@Virtu4l Nije rijec o tvome postu nego postu Big Daddy-a. Recenica sa malim slovom pocinje. Mala slova nakon tacke. Te stvari. Tvoj post je ok.Virtu4l je napisao/la:Ne vidim neke gramatičke greške u navedenom postu.
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ma i mislio sam na njegov post, početno slovo više-manje, ali ostalo je ok. Kad vidiš kakvih ima, ovaj je zlatan 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dobro to stoji. Sta se sve moze procitati, dobro je ovo.Virtu4l je napisao/la:Ma i mislio sam na njegov post, početno slovo više-manje, ali ostalo je ok. Kad vidiš kakvih ima, ovaj je zlatan
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- OnlyUnited
- Kontakt:
Ni Virtualni nije cist.. Npr. gore pise sinić...

- Ed Woodward for Prime Minister !
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
neznam, nije mire los igrac, al da je neka ekstra klasa....vala nije...nije konstantan, lahko se povrijedi, i kad roma zabije 5 komada, a on nije ni jedanput asistiro, onda neznam ni ja....... 
Konstantan je i nije se povrijedio dugo vremena ( pu pu da ne ureknem ).gringonjaOnajDrugi je napisao/la:neznam, nije mire los igrac, al da je neka ekstra klasa....vala nije...nije konstantan, lahko se povrijedi, i kad roma zabije 5 komada, a on nije ni jedanput asistiro, onda neznam ni ja.......
Jesi li ti gled'o utakmicu? Pjanić je odigrao odlično u sredini. Neka ti NEZNAŠ
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
moram reci da nisam gledao tekmu sinoc, ali kad jedna roma uvali 5 komada, a pjanke ni jednu asistenciju, onda je valjda svima jasno.......ne kazem ja, nije los, al nije neka ekstra klasa.....sto jest jestHariTz je napisao/la:Konstantan je i nije se povrijedio dugo vremena ( pu pu da ne ureknem ).gringonjaOnajDrugi je napisao/la:neznam, nije mire los igrac, al da je neka ekstra klasa....vala nije...nije konstantan, lahko se povrijedi, i kad roma zabije 5 komada, a on nije ni jedanput asistiro, onda neznam ni ja.......

Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
veze vi nemate o fudbalu al fakatgringonjaOnajDrugi je napisao/la:moram reci da nisam gledao tekmu sinoc, ali kad jedna roma uvali 5 komada, a pjanke ni jednu asistenciju, onda je valjda svima jasno.......ne kazem ja, nije los, al nije neka ekstra klasa.....sto jest jestHariTz je napisao/la:Konstantan je i nije se povrijedio dugo vremena ( pu pu da ne ureknem ).gringonjaOnajDrugi je napisao/la:neznam, nije mire los igrac, al da je neka ekstra klasa....vala nije...nije konstantan, lahko se povrijedi, i kad roma zabije 5 komada, a on nije ni jedanput asistiro, onda neznam ni ja.......
Semper Fidelis
uze mi riječ iz usta..
- Magnitogorsk
- Kontakt:
Aaa
Zadnja izmjena: Magnitogorsk, dana/u 18 apr 2015, 00:13, ukupno mijenjano 1 put.
Izdajem povoljne sportske dojave
Jesi ikad gledao Xavi-a?
Bravo Miraleme,
Bravo Miraleme,
Pjanic treba dobit kapitensku traku repke. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Šta sam pogrešno napisao? Baš me zanimafixator je napisao/la:veze vi nemate o fudbalu al fakat
- Magnitogorsk
- Kontakt:
N
Zadnja izmjena: Magnitogorsk, dana/u 18 apr 2015, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
Izdajem povoljne sportske dojave
Pjanić je prosječan igrač samo u BiH. Bošnje, u svakom trenutku maksimalno objektivni.
I ja gledam Romu od dolaska Pjanića, uvijek je među najboljim igračima. Tu je doživio pravu renesansu i ljudi su uvidjeli o kakvom se igraču radi. Nakon pohvale prema Luliću mnogi su ga popljuvali, no on je ostao i ušutkao te pljuvače sa svojim igrama.
Umjesto da smo sretni što ga imamo, ljudi pišu nebuloze u vezi Miralema, gdje logika prestaje, Bosna nastaje, bilo i nažalost biće.
I ja gledam Romu od dolaska Pjanića, uvijek je među najboljim igračima. Tu je doživio pravu renesansu i ljudi su uvidjeli o kakvom se igraču radi. Nakon pohvale prema Luliću mnogi su ga popljuvali, no on je ostao i ušutkao te pljuvače sa svojim igrama.
Umjesto da smo sretni što ga imamo, ljudi pišu nebuloze u vezi Miralema, gdje logika prestaje, Bosna nastaje, bilo i nažalost biće.
Da je Pjanić Španac ili Nijemac ili Francuz hvalospjevi bio bi najbolji na svijetu i vrijedio bi 50 miliona 
Zato što su Englezi, Nijemci, Francuzi, Španci... (da ne nabrajam dalje) nacije koje znaju cijeniti svoje najbolje sportiste. Naš i njihov mentalitet je kao nebo i zemlja, skoro da i nemamo dodirnih tačaka, jer mi smo Evropa samo na papiru.HariTz je napisao/la:Da je Pjanić Španac ili Nijemac ili Francuz hvalospjevi bio bi najbolji na svijetu i vrijedio bi 50 miliona
Mire, samo naprijed, moju podršku ćeš uvijek imati.
Istina. Toliko sam puta pročitao, pravite Gotzea od Pjanića.. Samo zato što igra za Njemačku.Claus je napisao/la:Zato što su Englezi, Nijemci, Francuzi, Španci... (da ne nabrajam dalje) nacije koje znaju cijeniti svoje najbolje sportiste. Naš i njihov mentalitet je kao nebo i zemlja, skoro da i nemamo dodirnih tačaka, jer mi smo Evropa samo na papiru.HariTz je napisao/la:Da je Pjanić Španac ili Nijemac ili Francuz hvalospjevi bio bi najbolji na svijetu i vrijedio bi 50 miliona
Trebamo da cijenimo ovo što imamo, pitanje je hoćemo li više ikada imati.
Nažalost, ljudi shvate šta su imali tek kada bude kasno. Poslije će ovi "pametnjakovići" praviti Miralema od blata i žaliti za jednim igračem koji je kao tinejdžer izbacivao Real iz Lige prvaka u dresu Lyona, davao gole s pola centra iz slobodnih udaraca, zabijao Manchestero sa svoje polovine, povaljao pola igrača Milana prije nego što je savladao Abbiatija itd.HariTz je napisao/la:Istina. Toliko sam puta pročitao, pravite Gotzea od Pjanića.. Samo zato što igra za Njemačku.Claus je napisao/la:Zato što su Englezi, Nijemci, Francuzi, Španci... (da ne nabrajam dalje) nacije koje znaju cijeniti svoje najbolje sportiste. Naš i njihov mentalitet je kao nebo i zemlja, skoro da i nemamo dodirnih tačaka, jer mi smo Evropa samo na papiru.HariTz je napisao/la:Da je Pjanić Španac ili Nijemac ili Francuz hvalospjevi bio bi najbolji na svijetu i vrijedio bi 50 miliona
Trebamo da cijenimo ovo što imamo, pitanje je hoćemo li više ikada imati.
Zato mi je drago kada vidim ima nas koji u ovom trenutku znamo kakvo bogatstvo imamo u reprezentaciji (ne mislim samo na Pjanića, nego i na Bešića, Kolašinca, Prcića i mnoge druge).