svrakino1921 je napisao/la: ↑07 jul 2020, 20:00I dalje smatram da treba tezit ka zapadu
Ko je kriv nama sto gledamo na istok
Krivca ne treba trazit u nama
Nego u onima koji odlucuju
Ipak je Hrvatska viceprvak Svijeta

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
svrakino1921 je napisao/la: ↑07 jul 2020, 20:00I dalje smatram da treba tezit ka zapadu
HeraklitMracni je napisao/la: ↑07 jul 2020, 21:38svrakino1921 je napisao/la: ↑07 jul 2020, 20:00I dalje smatram da treba tezit ka zapadu
![]()
Jesu, nisi ih cuo, spavao si
Moglu su vala u otadžbini ostat.
E cuj povrijedili se igraci, pa to nije nesto sto se desava inace, bas zanimljivo
Nema momak veze s tim sto pričaš. Nije u organizaciji robije niti je u nekoj trenutnoj akciji oko čelika i robije, vec samo dejstvuje na forumu.Slobodas je napisao/la: ↑07 jul 2020, 11:06Druze sutra da se organizuje utakmica opet bi bilino bilo puno, a to sto se ti i tvojih 10 drugova ljutite okaci macku o rep. Vi da ste toliko sposobni ne bi dozvolili da vam ovoliko klub razvale bas ste ono protestvovali izlazili na ulice itd. Bolje vam je da pogledati istni u oci i da se okrenete pomoci svom klub i da prestanete traziti krivce u drugima. Mozda su i drugi krivi ali vjeruj mi vi ste najvise krivi sto ste postali tako mali i nemocni.
Šlampavi Irfo je opet pokušao biti smiješan.
Treba ukinut fudbal da se ne povrjedjuju ljudi
Meni su smiješne njegove insajderske informacije. Ne znam je li ikad išta pogodio, od onog tipa sigurno će dobiti licencu, do toga da je Ramović završio s Željom (prošli august)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.