Dok se malo navikne raja na istok.Bio je od PL zatvoren i samo je bio do sad otvoren kada su atraktivni protivnici dolazili, tako da se raja odvikla od istoka i lagano kako se klub vraća na stare staze otvara se ponovo istok utakmica postaju zanimljivije a i posjeta veća.
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Hajmo da klub objavi na fb stranici na kraju dana koliko je odprilike prodato karti, dakle samo da se zna je li par stotina ili hiljada i da izazove sa objavom opće ludilo u gradu.
Prodajem karte za utakmicu:
BiH-Luxemburg cijena zapada 10 KM
Čelik-Klis cijena zapada 20 KM
Prodajem karte za utakmicu:
BiH-Luxemburg cijena zapada 10 KM
Čelik-Klis cijena zapada 20 KM
Istok je moja tribina uvijek bio!Prije rata kad su osnovani Robijasi,poslije rata takodje,a I sad kad god bude otvoren istok-tamo sam. Mislim da moramo raditi na popularizaciji Celika van Zenice,pozvati djecu iz Viteza,Zepca,Vozuce,Kamenice(Teslic),Kaknja...Ova tekma je bas ono sto bi im ostalo u sjecanju siguran sam!Atmosfera,reflektori,slavlje koje ce biti aBd...To ostaje u sjecanju I koje bi ih "usmjerilo" na "pravi put"Celicni je napisao/la: ↑09 jun 2023, 15:00Dok se malo navikne raja na istok.Bio je od PL zatvoren i samo je bio do sad otvoren kada su atraktivni protivnici dolazili, tako da se raja odvikla od istoka i lagano kako se klub vraća na stare staze otvara se ponovo istok utakmica postaju zanimljivije a i posjeta veća.
Eto akobogda kad uđemo u 1. FL istok će biti ponovo otvoren.Znam da je istok uvijek bio najviše ispunjen i da je raju uvijek vuklo nešto na tu tribinu.FRLegioen je napisao/la: ↑09 jun 2023, 15:17Istok je moja tribina uvijek bio!Prije rata kad su osnovani Robijasi,poslije rata takodje,a I sad kad god bude otvoren istok-tamo sam. Mislim da moramo raditi na popularizaciji Celika van Zenice,pozvati djecu iz Viteza,Zepca,Vozuce,Kamenice(Teslic),Kaknja...Ova tekma je bas ono sto bi im ostalo u sjecanju siguran sam!Atmosfera,reflektori,slavlje koje ce biti aBd...To ostaje u sjecanju I koje bi ih "usmjerilo" na "pravi put"Celicni je napisao/la: ↑09 jun 2023, 15:00Dok se malo navikne raja na istok.Bio je od PL zatvoren i samo je bio do sad otvoren kada su atraktivni protivnici dolazili, tako da se raja odvikla od istoka i lagano kako se klub vraća na stare staze otvara se ponovo istok utakmica postaju zanimljivije a i posjeta veća.![]()
.
Što se tiče popularizacije Čelika u drugim gradovima, tu bi trebalo napraviti neki kao kamp nekada u godini, organizivati Čelikove dane, neka takmičenja i na kraju podijeliti neke nagrade svima.Malo posjetiti škole i onda na kraju možemo govoriti da se otvori fan-shop u drugom gradu dok Čelik bude popularan i u drugim gradovima.Naravno treba graditi bazu mladih navijača i predstaviti klub djeci u manjim sredinama gdje nemaju
mogućnost da spoznaju u svojoj sredini šta je N.K Čelik kao naša djeca iz Zenice.

Nesto mi pade na pamet ta pjesma

Nije nas tad milja bila, bilo 300, 400 na dan utakmice nas zeljeznice sjebale, trebalo nas preko 2000 ici. Ja bio na zapadu koseva, hadzic i novakovic u spicu igrali

Ubili nas ljudi nogama 3:0

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Celik!3,2,2.
Ovi što kupuju više karti, podjelite djeci oko zgrade ili ako znate nekoga ko je u teškoj situaciji i nije u mogućnosti da ide.Približimo svakome našeg starca neka djeca imaju lijepa sjećanja da i oni sutra trebaju da imaju takvu praksu.
Ma bit će sutra uvečer zapada pa ne dolazi Real Madrid.
Nego nemoj cjepati karte ko prošli put. Daj djeci nekoj neka se oni otkucaju ili ti sve karte otkucaj.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Hajmo marketing managere jedna objava da je puklo 3000 ulaznica i obavezno one vatre nakaciti 

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Kupicu vise karata,ali samo nekom penzioneru mogu dati ili ko bas nema!Vise volim poderati karte ili ih u dzep staviti nego dati svakome!Kad imaju za kafu,kladionicu neka imaju I za Celik!
Ne ne neču cijepati ništa kao prošli put ,to je več podjeljeno od 14 do 62 godine ima da nas ne fali
::::SAMO ČELIK::::
Veceras marketing kluba pravi pometnju u grad sa objavom koliko je prodato ulaznica.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Celik!3,2,2.
Bravo za Robijaše!

Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.