@Virtu4l Nije rijec o tvome postu nego postu Big Daddy-a. Recenica sa malim slovom pocinje. Mala slova nakon tacke. Te stvari. Tvoj post je ok.Virtu4l je napisao/la:Ne vidim neke gramatičke greške u navedenom postu.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
@Virtu4l Nije rijec o tvome postu nego postu Big Daddy-a. Recenica sa malim slovom pocinje. Mala slova nakon tacke. Te stvari. Tvoj post je ok.Virtu4l je napisao/la:Ne vidim neke gramatičke greške u navedenom postu.
Dobro to stoji. Sta se sve moze procitati, dobro je ovo.Virtu4l je napisao/la:Ma i mislio sam na njegov post, početno slovo više-manje, ali ostalo je ok. Kad vidiš kakvih ima, ovaj je zlatan
Konstantan je i nije se povrijedio dugo vremena ( pu pu da ne ureknem ).gringonjaOnajDrugi je napisao/la:neznam, nije mire los igrac, al da je neka ekstra klasa....vala nije...nije konstantan, lahko se povrijedi, i kad roma zabije 5 komada, a on nije ni jedanput asistiro, onda neznam ni ja.......
moram reci da nisam gledao tekmu sinoc, ali kad jedna roma uvali 5 komada, a pjanke ni jednu asistenciju, onda je valjda svima jasno.......ne kazem ja, nije los, al nije neka ekstra klasa.....sto jest jestHariTz je napisao/la:Konstantan je i nije se povrijedio dugo vremena ( pu pu da ne ureknem ).gringonjaOnajDrugi je napisao/la:neznam, nije mire los igrac, al da je neka ekstra klasa....vala nije...nije konstantan, lahko se povrijedi, i kad roma zabije 5 komada, a on nije ni jedanput asistiro, onda neznam ni ja.......
Jesi li ti gled'o utakmicu? Pjanić je odigrao odlično u sredini. Neka ti NEZNAŠ
veze vi nemate o fudbalu al fakatgringonjaOnajDrugi je napisao/la:moram reci da nisam gledao tekmu sinoc, ali kad jedna roma uvali 5 komada, a pjanke ni jednu asistenciju, onda je valjda svima jasno.......ne kazem ja, nije los, al nije neka ekstra klasa.....sto jest jestHariTz je napisao/la:Konstantan je i nije se povrijedio dugo vremena ( pu pu da ne ureknem ).gringonjaOnajDrugi je napisao/la:neznam, nije mire los igrac, al da je neka ekstra klasa....vala nije...nije konstantan, lahko se povrijedi, i kad roma zabije 5 komada, a on nije ni jedanput asistiro, onda neznam ni ja.......
Jesi li ti gled'o utakmicu? Pjanić je odigrao odlično u sredini. Neka ti NEZNAŠ
Šta sam pogrešno napisao? Baš me zanimafixator je napisao/la:veze vi nemate o fudbalu al fakat
Zato što su Englezi, Nijemci, Francuzi, Španci... (da ne nabrajam dalje) nacije koje znaju cijeniti svoje najbolje sportiste. Naš i njihov mentalitet je kao nebo i zemlja, skoro da i nemamo dodirnih tačaka, jer mi smo Evropa samo na papiru.HariTz je napisao/la:Da je Pjanić Španac ili Nijemac ili Francuz hvalospjevi bio bi najbolji na svijetu i vrijedio bi 50 miliona
Istina. Toliko sam puta pročitao, pravite Gotzea od Pjanića.. Samo zato što igra za Njemačku.Claus je napisao/la:Zato što su Englezi, Nijemci, Francuzi, Španci... (da ne nabrajam dalje) nacije koje znaju cijeniti svoje najbolje sportiste. Naš i njihov mentalitet je kao nebo i zemlja, skoro da i nemamo dodirnih tačaka, jer mi smo Evropa samo na papiru.HariTz je napisao/la:Da je Pjanić Španac ili Nijemac ili Francuz hvalospjevi bio bi najbolji na svijetu i vrijedio bi 50 miliona
Mire, samo naprijed, moju podršku ćeš uvijek imati.
Nažalost, ljudi shvate šta su imali tek kada bude kasno. Poslije će ovi "pametnjakovići" praviti Miralema od blata i žaliti za jednim igračem koji je kao tinejdžer izbacivao Real iz Lige prvaka u dresu Lyona, davao gole s pola centra iz slobodnih udaraca, zabijao Manchestero sa svoje polovine, povaljao pola igrača Milana prije nego što je savladao Abbiatija itd.HariTz je napisao/la:Istina. Toliko sam puta pročitao, pravite Gotzea od Pjanića.. Samo zato što igra za Njemačku.Claus je napisao/la:Zato što su Englezi, Nijemci, Francuzi, Španci... (da ne nabrajam dalje) nacije koje znaju cijeniti svoje najbolje sportiste. Naš i njihov mentalitet je kao nebo i zemlja, skoro da i nemamo dodirnih tačaka, jer mi smo Evropa samo na papiru.HariTz je napisao/la:Da je Pjanić Španac ili Nijemac ili Francuz hvalospjevi bio bi najbolji na svijetu i vrijedio bi 50 miliona
Mire, samo naprijed, moju podršku ćeš uvijek imati.
Trebamo da cijenimo ovo što imamo, pitanje je hoćemo li više ikada imati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.