Treba ovo provjeriti, ima momak na Željinoj temi informaciju da su svi negativni, mislim da novinar malo lupa

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ma kakva Slovenija.. Da ih posaljemo u Neum u vrh glave hahahahasvrakino1921 je napisao/la: ↑03 jul 2020, 14:42Jeste
Polovinom jula
Al odustajete zbog korone
A kada je to bilo OK igrati po mjerilima ljudi u savezu? Čim se nije igralo u maju i u junu znači nije bilo OK igrati!?tcity055 je napisao/la: ↑03 jul 2020, 15:25Posebno je osjetljivo igrat medunarodne utakmice. Bas ce bit interesantno kojom logikom ce ovaj antisavez donijeti odluku da se igra. Umjesto da smo igrali kad je bilo sve OK mi prekinuli. Kako sad objasniti UEFI da mozemo igrat predkvalifikacije i baraz. Mozda nas suspenduju iz svih takmicenja.UstanikSBII je napisao/la: ↑03 jul 2020, 15:07To svakako bez njega ništa ne dirati! Al dobro ako se nije moglo na 10ak zaraženih dnevno igrati teško da će moći na 170+ al eto to ke samo logika a logike kod nas nema
Pa i ta 4 imaju kontakte jbg, nisu njih 5 sami trenirali...LjoZee je napisao/la: ↑03 jul 2020, 15:33Zavisi ko je pozitivan. Ako su to oni sto su bili u najblizem kontaktu, a vec su u izolaciji onda nema potreba ostatak ekipe stavljati u izolaciju ako su negativni. Isto kao sto je kod Veleza bio slucaj. Drugo ako su neki novi mimo onih sto su vec u izolaciji.
Mislio sam ako su to oni sto su odmah stavljeni u izolaciju. Pisalo je za njih da su bas bili bliski sa prvim zarazenim. Samo ne sjecam koliko rekose da ih je bilo. Ako mimo njih niko nije pozitivan nakon ovog testiranja onda nek nastave ti ostali trenirati bez utakmica prijateljskih.
Kad nas premjeste tu, preci cemo. A fazon ti je za medaljuSlobodas je napisao/la: ↑03 jul 2020, 17:26Zamoli bi navijaca Celika da dalje diskusije nastave na sljedecoj temi:
viewtopic.php?f=4&t=10526&start=440
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.