Zeljo.ba je napisao/la:igrao sam i ja u zelji i ti picko mali si 90 god nisi odigrao 3 utakmice zvanicne za kadete i juniore zeljekod Ise trenirao jel de,jesam upravu ??iodg mi samo i sad malo ljubomoran,,hahah cuj seljak pa ti si seljak jedini ovdje kad pricas tako o svom jaranu ako jesi ako to tvrdis.. Ovo je ja BlueSharka
Nikad više ništa neću napisati na ovoj temi, neću više ni posjećivati samo mi možete zgaditi Želju, ništa drugo, glupi stvorovi, zakovali ste se za tu tastaturu i pametujete.
Za tvoju informaciju ja sam 90 godište. Sad mi je malo glupo da pišem o sebi, al eto iznervirao si me. Igrao sam veznog, ta generacija 90 je osvojila prvenstvo BiH, a ja sam bukvalno sve i jedno utakmicu odigrao te sezone kad to smo osvojili. Isto tako sam igrao i za 91 i za 89. Toliki o meni, a što se tiče Čolića ja ni sekunde nisam ljubomoran, naprotiv meni je drago zbog njega, jer sam ga uvijek smatrao za predobrog igrača, a posebno njegovog buraza koji je 89. Njega treneri nikada nisu nešta posebno gotivili, uvijek su prije stavljali Omerovića, Hasanovića dok je on nekad bio na klupi, a nekada ga nisu ni pozivali. E zbog ovog razloga je meni drago što je uspio, bio je bolji igrača od ovih nabrojanih i drugih koje nisam nabrajao, a ipak je sve istrpio i postao igrač. Ako te još nešta zanima slobodno mi pošalji PP reći ću ti svoje ime i prezime i sve će ti biti jasno, jesaml li ljubomoran i jesam li igrao u Želji i koliko sam igrao i kako sam igrao u Želji. Na ovom djelu javnog forumu više neću iznostit nikakve privatne stvari ni svoje, a ni od ostalih.