To je ona teza o kojoj ja ovdje odavno dosadjujem. Trener je marioneta u Barceloni i nebitno je da li ce na klupi sjediti Valverde ili neko peti, isto ce biti.let3 je napisao/la:Ma ko ih yebe, iskreno recneo.xaviesta je napisao/la:Al pazi ovo nije obicna podrska treneru. Lik hladno izvede dvije glavne njuške u klubu i oni preuzmu krivicu na sebe.
Ako se iko ne treba brinuti za buducnost u Barceloni to su Pique i Messi.
Sad znamo na koga svaliti sva gov.na nakon još jedne bruke u evropi, koja neminovno slijedi. Presidente Barto, podržan sa Messijem i Piqueom kao liderima klana.
Ne treba više griješiti dušu prema nesretniku Ernestuon je tu najmanje bitan.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
"Gerard Romero (novinar radiostanice "RAC1"): "Nakon današnjeg stava Lea Messija, mislim da se Antoine Griezmann ipak neće pridružiti Barceloni."
Inače, novinar Oriol Domènech je nešto ranije izvijestio o navodnom sastanku između Josepa Marije Bartomeua i Lea Messija. Zaključak tog sastanka je bio da Griezmann nije poželjan u svlačionici Barcelone".
Je li ozbiljan klub smije sebi ovo dozvoliti?
Inače, novinar Oriol Domènech je nešto ranije izvijestio o navodnom sastanku između Josepa Marije Bartomeua i Lea Messija. Zaključak tog sastanka je bio da Griezmann nije poželjan u svlačionici Barcelone".
Messi je to presutio a sad svi misle da nece doci, mozda nije na to mislio, prosle godine dade podrsku pa ih levat izradi. Mozda zbog toga nije htio dati misljenje. Pique rece da treba traziti talente da bi nastavili osvajati titule. Ja licno mislim da polako ovu kicmu tima Pique-Busquets-Messi-Suarez pa i Rakitic jer je tu godinama, treba definitivno razbijat. Po cijenu da budu 2 susne sezone, ovako samo stete klubu u sljedecem desetljecu jer imas mogucnost da propustis kupovinu generacijskih mladih igraca tipa de Ligta dok su ovi haman vec starohani.
Ne kazem da se svi odmah prodaju, ali klupirat i dovest mladost, to da. Ko ne zeli, nek prtlja.
Ne kazem da se svi odmah prodaju, ali klupirat i dovest mladost, to da. Ko ne zeli, nek prtlja.
27.10.2020
Ispostavlja se da si bio u pravuEvander je napisao/la:To je ona teza o kojoj ja ovdje odavno dosadjujem. Trener je marioneta u Barceloni i nebitno je da li ce na klupi sjediti Valverde ili neko peti, isto ce biti.let3 je napisao/la:Ma ko ih yebe, iskreno recneo.xaviesta je napisao/la:Al pazi ovo nije obicna podrska treneru. Lik hladno izvede dvije glavne njuške u klubu i oni preuzmu krivicu na sebe.
Ako se iko ne treba brinuti za buducnost u Barceloni to su Pique i Messi.
Sad znamo na koga svaliti sva gov.na nakon još jedne bruke u evropi, koja neminovno slijedi. Presidente Barto, podržan sa Messijem i Piqueom kao liderima klana.
Ne treba više griješiti dušu prema nesretniku Ernestuon je tu najmanje bitan.
Barca postaje sprdnja od kluba ako je njen trener obicna marioneta, lutka na koncu....to bi napisao da mi brat rođeni vodi Barcu.
Ma ne dodje li stoper, neki top napadac jos i veznjak necu ih ni gledat do februara nikako. Yebe mi se.
27.10.2020
Taman bi se Griezmann uklopio u ovu skupinu luzera u LP. Steta bi bila da ne dodje.
Bez nekih vecih promjena (a ocito ih nece biti) ni Griezmannov dolazak nece mnogo znaciti.
Bez nekih vecih promjena (a ocito ih nece biti) ni Griezmannov dolazak nece mnogo znaciti.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Kljucna rijec.Evander je napisao/la:"Gerard Romero (novinar radiostanice "RAC1"): "Nakon današnjeg stava Lea Messija, mislim da se Antoine Griezmann ipak neće pridružiti Barceloni."
Uostalom odmjerena izjava Messija. Pa sta je trebao reci nakon sto ih je Francuz popisao proslo ljeto ?
Je li "navodno" ili sa predumisljajem bas danas da Pike i Messi dodju da daju izjave?
Koju poruku sa tim su zelili da posalju?
Koju poruku sa tim su zelili da posalju?
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 24 maj 2019, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
Pa ni Pikačeva izjava baš nije zvučala kao da ga jedva čeka 
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Pa je li stvarno ocekujete da neko Griezmana primi rasirenih ruku nakon pišanja proslog ljeta ?
