FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- RollingPaper
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Aleneee je.bo te zeljooo i nenaaa
Prema odluci Disciplinske komisije Nogometnog saveza BiH na sjednici održanoj u Sarajevu 21. marta ove godine, FK Sloboda dužan je isplatiti 28.000 KM bivšem igraču Denisu Mujkiću na osnovu Sporazuma o isplati duga od 13.10. 2015. godine. Ukoliko Tuzlaci ne isplate dug prema bivšem igraču do 24. aprila i ne dostave dokaz o uplati u Odjel za takmičenje N/FSBiH, uslijedit će suspenzija od odigravanja prvenstvenih utakmica u nastavku takmičarske godine. Žalba ne odlaže izvršenje ove odluke.
Slobodi je ostalo još pet dana da pronađe zajednički jezik sa Mujkićem, a dogovor još uvijek nije postignut, a Uprava kluba uložit će napore kako bi i ovaj problem uklonila s dnevnog reda.
Crveno - crni su nedavno skinuli veliki teret s leđa, potpisavši reprogram dugovanja sa Poreznom upravom Federacije BiH, a također dogovoren je i značajan otpis dugovanja prema dobavljačima.
Sloboda narednu utakmicu igra 22. aprila na Tušnju protiv Zrinjskog, a da li će Tuzlaci odigrati meč protiv Želje 29. aprila zavisi od dogovora sa Denisom Mujkićem.
Slobodi je ostalo još pet dana da pronađe zajednički jezik sa Mujkićem, a dogovor još uvijek nije postignut, a Uprava kluba uložit će napore kako bi i ovaj problem uklonila s dnevnog reda.
Crveno - crni su nedavno skinuli veliki teret s leđa, potpisavši reprogram dugovanja sa Poreznom upravom Federacije BiH, a također dogovoren je i značajan otpis dugovanja prema dobavljačima.
Sloboda narednu utakmicu igra 22. aprila na Tušnju protiv Zrinjskog, a da li će Tuzlaci odigrati meč protiv Želje 29. aprila zavisi od dogovora sa Denisom Mujkićem.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
To se odnosi na utakmicu protiv selje.Može se skupit od prodanih karata kao za legende.Ovo barem ide redovnim putem(najavljeno na vrijeme),a ne preko sudskih izvršilaca.wobly92 je napisao/la:Prema odluci Disciplinske komisije Nogometnog saveza BiH na sjednici održanoj u Sarajevu 21. marta ove godine, FK Sloboda dužan je isplatiti 28.000 KM bivšem igraču Denisu Mujkiću na osnovu Sporazuma o isplati duga od 13.10. 2015. godine. Ukoliko Tuzlaci ne isplate dug prema bivšem igraču do 24. aprila i ne dostave dokaz o uplati u Odjel za takmičenje N/FSBiH, uslijedit će suspenzija od odigravanja prvenstvenih utakmica u nastavku takmičarske godine. Žalba ne odlaže izvršenje ove odluke.
Ja volim FK Tuzla City
Kako sam saznao od prodaje Krpica najvise su hajrovale legende i bivsi igraci koji su tuzili klub. Haman je i Mujkic namirisao lovinu pa hoce u red sa legendama
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- tuzlak1987
- Kontakt:
Koliko Mujkic puta tuzi klub ne bi cudilo da izvadi jos koji papir pa postane rezervni golman ili trener u omladinskomHitman22 je napisao/la:Kako sam saznao od prodaje Krpica najvise su hajrovale legende i bivsi igraci koji su tuzili klub. Haman je i Mujkic namirisao lovinu pa hoce u red sa legendama

Trebalo bi vidjeti da i Mujkic nema kakvih pozajmica kod nas barem 100.000 km.
Kako nas je taj frajer prodavao u vaznim utakmicama,cudo zivo. Prvi digao sidro kad smo ispali,a sada sa tim smecem od advokata vec peti put reketira Slobodu za isti iznos.
Kako nas je taj frajer prodavao u vaznim utakmicama,cudo zivo. Prvi digao sidro kad smo ispali,a sada sa tim smecem od advokata vec peti put reketira Slobodu za isti iznos.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
jel se nasladjujes tuzbama, lazni navijacu :kafa:tuzlak1987 je napisao/la:Koliko Mujkic puta tuzi klub ne bi cudilo da izvadi jos koji papir pa postane rezervni golman ili trener u omladinskom :kafa:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dok je igrao trazio je i stan da mu se kupi kao uslov da potpise novi ugovor...Glavas, on, Zoletic, ebo sve svoje ko ih dovede i dade im te ugovore.Hitman22 je napisao/la:Trebalo bi vidjeti da i Mujkic nema kakvih pozajmica kod nas barem 100.000 km.
Jedino opravdavam onog Malkica koje je imao tesku povredu i nakon toga mu ta garnitura u upravi nije platila marke za terapije. Iako je bio solidan igrac nakon te povrede nije ni igrao.
Ja kako znam da je Malkic ispostovan ranije. Mislim i Joge nakon operacije ali nisam siguran.
Ko god je prosao pored Tusnja nesto je naplatio i tuzio
Ko god je prosao pored Tusnja nesto je naplatio i tuzio
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Ne budite smijesni.kome god se sta duguje po ugovoru mora se i isplatiti nije ovo pijaca rodjaci..a Sada koliko vas ide na zrinjski?
Spremni im i graovac i tomic...

