Graovac koji je dobrim dijelom zadovoljio zahtjeve struke i čija je prirodna pozicija stoper. Protiv GOŠK-a nas čeka teška utakmica, ali uz našu disciplinu, borbenost i trud pobjeda ne bi trebala izostati, kazao je Danijel Graovac.
Utakmica između Zrinjskog i GOŠK-a na rasporedu je u nedjelju u 16 i 30.
Danas je u prostorijama HŠK Zrinjski održana tiskovna konferencija povodom sutrašnje utakmice između Zrinjskog i GOŠK-a iz Gabele.
Nazočnim novinaraima obratili su se Daniel Graovac, igrač i Branko Karačić šef stružnog stožera HŠK Zrinjski.
Nakon niza loših rezultata Zrinjski je u prilici da nastavi pozitivan niz koje je započeo osvajanjem boda na gostovanju kod Željezničara. Dobar rezultat protiv GOŠK-a bi dao dodatno samopouzdanje momčadi za završnicu natjecanja. GOŠK je porazom od Veleža na domaćem terenu u teškoj situaciji i u Mostar dolazi u nadi da može osvojiti toliko potrebne bodove za opstanak u Premijer ligi.
U utakmici protiv Slavije odigrali smo najboljih pola sata od kada vodim ovu momčadi, misleći na period od 15. do 45. minute prvog dijela utakmice. U drugom dijelu smo na vrijeme zabili drugi gol i raduje me jedna disciplina u igri gdje nismo dozvolili protivniku da stvara prilike. Zadovoljni smo sa jednim dijelom igrača koji su dobili priliku u ovoj utakmici i koju su je iskoristili. I u narednim utakmicama želimo dati priliku igračima koju su manje igrali kako bi se uvjerili u njihove sposobnosti i kvalitete na terenu. Sutra igramo protiv GOŠK-a gdje smo mi apsolutni favoriti i želim vidjeti karakter ove momčadi koja bi trebala nastaviti pozitivan niz i period dobre igre protiv Slavije u prošlom kolu. I za ovu utakmicu imamo nekoliko nepoznanica s obzirom da po tri javne opomene imaju Radeljić i Stojkić. Zabranu od četiri utakmice dobio je Hrvoje Miličević koja je po meni vrlo drastična. Svi se slažemo pa i ljudi u Željezničaru da u startu Miličevića nije bilo namjere i da je teška ozljeda Zolotića bila slučajnost. Zbog bolesti i ozljeda za utakmicu ne konkuriraju Arežina, Šćepanović, Melher i Gligorov. Respektiramo GOŠK, ali očekujem i vjerujem da možemo ponoviti period dobre igre protiv Slavije, kazao je Branko Karačić.
Zbog problema sa ozljedama igrača na bočnim pozicijama priliku na desnom boku dobio je mladi Graovac koji je dobrim dijelom zadovoljio zahtjeve struke i čija je prirodna pozicija stoper. Protiv GOŠK-a nas čeka teška utakmica, ali uz našu disciplinu, borbenost i trud pobjeda ne bi trebala izostati, kazao je Danijel Graovac.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Znači uz one koji nisu igrali protiv Slavije sad su još out Radeljić i Stojkić.Bojim se da bi ovo moglo biti malo previše i da bi nam rasterećeni GOŠK mogao napraviti velike probleme.Najlakše je igrat kad te svi otpišu i kad se od tebe ništa ne očekuje i upravo takva je situacija sada kod GOŠK-a.Ja bih osobno bio zadovoljan sa bilo kakvom pobjedom.Ako ponovimo borbenost i zalaganje kao protiv Slavije onda bi trebali uzeti nova tri boda inače...Ali dobra stvar je što očito Karačić to zna pa će valjda uradit ono što trenutno može sa ovom ekipom.Sastav neću ni pokušati pogađati jer bi mi trebalo stvarno mnogo energije.Lillard je napisao/la:Branko Karačić: Protiv GOŠK-a očekujem nastavak pozitivnog niza
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
mislim da će biti nešto ovako
vasilj-lisica,graovac,aničić,žuržinov-brlenić,đurić(barišić),crnov-muminović,čilić-Bekić(Jurina)
vasilj-lisica,graovac,aničić,žuržinov-brlenić,đurić(barišić),crnov-muminović,čilić-Bekić(Jurina)
- badblueboylivno
- Kontakt:
da li ovo znaci da na kraju nece ispasti GOSK ? 

