FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Čisti gol poništen.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bravo Mulac.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
Bundesliga
- Kontakt:
Bio je ofsjad, Cupo isao na loptu i dirao je. Bojao sam se da ce i ovaj drugi ponistiti.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Muller je išao na loptu ali je nije dirao (bar nije izgledalo tako, ako je onda je debil) niti je ometao golmana.
Sane 7 minuta na terenu...2 zicera syebo. Nisam vidio igrača da lakše ulazi u prilike, a sve ostalo je za izučavanja. Nadam se da se ljudi na sportskim fakultetima u Minhenu bave izučavanjem ovog slučaja da više nikad takav ne bude u Bayernu.
Edit: evo treći zicer
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ne kontam Sanea nikako, kako je odjednom postao tako spor pri pasevima i sutu. Stalno neki potez viska.
Sane spava na mrvama, treba vidjeti njegov stan u Minhenu. Odvesti ga hodzi.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- farinelli123
- Kontakt:
- f0rest1946
- Kontakt:
Cetvrticoelho41 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 22:34Sane 7 minuta na terenu...2 zicera syebo. Nisam vidio igrača da lakše ulazi u prilike, a sve ostalo je za izučavanja. Nadam se da se ljudi na sportskim fakultetima u Minhenu bave izučavanjem ovog slučaja da više nikad takav ne bude u Bayernu.
Ovi iz kornera svaki put nađu Ramosa.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Sta uradi Cancelo momci a, bolji Stanisic 
- f0rest1946
- Kontakt:
Idemoooo
Popisha vam se nagelsman u usta
-
Bundesliga
- Kontakt:
Nadam se da ce ovaj gol biti prekretnica za Gnabrya da vrati dobru formu. Jos kad bi Sane kome zabio.
Vile su ih nosale u prvom poluvremenu, u drugom relativno lako izgledalo.
Prošle godine smo Salzburg izbacili pa u sljedećoj fazi sramtono ispali od Villareala.
PSG nas je mogao izbaciti, mlitavo smo igrali, mnogo bolje u Parizu nego u Minhenu.
Zaista se nadam da će se Mane oporaviti da ne gledam Kamerunca više.
Pavard se vraća, samo nam je Plzen uspio zabiti dva gola, odbrana dosta stabilno djeluje kada se gledaju rezultati, u stvarnosti nije tako. Sjetite se samo prvog poluvremena protiv Barcelone.
Ako se želi uzeti trofej treba se igrati mnogo ozbiljnije. Sommer je mogao ugasiti san o trofeju, šta lik radi
Zaista se nadam da je ovo posljednja utakmica na kojoj gledam Musialu na krilu.
Gledajući prvi tim uz klupu, imamo uz City daleko najjači tim u Evropi. To treba pokazati na terenu a ne toplo-hladno što smo vidjeli u ovom dvomeču i protiv Barcelone kući (prvo poluvrijeme). Neke ekipe tipa Liverpoola ili Reala bi nas kaznili samo tako.
Zaista se nadam da ćemo konačno dobiti laganijeg protivnika a ne City-a. Chelsea, Milan ili Benfica
PSG nas je mogao izbaciti, mlitavo smo igrali, mnogo bolje u Parizu nego u Minhenu.
Zaista se nadam da će se Mane oporaviti da ne gledam Kamerunca više.
Pavard se vraća, samo nam je Plzen uspio zabiti dva gola, odbrana dosta stabilno djeluje kada se gledaju rezultati, u stvarnosti nije tako. Sjetite se samo prvog poluvremena protiv Barcelone.
Ako se želi uzeti trofej treba se igrati mnogo ozbiljnije. Sommer je mogao ugasiti san o trofeju, šta lik radi
Zaista se nadam da je ovo posljednja utakmica na kojoj gledam Musialu na krilu.
Gledajući prvi tim uz klupu, imamo uz City daleko najjači tim u Evropi. To treba pokazati na terenu a ne toplo-hladno što smo vidjeli u ovom dvomeču i protiv Barcelone kući (prvo poluvrijeme). Neke ekipe tipa Liverpoola ili Reala bi nas kaznili samo tako.
Zaista se nadam da ćemo konačno dobiti laganijeg protivnika a ne City-a. Chelsea, Milan ili Benfica
Svrsi Julian neznalicama po faci. Bolje bi bilo sa 4 pozadi, il trebao se mozda zaletiti pressingom pa primiti dvicu i onda da mogu reci ‘jesmo rekli da nema pojma’.
Kakva yebena rutina, prvi put unazad dugo se igra na rezultat u LP.
Kakva yebena rutina, prvi put unazad dugo se igra na rezultat u LP.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kako i rekoh na poluvremenu, vrlo pametno odigrano.
Jedino Saneu nema pomoci, ali to su neki znali cim je dolazio.
Jedino Saneu nema pomoci, ali to su neki znali cim je dolazio.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- farinelli123
- Kontakt:
Ovaj dvomeč podseća na sezonu 2013 pod Jupom kontra Juvea.
Inače Leon Goretzka otkako smo se ustalili u ovoj formaciji igra kao Patrick Viera birvaktile. Leži mu ovo. To se mora istaći. Na kraju se i Sommer iskupio sa 2-3 dobre odbrane.
Inače Leon Goretzka otkako smo se ustalili u ovoj formaciji igra kao Patrick Viera birvaktile. Leži mu ovo. To se mora istaći. Na kraju se i Sommer iskupio sa 2-3 dobre odbrane.
•
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.