FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Qurac nek je gase!
Nek traze rjesenje oni koji su je doveli u stanje kome. Nek je privatizuju, nek rade sta hoce, al' danas onih 1000 ljudi na stadionu je gotov povratilo. Sve su rastjerali sa tribina. Liga za prvaka doslo ljudi koliko je sezonskih prodato, malo vise.
Nek traze rjesenje oni koji su je doveli u stanje kome. Nek je privatizuju, nek rade sta hoce, al' danas onih 1000 ljudi na stadionu je gotov povratilo. Sve su rastjerali sa tribina. Liga za prvaka doslo ljudi koliko je sezonskih prodato, malo vise.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- zlatnakoka
- Kontakt:
Ne trebaš ga ni molit ti, treba ga molit šu*ak koji je za gašenje klubova Tuzle, koji ga je otjerao. Što kažeš za posjećenost, isti taj šu*ak se toliko bori za Tuzlu, a pogotovo Tuzlake, da 90% Tuzlaka koji vole Slobodu ne mogu sebi priuštiti luksuz odlaska na Tušanj.
Upravu si, niko sad i neće ovaj vreo krompir.
Ali upravu je i probisvjet kad kaže da bi i drugi isto vodio bez para, a možda i bolje.
Lako je tudjim ku**em žaru mlatiti.
Ali upravu je i probisvjet kad kaže da bi i drugi isto vodio bez para, a možda i bolje.
Zadnja izmjena: zlatnakoka, dana/u 22 apr 2017, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Brate, dobar si forumas al napisati da se navijaci zajebaju sa Slobodom je ono ...Bas dno....Dvije decenije levati nas siluju u mozak, jbt i ti nasao navijacima nesto prigovoritiultrasstyle_tz je napisao/la:e jbg, sad vidim da se zajebajete sa SlobodomProbisvjet je napisao/la:Ima! Fino pred kucu i moliti Azmira da se vrati.
nikad, nikog ne molit.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
. .kako smo krenuli, ostat ce nam samo historija . . .Chinaglia je napisao/la:e moj ultrasstyle, vidis da im samo pertle vire iz Azemicinog dupeta
oni su odbacili historiju Slobode prije Azemice i smatraju da nema buducnosti poslije Azemice
nemaju oni ni malo ponosa, jadno i bijedno je ovo sto pisu
I dalje niko ne pljuje po Jagodicu. Plate ne kasne, do njeg je da taktiku i ostale stvari pravi. A kako ih pravi najbolje govori cinjenica da protiv Sarajeva, Krupe i Zrinjskog nismo sutnuli po golu. Dakle 270 minuta bez ijedne jedine prilike.
Niko, niko, samo Sloboda
- Probisvjet
- Kontakt:
Ovo je za njega Murinjo!katarakta je napisao/la:I dalje niko ne pljuje po Jagodicu. Plate ne kasne, do njeg je da taktiku i ostale stvari pravi. A kako ih pravi najbolje govori cinjenica da protiv Sarajeva, Krupe i Zrinjskog nismo sutnuli po golu. Dakle 270 minuta bez ijedne jedine prilike.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
iskreno ja ne vidim sta je trenutno moglo biti toliko bolje osim da su neciji milioni tu. Igraci imaju plate, primanja, reprogram potpisan, neki dugovi se servisiraju. Nego sad mi malo trebamo prozvati i nase igrace, sto od toga svi uvijek bjezimo.Bjezali smo i prosle godine kad su pticijeg mlijeka imali pa u najvaznijim utakmicama cucnuli ko najvece pic.kurine.. Ako su im isplacene plate, a jesu izgleda, jer ovdje bi vec haos bio da nisu, onda je NJUO uradio sve sto je do njih po tom pitanju. Ne moze me niko ubijediti da je ovo danas maksimum ove ekipe. Aplaudiramo Veselom kad je izlazio, za sta mu danas aplaudiramo. Za sta mu aplaudiramo ove sezone uopste, od pocetka pa evo do sad. Trebao je takve zvizduke dobit da se zapita neke stvari. Cijela ekipa nakon Krupe, a dobar dio i nakon danasnje utakmice. Grahovac aplauzi, lik je katastrofalan od 3-0 protiv Sarajeva. Dobro sam cuo kad ljudi kazu, iste sanse imamo sad da igramo evropu kad niko nije uz klub, kao i prethodne godine u ovo doba kad su svi barem deklarativno bili uz klub. I opet se dobila jedva licenca. Raja iz drugih gradova prica da smo prodali kup za licencu, i ne mozes ih ubijedit da nije tako. I ako se sve servisira redovno onda bas i nije da je bez para.zlatnakoka je napisao/la:Ne trebaš ga ni molit ti, treba ga molit šu*ak koji je za gašenje klubova Tuzle, koji ga je otjerao. Što kažeš za posjećenost, isti taj šu*ak se toliko bori za Tuzlu, a pogotovo Tuzlake, da 90% Tuzlaka koji vole Slobodu ne mogu sebi priuštiti luksuz odlaska na Tušanj.