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
sramota majke mi, izgleda da bi Travnik mogao ispasti, jer GOŠK čeka travnik kući i tu bi se moglo odlučivati o drugom putniku u niži rang... 

Jucer Travnik pusti Olmpiku konta dobice Zrinja Goska .
E neka bas mi je drago . 

Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Ako Bog da Svinjski se ugasio i Velež prešo na svoj stadion.Gamad jedna poganska,klub vam gubi kod kuće a vi došli Fukare da napadate 

Pobjeda je bolja od orgazma!
danas u Sarajevu su svi igrali 2 na Goska , meni je bilo to smijesno al raja trpala masovno, izgleda bila je neka dojava 

KOja sugava liga fuj
Danas sam tak orazocaran otisao sa stadiona kao nikada u zivotu. Nemam rijeci ni za sta nego Jbem ti sve vise!!
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
naštimano bolan bolanLillard je napisao/la:Danas sam tak orazocaran otisao sa stadiona kao nikada u zivotu. Nemam rijeci ni za sta nego Jbem ti sve vise!!

Što niste govorili da je naštimano kad su Travnik i Zvijezda nosili bodove
?

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
eto uvjeravajte me da je namješteno ja vam kažem GOŠK je bio bolji... nevjerovatno su odigrali svaka čast. izvukao trener maksimum iz njih **** rekli mu ako ispadnete iz lige ideš ... a zrinjski desetkovan i sa mladom ekipom nije mogao više , neznam šta oćete vi ?
pa ti isti maldi igraci su sigurno isto neki dan igrali protiv motoviranog Zelje pa ???19UM94 je napisao/la:eto uvjeravajte me da je namješteno ja vam kažem GOŠK je bio bolji... nevjerovatno su odigrali svaka čast. izvukao trener maksimum iz njih **** rekli mu ako ispadnete iz lige ideš ... a zrinjski desetkovan i sa mladom ekipom nije mogao više , neznam šta oćete vi ?
Ni tad vam nije znacio taj bod ili bodovi .. Sve je ovdje naštimano uzeli ste pare, koje vam trebaju da li bodove koji vam ne trebaju i to je to , cist racun duga ljubav .. ili umjesto para imate sljedece godine 3 boda iz Gabele kad vam bude vise to trebalo , jeste i vi naivni ...
a prošle sezone je isto trebalo gošku za opstanak a nama za europu isti slučaj bio pa smo ih dobili .aS_Roma je napisao/la:pa ti isti maldi igraci su sigurno isto neki dan igrali protiv motoviranog Zelje pa ???19UM94 je napisao/la:eto uvjeravajte me da je namješteno ja vam kažem GOŠK je bio bolji... nevjerovatno su odigrali svaka čast. izvukao trener maksimum iz njih **** rekli mu ako ispadnete iz lige ideš ... a zrinjski desetkovan i sa mladom ekipom nije mogao više , neznam šta oćete vi ?
Ni tad vam nije znacio taj bod ili bodovi .. Sve je ovdje naštimano uzeli ste pare, koje vam trebaju da li bodove koji vam ne trebaju i to je to , cist racun duga ljubav .. ili umjesto para imate sljedece godine 3 boda iz Gabele kad vam bude vise to trebalo , jeste i vi naivni ...
bola nemožeš ti meni govorit jeli namješteno

Travnik iz godine u godinu nezasluženo opstaje u ligu . vrijeme je da mesari ispadnu .
Nama za eurpu , a njima za opstanak ?? pa sto bi ih puštali ako i vama treba ?19UM94 je napisao/la:a prošle sezone je isto trebalo gošku za opstanak a nama za europu isti slučaj bio pa smo ih dobili .aS_Roma je napisao/la:pa ti isti maldi igraci su sigurno isto neki dan igrali protiv motoviranog Zelje pa ???19UM94 je napisao/la:eto uvjeravajte me da je namješteno ja vam kažem GOŠK je bio bolji... nevjerovatno su odigrali svaka čast. izvukao trener maksimum iz njih **** rekli mu ako ispadnete iz lige ideš ... a zrinjski desetkovan i sa mladom ekipom nije mogao više , neznam šta oćete vi ?
bola nemožeš ti meni govorit jeli namještenobolji je GOŠK kad ti kažem

Al nemoj misliti da se vec nije unaprijed znalo, da ce Velezu zabiti 3-4 tamo gola, da ce Zeljo hladno pusitit Leotra i sve to, ja smijem ruku da ti da igrate sad opet vama za titulu da bodovi trebaju sa ovim istim sastavom vi bi njima 5 zabili ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.