Nakon što je Kylian Mbappé večeras postigao samo jedan pogodak, Leo Messi je i službeno osigurao svoju šestu Zlatnu kopačku. Leo je u ovoj sezoni LaLige mrežu protivnika pogađao u 36 navrata, a Mbappé se na kraju zaustavio na 33 postignuta pogotka.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Da li igraci trebaju da vode politiku kluba, biraju trenere i pojacanja?
Messi que un club !
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Ma jos u Rimu se je znalo da su pichkurine na terenu krive za sve, EV nije trener za Barce, ali da izadjes na teren i dva puta ovo napravis to ti ne moze narediti nijedan trener. E sad igraci jednostavno sve poosvajali, postali veci od kluba, pacov od predsjednika ih samo gladi niz dlaku, place ubijedljivo najvece na svijetu, normalno da to nije zdrava politika i to ne vodi u nista dobro. Nazalost neki rezova ocito nece biti, ako Real ne potrefi pojacanja mozda uzmemo ligu i slijedece sezone, al Evropa slijedi nova blamaza...jos i ranije. Jer neces imati ovakav lagan raspored svake godine.Evander je napisao/la:Da li igraci trebaju da vode politiku kluba, biraju trenere i pojacanja?
Sad ce izbiti Dzoni sa svojim madridistima i napisati kako je to precijenjena nagradaMokes je napisao/la:Nakon što je Kylian Mbappé večeras postigao samo jedan pogodak, Leo Messi je i službeno osigurao svoju šestu Zlatnu kopačku. Leo je u ovoj sezoni LaLige mrežu protivnika pogađao u 36 navrata, a Mbappé se na kraju zaustavio na 33 postignuta pogotka.
@ LEO10
EV je trenutno idealan trener za Barce, to jest za vodeci klan koji se za sve pita.
To što je on kar.ina za taktiku i revanše, to je najmanje bitno Messiju, Piqueu, Busiju, Albi, Suarezu, Rakitiću i ostaloj bratiji. Svi mu oni drže leđa i javno ga podržavaju. On je njima perfektan trener, vazda ce imati mjesta kod njega , nikad im nece podviknuti, nikad im nece ništa loše reci, niti zalijepiti za klupu, ili nedo Bog prodati, ne smije ih ni pogledati poprijeko.... znaci mogu raditi šta hoce na terenu, prosuti prednost 4-1, 3-0, nebitno, šta ima veze, dešava se
Da je ne znam ti ko trener ne moze ti se dva puta ona blamaza desiti u 2 godine. Dakle nesto jeste trulo.
Trener je bezveze jednodimenzionalan, mora otici, ali su upravu kad kazu da su oni krivi. Pjetlici ono ne mogu prosuti.
Trener je bezveze jednodimenzionalan, mora otici, ali su upravu kad kazu da su oni krivi. Pjetlici ono ne mogu prosuti.
27.10.2020
čitam kompletnu izjavu Messija na mundo deportivo...
čini mi se da bi jedino poraz u kupu (koji su već u svojim glavama upisali kao trofej) donio neki napredak sljedeće sezone...
čini mi se da bi jedino poraz u kupu (koji su već u svojim glavama upisali kao trofej) donio neki napredak sljedeće sezone...
levat vadi Vidala koji je koliko toliko držao balans na sredini u onoj igri bez igre...leorey je napisao/la:Da je ne znam ti ko trener ne moze ti se dva puta ona blamaza desiti u 2 godine. Dakle nesto jeste trulo.
ja ne mogu da shvatim da igraju citavu sezonu, i kad treba da se zapne da daš još malo potonu totalno... mislim razumio bih da je to neka luzerska ekipa ali ekipa koja ima osvajače EP SP LP i da niko ne zagalami... zato cijenim igrače kao Etoo, Puyol..
Ova ekipa jos od Puyola nema pravog kapitena, koji ce dici malo glas kad treba.sombrero je napisao/la:levat vadi Vidala koji je koliko toliko držao balans na sredini u onoj igri bez igre...leorey je napisao/la:Da je ne znam ti ko trener ne moze ti se dva puta ona blamaza desiti u 2 godine. Dakle nesto jeste trulo.
ja ne mogu da shvatim da igraju citavu sezonu, i kad treba da se zapne da daš još malo potonu totalno... mislim razumio bih da je to neka luzerska ekipa ali ekipa koja ima osvajače EP SP LP i da niko ne zagalami... zato cijenim igrače kao Etoo, Puyol..
Kad se sjetim cini mi se protiv Raye kad Alves i jos jedan slave gol za 0:7 ko da je za prvaka svijeta, trci Puyol i jos ih samo nije ispleskao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.