ili eto sto @kararakta kaze , po Jagodicu malo pljuvati, sto sanse nema, nikakve igre. Al ne, bitno je politicki po upravi, Jasminu (kojeg i ja ne gotivim garant vise od vas), Azmiru ovom-onom, a aplauz cijelog stadiona igracu koji nas levati vec 8 mjeseci, a ima ogromna primanja za nasu ligu
nego jedan veci problem ovdje imamo, sticajem okolnosti da smo mi treci na tabeli svake godine, da svake godine igramo evropu, ali da u ligi imas dva tima tipa Zvezde i Partizana koji toliko odskacu su uvijek prvi i drugi da se na glavu nasadis, kod nas opet nebi bilo 300 ljudi na stadionu jer ne mozemo njih da stignemo.
A i dalje mi nije jasno sta pojedinci hoce i smatraju da treba. Ok , @Probisvijet se izjasnio, on smatra da treba molit Azmira. Njegovo pravo, ja se licno s tim ne slazem, ali eto covjek je rekao sta smatra da treba radit. Volio bih da se i ostali izjasne, a ne da me ovo sve podsjeca na proteste. Hajmo mi zapalit zgradu, sjebat sve pa cemo poslije vidjet sta cemo.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Nek se on bavi "dusebriznicima", Facebook profilima, alibijima...A ekipa dva pasa ne sastavlja. Nespremni totalno. Ne znam imamo li igraca da nije "rovit". Užas više. UblehaProbisvjet je napisao/la:Ovo je za njega Murinjo!katarakta je napisao/la:I dalje niko ne pljuje po Jagodicu. Plate ne kasne, do njeg je da taktiku i ostale stvari pravi. A kako ih pravi najbolje govori cinjenica da protiv Sarajeva, Krupe i Zrinjskog nismo sutnuli po golu. Dakle 270 minuta bez ijedne jedine prilike.
Niko, niko, samo Sloboda
- Probisvjet
- Kontakt:
Necu ja moliti Azmira, ne pada mi na pamet. Neka ga moli onaj sto ga izyebao - izlagao. Zna se ko kroji kapu Slobodi. Onaj koji je ugasio i KK Sloboda.ultrasstyle_tz je napisao/la:iskreno ja ne vidim sta je trenutno moglo biti toliko bolje osim da su neciji milioni tu. Igraci imaju plate, primanja, reprogram potpisan, neki dugovi se servisiraju. Nego sad mi malo trebamo prozvati i nase igrace, sto od toga svi uvijek bjezimo.Bjezali smo i prosle godine kad su pticijeg mlijeka imali pa u najvaznijim utakmicama cucnuli ko najvece pic.kurine.. Ako su im isplacene plate, a jesu izgleda, jer ovdje bi vec haos bio da nisu, onda je NJUO uradio sve sto je do njih po tom pitanju. Ne moze me niko ubijediti da je ovo danas maksimum ove ekipe. Aplaudiramo Veselom kad je izlazio, za sta mu danas aplaudiramo. Za sta mu aplaudiramo ove sezone uopste, od pocetka pa evo do sad. Trebao je takve zvizduke dobit da se zapita neke stvari. Cijela ekipa nakon Krupe, a dobar dio i nakon danasnje utakmice. Grahovac aplauzi, lik je katastrofalan od 3-0 protiv Sarajeva. Dobro sam cuo kad ljudi kazu, iste sanse imamo sad da igramo evropu kad niko nije uz klub, kao i prethodne godine u ovo doba kad su svi barem deklarativno bili uz klub. I opet se dobila jedva licenca. Raja iz drugih gradova prica da smo prodali kup za licencu, i ne mozes ih ubijedit da nije tako. I ako se sve servisira redovno onda bas i nije da je bez para.zlatnakoka je napisao/la:Ne trebaš ga ni molit ti, treba ga molit šu*ak koji je za gašenje klubova Tuzle, koji ga je otjerao. Što kažeš za posjećenost, isti taj šu*ak se toliko bori za Tuzlu, a pogotovo Tuzlake, da 90% Tuzlaka koji vole Slobodu ne mogu sebi priuštiti luksuz odlaska na Tušanj.
