Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- -Paja
- Kontakt:
Re: Arsenal
Wilshere je zasluzio klupu ne Arshavin, indisponiran i istrosen za reprezentaciju, ne volim Engleske igrace zato nimalo.
Dio Arsenala
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Holy Shit

Zadnja izmjena: Faraon iz Visokog, dana/u 02 apr 2011, 20:30, ukupno mijenjano 1 put.
Rođen s tobom da budem
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Slabo momci Bgmi, slabo..
Ljudi sa crvenim 15 minuta i opet lopta ne moze do gola..
Sve je izvjesnije da se agonija ne dostizanja trofeja nastavlja..

Ljudi sa crvenim 15 minuta i opet lopta ne moze do gola..

Sve je izvjesnije da se agonija ne dostizanja trofeja nastavlja..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Nije pitanje hocel Arsenal ovakav biti prvak nego koliko ce primiti od Uniteda na Emiratima! Ocaj od 70+ min igrac vise..

There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
Paja zašto nije slomljen otpor antitalenata iz Blackburn-a u 90 min, dali ovo znači korak nazad u trci sa Utd-om ?.. 

Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 02 apr 2011, 20:33, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Vidim Blackburn izdominirao omanji francuski gay klub sa arapskog pašnjaka, ali nije mogao sa igracem manje do pobjede.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Ja pacenika na ovom forumu 
Ja i dalje vjerujem u titulu,slijedi nam blackpool

Ja i dalje vjerujem u titulu,slijedi nam blackpool
Rođen s tobom da budem
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Ne budalaši.haxonja je napisao/la:Nije pitanje hocel Arsenal ovakav biti prvak nego koliko ce primiti od Uniteda na Emiratima! Ocaj od 70+ min igrac vise..![]()
Baš zato što je titula vaša,Arsenal će dobiti utakmicu na Emiratima,samo da bude gusto pred kraj,ali opet je pitanje hoće li biti gusto.
Sinoć sam rekao da Arsenal pada pod pritiskom i to se opet obistinilo.Utakmica je bila biti ili ne biti,a igrači Arsenala odigrali su kao da je prijateljska.Titula je izgubljena;iako (već rekoh) očekujem da ćete dobiti United na Emiratima.

@Faraon
Da,upravu si,gledaj kako su odmah naletili,jedva dočekali kraj utakmice da pođu provocirati.

You'll never walk alone.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Haj da su rusi i scumovci dosli provocirat,al ovaj mandrle i suruman niđi veze javljaju se

Rođen s tobom da budem
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Čuvali se za Lige Prvaka.
Šalu na stranu, nisam gled'o utakmicu pa ne mogu ni komentarisati istu. Al' Arsenal je titulu izgubio kada nije iskoristio loše rezultate Manchestera. Ubijeđen sam da bi sve bilo drugačije da je pao Birmingham u finalu liga kupa, al' kako se ta meč lopta nije iskoristila, sve je krenulo nizbrdo.

Šalu na stranu, nisam gled'o utakmicu pa ne mogu ni komentarisati istu. Al' Arsenal je titulu izgubio kada nije iskoristio loše rezultate Manchestera. Ubijeđen sam da bi sve bilo drugačije da je pao Birmingham u finalu liga kupa, al' kako se ta meč lopta nije iskoristila, sve je krenulo nizbrdo.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ne moraš im uljepšavati sivu realnost i korsititi eufemizam...nazovimo stvari pravim imenom : luzeri ostaju luzeri, jednostavno receno.Monolog je napisao/la:Čuvali se za Lige Prvaka.![]()
- Arsenalisation
- Kontakt:
Vidim i sela koja nisu ubiljezena u kartu 1:1 dobila net...izzo je napisao/la:Vidim Blackburn izdominirao omanji francuski gay klub sa arapskog pašnjaka, ali nije mogao sa igracem manje do pobjede.

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
uvijek luzer,nikad padavicar,manipulator i potpomognut od sudijaizzo je napisao/la:Ne moraš im uljepšavati sivu realnost i korsititi eufemizam...nazovimo stvari pravim imenom : luzeri ostaju luzeri, jednostavno receno.Monolog je napisao/la:Čuvali se za Lige Prvaka.![]()

Rođen s tobom da budem
Same old Arsenal. Danas sam gledao Čelika pa igru neću komentarisat, očigledno je bila loša. A pitam se kako je to moguće kad Arsenal uvijek igra lijepo ? 

- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
He te sudje sta vam rade 

Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
trebamol se smijatDAVID VILLA 7' je napisao/la:He te sudje sta vam rade

Rođen s tobom da budem
Ja ne znam sta ste vi gledali...igra je bila dobra, na trenutke predobra, proirgavanja za Thea,Nasrijevi driblinzi...igra kratkih pasova na malom prosotru, pa proigravanje cetvrtog na boku...cak je bilo i zakljucnih udaaraca finih...RvP,Jack itd...odbrana?Pa sta ocekivati sa tromim Skilacijem i Alumijom?Skilacija i dvometras pretrci a almInia je im'o "finih" intervencija(njegove fine su za mene one kad se bojim da ce kiksat pa nekiksa
)...ako se ne varam igrac tekme je blekburnov golman?
Dovoljno govori o svemu...ja sam prezadovoljan, s obzirom na grube startove nad nasim igracima(njih par) i da je Nasri irg'o sa cvorom i da su nam prosle partije bile kud i kamo losije,odn katostrofalne...steta sto Doud nije dosudio koji penal za blekburnovce
im'o je razlog...oni kontakti u sesnestercu 

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Nea potrebe da se ti smijes,ja cu umjesto tebe.Faraon iz Visokog je napisao/la:trebamol se smijatDAVID VILLA 7' je napisao/la:He te sudje sta vam rade![]()
![]()
![]()
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Trebamo jer je očigledno nešto smiješno.Faraon iz Visokog je napisao/la:trebamol se smijatDAVID VILLA 7' je napisao/la:He te sudje sta vam rade![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.