Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

96BadBoy
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la 96BadBoy » 18 dec 2016, 09:09

Gastone,na zajdnickom je prosao moj tip x2 :mrgreen: :mrgreen: bar nesto kad nece NBA
Igraj Široki ti si najbolji!

bugojanac1234
Kontakt:

Post Postao/la bugojanac1234 » 18 dec 2016, 09:47

e sto volim ove jutarnje tikete nedeljom,kafica i ozezi dok nisu poobarali kvotičke

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 18 dec 2016, 10:13

bugojanac1234 je napisao/la:e sto volim ove jutarnje tikete nedeljom,kafica i ozezi dok nisu poobarali kvotičke
Još kad si mahmuran, milina. :lol:
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 18 dec 2016, 10:27

LjumanM95 je napisao/la:
bugojanac1234 je napisao/la:e sto volim ove jutarnje tikete nedeljom,kafica i ozezi dok nisu poobarali kvotičke
Tad je je.beno pošto promašiš par parova kada pišeš pa valja ispraviti. :lol: :lol:

admir12345
Kontakt:

Post Postao/la admir12345 » 18 dec 2016, 10:37

Ajmo braco kinezi red je da jednom prodjete

bugojanac1234
Kontakt:

Post Postao/la bugojanac1234 » 18 dec 2016, 10:45

arelinho je napisao/la:
LjumanM95 je napisao/la:
Tad je je.beno pošto promašiš par parova kada pišeš pa valja ispraviti. :lol: :lol:
ma okrivis radnicu i cao :D

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 18 dec 2016, 10:58

Ustanem kafica i na Nacionala odmah cenera duplanje! :lol:

Odigro ih samo iz respecta, sto su Chapecu prepustili titulu za onu gestu!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 18 dec 2016, 11:09

Kako su Rocketsi okrenuli ne znaju ni oni sami
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

bugojanac1234
Kontakt:

Post Postao/la bugojanac1234 » 18 dec 2016, 11:11

KingJamesMVP je napisao/la:Kako su Rocketsi okrenuli ne znaju ni oni sami
ovo je nesto najludje sto sam vidio u kosarci mozda ikad

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 18 dec 2016, 11:15

Gosp.Coates naredila
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 18 dec 2016, 11:21

KingJamesMVP je napisao/la:Gosp.Coates naredila
Ja imo over 219.5 i sa OT jedva proslo, ali me Hawksi na taj tiket izbacise.
Mislim da je OT dosao jer su underi bili najahani, bila je za 25 pala granica spram startnih. Tezak bi to bio udarac za njih. A overe se niko nije usudjivao a kako ce i biti uzeti kad je islo u under i granice sklonjene. Nema sta biznis, znaju ljudi kreirati trziste, samo ne treba nasjedati, gdje god su ta velika pomjeranja i suskanja, bolje je obici ili ici na opciju koja raste kvota ali na sitno. Manje izgubis a postoji dobra sansa da budes na ispravnoj strani public beta.

risingforce
Kontakt:

Post Postao/la risingforce » 18 dec 2016, 11:21

Sve vise gluposti na ovom forumu, bilo kakav preokret (ili ne mora preokret, jednostavno rezultat) da se desi na stetu forumasa , odmah namjesteno :lol: Pa Houston je bio favorit, kakvo namjestanje, Ariza je pogodio trojku 5 sekundi prije kraja za OT, sigurno bi ga gdja Coates likvidirala da je fulio :lol:

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 18 dec 2016, 11:24

risingforce je napisao/la:Sve vise gluposti na ovom forumu, bilo kakav preokret (ili ne mora preokret, jednostavno rezultat) da se desi na stetu forumasa , odmah namjesteno :lol: Pa Houston je bio favorit, kakvo namjestanje, Ariza je pogodio trojku 5 sekundi prije kraja, sigurno bi ga gdja Coates likvidirala da je fulio :lol:
Evo situacije tokom TO prije tog napada. Ovaj čovjek što drži telefon je Ariza, a na liniji je vlasnica beta Coates.