ili eto sto @kararakta kaze , po Jagodicu malo pljuvati, sto sanse nema, nikakve igre. Al ne, bitno je politicki po upravi, Jasminu (kojeg i ja ne gotivim garant vise od vas), Azmiru ovom-onom, a aplauz cijelog stadiona igracu koji nas levati vec 8 mjeseci, a ima ogromna primanja za nasu ligu
nego jedan veci problem ovdje imamo, sticajem okolnosti da smo mi treci na tabeli svake godine, da svake godine igramo evropu, ali da u ligi imas dva tima tipa Zvezde i Partizana koji toliko odskacu su uvijek prvi i drugi da se na glavu nasadis, kod nas opet nebi bilo 300 ljudi na stadionu jer ne mozemo njih da stignemo.
A i dalje mi nije jasno sta pojedinci hoce i smatraju da treba. Ok , @Probisvijet se izjasnio, on smatra da treba molit Azmira. Njegovo pravo, ja se licno s tim ne slazem, ali eto covjek je rekao sta smatra da treba radit. Volio bih da se i ostali izjasne, a ne da me ovo sve podsjeca na proteste. Hajmo mi zapalit zgradu, sjebat sve pa cemo poslije vidjet sta cemo.
- Probisvjet
- Kontakt:
Sto se tice Vlade veceg ublehasa na Tusnju od trenera nije bilo. Cuj on dosao da donese prvi trofej Slobodi. Gospodin lazov u odijelu.
Yebo mu Mark Zuckerberg femeliju to bi nasi dobri pijacari rekli.
Yebo mu Mark Zuckerberg femeliju to bi nasi dobri pijacari rekli.
Ma sta ce Vlado,izveo je najbolje sto ima covjek,nije to ni defanzivno bilo toliko,koliko mi izgubljeno djelujemo....Veselinovic zaboravio igrat,Grahovac kao da je junior,Todorovic zaboravi i sta igra i gdje se nalazi.....Zar je Tandira potrebno komentarisati.....
Eric je stvarno dobar golman,Subic je zvijer,ali uklopio se momak u sivilo jbg...Ordagic je markiran po trojica oko njega,nema skim...
Nadam se Zec da ce biti spreman za Zelju,jer samo njega imamo.
Odbrana danas nepostoji,nije Vlado tome kriv,nemoze on uci u teren,u par navrata snima ga kamera galami na nekoga,govori pa sta radite....
Yebo vas Azmir....
Treba napraviti clanske u klub,sezonce,isforsirati na ljeto maksimalno,svi da se ukljucimo,dijaspora posebno....Iz moje kuce,8 bi se sada uclanilo....
Ima nacina da nekako se malo pogura,daj da se organizujemo ba ljudi
Eric je stvarno dobar golman,Subic je zvijer,ali uklopio se momak u sivilo jbg...Ordagic je markiran po trojica oko njega,nema skim...
Odbrana danas nepostoji,nije Vlado tome kriv,nemoze on uci u teren,u par navrata snima ga kamera galami na nekoga,govori pa sta radite....
Yebo vas Azmir....
Treba napraviti clanske u klub,sezonce,isforsirati na ljeto maksimalno,svi da se ukljucimo,dijaspora posebno....Iz moje kuce,8 bi se sada uclanilo....
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Subotom u sridu.ultrasstyle_tz je napisao/la:iskreno ja ne vidim sta je trenutno moglo biti toliko bolje osim da su neciji milioni tu. Igraci imaju plate, primanja, reprogram potpisan, neki dugovi se servisiraju. Nego sad mi malo trebamo prozvati i nase igrace, sto od toga svi uvijek bjezimo.Bjezali smo i prosle godine kad su pticijeg mlijeka imali pa u najvaznijim utakmicama cucnuli ko najvece pic.kurine.. Ako su im isplacene plate, a jesu izgleda, jer ovdje bi vec haos bio da nisu, onda je NJUO uradio sve sto je do njih po tom pitanju. Ne moze me niko ubijediti da je ovo danas maksimum ove ekipe. Aplaudiramo Veselom kad je izlazio, za sta mu danas aplaudiramo. Za sta mu aplaudiramo ove sezone uopste, od pocetka pa evo do sad. Trebao je takve zvizduke dobit da se zapita neke stvari. Cijela ekipa nakon Krupe, a dobar dio i nakon danasnje utakmice. Grahovac aplauzi, lik je katastrofalan od 3-0 protiv Sarajeva. Dobro sam cuo kad ljudi kazu, iste sanse imamo sad da igramo evropu kad niko nije uz klub, kao i prethodne godine u ovo doba kad su svi barem deklarativno bili uz klub. I opet se dobila jedva licenca. Raja iz drugih gradova prica da smo prodali kup za licencu, i ne mozes ih ubijedit da nije tako. I ako se sve servisira redovno onda bas i nije da je bez para.zlatnakoka je napisao/la:Ne trebaš ga ni molit ti, treba ga molit šu*ak koji je za gašenje klubova Tuzle, koji ga je otjerao. Što kažeš za posjećenost, isti taj šu*ak se toliko bori za Tuzlu, a pogotovo Tuzlake, da 90% Tuzlaka koji vole Slobodu ne mogu sebi priuštiti luksuz odlaska na Tušanj.

