FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Zeljo.ba
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Zeljo.ba » 31 jan 2010, 14:37

BlueSharks je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:Popovic, Colic i Culum htjeli otici, no Amar nije odobrio.
Šta se taj mali Čolić uzdigo, tek je počeo igrati, a već hoće da ide, mali seljačić iz dogloda :evil:

navijac s foruma informisi se malo,nadji na netu,novinama da je mali Colic reprezentativac svoje zemlje,kakve on veze ima sto su poslali neku ponudu,pa treba da ti je drago sto ga traze,prikljucio se pripremama jucer,povridjen otisao i ti sad ufatio srat uzdigao se kao on nesto,jadan si kako pricas...znam momka i sigurno nije trazio da ide nigdje.jer je on dijete zelje,tek je ttu dosao...nemas argumenata da optuzujes nikog..

Zeljo.ba
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo.ba » 31 jan 2010, 14:42

A_d_0 je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:Popovic, Colic i Culum htjeli otici, no Amar nije odobrio.
Šta se taj mali Čolić uzdigo, tek je počeo igrati, a već hoće da ide, mali seljačić iz dogloda :evil:
igro samnom lopte prosjecan igrac bgm.
vidim redom svi Colini suigraci iz podmlatka Zelje pa svi sad redom ljubomorni sto je on tu gdje jste u prvom timu a sto vi klosari sad mozete samo termine igrat,a kad viidte njeg na grbavici glumite jarana ,pickasto je to ....

Zeljo.ba
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo.ba » 31 jan 2010, 14:45

pile87 je napisao/la:
Nije tako, u kub je sigla ponuda da momak ode u Svicarsku na probu, sto je Amar odbio u startu! Colica nije niko nista ni pitao jer se nalazi sa reprezentacijom a tu menadzeri pasu, helem ne treba nekoga napadati bezveze.
tako je Pile vidim jedini si informisan oko Zelje,otisao za repku veze nema s tom ponudom a debili optuzuju kao da je on kriv sto neki Svicarci traze igraca zelje,,a ne kao ovi debilcici pricaju kako se ness uzdigao....smjesno :mrgreen: :mrgreen:

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 31 jan 2010, 14:49

Koja je po vama najbolja web stranica o nasem voljenom Zelji :)
Volim te Zeljo!!!

Zeljo.ba
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo.ba » 31 jan 2010, 14:51

Seyo_TM je napisao/la:Pa de izvagaj sta je realnije...nime napisao info da cola (hoce da ide) trazi angazman dok je sa repkom ili da to neko drugi radi (menadjer) dok je on sa repkom...
Mada je bolje odma seljacica iz dogloda vrljikom preko ledja...
kakvi menadjeri,znam Colu i garantujem da nema menadjera nikakvog....svi vi koji pisete ovolike gluposti o malom Coli svi ste igrali s njim,sad serete nesto....jadno kakve ste vi picke..momak rodjeni Sarajlija i vi nesto mu gov seljaci hahahahah e to me najvise nasmijaloo ,samo tako nastavite

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 31 jan 2010, 14:53

Zeljo.ba je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:Pa de izvagaj sta je realnije...nime napisao info da cola (hoce da ide) trazi angazman dok je sa repkom ili da to neko drugi radi (menadjer) dok je on sa repkom...
kakvi menadjeri,znam Colu i garantujem da nema menadjera nikakvog....svi vi koji pisete ovolike gluposti o malom Coli svi ste igrali s njim,sad serete nesto....jadno kakve ste vi picke..momak rodjeni Sarajlija i vi nesto mu gov seljaci hahahahah e to me najvise nasmijaloo ,samo tako nastavite
jel nas to drzis za balavce?
Posto ti je dozivljaj da pise ovdje, onda procitaj malo vise od dvije strane i potrudi se malo razmisliti sta je ko htio reci...pocinjes se provaljivati...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Zeljo.ba
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo.ba » 31 jan 2010, 14:57

nikad_izvini je napisao/la:
Pa brate ja nisam rekao da je on loš, ko jaran je pravo dobar, al ako kažem da je seljak, što to mora značiti kao uvreda, uostalom to sam i ja i mnogi drugi hiljadu puta u lice rekli i on se ne ljuti. I haj da ovu raspravu završimo, sa moje strane više nema odgovora na ovu temu.

Pa Seyo zar se još toga sječaš, baš sam se zabrinuo za tebe :roll:
Kakvih ba nepotpunih informacija, znam lika ko rođenog brata, i dovoljno sam ima o vremena da zaključim o kakvom se čovjeku radi. On je samo takav seljak, dobar u duši, i dobar i igrač. Dosta o njemu.
igrao sam i ja u zelji i ti picko mali si 90 god nisi odigrao 3 utakmice zvanicne za kadete i juniore zeljekod Ise trenirao jel de,jesam upravu ??iodg mi samo i sad malo ljubomoran,,hahah cuj seljak pa ti si seljak jedini ovdje kad pricas tako o svom jaranu ako jesi ako to tvrdis.. Ovo je ja BlueSharka

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 31 jan 2010, 15:03

Zeljo.ba je napisao/la:
Nisi shvatio sta je Seyo rekao.MAlo je bio ironican...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 31 jan 2010, 15:48