Ako ne pogodiš trojku slika

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 18 dec 2016, 11:28

risingforce je napisao/la:Sve vise gluposti na ovom forumu, bilo kakav preokret (ili ne mora preokret, jednostavno rezultat) da se desi na stetu forumasa , odmah namjesteno :lol: Pa Houston je bio favorit, kakvo namjestanje, Ariza je pogodio trojku 5 sekundi prije kraja za OT, sigurno bi ga gdja Coates likvidirala da je fulio :lol:
Pa ne kazem ja to, vidi stari meni je taj par i pasao OT, ali opet kazem jbg desava se svasta. Ja sumnjam dok me ne uvjere u kontra! :urnebes: :urnebes:

Kod mene nije ona demokratska floskula, ono nevin si dok ti se ne dokaze krivica, vec si kriv dok ne dokazes nevinost!

Ako je favorit sto nece hendikepa da pravi i sto cesto rade "handicap shaving" u 4/4 neku noc imam Toronto i Clipperse one niske hendije po 1.45 kvote i strijepim hocel dobit 5 razlike a po 20 vodili. Ne moze biti da ih uvijek boli qurac bas. Vi morate znati da svaki poen je trziste za sebe sto se kladare tice. To je jarane velika berza.

Ovaj par Houston moze biti da se blefalo ovima pustalo pa da im vrate i puste na kraju da izjednace. Imaju 2 strane tu. Mada mislim da je mec cist. Samo sto je Houston zamoljen da ne pravi hendikep.

Sad prodajem tiket na australce under po 1.5 kvoti a ceko 2.15 zavrsi 0:2 :kafa: :kafa:
Haj nejse!

risingforce
Kontakt:

Post Postao/la risingforce » 18 dec 2016, 11:33

Effenberg je napisao/la:
risingforce je napisao/la:Sve vise gluposti na ovom forumu, bilo kakav preokret (ili ne mora preokret, jednostavno rezultat) da se desi na stetu forumasa , odmah namjesteno :lol: Pa Houston je bio favorit, kakvo namjestanje, Ariza je pogodio trojku 5 sekundi prije kraja za OT, sigurno bi ga gdja Coates likvidirala da je fulio :lol:
Pa ne kazem ja to, vidi stari meni je taj par i pasao OT, ali opet kazem jbg desava se svasta. Ja sumnjam dok me ne uvjere u kontra! :urnebes: :urnebes:

Kod mene nije ona demokratska floskula, ono nevin si dok ti se ne dokaze krivica, vec si kriv dok ne dokazes nevinost!

Ako je favorit sto nece hendikepa da pravi i sto cesto rade "handicap shaving" u 4/4 neku noc imam Toronto i Clipperse one niske hendije po 1.45 kvote i strijepim hocel dobit 5 razlike a po 20 vodili. Ne moze biti da ih uvijek boli qurac bas. Vi morate znati da svaki poen je trziste za sebe sto se kladare tice. To je jarane velika berza.

Ovaj par Houston moze biti da se blefalo ovima pustalo pa da im vrate i puste na kraju da izjednace. Imaju 2 strane tu. Mada mislim da je mec cist. Samo sto je Houston zamoljen da ne pravi hendikep.

Sad prodajem tiket na australce under po 1.5 kvoti a ceko 2.15 zavrsi 0:2 :kafa: :kafa:
Haj nejse!
naravno da jeste, ali sam njihov sistem je preko nekih zakona vjerovatnoce napravljen da kladionica mora biti u plusu, to je godinama usavrsavano, tako da su price o "pozivima" za vrijeme utakmice i stimanje u posljednim sekundama smijesne..

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 18 dec 2016, 11:33

bugojanac1234 je napisao/la:
KingJamesMVP je napisao/la:Kako su Rocketsi okrenuli ne znaju ni oni sami
ovo je nesto najludje sto sam vidio u kosarci mozda ikad

:tokralju: :tokralju: :tokralju:

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 18 dec 2016, 11:38

risingforce je napisao/la: naravno da jeste, ali sam njihov sistem je preko nekih zakona vjerovatnoce napravljen da kladionica mora biti u plusu, to je godinama usavrsavano, tako da su price o "pozivima" za vrijeme utakmice i stimanje u posljednim sekundama smijesne..
U pravu je Effe za neke stvari, ali za americke sportove je 90% u krivu. Yebeni hokej i kosarka su cjelovecernje priredbe. Imam jarana u Chicagu koji je neku noc sa zenom i djetetom gledao Milvoki. Mec trajao preko 2,5 sata, hokej i do 4, tu ide ipak sam :rol: Znaci Chicago-Milvoki, za vrijeme silnih tajm auta i poluvremena imas: hamburgere, hot dogove, rekvizite, nagradne igre, igraonice za djecu i sta sve ne. Znaci njima je u korist imati sto duzi mec, jer izmuzu vise novca od pune dvorane. Eto on je bez karti, potrosio blizu stoje na: kafe, hranu, luna-park :rol: paketic za djete, slikanje sa djeda mrazom. Utakmice je vidio cetvrtinu i po...