Niko, niko, samo Sloboda
podrska gospodinu Vladi Jagodicu, jednom od najboljih bosanskohercegovackih nogometnih strucnjaka!
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 22 apr 2017, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.
- Probisvjet
- Kontakt:
Jel' shvatas da nece ljudi da daju dok su ovi u UO? Nisu prepoznali da je to posteno i dobro i to je amin. Zato protiv Zrinjskog nije prodato ni 300 karata.solinas je napisao/la:Ma sta ce Vlado,izveo je najbolje sto ima covjek,nije to ni defanzivno bilo toliko,koliko mi izgubljeno djelujemo....Veselinovic zaboravio igrat,Grahovac kao da je junior,Todorovic zaboravi i sta igra i gdje se nalazi.....Zar je Tandira potrebno komentarisati.....
Yebo vas Azmir....
- Probisvjet
- Kontakt:
Vlado Jagodić, šef stručnog štaba FK Sloboda Tuzla nakon derbi utakmice 5. kola Lige za pravaka BiH koju su na Tušnju odigrali Sloboda i Zrnjski pohvalio je svoje igrače i publiku koja ih je nosila.
-Kada bih rekao da sam nezadovoljan, pogriješio bih. Moramo biti zadovoljni. Zrinjski je takva ekipa koja ima jako širok roster. Nismo se adaptirali nakon 14 dana rada na plastici za ovo što nas je čekalo. U drugom poluvremenu sam čekao na poteze Sliškovića, da li će pojačavati napad ili sredinu terena tako da smo i mi reagovali na njegove poteze. Mi nismo bili u nekom podređenom položaju ako uzmemo u obzir da smo igrali protiv aktuelnog prvaka, lidera prvenstva i ekipe koja petu utakmicu ne prima gol, kazao je nakon utakmice Vlado Jagodić i dodao:
-Mislim da je rezultat realan, a ja ću pohvaliti moje igrače jer ovo je za nas bio krzini momenat nakon debakla u Krupi gdje igrom nismo zaslužili, ali smo visoko poraženi. Danas je bila jako bitna utakmica i bitno je što nismo izgubili jer mi moramo skupljati bod po bod i znamo šta je naš cilj.
Na kraju, Jagodić se zahvalio publici koja je nosila igrače u kriznim momentima i čestitao Zrinjskom i kolegi Sliškoviću na ekipi koja ima roster od 22 igrača čiji učinak se mogao vidjeti na današnjoj utakmici.
-Kada bih rekao da sam nezadovoljan, pogriješio bih. Moramo biti zadovoljni. Zrinjski je takva ekipa koja ima jako širok roster. Nismo se adaptirali nakon 14 dana rada na plastici za ovo što nas je čekalo. U drugom poluvremenu sam čekao na poteze Sliškovića, da li će pojačavati napad ili sredinu terena tako da smo i mi reagovali na njegove poteze. Mi nismo bili u nekom podređenom položaju ako uzmemo u obzir da smo igrali protiv aktuelnog prvaka, lidera prvenstva i ekipe koja petu utakmicu ne prima gol, kazao je nakon utakmice Vlado Jagodić i dodao:
-Mislim da je rezultat realan, a ja ću pohvaliti moje igrače jer ovo je za nas bio krzini momenat nakon debakla u Krupi gdje igrom nismo zaslužili, ali smo visoko poraženi. Danas je bila jako bitna utakmica i bitno je što nismo izgubili jer mi moramo skupljati bod po bod i znamo šta je naš cilj.
