FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Dzoni
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Dzoni » 20 maj 2019, 21:21

let3 je napisao/la:Covjek zabije 12 golova u LP ove sezone, zatim u KO fazi zabije 2 komada Lyonu, 2 komada Unitedu i 2 komada Liverpoolu.
I onda dođe lobotomac Dzoni koji tvrdi da je Messi overrated player koji treba zabiti neki gol.
A gori smo mi koji repliciramo i reagujemo na takve gnusne pojave :facepalm:

Druze ti si gori jer ne mozes da shvatis da ja ne vrijedjam nikog na ovom forumu,za razliku od tebe.
To je razlog sto si ti gori.
Ako vrijedjam i pisem neka sranja to je uvijek na racun igraca,a koliko sam upratio ni midzet,ni Suarez ni Pike nisu clanovi ni uže a ni šire rodbine bilo kojeg forumaša.
Tako da,ono...
Odrasti.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 20 maj 2019, 21:24

let3 je napisao/la:Covjek zabije 12 golova u LP ove sezone, u KO fazi zabije 2 komada Lyonu, 2 komada Unitedu i 2 komada Liverpoolu.
I onda dođe lobotomac Dzoni koji tvrdi da je Messi overrated player koji treba zabiti neki gol.
Pa nema tu nista cudno, Messi je aposlutno najbolji igrac ovogodisnje Lige Prvaka, svakom je zabio, bio najbolji na terenu, svaku tekmu bio MOTM. Bit ce sigurno prvi favorit za Balun, pogotovo ako uzmemo jos kup i bude dobar na Copi i sljedece sezone do januara. Ostali timovi koji su bili favoriti su ranije ispali, dok je kod Ajaxa, Tottenhama i Liverpoola cjelokupna momcad zasluzna za uspjeh, nemas nikog ono da se istice i odskace od ekipe. Jer recimo Salah je mnogo losiji nego prosle godine, pogotovo u LP. Sta je napravio protiv Barcelone osim sto je promasio s 2 metra prazan gol? Nista. FIrmino isto, mnogo vise golova prosle godine zabio.
27.10.2020

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 20 maj 2019, 21:27

Dzoni je napisao/la:
let3 je napisao/la:Covjek zabije 12 golova u LP ove sezone, zatim u KO fazi zabije 2 komada Lyonu, 2 komada Unitedu i 2 komada Liverpoolu.

Druze ti si gori jer ne mozes da shvatis da ja ne vrijedjam nikog na ovom forumu,za razliku od tebe.
Ako vrijedjam i pisem neka sranja to je uvijek na racun igraca,a koliko sam upratio ni midzet,ni Suarez ni Pike nisu clanovi ni uže a ni šire rodbine bilo kojeg forumaša.
Tako da,ono...
Odrasti.
Vrijeđanje što nazovem stvari pravim imenom :facepalm: Možda treba pohvaliti gluposti koji redovno pišeš :crazy: kompromituješ se svakim postom, a onda morališeš kada te ljudi pocale na pravo mjesto.

Druže, ti si uvreda ovog foruma ako dosad nisi skonto ;) al niko da ti to kaže.
Nisi potreban na ovoj temi, možeš se ufatiti noge lagano....imaš temu precijenjeni igraci, pa tamo smaraj o Messiju i mrskim lojavim kataloncima.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 20 maj 2019, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 20 maj 2019, 21:28

Mokes je napisao/la:
BoixosNois1899 je napisao/la:
Mokes je napisao/la:Ništa bolji od Ernesta. Ali eto moderno je da se hajpa svaki trener koji ima iole dobru sezonu.

Čovjek dobio otkaz u Betisu, a pojedinci ga prizivaju za trenera :facepalm: :facepalm:
Ok onda najbolje ipak da ostane ovaj na klupi do isteka ugovora.
Nije najbolje. Ali isto tako nije najbolje rješenje ni dovoditi Valverde2, kakav bi bio Setien. Čovjek dobio OTKAZ u Betisu i ti ga tu vidiš kao neko rješenja i čovjeka s kojim će Barca uzeti CL :roll:

Hoćeš, ali na PES-u.
Dobio je i Enrique u Romi nogu pa smo vidjeli šta je uradio sa Barcom. Ako ništa igra sigurno ne bi bila gora od ove sada. A eto zamislimo da Valverde sutra dobije otkaz, koga imaš od opcija? Koeman? Ako ćemo se istom logikom voditi također ne ulijeva neko pouzdanje. Dobijao otkaz u Evertonu iako je dosta uloženo u ekipu za vrijeme njegovog boravka tamo.

