HeraklitMracni je napisao/la:Ko zna zna

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
HeraklitMracni je napisao/la:Ko zna zna
ova Portugalska 2.liga, igrao under 2,5 i raspucali se u 2.pol, 2 crvena, penalEffenberg je napisao/la:Sta je ovo danas sve pomrlo, ili je to gdja Coates u nedelju sviju razgacila nakon vrlo realne subote gdje je bio jedan blefic sa realnim rezultatima?
I ja ima je.bem mater. Imam na lajvu gol u prvom bilo ko.legija11 je napisao/la:**** im sve Grčke Bogove i penal promaše kad se čekaju 3+ a invalidi od gostiju imaju igrača više ne mogu na 30 metara sa loptom. Fudbal je generalno posto **** od igre.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma ja odigrao neki lajv. Ostalo mi prošlo u pet minuta pa sam se nadao da će ovdje biti gol da se može igrati malo večeras.jopaa7 je napisao/la:Meni to cijeli dan izgleda na neki under, pogotovo sad kad su ovi dobili crveni. 1:0 na kraju za AEK
U poljskoj odledilo hamanEffenberg je napisao/la:Haman i u Grckoj zaledilo! :mrgreen;
Puse neka topla bura al polako zaledice opet!mdeebosna je napisao/la:U poljskoj odledilo hamanEffenberg je napisao/la:Haman i u Grckoj zaledilo! :mrgreen;
Nevjerovatno nema šanse pet puta traže penal smrad im svirne pogodw stativu ajd okej. Gosti su tu samo eto radi reda umjesto da napadnu napune ili eto da pokušaju pobjedit ama ništa. Nestvarno. Živjela BH liga za njih svo život izmislili.Effenberg je napisao/la:Haman i u Grckoj zaledilo! :mrgreen;
Gledao sam svakakvih liga i fudbala i stvarno bez zezze mogu reci da je nasa liga za pola ovih nekih liga La Primera!legija11 je napisao/la:Nevjerovatno nema šanse pet puta traže penal smrad im svirne pogodw stativu ajd okej. Gosti su tu samo eto radi reda umjesto da napadnu napune ili eto da pokušaju pobjedit ama ništa. Nestvarno. Živjela BH liga za njih svo život izmislili.Effenberg je napisao/la:Haman i u Grckoj zaledilo! :mrgreen;
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma sve deja vu. I meni je vise postalo to mrsko potencirati iznova opet i opet i opet!mdeebosna je napisao/la:Ma čitav sport je postao komedija kako su kladionice počele preplaviti cijeli svijet.....sinoć Genoa. ..pa prije 2 ili 3 sedmice Liverpool...
Ovo nema vise realnosti nimalo
Botosani redovno zabija gol kao gost Vitorulu, ali nisam ga smio odigrati jer sam pogledao zadnje 4 utakmice u gostima nisu dali gola a dobra kv bila..zato sam igrao 2+ kao neku siguricu na ovom paru...moglo bi ovdje i 2/1 ili x/1mdeebosna je napisao/la:Evo Vitorul Botosani.... nakon 10sekundi pada gol
Gosti 0:1
Bio Stream za tekmu na bwin i pade taj gol...isključiše se sa Live Stream-a
Ludilo
Ma znaju oni sta se radi zato i gase stream. I njih je samih sramota i nemaju vise ni izgovora sem otrcanih fraza!mdeebosna je napisao/la:Evo Vitorul Botosani.... nakon 10sekundi pada gol
Gosti 0:1
Bio Stream za tekmu na bwin i pade taj gol...isključiše se sa Live Stream-a
Ludilo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.