Spremni im i graovac i tomic...
Ko su ti Graovac Tomic? Nikad ja nisam cuo za njih. Kao nesto oni dobri ? j.e.b.a.t. cemo mi njih,Suba ce im uvaliti ovaj put odmah u prvom pa neka oni nas ganjaju.
Bilo bi extra da ovu ne izgubimo a VRH da dobijemo. Inace ja pratim svaku pa tako i ovu
Bilo bi extra da ovu ne izgubimo a VRH da dobijemo. Inace ja pratim svaku pa tako i ovu
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Stubovi sampionskog zrinjskog...Hitman22 je napisao/la:Ko su ti Graovac Tomic? Nikad ja nisam cuo za njih. Kao nesto oni dobri ? j.e.b.a.t. cemo mi njih,Suba ce im uvaliti ovaj put odmah u prvom pa neka oni nas ganjaju.

Svaku domacu il svaku svaku?

Tu je to milja milja i po bolesnika.zaljubljenika ja bih rekao.

Graovac iz Borca? Dobar je taj bio,smetnuo sam s uma da je u Zrinjskom. Bilbija je dobar,Jakovljevic. Imaju dobar tim nema sta. Nama su inace oni nezgodni nema sta. Ja se ne sjecam da smo ih u Mostaru kad dobili
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Zato sto si mlad........Hitman22 je napisao/la:Graovac iz Borca? Dobar je taj bio,smetnuo sam s uma da je u Zrinjskom. Bilbija je dobar,Jakovljevic. Imaju dobar tim nema sta. Nama su inace oni nezgodni nema sta. Ja se ne sjecam da smo ih u Mostaru kad dobili

Hajde da vidimo ko ce sjeca Joldica.

Zadnja izmjena: solinas, dana/u 19 apr 2017, 23:30, ukupno mijenjano 2 puta.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
dobili smo ih prije mnogo godina, Mikica zabio za 0-1, poslije toga mislim da ih nismo dobili dole, al nisam siguran
poslije toga je i presao u Zrinju, kao i jos dosta nasih igraca
inace Jakovljevic je primjer odlicnog posla, a mi doveli Dzidica i kakve pare je dobio, majko draga..
poslije toga je i presao u Zrinju, kao i jos dosta nasih igraca
inace Jakovljevic je primjer odlicnog posla, a mi doveli Dzidica i kakve pare je dobio, majko draga..
Mikica zabio? To mora da je bilo 1945 g
ja mislio ovih zadnjih petnast godina zajednicke lige RS FBIH
ja mislio ovih zadnjih petnast godina zajednicke lige RS FBIH
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Stani pricas o onom seljoberu iz zeleznicara? **** te onsolinas je napisao/la:Zato sto si mlad........Hitman22 je napisao/la:Graovac iz Borca? Dobar je taj bio,smetnuo sam s uma da je u Zrinjskom. Bilbija je dobar,Jakovljevic. Imaju dobar tim nema sta. Nama su inace oni nezgodni nema sta. Ja se ne sjecam da smo ih u Mostaru kad dobili![]()

mislim da ga je sprzio negdje pred kraj tekme, al nisam siguran jbg, davno bilo, ne mozes ni snimak pronaci :lol:
misli na Joldu iz Lipnice sto je presao u Zrinjski.Sariel je napisao/la:Stani pricas o onom seljoberu iz zeleznicara? **** te onsolinas je napisao/la:Zato sto si mlad........Hitman22 je napisao/la:Graovac iz Borca? Dobar je taj bio,smetnuo sam s uma da je u Zrinjskom. Bilbija je dobar,Jakovljevic. Imaju dobar tim nema sta. Nama su inace oni nezgodni nema sta. Ja se ne sjecam da smo ih u Mostaru kad dobili![]()
![]()
Ekipa sa Vidicem Stanisom i ostali
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja bih bio zadovoljan sa bodom, nazvao bih to marljivim skupljanjem bodova. Realno jaci su dosta, bore se za titulu, imaju dvije postave dobrih igraca.
Pobjeda bi vec bila i podvig.
Pobjeda bi vec bila i podvig.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.