Ten Hag ne vjerujem da će doći. Pochettino, zna se već. Nemaš nekih opcija. Dakle baš nezahvalna situacija i sa te strane. Valverdea treba smijeniti kako god. Promjena trenera je potrebna. Ista stvar nam u LP slijedi i naredne sezone sa njim. Setien bar ne bi forsirao ovaj ziheraški pristup svaku važniju tekmu.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 20 maj 2019, 21:36

let3 je napisao/la:
Dzoni je napisao/la:

Tako da,ono...
Odrasti.
Vrijeđanje što nazovem stvari pravim imenom :facepalm: Možda treba pohvaliti gluposti koji redovno pišeš :crazy: kompromituješ se svakim postom, a onda morališeš kada te ljudi pocale na pravo mjesto.

Druže, ti si uvreda ovog foruma ako dosad nisi skonto ;) al niko da ti to kaže.
Nisi potreban na ovoj temi, možeš se ufatiti noge lagano....imaš temu precijenjeni igraci, pa tamo smaraj o Messiju i mrskim lojavim kataloncima.
Druze shvatio si forum preozbiljno.
Relax.
Ti nesto postavljas na pravo mjesto?
Ja sam uvreda za forum? :rol:
God Damn. :D

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 20 maj 2019, 21:40

BoixosNois1899 je napisao/la:Dobio je i Enrique u Romi nogu pa smo vidjeli šta je uradio sa Barcom. Ako ništa igra sigurno ne bi bila gora od ove sada. A eto zamislimo da Valverde sutra dobije otkaz, koga imaš od opcija? Koeman? Ako ćemo se istom logikom voditi također ne ulijeva neko pouzdanje. Dobijao otkaz u Evertonu iako je dosta uloženo u ekipu za vrijeme njegovog boravka tamo.

Ten Hag ne vjerujem da će doći. Pochettino, zna se već. Nemaš nekih opcija. Dakle baš nezahvalna situacija i sa te strane. Valverdea treba smijeniti kako god. Promjena trenera je potrebna. Ista stvar nam u LP slijedi i naredne sezone sa njim. Setien bar ne bi forsirao ovaj ziheraški pristup svaku važniju tekmu.
Tačno, ali Lucho je imao MSN trio u napadu, mlađeg Messija i puno boljeg Suareza. Onda, Iniesta je vadio posljednje atome snage, Alves isto tako se uozbiljio. Xavi ti bio opcija s klupe. Pogledaj šta danas imaš, Suarez dosta lošiji nego tada, Messi 4 godine stariji, i Iniesta i Xavi iz tog perioda bi bili najbolji veznjaci u ovom trenutnom timu. Jedino je bara-bara na golu.
A i to sve bi palo u vodu, da se Xavi nije umiješao nakon Anoete, kad je tim bio u totalnoj krizi i riješio neke stvari. To je dokaz da ne trebaš top trenera, ako imaš top igrače, samo malo autoriteta. Danas nažalost nemaš tako jaku ekipu, da je može voditi trener poput Valverdea, a da osvojiš CL.

Kako sam i u anketi glasao:
7.Giovanni van Bronckhorst
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 20 maj 2019, 21:44

Dzoni je napisao/la: Druze shvatio si forum preozbiljno.
Relax.
Realax i ti.
Ne shvatam ja forum ozbiljno, al cisto sumnjam da tebe iko smatra ozbiljnim na ovom forumu, više kao neku maskotu i zabavljaca.
Bez ljutnje ;)

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 20 maj 2019, 21:51

Mokes je napisao/la:
BoixosNois1899 je napisao/la:Dobio je i Enrique u Romi nogu pa smo vidjeli šta je uradio sa Barcom. Ako ništa igra sigurno ne bi bila gora od ove sada. A eto zamislimo da Valverde sutra dobije otkaz, koga imaš od opcija? Koeman? Ako ćemo se istom logikom voditi također ne ulijeva neko pouzdanje. Dobijao otkaz u Evertonu iako je dosta uloženo u ekipu za vrijeme njegovog boravka tamo.

