Nije on za nas nije isto raditi u Fulhamu i Liverpoolu to je nebo i zemlja. Ja sam za to da Rafa ostane jos jednu sezonu al da mu daju budzet od 80 do 100 i ako ne napravi neki pomak i ja sam za da ode Rafa nije ni Rafa madjionicar da od nekoliko miliona dovodi svjetske zvijezde kad bude imao budzet ko Man Utd onda treba da odgovara za svoje poteze on je od prosjecne ekipe digao Liverpool na jedan veci nivo i ja sam mu zahvalan na tome i bicu dok ne dobije budzet ko Man Utd a budeo imao ovosezonske rezultatereds je napisao/la:"Crveni Roy" Hodgson: Vrijeme je da preuzmem i jedan veliki klub
"Crveni Roy" Hodgson: Vrijeme je da preuzmem i jedan veliki klub
ENGLESKI stručnjak Roy Hodgson ove je sezone napravio veliki i uspješan posao u Fulhamu te je taj londonski klub odveo do finala Europa lige.
Na putu do utakmice u Hamburgu s madridskim Atleticom, Hodgson i njegova momčad su rušili Šahtar, Juventus, Wolfsburg i Hamburg, a u uzvratnom polufinalnom ogledu na Craven Cottageu su nadoknadili 1:0 Hamburga i pobijedili sa 2:1.
Alex Ferguson, trener Manchester Uniteda, je jedan od mnogih koji se dive radu ovog 62-godišnjaka pa je tako Sir Alex bez ustezanja rekao da bi baš Hodgson morao biti nagrađen ove sezone s etiketom najboljeg menadžera godine.
"Uživam raditi u Fulhamu, no možda je ovo ljeto šansa da napravim jedan pravi transfer i prihvatim ulogu trenera u jednom od najvećih svjetskih klubova", rekao je Hodgson, koji je tijekom karijere tek vodio Inter od većih klubova (od 1995. do 1997., te dijelom 1999. godine).
Uz to je radio u norveškom Vikingu, Udineseu, Malmöu, Örebru, Blackburnu, Garsshoppersu, FC Kopenhagenu, a bio je i izbornik Švicarske, Finske i Ujedinjenih Arapskih Emirata.
"Čujem navode po kojima me traži Liverpool i da me već sada zovu Crveni Roy", rekao je Hodgson.
Ovo bi bio najbolji i najrealniji potez Liverpoola.
Roy će sigurno otići iz Fulhama od kojeg je napravio sjajnu ekipu i osvojit će i EL vjerovatno.
Zašto ne bi došao kod nas ?
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Pazza Inter amala!!
Ja za LFC navijam oko 10 godina oduvijek mi se svidjao ovaj klub i nikad necu prestati navijati za njega!Lily je napisao/la:Joj ovo je vise postalo dosadno.QUARESMA 18<<< je napisao/la:vjerujem da nisi ni ti navijao za liverpool prije nego sto je osvojio LS, al sta je tu je, 100% ces reci da si navijao bez obzira na to, al de stasSG8 je napisao/la:ee ljudi da vas pitam, moze li mi iko reci koliko ima navijaca da navijaju za chelsea PRIJE nego sto je dosao abramovich, prije su bili kao bolton i onda dodje rus kupi igrace i odjednom pun stadion gledalaca. Ti ljudi nisu dosli da navijaju, nego da gledaju zvijezde!
Pa sta ako je za Liverpool poceo navijat tek od 2005?? a isto sta ima veze ako je ovaj poceo najvijat za Chelsea tek od dolaska Abramovicha?.. Iako SG8 moze lagat da navija otprije za razliku od Quaresme![]()

LIVERPOOL is the religion!
ANFIELD is our church!
THE KOP is our choir!
ANFIELD is our church!
THE KOP is our choir!
Nadam se da ce iduce sezone nastati novi LFC sa novim igracima i trenerom, jasno se vidi da ovako vise ne moze i da se trebamo vratiti u ono vrijeme kad smo harali ligom i LS-ona!
ANFIELD is our church!
THE KOP is our choir!
ANFIELD is our church!
THE KOP is our choir!
U potpunosti se slazem..fizolof je napisao/la:
Nije on za nas nije isto raditi u Fulhamu i Liverpoolu to je nebo i zemlja. Ja sam za to da Rafa ostane jos jednu sezonu al da mu daju budzet od 80 do 100 i ako ne napravi neki pomak i ja sam za da ode Rafa nije ni Rafa madjionicar da od nekoliko miliona dovodi svjetske zvijezde kad bude imao budzet ko Man Utd onda treba da odgovara za svoje poteze on je od prosjecne ekipe digao Liverpool na jedan veci nivo i ja sam mu zahvalan na tome i bicu dok ne dobije budzet ko Man Utd a budeo imao ovosezonske rezultate
Drago mi je sto jos ima normalnih navijaca koji ovako razmisljaju..