Zeljo.ba je napisao/la:igrao sam i ja u zelji i ti picko mali si 90 god nisi odigrao 3 utakmice zvanicne za kadete i juniore zeljekod Ise trenirao jel de,jesam upravu ??iodg mi samo i sad malo ljubomoran,,hahah cuj seljak pa ti si seljak jedini ovdje kad pricas tako o svom jaranu ako jesi ako to tvrdis.. Ovo je ja BlueSharka
Nikad više ništa neću napisati na ovoj temi, neću više ni posjećivati samo mi možete zgaditi Želju, ništa drugo, glupi stvorovi, zakovali ste se za tu tastaturu i pametujete.
Za tvoju informaciju ja sam 90 godište. Sad mi je malo glupo da pišem o sebi, al eto iznervirao si me. Igrao sam veznog, ta generacija 90 je osvojila prvenstvo BiH, a ja sam bukvalno sve i jedno utakmicu odigrao te sezone kad to smo osvojili. Isto tako sam igrao i za 91 i za 89. Toliki o meni, a što se tiče Čolića ja ni sekunde nisam ljubomoran, naprotiv meni je drago zbog njega, jer sam ga uvijek smatrao za predobrog igrača, a posebno njegovog buraza koji je 89. Njega treneri nikada nisu nešta posebno gotivili, uvijek su prije stavljali Omerovića, Hasanovića dok je on nekad bio na klupi, a nekada ga nisu ni pozivali. E zbog ovog razloga je meni drago što je uspio, bio je bolji igrača od ovih nabrojanih i drugih koje nisam nabrajao, a ipak je sve istrpio i postao igrač. Ako te još nešta zanima slobodno mi pošalji PP reći ću ti svoje ime i prezime i sve će ti biti jasno, jesaml li ljubomoran i jesam li igrao u Želji i koliko sam igrao i kako sam igrao u Želji. Na ovom djelu javnog forumu više neću iznostit nikakve privatne stvari ni svoje, a ni od ostalih.
Strauss Junior

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 31 jan 2010, 15:57

Karoglan:Ne bi bilo lose doci u Zelju.Ipak, to je jedan od nasih najboljih klubova.Dobro je poznato da nisam u dobrim odnosima sa trenerom Gracanom i da zbog toga zelim promejniti sredinu ove zime.
Dino Bajramovic:Igrac Rijeke koji se proslavio igrama i gololovima u dresu Orijenta blizu je dolaska na Grbavicu...itd. da ne pisem dalje. :arrow:
btw:Jel B.Spahic napadac? i kakav je ovaj Tojaga znam da je igrao jedno vrijeme u Kataru :?

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 31 jan 2010, 16:03

Samo jos napisi oklen je to...
tojaga otpao kao list i jel ovo pitanje oko bajre kao sa dzekom "imamo li sta od transfera"

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 31 jan 2010, 16:16

Evo snimak odlasnka ne pripreme u toplije krajeve obavezno ukljuciti ton :D

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 31 jan 2010, 16:42

pile87 je napisao/la:Evo snimak odlasnka ne pripreme u toplije krajeve obavezno ukljuciti ton :D
jako neozbiljno sa tvoje strane :mrgreen:
Sace se neko javiti ko je dobar sa vjevericom i sve nam po spisku :mrgreen:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 31 jan 2010, 16:48

Seyo_TM je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Evo snimak odlasnka ne pripreme u toplije krajeve obavezno ukljuciti ton :D
JBG nisam mogao da odolim klip je strava jesi pregledao do kraja :D idu ljudi na more :D

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 31 jan 2010, 17:07

pile87 je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:
JBG nisam mogao da odolim klip je strava jesi pregledao do kraja :D idu ljudi na more :D
neam kad...poslije cu ostatak....
kad smo kod krajisnika...sahrana u krajini i sad pita hodza hocemo mu halalit? Kad svi: P' da! :mrgreen:

Jesu li nasi stigli u Pulu uopste?

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 31 jan 2010, 17:12

Seyo_TM je napisao/la: Jesu li nasi stigli u Pulu uopste?
Nemam jos nikavih informacija kad bude javicu islo se autima izgleda :D

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 31 jan 2010, 18:02

Karoglan na Pecari. :roll: Sto ne ganjaju malo igraca **** ih on. :evil:

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 31 jan 2010, 19:31

nime_tm87 je napisao/la:Karoglan na Pecari. :roll: Sto ne ganjaju malo igraca **** ih on. :evil:
i ti si strucnjak ja to vidim :lol: ,cuje nesto u mahali i odmah poleti te dolazi ovaj te dolazi onaj,te kakav je tojaga,lik otpao 98. godine :lol:

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 31 jan 2010, 21:10

Vidim da jos nisu zavrsili website iako su rekli da ce do kraja mjeseca zavrsit. Kad vam toliko vremena treba nek ispadne makar jako dobra :)

p.s. Meni je najbitnije da se forum vrati, nekako glupo pisat samo komentare
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 31 jan 2010, 21:11

Ah,Kad sam napisao da je Karoglan napadac :? vi ste govorili da je vezni,pa sjecam se dok je prije igrao za siroki ;)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot], J1897 i 68 gostiju.