Tačno, ali Lucho je imao MSN trio u napadu, mlađeg Messija i puno boljeg Suareza. Onda, Iniesta je vadio posljednje atome snage, Alves isto tako se uozbiljio. Xavi ti bio opcija s klupe. Pogledaj šta danas imaš, Suarez dosta lošiji nego tada, Messi 4 godine stariji, i Iniesta i Xavi iz tog perioda bi bili najbolji veznjaci u ovom trenutnom timu. Jedino je bara-bara na golu.
A i to sve bi palo u vodu, da se Xavi nije umiješao nakon Anoete, kad je tim bio u totalnoj krizi i riješio neke stvari. To je dokaz da ne trebaš top trenera, ako imaš top igrače, samo malo autoriteta. Danas nažalost nemaš tako jaku ekipu, da je može voditi trener poput Valverdea, a da osvojiš CL.

Ma znamo svi da ni Enrique nije bio bog zna kakav strucnjak, ovo je vecinom do igraca. Ne treba zaboraviti da je pad poceo od Enriqueove zadnje sezone a ne dolaskom Mrava. Dakle imao si tekmi pod Luchom gdje nisi loptu mogao iznijeti po 40 minuta iako ti je MSN bio na terenu. Ziva istina, imate YT pogledajte utakmice.

Ali te 2014/15 se ocekivao takav veliki pad, medjutim dobro si poslovao. Doveo si nove igrace, zeljne dokazivanja koji skoro da i nisu imali titula. Suarez i Raktiic, posadio si Xavija koji je legenda kluba na klupu. Messi koji je prihvatio biti na krilu, dok to nije napravio imao si izgubljenog Suareza na jedno 2 mjeseca.

Dakle moras promijeniti nesto u korijenu, ne samo trenera. Ako ce furat opet iste igrace non-stop, dzaba ti i Guardiola sa novim pojacanjima kao sto su Griezmann, De Jong i de Ligt, ako Rakitica nece posadit na klupu, kao i Busquetsa. Pique tesko da moze bolje od ove sezone, idu godine.
27.10.2020

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 20 maj 2019, 22:00

let3 je napisao/la:
Dzoni je napisao/la: Druze shvatio si forum preozbiljno.
Relax.
Realax i ti.
Ne shvatam ja forum ozbiljno, al cisto sumnjam da tebe iko smatra ozbiljnim na ovom forumu, više kao neku maskotu i zabavljaca.
Bez ljutnje ;)

Pa druze nisam ja ovdje da budem shvacen ozbiljno ili neozbiljno.
Moj prosjek postova po danu ti sve sam kaze.
Ovaj forum je za mene skup svih informacija na jednom mjestu (bolje nego pratit 800 nekih stranica) + ima odlicnih kako ti kazes zabavljaca pa se moze covjek i nasmijat.

Drugo,ljutnja?
Zasto?
Jel ti mislis,ili bilo ko drugi,da mozes mene uvrijedit na nekom forumu?
Gdje ne znas ama bas nista o meni?
I vidis,ne znas nista o meni ni ti ni bilo ko drugi a ja se opet trudim da budem korektan,iako bi mogao ovako sakriven iza nika pisati sta god pozelim.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 20 maj 2019, 22:02

Hajd smaraj nekog drugog i njemu prosipaj te šuplje, mojne meni sviju ti ;) sit sam svoje šuplje.

Imaj bar malo kulture i skontaj da je ovo tema Barce, ja ne kenjam na temi Hale ko ti ovdje.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 20 maj 2019, 22:14

Pa ti se mi pozvo na ovu temu zar se ne sjecas? :D

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 20 maj 2019, 22:44

Navodno De Ligt blizu potpisa , 70 milki.