Rafa je davno dokazao da je veliki trener.. i mislim da ga svako sa imalo razuma ne moze nazvati npr. "kloc"..
Jednostavno, covjek je imao losu sezonu.. Grozne vlasnike kluba koji nimalo nisu ulagali u njega.. Klub je upao u dugove.. itd. O ovom je vec raspravljano.. i misljenja o Rafi su podjeljena.. Ja znam da je on pravi master mind i podrzavacu ga..
Naravno ima gresaka al' to je stvarno najmanji ali bas najmanji problem.. Treba nam novac, ljudi novac!
Al' eto ako Rafa ode.. a financijska situacija kluba ostane ista.. malo ko ce tu nesto dobro napraviti

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Uvijek sam se slagao sa curama muskarci ionako ne vide prst pred okom koliko su zatupljeniLily je napisao/la:U potpunosti se slazem..fizolof je napisao/la:
Nije on za nas nije isto raditi u Fulhamu i Liverpoolu to je nebo i zemlja. Ja sam za to da Rafa ostane jos jednu sezonu al da mu daju budzet od 80 do 100 i ako ne napravi neki pomak i ja sam za da ode Rafa nije ni Rafa madjionicar da od nekoliko miliona dovodi svjetske zvijezde kad bude imao budzet ko Man Utd onda treba da odgovara za svoje poteze on je od prosjecne ekipe digao Liverpool na jedan veci nivo i ja sam mu zahvalan na tome i bicu dok ne dobije budzet ko Man Utd a budeo imao ovosezonske rezultate
Drago mi je sto jos ima normalnih navijaca koji ovako razmisljaju..![]()
Rafa je davno dokazao da je veliki trener.. i mislim da ga svako sa imalo razuma ne moze nazvati npr. "kloc"..
Jednostavno, covjek je imao losu sezonu.. Grozne vlasnike kluba koji nimalo nisu ulagali u njega.. Klub je upao u dugove.. itd. O ovom je vec raspravljano.. i misljenja o Rafi su podjeljena.. Ja znam da je on pravi master mind i podrzavacu ga..
Naravno ima gresaka al' to je stvarno najmanji ali bas najmanji problem.. Treba nam novac, ljudi novac!
Al' eto ako Rafa ode.. a financijska situacija kluba ostane ista.. malo ko ce tu nesto dobro napraviti
Pazza Inter amala!!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
sta si reko?SG8 je napisao/la:, jasno se vidi da ovako vise ne moze i da se trebamo vratiti u ono vrijeme kad smo harali ligom !
ja bi volio da rafa ostane menađer i da mu daju 3 milijarde i onda ako ne osvoji sve titule da ga strijeljaju.
You are someone else I am still right here
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
^ hahah realno.ja bi volio da rafa ostane menađer i da mu daju 3 milijarde i onda ako ne osvoji sve titule da ga strijeljaju.
Baš danas kontam
- Da je bila obratna situacija. Liverpoolu trebaju 3 boda, igra se na Stemford bridžu, da li bi Benitez počeo sa jednim napadačem? Ja mislim da bi

Ančeloti ima "ono dole" pa napadne sa 3 napadača, to je ono što mi nikada nećemo vidjeti u Liverpoolu. Pa kako onda da dajemo 2/3 gola u prosjeku po utakmici? Kako da se Torres ne povrijeđuje kada sam trči i ganja loptu na protivničkoj polovici?

Zao mi je velikana Liverpoola sto je zapao u ovakvu krizu, sad je najbitnije da se urade pametni potezi, jer ako i sledeca sezona bude losa, bojim se da bi Liverpool opet mogao zaglibiti u prosjecnost. Sto se tice Rafe, nije on los menadzer toliko koliko ga napadaju, ali da mu je vrijem da ide, jeste definitivno. Pogubio je konce definitivno, nije imao ni srece ni dobru podrsku uprave, sve to stoji, ali kad covjek izgubi autoritet u veliko klubu, najbolje je dovesti nekog drugog jednostavno. Najbolji je lijek neka radikalna promjena da se ekipa podigne iz letargije, novi menadzer i jedno 5 novih igraca dobrih, uz to i jedno sistematsko ciscenje, jedino je to izlaz.Sad hoce li uprava to uraditi, tesko je reci, ako to ne urade i ne bude li Liverpool u borbi za titulu sledece sezone, mislim da ce potpuo otici u prosjecnost, otice i Torres i Maskerano, Gerard i Caragher su vec sad pomalo u godinama, sta ce ostati od svega toga, ko zna. A oze se desiti i da ta uprava jos gore postupi sad na kraju sezone i da opet prodaju kljucne igrace, a dovedu polovnjake, nekako ne djeluju kao ljudi koji zele dobro klubu. Ako je ikako moguce, najbolje bi bilo dovesti Hiddinka za menagera, one je taj koji zna i sa manje para napraviti rezultate.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Više je potrošio od Fergusona,naprotiv najviše je potrošio ako izuzmemo Chelsea http://www.liverpool-kop.com/2009/10/of ... -over.htmlfizolof je napisao/la:

Ono su krila budalo drogba je jedini napadac u onoj formaciji ja ne znam sta si ti gledao. Guardiola je ganjao 3-1 s koliko je napadaca igraoOTNYS_YNWA je napisao/la:^ hahah realno.ja bi volio da rafa ostane menađer i da mu daju 3 milijarde i onda ako ne osvoji sve titule da ga strijeljaju.
Baš danas kontam
- Da je bila obratna situacija. Liverpoolu trebaju 3 boda, igra se na Stemford bridžu, da li bi Benitez počeo sa jednim napadačem? Ja mislim da bi![]()
Ančeloti ima "ono dole" pa napadne sa 3 napadača, to je ono što mi nikada nećemo vidjeti u Liverpoolu. Pa kako onda da dajemo 2/3 gola u prosjeku po utakmici? Kako da se Torres ne povrijeđuje kada sam trči i ganja loptu na protivničkoj polovici?
![]()
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.
Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
Pa jesi li corav vidis li da mu je ostalo zive love 95 miliona za 5 godina toje 20 miliona po sezoni vidis da je zaradio na prodaji igraca 196 miliona a na igrace je potrosio 292 miliona dobijes 95 miliona za 5 godina a real je dao ove godine 200 miliona a nista nece osvojiti kako ocekujes od trenera koji ima 20 miliona po sezoni da se bori za titulu to se ne moze ni na Menagerusuntu jeu je napisao/la:Više je potrošio od Fergusona,naprotiv najviše je potrošio ako izuzmemo Chelsea http://www.liverpool-kop.com/2009/10/of ... -over.htmlfizolof je napisao/la:
Tvoje oči ko farovi FIće
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
fera je napisao/la:ja bi volio da rafa ostane menađer i da mu daju 3 milijarde i onda ako ne osvoji sve titule da ga strijeljaju.

Slažem se !
FK Pjetlovi
to sto pise xDQUARESMA 18<<< je napisao/la:sta si reko?SG8 je napisao/la:, jasno se vidi da ovako vise ne moze i da se trebamo vratiti u ono vrijeme kad smo harali ligom !
ANFIELD is our church!
THE KOP is our choir!
ANFIELD is our church!
THE KOP is our choir!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
^ 1. Onaj ko te odgojio njemu govori "budalo" sigurno to nije dobro uradio/laOno su krila budalo drogba je jedini napadac u onoj formaciji ja ne znam sta si ti gledao. Guardiola je ganjao 3-1 s koliko je napadaca igrao
2. Igrali su sa formacijom 4-3-3 . Normalno je da će Anelka i Kalou igrati po strani, ili su se možda svi trebali utrpati u 16erac ?

Pa jesu li igrali s jednim ili s tri napadacaOTNYS_YNWA je napisao/la:^ 1. Onaj ko te odgojio njemu govori "budalo" sigurno to nije dobro uradio/laOno su krila budalo drogba je jedini napadac u onoj formaciji ja ne znam sta si ti gledao. Guardiola je ganjao 3-1 s koliko je napadaca igrao
2. Igrali su sa formacijom 4-3-3 . Normalno je da će Anelka i Kalou igrati po strani, ili su se možda svi trebali utrpati u 16erac ?![]()
Tvoje oči ko farovi FIće
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa ne vodi Tranmere, već Liverpool, ekipu koja ima odličan sastav. Eto za tih 20 miliona godišnje(koliko je imao za transfere), mogao je svake godine dovesti 2 normalna igrača, a ne debile poput Kirgyakosa, besplatnih likova kao što su Voronin i Degen...kurdt je napisao/la:
Pa jesi li corav vidis li da mu je ostalo zive love 95 miliona za 5 godina toje 20 miliona po sezoni vidis da je zaradio na prodaji igraca 196 miliona a na igrace je potrosio 292 miliona dobijes 95 miliona za 5 godina a real je dao ove godine 200 miliona a nista nece osvojiti kako ocekujes od trenera koji ima 20 miliona po sezoni da se bori za titulu to se ne moze ni na Menageru
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
ja ne znam sta je ovim novajlijama na forumu jel to nedostatak kulture ili zelja za dokazivanjem ali ne mogu da vjerujem da ne znaju drugacije razgovarati nego da vrijeđaju one koji se ne slazu sa njima...
rafa mora otici ali on nije jedini koji mora ici... treba se rijesiti amera i polovnjaka koje je rafa nagomilao u klubu.
rafa mora otici ali on nije jedini koji mora ici... treba se rijesiti amera i polovnjaka koje je rafa nagomilao u klubu.
You are someone else I am still right here
Liverpool manager Rafael Benitez is set for showdown talks with new Reds chairman Martin Broughton later this week as speculation continues that the Spaniard may be on his way out of Anfield.

ANFIELD is our church!
THE KOP is our choir!
ANFIELD is our church!
THE KOP is our choir!
Da li je istina da je Rafina kuca "on sale" ?
Ako je to istina, onda je to do sada najjaca indikacija da mu je tekma sa Celsijem bila posljednja na Anfieldu kao manasgeru Liverpoola.
Ako je to istina, onda je to do sada najjaca indikacija da mu je tekma sa Celsijem bila posljednja na Anfieldu kao manasgeru Liverpoola.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.