Ma kakvog proljeća!? Do sljedećeg ljeta minimalno.tcity055 je napisao/la: ↑02 jul 2020, 14:20U situaciji kada dnevno imamo zaraženih kao ukupno kada je prekinuta liga, suludo je počinjati. Treba ipak brinut o zdravlju igrača. Jer kako će Šeranić otkriti taj klaster i ko će preuzet odgovornos. Do proljeća treba otkazat sva sportska takmičenja i na taj način ostati dosljedan brizi o zdravlju.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
- Kontakt:
The Mitomans i njihove ikone

Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
Liga u ovim uslovima nece poceti, taman bez navijaca i uz sve moguce mjere.
A uptino je kako ce nasi klubovi igati europu, jer vrlo moguce da u vecini zemlja nece biti fudbala, ne fudbala nego sporta.
A uptino je kako ce nasi klubovi igati europu, jer vrlo moguce da u vecini zemlja nece biti fudbala, ne fudbala nego sporta.
Mjau !
Ma niste ni izbaceni vi samo nemate dovoljno igraca pod ugovorom i ne mozete se takmicit
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ima li tema Prva liga Federacije BiH - općenito ?
Pitam za druga iz Zenice
Pitam za druga iz Zenice
Pa sta ce tu pisat? Reci drugu da ima tema Nize lige-opcenito
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Je li neko spomenuo da Telemach konkuriše za TV prava PLBIH ?
Ja
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
To bi bilo top
- svrakino1921
- Kontakt:
Gavric-Sarajevo mi je nudilo produzenje saradnje.ali sam odlucio da unovcim dobru sezonu negdje drugo gdje ima novca

- feniksptica
- Kontakt:
Ide glat BH Telecom opet prenosi
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Btw. Taj Gavric je imo platu, ko vasa 3 igraca iz prve postavesvrakino1921 je napisao/la: ↑02 jul 2020, 19:40Gavric-Sarajevo mi je nudilo produzenje saradnje.ali sam odlucio da unovcim dobru sezonu negdje drugo gdje ima novca
![]()
![]()
![]()
![]()

- Kockoglavi
- Kontakt:
Ovo je jedna od izvedbenica plavaca, u duhu i stilu - "Kosovo je srce Srbije".
- FKS -
-
- Kontakt:
Slika i prilika naših komšija, kako oni to vole reći...
FILOZOFIJA

Laži, varaj, namještaj, falsifikuj, obmanjuj...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.