S druge strane, Dortmund zagleda Malcoma, a Benfica Cillessena.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 20 maj 2019, 23:07

leorey je napisao/la:
MrHc je napisao/la:Ako je glavni krivac za uspjej Barce paralelno tome bi trebao biti krivac i za Barcine neuspjehe.

Ima istine dosta u stvarima koje Romario iznosi. Cinjenica je da ima prosetanih utakmica, cinjenica je da je onaj zicer u Liverpoolu usr.ao, cinjenica je da igraci prvo gledaju u njega pa u go itd itd

Sa druge strane cinjenica je da ima je odigrao odlicnu sezonu, cinjenica je da su saigraci u napadu poprilicno zakazali ove godine i cinjenica je da smo olako zaboravili ova dva sramotna ispadanja. GOAT to nebi smjeo dopustiti svojim saigracima. Makar ih morao samarati na poluvremenu a ne dr.kati bradicu u nevjerici.

Bilo kako bilo nema potrebe iko da se vrijedja. Romario voli Barcu kao i svi ostali ako ne voli Messija ne treba ga se vrijedjati.

Ima istine i u dosta stvari koje on zbori a ima i kod vas sa kontraargumentima. Nastavite normalno pisati.
Sve je to okej, sve si upravu, ali nije se bas olako to zaboravilo, prije ispadanja od Liverpoola, trubili smo o Romi ovdje godinu dana, iako je to nekima smetalo.

@Dzoni, Fazon je sto covjek smara i pise konstatno iste postove. Mogu mu sad nac jedno 1000 gdje se ponavlja i stalno pise iste stvari, kritikujuci samo njega, razlog realno ne znam, kazem ili smara toliko da se ljudi zakace ili je glup. Ni ja ne volim Rakitica pa mi nije svaki post o njemu, kontas?

Setien je dobar trener, vidio sam to i u Las Palmasu kad su satrali Rejala na Bernabeu sa Halilovicem i Boatengom. Ne mora znaciti da bi bio neki trener kod nas, da ne bi otkaz dobio nakon 5 kola, ali je cinjenica da ima neki svoj sistem i filozofiju, dok ovaj nas nosonja nema apsolutno nista.

Doci ce ti Griezmann, Van de Beek, De Jong, a nama ce i dalje jedina akcija biti dijagonala Messija za Albu gdje ovaj igra povratnu i to je to.

Dakle zelimo nesto novo da gledamo, bilo ko je bolji od ovog, ne zbog toga jer je Mrav los trener, nego jer je doslo vrijeme za rastanak, tesko je ocekivati da Mrav uzme i trecu ligu zaredom, nema sanse. Potrebno je mijenjati nesto. Prvo trenera.

Cuj pisem iste postove haha

Pa ako pisem iste zasto onda izvrcete i pisanje i cinjenice empirijske

Kad kritikujem mesija nikad ne kazem da je los igrac hiti mu zasluge umanjujem, ja kritikujem dvije tri godine, a kontra argumenti su prije njega samo jednu lp osvojili
- kad sam ja to njega kritikova za perriod prije, cak stavise najvise od svin sam ga falio, smatrao sto posto da ce postat goat i tu sam se jedino zahebo, govorio sam o hegemoniji i da je on glavni baja te hegemonije, ako sam govorio da nije sve njegova zasluga isto sam bio realan jer ko sto ne treba mesiju oduzimati zasluge, ne treba ni xaviju, pujolu alvesu, ronaldinju, pikeu iniesti...svi su oni takodje veoma zasluzni, mesi naravno najzasluniji, no daleko od toga da sve zasluge treba pripisati njemu kao sto to pacurlija idolopoklonici rade, ustalio se termin mesijeva era, iako ako cemo realno, taj period od 2006 pa narednih desetak godina kad su se uzele 4 lige prvaka, kad se pogledaju samo imena koja su igrala ne gledajuci mesija, to je uvijek bio il najbolji il u samom vrhu skup igraca koji bi i bez mesija realno osvojio nekoliko puta, mozda manje nesto, mozda vise, to je tesko reci, al nikad necu poreci da je on najbolji i najzasluzniji

