Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 18 okt 2013, 15:20

Pitanje je dali ce mali pristati sad na to! Mislim da nebi smio poslje u Zagreb a dobio bi i status igraca koji se nedrzi rijeci.

Po mome skromnom misljenju malom bi bilo najbolje da kaze da ubuduce nece nastupati za Hr. ili bilo koju drugu repku dok neizgradi klupsku karieru i kroz svoje igre to nezasluzi --- ono sam da se povuce iz zastiti kritika. Onda moze probati kroz klub napredovati i dokazati se, cak i prodati se dalje. Tek kad bi se prodo onda bi mogo promjeniti repku (ako mu je to (ikad i bila) zelja)! Za sad nije imo nit nema sta traziti ni kod Hr. ni kod nas, to je Susic dobro ocjenio.

SalePD
Kontakt:

Post Postao/la SalePD » 18 okt 2013, 15:21

Što ste se opteretili Halilovićem? Zar mi moramo da molimo nekog da igra za BiH? I Sušić je rekao još tokom vremena kad se vodila ona frka oko Halilovića da bi ovaj u slučaju da odabere BiH mogao dobiti poziv eventualno za naredne kvalifikacije, ali je i to pitanje jer Sušić inače nema običaj zvati u repku klince koji su jedva sazrijeli i za U-21 tim, a kamoli za A reprezentaciju. Uostalom, kad već spominjete zamjenu za Misketa koji je već u godinama, tu imate rješenja u našoj mladoj repki, prije svega mislim na Srđana Grahovca, momak je sjajan tehničar, ima dobar šut sa distance, ima dobar dribling, pas igru, smirenost. Istina je da igra više na centru, nešto dalje od protivničkog šesnaesterca, ali ima sve potrebne kvalitete za A repku, samo kad bi prešao u neku malo jaču ligu od naše.
RŠD Velež

Marijan Beneš

Stop nacional-šovinizmu!

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 18 okt 2013, 15:23

emir79 je napisao/la:
tk@b3 je napisao/la:
Batko je napisao/la:Kome treba reći zbogom u reprezentaciji nakon ovih kvalifikacija?
25,08% Alenu Haliloviću

ako hrvatska ne osigura svjetsko prvenstvo, znaci sledeca sluzbena utakmica je tek u kvalifikacijama za euro, a to je u septembru .. eto mu sanse da se opameti i na ljeto ode negdje iz dinama i onda bez uticaja i caleta dodje i igra za bosnu koju voli vise nego hrvatsku, samo toga nije svjestan.. heh
Ovu prasinu u hrvatskoj reprezentaciji treba iskoristiti. Svi su se digli protiv Alena jer je Mamicev. Treba to dijete malo razumjeti, sva mu je porodica u Zagrebu,a Mamic kolo vodi. Nasi kao mazge, odmah ko ga yebe. De stavite sebe u tu situaciju, da vidim sta bi vi uradili.
Alen nema zvanican nastup za Hrvatsku, a nema sanse da ce vise dobijati pozive u A reprezentaciji kod Kovaca. Ovo je ogromna prilika za nas i da neko stupi u kontakt sa Sejom. Misimovic je skoro pa pri zavrsetku karijere, i ovo je za nas prilika.
Mudro zboris. Ja ga molio ne bih, ali bih mu provukao tu misao kroz glavu, pa bujrum ako zeli...

Inace, sve mi se cini da momak nije toliko iskvaren, ali da mu je otac papak zesci i da ga prodaje ko najrasniju kravu onom seljaku koji najvise ponudi. Mali se slabo sta pita u svemu tome. A sa Sejom vala ne bih iz principa pregovarao, taman da u Alenu lezi novi Messi.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 18 okt 2013, 15:23

Kad je tema Halilovic mozete ga gledati na Eurosportu,trenutno igraju Hrvatska-Maroko na SP za selekcije U17

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 18 okt 2013, 15:29

SalePD je napisao/la:Što ste se opteretili Halilovićem? Zar mi moramo da molimo nekog da igra za BiH? I Sušić je rekao još tokom vremena kad se vodila ona frka oko Halilovića da bi ovaj u slučaju da odabere BiH mogao dobiti poziv eventualno za naredne kvalifikacije, ali je i to pitanje jer Sušić inače nema običaj zvati u repku klince koji su jedva sazrijeli i za U-21 tim, a kamoli za A reprezentaciju. Uostalom, kad već spominjete zamjenu za Misketa koji je već u godinama, tu imate rješenja u našoj mladoj repki, prije svega mislim na Srđana Grahovca, momak je sjajan tehničar, ima dobar šut sa distance, ima dobar dribling, pas igru, smirenost. Istina je da igra više na centru, nešto dalje od protivničkog šesnaesterca, ali ima sve potrebne kvalitete za A repku, samo kad bi prešao u neku malo jaču ligu od naše.
To sam i ja pomislio da mora jedan igrač biti iz BH lige biti na spisku

gledajuci igre u ligi,za mladu reprezentaciju ,njegove godine... ako iko zasluzuje osim Avdukica to je Grahovac ,makar na širi spisak

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 18 okt 2013, 15:32

Srle, Srle. Dobar igrač sa puno oscilacija. Jedan od onih koji po mom mišljenju kucaju na vrata " A " selekcije. Nadam se da će nastaviti sa dobrim igrama, i pokazati da se i iz naše lige može igrati ( zasluženo ) za " A " selekciju. Sretno Srđane !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 okt 2013, 15:39

