FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Talenat kao i na stotine njih koji odu. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
O tom dugom projektu i ja pricam, to je projekat dok mesi ne ode u peziju zajedno sa svojim ahbabima pikeom, suarezom, albom i buskecom, do tad niko nece imati muda da nesto bitno mijenja, do tad cemo se i sramotiti, a vjerovatno i od tad jer sve sto imamo mladjih igraca do tad ce upropastiti, a kad nam odjednom bude trebalo 7-8 svjetskih klasa, nece biti para, igraca dostupnih, bice promasaja itd, ovaj dugi projekat bi nas mogo uhebati bas na duge staze, mada je i do sad dugo ove 4 godine sramocenja u ligi prvaka, al i ovo je mila majka kako bi mogli imati posljedice i proci ko united poslije fergusonalet3 je napisao/la:Nece se promijeniti ništa, taman izgubili 10-0 u finalu CopeAlfredNobel je napisao/la:Nikad nisam mislio da ću ovo reći ili pomisliti za klub koji navijam, ali da hoće izgubiti s tri razlike, baš bih volio. Jedino se tako možda nešto i promijeni, ako i to ne bude neka prekretnica, onda ne znam.messilla je napisao/la:Kako će izgledati, gledaj veznog.Još ziheraš ne da spomenut da se barem Rakitić proda.
Stvarno ozbiljne nade polažem u Valenciju. Imaju šanse.![]()
Barto je vec to objasnio:
Šta kaže Barto "na polovini dugog projekta"Bartomeu je kazao kako je Ernesto Valverde pravi čovjek za klubu katalonskog diva i naredne sezone bez obzira na ponižavajuće ispadanje u Ligi prvaka od Liverpoola.
"Planiranje za sljedeću sezonu je već u toku. Neki igrači su već potpisali, a razgovore ćemo nastaviti nakon finala Kupa Kralja", rekao je Bartomeou.
"Valverde je prije nekoliko dana rekao kako ima podršku predsjednika i odbroa. On je trener kojeg želimo. Na polovini smo dugog projekta. Ima ugovor i sretni smo s njim. Sada je na igračima da se oporave od velikog razočaranja".
Iako u Ligi prvaka nije uspio Valverde je na pravom putu da s Barcelonom u Španiji osvoji drugu uzastopnu dvostruku krunu. Titula je već osvojena, a čeka se i trofej Kupa Kralja. Barca će u finalu igrati protiv Valencije.
"To finale nije odlučujući faktor da li će Valverde ostati. Glavni cilj bilo je prvenstvo, a onda želimo Kup Kralja ili Ligu šampiona", rekao je Bartomeu.
Inače, Valverdeov ugovor s Barcelonom traje do 2020. godine.![]()
grob te ne yebo, valja ga trpiti još dvije sezone
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Pa nista, ako toliko vole Ligu, valjda ce se i ta Liga morat ispusit sljedece godine da bi ova ziheraska neznalica otisla.
27.10.2020
Igrači Barcelone B koji su debitovali ove sezone za prvu momčad:
Miranda
Chumi
J. Cuenca
Riqui Puig
Wagué
Collado
Abel Ruiz
Carles Pérez
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Cestitke Boufalu na najvecem uspjehu ostatka lige.
Kakav dominator i Bozanstvo.Ovaj tim je prosjek bez njega,njegov impact je nevjerovatan.Najveci!
Kakav dominator i Bozanstvo.Ovaj tim je prosjek bez njega,njegov impact je nevjerovatan.Najveci!
leorey je napisao/la:
Pa kaze Rejal ne moze Lige uzet. Kako protiv ovoga se boriti?
Pomokrim mu se na svu ovu ovu statistiku, a kad prodje odabrani mjesec onda cemo koristit i adekvatnije termine
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Dobit ce 6.balon pa ti mokriRomariooo je napisao/la:leorey je napisao/la:
Pa kaze Rejal ne moze Lige uzet. Kako protiv ovoga se boriti?
Pomokrim mu se na svu ovu ovu statistiku, a kad prodje odabrani mjesec onda cemo koristit i adekvatnije termine

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Jest ga zasluzio nema govora, zbog statistike u ligi gdje nema konkurencije i sretnih okolnosti da i u ostalim klubovima niko ne odskace
Mada ako salah pruzi dobru neku partiju u finalu lp i osvoji, mislim da ce on uzeti loptu, potpuno zasluzeno
Mada ako salah pruzi dobru neku partiju u finalu lp i osvoji, mislim da ce on uzeti loptu, potpuno zasluzeno
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Samo za brata Romarija... neka uživa u svim ovosezonskim ligaškim golovima njegovog miljenika

Sve sam vido, lijepo sam vam govorio sacekajte ligu prvaka i ozbiljnog protivnika i vidjet cemo goata
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Fakat sramotnu je prednost donio u prvoj utakmici, kako uopste ocekivati od odbrane da je sacuva.
ser del barça es el millor que hi ha !
Nema nista od njega dok sam sebi ne asistira i zabije. Ubleha mrtva.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- AlfredNobel
- Kontakt:
Quique Setién (u razgovoru za "Cadena SER", na pitanje novinara bi li mogao trenirati Barçu ili Sevillu): "Barcelonu da, ali Sevillu ne."
Inače, Setién je dobio otkaz u Betisu, koji mu je uručen praktički odmah nakon utakmice protiv madridskog Reala u kojoj je Betis slavio s 0-2. Iako je njegova ekipa igrala lijepo na početku sezone i bila na dobrom putu da ponovo osiguraju mjesto u Evropi, porazi i loši nastupi su ih doveli do toga da su ovu sezonu završili tek na 10. mjestu. Navijači Betisa su pred kraj sezone čak počeli i zviždati Setiénu.
Inače, Setién je dobio otkaz u Betisu, koji mu je uručen praktički odmah nakon utakmice protiv madridskog Reala u kojoj je Betis slavio s 0-2. Iako je njegova ekipa igrala lijepo na početku sezone i bila na dobrom putu da ponovo osiguraju mjesto u Evropi, porazi i loši nastupi su ih doveli do toga da su ovu sezonu završili tek na 10. mjestu. Navijači Betisa su pred kraj sezone čak počeli i zviždati Setiénu.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Inace Salah bio sjajan u polufinalu za razliku od Messija.Romariooo je napisao/la:Jest ga zasluzio nema govora, zbog statistike u ligi gdje nema konkurencije i sretnih okolnosti da i u ostalim klubovima niko ne odskace
U prvom mechu promasio prazan go , drugi mech morao kupiti kartu.
Neka se stidi , sto nije igrao odbranu umjesto Buskeca.Recimo Ronaldo bi ako nista iftar donirao.Scof1eld je napisao/la:Fakat sramotnu je prednost donio u prvoj utakmici, kako uopste ocekivati od odbrane da je sacuva.
Kakva ubleha je ovaj Romario nisu istine.
Nebi bilo lose kad bi se malo i na stoperu probao, ili bar na lijevom bekumessilla je napisao/la:Nema nista od njega dok sam sebi ne asistira i zabije. Ubleha mrtva.

Kako bi Hazard zamijenio Messija sa svojih 15ak golova po sezoni. 

Romariooo je napisao/la:Jest ga zasluzio nema govora, zbog statistike u ligi gdje nema konkurencije i sretnih okolnosti da i u ostalim klubovima niko ne odskace
Pa na osnovu čega bi Salahovo osvajanje lopte bilo zasluženo ? Prvu bio loš, drugu nije igrao, protiv Bayerna isto loš, a u ligi protiv top timova loš učinak.

League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Kakve gluposti covjek pise, to je zalosno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.