Eh kad govorimo o ovom periodu od zadnje tri godine, tu smo nulu osvojili i propisno se osramotili, to je i period njegovog individualnog pada, ovdje se o njemu i dalje prica kao o goatu, da igra bolje nego ikad, statistike se furaju, a iz aviona se vidi da je frajjr na 30-40 posto onog sto je bio, dosta sporiji, manje prodorniji, dosta vise tusi i melja, razbija cije koncepciju igre jer nema neku poziciju nego hoda nesto izmedju krila, veznjaka i napadaca i sigurno koci ostale, odbranu ne igra nikako itd, nekad mu se digne da odigra mocno, al brzo se umara

Mesila veli uz ismijavanje cuj mesi kriv sto smo primili gol, jako smijesno zaista sam se tu provalio, to sto u modernom fudbalu sve zavisi od svakoga nema veze jel, I brane se i napaduju ekipe sa svih 10 igraca, cak su i golmani postali bitni u pokretanju napada, samo kod nas nema veze jel sto mesi i pajdo mu suarez ne igraju odbranu i nisu nimalo krivi sto nam protivnik lako iznese loptu, dodje u opasnu zonu, kriv je roberto il raketa sto ne mogu zaustaviti nesto kad im se protivnici poduplaju jer nema ko da ih isprati il stisne barem malo na njihovoj polovici

Smijesno je gledati samo statistiku i pricati o dva gola samo protiv liverpoola, dobro bi bilo to kad bi sudija odma sviro kraj kad mesi da gol, sta je s tim da i protivnik ima pravo napasti, i dati gol vise, dje je tu mesi, to nije bitno jel, nimalo nije bitno kad nas protivnik mota i lomi i stize zaostatak a kapiten gleda samo i cese se po jajcima, to inace nema veze nikakve s moralom i zalaganjem ostatka ekipe

Posto je dozvoljeno svakako se izrazavati, balavurdijo moja lijepa i glupa i neznana, zar niste ni malo posumnjali u svog idola kad se lome najbitnije tekme, protivnik stisce a kapiten hoda i cese bradu, metar od njeg ljudi prolaze nece ni da im zasmeta, zar vam barem to nije bolo oci glupsoni moji nabrijani, samo zbrajate koliko je cega isporucio, a dje je ono sto nije isporucio hebo vas on

Generalno, dobar igrac messi, imo je svojih 4-5 sezona dobrih, al rano izgorio i posto alibi igrac, uz to omo sebe imo premocnu ekipu, kad je trebao sam nesto povuci zatrokirao, tamo ce se pricati o njemu za 20 godina, igrac sistema bice prica, dok je imo sistem i pravio je nesto, niz puta se obrukao i izgubio u najbitnijim tekmama za argentinu i barcu, niko ga nece zvati goatom jer peleu maradoni i jos nekima nece prismrditi, a steta, mogao je

To su samo neki aspekti, ima jos tezih argumenata, i ne zamjerim mu toliko sto je grohnuo, vese zamjerim sto opstruise klub i na druge nacine, ne mogu da vjerujem da sad vise postujem ronalda koji mi je nekad bio smijesan za mesija, kad je ronaldu pocelo se desavati ovo sto se desava mesiju, sam se povuko u napad, prestao se nametati na svaku loptu ko sto mesi radi, prepustio mladjima neke stvari i koncetrisao se samo na zavrsnicu, i jos cesto ohrabrivao saigrace, galamio, pomagao odbrani, i nagradjen je golovima i titulama, a nase spadalo sto je vise sporije i nemocnije sve se vise gura tamo gdje najvise se mora trcati, a uticaj na ekipu ne da je pozitivan, nego je negativan

Kad je gusto i kad treba zapeti, umjesto da djeluje kapitenski i dize ekipu, mesi na saigrace utice ko apaurin li dzoint
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 20 maj 2019, 23:19

Mokes je napisao/la:

Xavi je bio kljuc te sezone, objasnio stvari poslije anoete i sve krenulo ko po loju, to je kapiten

