FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 apr 2017, 13:48

Sariel je napisao/la:ma dzabe pricas cuj nisu obicni navijaci daavli pare.. :urnebes: :rol:
pa ljudi po forumima skupili par stolica to ti je par hiljada km...
a gdje od ulaznica mislim da je virtual iznossio skoro podatke, u zadnje tri tekme oko 100 i nesto hiljada maraka samo od ulaznica...
:lol:
a jebote...i to je jasmin kriv sto posto.. :lol:
Eto objasnio sam ti u postu iznad ovog tvog, odgovor na ovaj post koji si napisao. Sta Emir i ti ocekujete da ljudi dolaze radosni i daju novac u Slobodu koja ne nudi nista?

@Probisvjet - Ne moraju cak ni biti trofeji to, moze biti sve osim trofeja. Kao sto u Njemackoj rade, navijaci vecine klubova nemaju trofeje ali imaju sve ostalo. Nema ni Zeljo zadnje 3 godine trofeje ali imaju sve ostalo, Sloboda nema ni trofeje ali nema ni nista drugo.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 20 apr 2017, 13:51

Sariel je napisao/la:ma dzabe pricas cuj nisu obicni navijaci daavli pare.. :urnebes: :rol:
a gdje od ulaznica mislim da je virtual iznossio skoro podatke, u zadnje tri tekme oko 100 i nesto hiljada maraka samo od ulaznica...
Ma mogao je Jasmin od svoje plate uplatiti u "Kazanmali" bar cenera-dva kada se skupljalo za semafor. Znaci to mnogo ako imas iza sebe gomilu glasaca koji te podrzavaju. Mogu i nasi sto sta, ali ih jednostavno zaboli qurac. Pogotov legende tipa nepismenog Secera i ostalih uhljeba.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 apr 2017, 13:52

I molim vas neka me niko ne ubjedjuje da je normalno to da Sloboda nema clanstvo za navijace, dok svi historijsko poznati klubovi na Balkanu to imaju. Molim vas.

Ja vam predlazem da iscupamo klub iz kandzi politike, vi necete. A hocete da ljudi daju pare. Postujem sve ali prica vam nema logike.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 20 apr 2017, 13:55

pa borili smo se proslu sezonu pa gdje su navijaci???
iskljuci zelju i sarajevo sta je sa ostalih utakmica???
borba za titulu i u onako vaznoj utakmici sa drinom koliko je svijeta bilo???ko je tu kriv? ko je tu kome branio???
tipicni izgovori, ne daju drugi pa necu ni ja,mentalitet nula,dobro ljudi kazu... :clap:

p.s tuzlak ja od tebe vjeruj nista ne ocekujem...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 apr 2017, 13:57

Sariel je napisao/la: p.s tuzlak ja od tebe vjeruj nista ne ocekujem...
Bolje da jedna osoba ne ocekuje nista od mene, nego 100 hiljada Tuzlaka nista od Fukara ;)

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 20 apr 2017, 13:57

Sariel je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Napokon da i ovakve izvjestaje od kluba imamo :opaopa:

fino fino zec radi odovjeno,tandir parcijalno,ordagic prvi trening s ekipom,efendic ima kartone...
:damn:
Zezaju nas manje povrede od pocetka proljetnog dijela prvenstva. Valjda budu ova trojica spremni za Zrinjski. 4 boda bi bila dobra iz ova dva meca na Tusnju. Nisu ni 3 losa, sve dok Radnik gubi :mrgreen: Kako god saberes valja ih dobit na Tusnju
Nad tobom sunce najljepše sja

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 20 apr 2017, 13:59

tuzlak1987 je napisao/la:I molim vas neka me niko ne ubjedjuje da je normalno to da Sloboda nema clanstvo za navijace, dok svi historijsko poznati klubovi na Balkanu to imaju. Molim vas.

Ja vam predlazem da iscupamo klub iz kandzi politike, vi necete. A hocete da ljudi daju pare. Postujem sve ali prica vam nema logike.
opet suplja, boring boring... :kafa:
da iscupas klub iz ralja politike :urnebes:
sunce ti zareno. samo nek nije nesto konkretno i smisleno..
haj bas me zanima po stavkama kako bi to ucinio???

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 apr 2017, 14:02

slika

Posjeta od prosle sezone, nemojte stvarati mit da nije bilo ljudi. Imali smo vecu posjetu od Zrinjskog za 500 ljudi, a Zrinjski bio sampion.
Vi hocete da mi imamo posjetu kao SA ekipe, pa to ne ide jer nas nema toliko u tom kapacitetu da punimo konstantno. Bilo je ljudi, ljudi su davali pare i prosle godine za nivo ove lige u iznosu od 10 KM, a klub im nije nista ponudio.
Dosla je Evropa, a navijacka skupina ljudima nije mogla prevoz organizovati.

Klub koji nije nista ponudio navijacima osim borbe za titulu je sasvim dobru posjetu imao. 46 hiljada ljudi na Tusnju je sasvim dobro za grad naseg kapaciteta.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 20 apr 2017, 14:03, ukupno mijenjano 1 put.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 20 apr 2017, 14:03

tuzlak1987 je napisao/la:
Sariel je napisao/la: p.s tuzlak ja od tebe vjeruj nista ne ocekujem...
Bolje da jedna osoba ne ocekuje nista od mene, nego 100 hiljada Tuzlaka nista od Fukara ;)
sta pricas bolan? ko si ti da pricas u ime sto hiljada tuzlaka?
fukare bar idu na utakmice ..
i ne traze linkove.. i ne prate utakmice po forumu.imena se mijenjaju ,brojno stanje se mijenja, al je poenta uvijek ista...
zato mani supljaka...