Na kraju, Jagodić se zahvalio publici koja je nosila igrače u kriznim momentima i čestitao Zrinjskom i kolegi Sliškoviću na ekipi koja ima roster od 22 igrača čiji učinak se mogao vidjeti na današnjoj utakmici.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Danas smo dotakli dno sa posjetom, situacija alarmantna na tribinama. Volio bih da se ovdje pise o tome, da utvrdimo sve razloge 
A inace igrom nisam zadovoljan, ali sam zadovoljan bodom. Ali to je to kada je kvalitet srozan pa je i tesko imati neku igri kada imas limitiran kvalitet. Najveca greska je pustanje Zebe i to sto nakon toga nisu doveli nikog slicnog bar duplo losijeg. Time je Veselinovic izgubio sve u igri sto je imao jer nema vise Zebe da igra pod flasterom, a da on ima cistu stranu.

A inace igrom nisam zadovoljan, ali sam zadovoljan bodom. Ali to je to kada je kvalitet srozan pa je i tesko imati neku igri kada imas limitiran kvalitet. Najveca greska je pustanje Zebe i to sto nakon toga nisu doveli nikog slicnog bar duplo losijeg. Time je Veselinovic izgubio sve u igri sto je imao jer nema vise Zebe da igra pod flasterom, a da on ima cistu stranu.
Tipicno nase.
Ajmo nesto uraditi ali nemoj bgt da ja, neka neko drugi to uradi.
"Ajmo molit Azmira", kaze covjek i u slijedecem postu odgovara: " Nemoj da ja to radim, neka neko drugi".
"'Ajmo napunit stadion 3-4 puta u ovoj borbi za Evropu i tako omoguciti vise para klubu".
"Joj nemoj da ja idem, to su sve lopovi, neka drugi idu".
Nikad nismo bili iskreni prema sebi prvo, pa prema drugima.Za stanje u gradu, klubu, drzavi smo iskljucivi krivci mi i samo mi, ali bolje je okriviti Jasmina, Bakira, Zelju, Drinu Zvornik...
Umjesto da komentarisemo ekipu i nadamo se novom izlasku u Evropu mi se bavimo Senadom i sobom njegovog sina.
Dobro nam je kakvi smo mi.
Ajmo nesto uraditi ali nemoj bgt da ja, neka neko drugi to uradi.
"Ajmo molit Azmira", kaze covjek i u slijedecem postu odgovara: " Nemoj da ja to radim, neka neko drugi".
"'Ajmo napunit stadion 3-4 puta u ovoj borbi za Evropu i tako omoguciti vise para klubu".
"Joj nemoj da ja idem, to su sve lopovi, neka drugi idu".
Nikad nismo bili iskreni prema sebi prvo, pa prema drugima.Za stanje u gradu, klubu, drzavi smo iskljucivi krivci mi i samo mi, ali bolje je okriviti Jasmina, Bakira, Zelju, Drinu Zvornik...
Umjesto da komentarisemo ekipu i nadamo se novom izlasku u Evropu mi se bavimo Senadom i sobom njegovog sina.
Dobro nam je kakvi smo mi.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.
Teške tri utakmice, bez ikakve opasnosti po gol protivnika, slažem se.katarakta je napisao/la: Nek se on bavi "dusebriznicima", Facebook profilima, alibijima...A ekipa dva pasa ne sastavlja. Nespremni totalno. Ne znam imamo li igraca da nije "rovit". Užas više. Ubleha
Ali nije ni do Vlade to da li su oni fizički spremni u tolikoj mjeri. Niti je on mogao od ovih dobiti igrače koje je htio.
Ima tu ovu šačicu talenta koji su u glavama već na ljetnoj pauzi i kontaju gdje će nastaviti karijeru i pola levata koji ni trčati ne znaju.
A sigurno neće ni sljedeće sezone dobiti (ako ostane) one igrače koje će htjeti, već će biti primoran da se okrene podmladku. Svjestan je toga od samog dolaska, zato i priča cijelo vrijeme uporno da će gledati da daje djeci priliku i da proizvodi talente, ne bili malo ublažio ono što slijedi, da ne dođe do negative među navijačima, i da ne bude "eto ja sam htjeo igrače, nisu mi doveli".
Izvukao je, kad se sve sabere, dosta iz ove ekipe, ali bojim se da je to maksimum, i da više od ovoga ne može.
Da stvar bude teža, teško će to uopšte i ići na bolje, što se tiče našeg rostera u budućnosti.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Slobode je bilo i bice. 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Gledam onu kontru pred kraj tekme,Smajic nema snage da gurne loptu desno Subicu,usra cistu kontru bo te dan hej kao da je dijete od tri godine udari presjece covjek
"Modra boja,na bijelome platnu,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.