To je kapiten i ljudina, vidio da su jos tada saneri se poceli sprdati, nisu postovali ni enrikea jer covjek trazio rad, xavi stao na njegovu stranu, sam sebe klupirao i pokazao ostalima da je klub najbitniji i gospoda je malo zapela i pukla tripleta

Kad ce to uraditi ovo spadalo od kapitena, nikad, zato sto ga boli qrac, bitne su pare i njegovi jarani sto ce mu vracat povratnu i do pola centra da on nabere statistiku
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 20 maj 2019, 23:25

@Romario :clap:

Ako ljudi protiv Liverpoola nisu vidjeli neke stvari nece nikad jer Liverpool u posjedu je bukvalno igrao protiv 8 igraca Barce sto im je omogucilo relativno lako da nadoknade 3 gola

Pogledajte jos jednom kako komforno izgledaju VvD i Matip kad imaju loptu pa ono je bilo smijesno a sve zbog toga sto Suki i Messi stoje i gledaju

Pljuju lika a jedan od rijetkih koji na ovoj temi ima dobre postove
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Rodju
Kontakt:

Post Postao/la Rodju » 20 maj 2019, 23:30

Oprosti mu forume, ne zna sta radi.
Uporno piše ponjave o stvarima koje svi vidimo i znamo ih.
Ima li Messi pravo na starenje? Samo to treba pomisliti, ali nas strucko ga sad naziva spadalom.
Logicno i prirodno je da ce Leo biti sve tanji.
Pa normalno je to pobogu, pa stari i on robe boziji.
Ignore je pravo rjesenje.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 maj 2019, 23:31

Šta kaže Romario nema Messija kad je najpotrebnije, pa šta je onda bila prva utakmica protiv Liverpoola ? Jel' Messi kriv što mentoli iz odbrane ne mogu sačuvati 3 gola prednosti, možda je trebao uzeti rukavice i stati na gol a pustiti Ter Stegena da i dalje aplaudira Origiju.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 20 maj 2019, 23:32

“Dobar igrac messi imao 4-5 sezona” pa stvarno nije lik Haris Medunjanin.Ekipe se brane s 11 igraca medu kojima je najpoznatiji Atletico Madrid,a treneri Simeone i Klopp.Koliko oni imaju LŠ?A da nije mesija moj Romario sumnjam da bi barca prosla lyon.Ni kukuruz ligu ne bi osvojili,mozda bi bili gori od reala.Mozda nema taj liderski momenat kao neki drugi,ali je razlika u kvalitetu tolika izmedu njega i tih lidera ala CR7 da to liderstvo ne moze staviti Kristijana iznad Messija.I messi je svoje odradio cak i u 2.utakmici protiv Liverpoola.Ko je kriv Coutinhu i Suarezu sto ne mogu iskreirati sansu dok Messija cuvaju petorica,realno Messi je tu trebao imati 2 asistencije da panjine Alba i Suarez nisu panjine.A to sto kosta u odbrani,ne moze on skriviti 4 gola tako sto nije dobro markirao defanzivnog igraca.Mozda max 1 ostalo krivi igraci iza njega
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 20 maj 2019, 23:40

Saurman je napisao/la:Šta kaže Romario nema Messija kad je najpotrebnije, pa šta je onda bila prva utakmica protiv Liverpoola ? Jel' Messi kriv što mentoli iz odbrane ne mogu sačuvati 3 gola prednosti, možda je trebao uzeti rukavice i stati na gol a pustiti Ter Stegena da i dalje aplaudira Origiju.
Po Romariju, Messi je kriv što se primilo 4 gola (od toga dva urnebesno smiješna). I to nakon što je donio Barci prednost od 3-0 :rol: prvu utakmicu brat Romario nije ni gledao ocigledno.
Jedan Lionel Messi, fudbalski genije, je kriv što se ne vraca u odbranu, da igra beka, stopera, zadnjeg veznog ili šta vec :tokralju: takve opservacije možemo procitati samo na ovom forumu :tokralju:

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 20 maj 2019, 23:51

Gdje ce ko sa kraljem, imao Messi dobrih 4-5 sezona phahhahahahaaahbah

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.