Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Još kad si mahmuran, milina.bugojanac1234 je napisao/la:e sto volim ove jutarnje tikete nedeljom,kafica i ozezi dok nisu poobarali kvotičke
Tad je je.beno pošto promašiš par parova kada pišeš pa valja ispraviti.LjumanM95 je napisao/la:Još kad si mahmuran, milina.bugojanac1234 je napisao/la:e sto volim ove jutarnje tikete nedeljom,kafica i ozezi dok nisu poobarali kvotičke
ma okrivis radnicu i caoarelinho je napisao/la:Tad je je.beno pošto promašiš par parova kada pišeš pa valja ispraviti.LjumanM95 je napisao/la:Još kad si mahmuran, milina.bugojanac1234 je napisao/la:e sto volim ove jutarnje tikete nedeljom,kafica i ozezi dok nisu poobarali kvotičke![]()
ovo je nesto najludje sto sam vidio u kosarci mozda ikadKingJamesMVP je napisao/la:Kako su Rocketsi okrenuli ne znaju ni oni sami
Ja imo over 219.5 i sa OT jedva proslo, ali me Hawksi na taj tiket izbacise.KingJamesMVP je napisao/la:Gosp.Coates naredila
Evo situacije tokom TO prije tog napada. Ovaj čovjek što drži telefon je Ariza, a na liniji je vlasnica beta Coates.risingforce je napisao/la:Sve vise gluposti na ovom forumu, bilo kakav preokret (ili ne mora preokret, jednostavno rezultat) da se desi na stetu forumasa , odmah namjestenoPa Houston je bio favorit, kakvo namjestanje, Ariza je pogodio trojku 5 sekundi prije kraja, sigurno bi ga gdja Coates likvidirala da je fulio
Pa ne kazem ja to, vidi stari meni je taj par i pasao OT, ali opet kazem jbg desava se svasta. Ja sumnjam dok me ne uvjere u kontra!risingforce je napisao/la:Sve vise gluposti na ovom forumu, bilo kakav preokret (ili ne mora preokret, jednostavno rezultat) da se desi na stetu forumasa , odmah namjestenoPa Houston je bio favorit, kakvo namjestanje, Ariza je pogodio trojku 5 sekundi prije kraja za OT, sigurno bi ga gdja Coates likvidirala da je fulio
naravno da jeste, ali sam njihov sistem je preko nekih zakona vjerovatnoce napravljen da kladionica mora biti u plusu, to je godinama usavrsavano, tako da su price o "pozivima" za vrijeme utakmice i stimanje u posljednim sekundama smijesne..Effenberg je napisao/la:Pa ne kazem ja to, vidi stari meni je taj par i pasao OT, ali opet kazem jbg desava se svasta. Ja sumnjam dok me ne uvjere u kontra!risingforce je napisao/la:Sve vise gluposti na ovom forumu, bilo kakav preokret (ili ne mora preokret, jednostavno rezultat) da se desi na stetu forumasa , odmah namjestenoPa Houston je bio favorit, kakvo namjestanje, Ariza je pogodio trojku 5 sekundi prije kraja za OT, sigurno bi ga gdja Coates likvidirala da je fulio
![]()
![]()
Kod mene nije ona demokratska floskula, ono nevin si dok ti se ne dokaze krivica, vec si kriv dok ne dokazes nevinost!
Ako je favorit sto nece hendikepa da pravi i sto cesto rade "handicap shaving" u 4/4 neku noc imam Toronto i Clipperse one niske hendije po 1.45 kvote i strijepim hocel dobit 5 razlike a po 20 vodili. Ne moze biti da ih uvijek boli qurac bas. Vi morate znati da svaki poen je trziste za sebe sto se kladare tice. To je jarane velika berza.
Ovaj par Houston moze biti da se blefalo ovima pustalo pa da im vrate i puste na kraju da izjednace. Imaju 2 strane tu. Mada mislim da je mec cist. Samo sto je Houston zamoljen da ne pravi hendikep.
Sad prodajem tiket na australce under po 1.5 kvoti a ceko 2.15 zavrsi 0:2![]()
![]()
Haj nejse!
bugojanac1234 je napisao/la:ovo je nesto najludje sto sam vidio u kosarci mozda ikadKingJamesMVP je napisao/la:Kako su Rocketsi okrenuli ne znaju ni oni sami
U pravu je Effe za neke stvari, ali za americke sportove je 90% u krivu. Yebeni hokej i kosarka su cjelovecernje priredbe. Imam jarana u Chicagu koji je neku noc sa zenom i djetetom gledao Milvoki. Mec trajao preko 2,5 sata, hokej i do 4, tu ide ipak samrisingforce je napisao/la: naravno da jeste, ali sam njihov sistem je preko nekih zakona vjerovatnoce napravljen da kladionica mora biti u plusu, to je godinama usavrsavano, tako da su price o "pozivima" za vrijeme utakmice i stimanje u posljednim sekundama smijesne..
To je svakako. Ali zasto od ovaca uzeti samo vunu koja ti je zagantovana (house advantage u kvotama) kad mozes i meso (tj. tu i tamo koji mec izmanipulisati i modifikovat da dodje rezultat mimo ulaganja, onaj koji ti najvise donese uplata a najmanje isplata). Nemojte misliti da nema motivacije za to. Jer na svakom trzistu postoji moral hazard, tj. strane koje ce probati na nemoralan nacin da izigraju povjerenje one druge. A kladionice su cesto i zrtva mafijaskih sindikata i znaju to, ali je trziste slobodno ne mogu oni prije oklade nekoga restriktovati zato sto ulaze koliko god moze na neku opciju koja poslije dodje.risingforce je napisao/la:
naravno da jeste, ali sam njihov sistem je preko nekih zakona vjerovatnoce napravljen da kladionica mora biti u plusu, to je godinama usavrsavano, tako da su price o "pozivima" za vrijeme utakmice i stimanje u posljednim sekundama smijesne..
To jesi u pravu nema sta. Amerikanci su ipak mnogo cisci od Evropljana. Najgori su Turci, Australci, Indijci (William kolonijekrmpotich je napisao/la: U pravu je Effe za neke stvari, ali za americke sportove je 90% u krivu. Yebeni hokej i kosarka su cjelovecernje priredbe. Imam jarana u Chicagu koji je neku noc sa zenom i djetetom gledao Milvoki. Mec trajao preko 2,5 sata, hokej i do 4, tu ide ipak samZnaci Chicago-Milvoki, za vrijeme silnih tajm auta i poluvremena imas: hamburgere, hot dogove, rekvizite, nagradne igre, igraonice za djecu i sta sve ne. Znaci njima je u korist imati sto duzi mec, jer izmuzu vise novca od pune dvorane. Eto on je bez karti, potrosio blizu stoje na: kafe, hranu, luna-park
paketic za djete, slikanje sa djeda mrazom. Utakmice je vidio cetvrtinu i po...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.