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 18 dec 2016, 11:38

risingforce je napisao/la:
naravno da jeste, ali sam njihov sistem je preko nekih zakona vjerovatnoce napravljen da kladionica mora biti u plusu, to je godinama usavrsavano, tako da su price o "pozivima" za vrijeme utakmice i stimanje u posljednim sekundama smijesne..
To je svakako. Ali zasto od ovaca uzeti samo vunu koja ti je zagantovana (house advantage u kvotama) kad mozes i meso (tj. tu i tamo koji mec izmanipulisati i modifikovat da dodje rezultat mimo ulaganja, onaj koji ti najvise donese uplata a najmanje isplata). Nemojte misliti da nema motivacije za to. Jer na svakom trzistu postoji moral hazard, tj. strane koje ce probati na nemoralan nacin da izigraju povjerenje one druge. A kladionice su cesto i zrtva mafijaskih sindikata i znaju to, ali je trziste slobodno ne mogu oni prije oklade nekoga restriktovati zato sto ulaze koliko god moze na neku opciju koja poslije dodje.

Eh ne bi oni njima to dozvolili, da nemaju zrtve svoje s druge strane. Jer kladionice dobijaju prve info od uplata i kretanja i onda izmjedju sebe konsultuju se i tu grade tu prednost, tj. imaju eficijentnost informisanja, ono sto mi moramo roviti oni imaju na dlanu. I koriste to protiv nas.

Nema smisla da branite kladionice, vidim svi su uvidili sta se radi osim ovog trola Zeljinog, cak je i pajdo popustio i sve vise poprima istinu! :D
Konspiracionalisti postaju sve jaci i jaci! :rol: :rol:

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 18 dec 2016, 11:40

Kako je Minnny prepustio pobjedu. Ovo je nevjerojatno
LeBron James

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 18 dec 2016, 11:44

krmpotich je napisao/la: U pravu je Effe za neke stvari, ali za americke sportove je 90% u krivu. Yebeni hokej i kosarka su cjelovecernje priredbe. Imam jarana u Chicagu koji je neku noc sa zenom i djetetom gledao Milvoki. Mec trajao preko 2,5 sata, hokej i do 4, tu ide ipak sam :rol: Znaci Chicago-Milvoki, za vrijeme silnih tajm auta i poluvremena imas: hamburgere, hot dogove, rekvizite, nagradne igre, igraonice za djecu i sta sve ne. Znaci njima je u korist imati sto duzi mec, jer izmuzu vise novca od pune dvorane. Eto on je bez karti, potrosio blizu stoje na: kafe, hranu, luna-park :rol: paketic za djete, slikanje sa djeda mrazom. Utakmice je vidio cetvrtinu i po...
To jesi u pravu nema sta. Amerikanci su ipak mnogo cisci od Evropljana. Najgori su Turci, Australci, Indijci (William kolonije :rol: ), cak i Latinosi su posteniji od Evrope. Naravno Aziju sam zaboravio oni su prvi na listi nepostenja. Hokej je rulet tu nema sta, to smo mi konji sto ikako igramo, ono ni oni sami ne znaju ko ce dobiti na kraju NHL osvoji najsretnija ekipa. Onaj pak se odbija od one martinele isto ko loptica na tocku od ruleta, znaci nema tu mozga. :crazy: :crazy:

Kosarka se ne stima ofirno ko npr. fudbal po evropskim nizim ligama, al jbg manipulisu nas informacijama, ti odigras npr. na Cavse oni odu bez 5 igraca igrati, i tako te stvari. O/U se na nekim kriticnim tekmama namjesti, ako ne utice na rezultat nekom timu i to je to. Te se stvari rade, ali BO i to se desava, nije sve nastimano, to ni ja tu tezu nemogu potkrijepiti.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.