Fino je se razvio Grahovac. Sad je li za A-repke...Mislim da nije trenutno, treba mu transfer da bi dalje napredovao.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 18 okt 2013, 15:44

Alilovici sto dalje od svetinje, hvala !
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 18 okt 2013, 15:59

emir79 je napisao/la:Ovu prasinu u hrvatskoj reprezentaciji treba iskoristiti. Svi su se digli protiv Alena jer je Mamicev. Treba to dijete malo razumjeti, sva mu je porodica u Zagrebu,a Mamic kolo vodi. Nasi kao mazge, odmah ko ga yebe. De stavite sebe u tu situaciju, da vidim sta bi vi uradili.
Alen nema zvanican nastup za Hrvatsku, a nema sanse da ce vise dobijati pozive u A reprezentaciji kod Kovaca. Ovo je ogromna prilika za nas i da neko stupi u kontakt sa Sejom. Misimovic je skoro pa pri zavrsetku karijere, i ovo je za nas prilika.
Apsolutno....ne treba glumiti Patriotsku ligu BiH, nego ovu sitvaciju oko Alena iskoristiti i igraca privoliti da igra za BiH. Sada su sanse izglednije nego ikada, a ova Hrvatska kakva je trenutno nema sta traziti nije ni druga reprezentaciju u regionu po jacini nego u najboljem slucaju treca, a Mandzukic sila od igraca samo u Bayernu i nigdje drugo.

Halilovic se nije prodao kako je Mamic planirao i sada se karte mjesaju iznova a mi ne bi trebali prespavati ovakvu sansu. A playoff utakmice Hrvatske bi mogle biti kljucne po ovom pitanju.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 18 okt 2013, 16:08

Ako je istina to da je Halilovic jos uvijek dostupan,moglo bi se to iskoristiti.
Poslati jos jedan poziv da igra za nas,evo nas na SP,ako ne zeli,cao,zbogom.
Keep walking.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 18 okt 2013, 16:19

Sanjin Prcic razocaran selektorom jer ne igra, pa kad bi svaki igrac tako govorio gdje bi bio kraj. Selektor je taj ko određuje ko ce igrati i treba se pomiri sa time.
Cautinho je napisao/la:Ako je istina to da je Halilovic jos uvijek dostupan,moglo bi se to iskoristiti.
Mi da padam na niske grane radi jednog balavca ? Da je on htjeo davno bi igrao za nas, nego mu starom Mamic obecao Bog zna sta sve. Nismo mi socijalna sluzba, a zamisli tek koja bi bila nepravda prema igracima koji su sad u repki da ne igraju na SP a da on igra.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 18 okt 2013, 16:30

http://en.wikipedia.org/wiki/Fenan_Sal%C4%8Dinovi%C4%87
Nekad bio izuzetan talent i potencijal, sada ima problema sa klubovima ali vjerujem kada bi ovaj momak našao jedan ozbiljniji klub da bi ubrzo pokazao svoj talent.
Čak je jednom upisao nastup za A repku protiv Japana.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 18 okt 2013, 16:42

Grahovac je fakat jedan od igraca kojeg bi polako trebalo uvodit u A-tim jer ima bas karakteristike modernog zadnjeg veznog. Tehnicki jak igrac sa finim pregledom igre. Samo mislim da je zadnjih godinu-godinu i po poceo da stagnira. Ali je jos dovoljno mlad da se razvije u vrhunskog igraca.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 18 okt 2013, 17:15

Cautinho je napisao/la:Ako je istina to da je Halilovic jos uvijek dostupan,moglo bi se to iskoristiti.
Nebi ga zvao da je novi Mesi,to ti je kao da pojedes svoje g... eto mu otac koji javno kaze ja sam mu rekao da igra za HR,ti mizerni ljudi bez ponosa i obraza sto dalje od nas,isti taj otac je rekao da bi igra za HR da su ga zvali

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 19 okt 2013, 19:22

Husejinovic se ozlijedio, moguce da su ligamenti u pitanju :roll: .
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 19 okt 2013, 19:24

Nešto u zadnje vrijeme i nisam čuo za njega. Jel bio na klupi konstantno ? Jer nije bilo članaka o njegovim igrama.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 19 okt 2013, 19:26

zizu1991 je napisao/la:Nešto u zadnje vrijeme i nisam čuo za njega. Jel bio na klupi konstantno ? Jer nije bilo članaka o njegovim igrama.
Otkad se Sammir vratio, prosijedio je na klupi neko vrijeme. Sada mu opet daje priliku. Mada me razocarao partijama u zadnje vrijeme.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 19 okt 2013, 19:27

Jbg. Šteta za njega. Možda uhvati formu do SP - a.

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 19 okt 2013, 21:49

Zaboravljen :) ,kod nas je :?

http://www.transfermarkt.co.uk/en/petar ... 42347.html" onclick="window.open(this.href);return false;

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 19 okt 2013, 23:04

pazzarac je napisao/la:Zaboravljen :) ,kod nas je :?

http://www.transfermarkt.co.uk/en/petar ... 42347.html" onclick="window.open(this.href);return false;
još i potencijalni..

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Sarajevskigigant1921 i 19 gostiju.