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 20 apr 2017, 14:05

tuzlak1987 je napisao/la:slika

Posjeta od prosle sezone, nemojte stvarati mit da nije bilo ljudi. Imali smo vecu posjetu od Zrinjskog za 500 ljudi, a Zrinjski bio sampion.
Vi hocete da mi imamo posjetu kao SA ekipe, pa to ne ide jer nas nema toliko u tom kapacitetu da punimo konstantno. Bilo je ljudi, ljudi su davali pare i prosle godine za nivo ove lige u iznosu od 10 KM, a klub im nije nista ponudio.
Dosla je Evropa, a navijacka skupina ljudima nije mogla prevoz organizovati.

Klub koji nije nista ponudio navijacima osim borbe za titulu je sasvim dobru posjetu imao. 46 hiljada ljudi na Tusnju je sasvim dobro za grad naseg kapaciteta.
poredis nas sa ekipom koju bodri po grada? po mostara? :lol: :lol:
:lol: u borbi za titulu?prosjek tri milje dobar koji je napucan utakmicama sa zeljom i sarajevom?
idi ba begaj...popi toplu cokoladu i ranije legaj...
a pazi kapaciteta 15 hiljada cegaaa?krvnih zrnaca :rol: :rol:
Zadnja izmjena: Sariel, dana/u 20 apr 2017, 14:09, ukupno mijenjano 1 put.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 20 apr 2017, 14:08

Probisvjet je napisao/la:
Ma mogao je Jasmin od svoje plate uplatiti u "Kazanmali" bar cenera-dva kada se skupljalo za semafor. Znaci to mnogo ako imas iza sebe gomilu glasaca koji te podrzavaju. Mogu i nasi sto sta, ali ih jednostavno zaboli qurac. Pogotov legende tipa nepismenog Secera i ostalih uhljeba.
Valjda prvo mi moramo krenut,pa ocekivat od drugih da idu u stvaranju kluba i baze navijaca!?
Kad vec spomenu semafor,koliko smo skupili,u jeku Azmira 5 do 12,koliko nas je bilo???Po meni sve je to slab odziv,bili smo u igri za dva trofeja,koliko nas bilo na utakmicama sto domace sto gostujuce....hej borba za titulu,hiljadu ljudi na Tusnju protiv Drine...mi smo velika qurcina,prvo kao ljudi pa onda ko navijaci...

@Tuzlak 1987 koji si ti kontras,jadni tvoji ukucani :urnebes:
Zadnja izmjena: emirzlaTu, dana/u 20 apr 2017, 14:11, ukupno mijenjano 1 put.
Zlatan Nalić sin tuzlanski

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 apr 2017, 14:09

Sariel je napisao/la: poredis nas sa ekipom koju bodri po grada? po mostara? :lol: :lol:
:lol: u borbi za titulu?prosjek tri milje dobar koji je napucan utakmicama sa zeljom i sarajevom?
Pa ja sam sa zapada, zapad standardno dobar. Mozda bi posjeta bila i bolja da je navijcka grupa imala vise od 50 predstavnika protiv FK Drina.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 20 apr 2017, 14:13

tuzlak1987 je napisao/la:
Sariel je napisao/la: poredis nas sa ekipom koju bodri po grada? po mostara? :lol: :lol:
Pa ja sam sa zapada, zapad standardno dobar. Mozda bi posjeta bila i bolja da je navijcka grupa imala vise od 50 predstavnika protiv FK Drina.
standardno dobro,nijemih promatraca :lol: u borbi za titulu ukupno parhiljada jel bilo dvije milje? :lol: :lol:
bolje 50 kako treba nego 500 ni za kurca :cool:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 20 apr 2017, 14:16

ajmo malo bosna je sampion oooooo :lol: :evil:
ajmo crveniiii ,**** sudiji majku, i zenu.. :urnebes:
sjedi doleeee
prljava ti stolica kmeeeee ,nemas gdje guzu spustit ,kmee :rol: :evil:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 20 apr 2017, 14:26

on bi izbijo politiku iz kluba :lol: :lol: a hljebe i boze...
predlagac supljator,pun grad takvih...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 apr 2017, 14:31

Ovakvi kao Sariel se zale sto nema ljudi na stadionu, a oni otjerali najmanje 3000 normalnih jer im niko ne odgovara.

Prvo kaze nema ljudi, ko zali se sto nema posjete, a u narednom postu govori bolje 50 nego 500. :urnebes:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 20 apr 2017, 14:33

tu sam tuzlak stojim na rasploganjau,cekam tvoj poziv da ovo uzivo raspravimo..ko ljudi... u 4 oka.. samo ja i ti...
mislim ono ako ne mos sa jednim covjekom argummentirano raspravit uzivo kako bi izbacivo tek politku iz kluba?
sta? pravio bi postere,plakate,mozda koji video klip,mozda koji brejn storming, prijedlozi,sugestije :lol: :rol: :rol:
politika napolje,uaaaaaaaa jaskooooo uaaaa macak,evo zamisljam te... :rol: :rol:

ajmo momcino,budi konkretan... :cool:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 apr 2017, 14:35

Kakve veze tvoj zadnji post ima sa mojim zadnjim postom?

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 20 apr 2017, 14:36

tuzlak1987 je napisao/la:Kakve veze tvoj zadnji post ima sa mojim zadnjim postom?
ima veze itekako..profesore.
i ne ovakav ko sariel,nego ja sariel ti **** od do..jesi me cuo sad picko jedna hadaljska...

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 20 apr 2017, 14:39

nije ovo biblioteka da provociras na hinjaka pizdo jedna...
sad si me isprovociro,tek sad bi ti to na finjaka sve argumenata iz tebe izbio..fino i kulturoloski!takorec bibliotekarski slovo po slovo.
daje sto banova **** i tebe i ban

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 8 gostiju.