Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Juventinisimo
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Pazi se forume, Italija ceka utorak i pobjedu od 1:0 pa da se oglasi... 

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
I kako ces to odbraniti u uzvratu?Juventinisimo je napisao/la: ↑19 feb 2022, 20:39Pazi se forume, Italija ceka utorak i pobjedu od 1:0 pa da se oglasi...![]()

Dybala i Bonnuci out za Villareal po Skyu.
Pronadjoh podatak o propuštenim mecevima Dybale u LP:
Previse, jednom bio zdrav u obje tekme u 7 sezona. Ne može se računati na njega. Da je Juve stabilan hladno ne bih mario da napusti klub.2015-16: salta ottavo ritorno;
-2016-17: sano;
-2017-18: salta ottavo andata e quarto ritorno;
-2018-19: si fa male nel quarto di ritorno;
-2019-20: si fa male nell'ottavo di ritorno;
-2020-21: salta entrambi gli ottavi.
-2021-22: salta ottavo andata
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Hahahsha Nando jel ziv josJ10 je napisao/la: ↑19 feb 2022, 18:58Uništava čovjek single-handedly ovu temu, a i na jedinoj drugoj koju pratim se isto zna potruditi. Uđeš da pročitaš nešto korisno a vidiš samo gluposti, podsjeća na nanda sa juvebalkan foruma svojevremeno, za sve mu Marotta bio kriv.
Allegri mora bolje, ekipa mora bolje, uprava mora bolje. Ali toliko sam od 2014-15 čuo loših mišljenja o Allegriju što na internetu što uživo, da ne pratim sve mislio bi da se priča o Zaccheroniju, Ferrari, Delneriju, a ne o jednom od najtrofejnih trenera Juventusa. Bože sačuvaj kakva fan baza. Prizivanje poraza od Villarreala također, ne znam ko ne razumije kakva je garancija ugovor od 4 godine na 7 miliona, da ne završi u top4 i ispadne odma u kupu i LP biće trener i iduće sezone.

Mene je otjerao s jb

Pa oni kada ne uzme titulu vecinom je neuspjesna sezona, o tome ti i pricam, logicno da treba biti top 3 fino sam sve napisao, nerazumijem sta ti nije jasno ?IlCapitano je napisao/la: ↑19 feb 2022, 20:37Zato što RM ima 30 titula LP i niko ih nikad nije pobijedio jer uvijek imaju najjaču ekipu?
De ba, nismo djeca.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- IlCapitano
- Kontakt:
Nisam rekao da će za Juventus i top 4 biti uspješna, samo ti kažem da ne možeš očekivati siguran plasman u LP kad je ekipa koja je prošle godine jedva izborila LP u zadnjem kolu slabija za dva najbolja igrača iz prošle sezone.Padovan je napisao/la: ↑19 feb 2022, 21:04Pa oni kada ne uzme titulu vecinom je neuspjesna sezona, o tome ti i pricam, logicno da treba biti top 3 fino sam sve napisao, nerazumijem sta ti nije jasno ?IlCapitano je napisao/la: ↑19 feb 2022, 20:37Zato što RM ima 30 titula LP i niko ih nikad nije pobijedio jer uvijek imaju najjaču ekipu?
De ba, nismo djeca.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Pa to je to slazemo se oko toga.Pogba je napisao/la: ↑19 feb 2022, 20:36Ma imao je i Pirlo povrede, nije imao pripreme, amater iz skole uz to, uzeo 2 trofeja i izvukao 4 mjesto.Padovan je napisao/la: ↑19 feb 2022, 20:15Alegri jeste ocajan ove sezone u svim aspektima, ali cinjenica je da nema ekipu za titulu, ali za top 3-4 ima i to bi trebao rijesiti prije zadnjeg kola, sve ispod toga je katastrofa, a preko toga svaka cast.
Sto se tice LP, tu bi morao proci u top8, sve preko toga je premija. U kupu finale bi trebao igrati.
Meni je krivo sto on opravdava ovakvu igru i prica da je zadovoljan, da je to pobjeda od 1-0 gdje mi kontrolisemo utakmicu, kao nekad. Ali forsirati defanzivu sa ovakvim ucinkom u napadu, je ocajno. Posaljes tri napadaca i branis se kao fenjeras, nema smisla. Onda budi dosljedan i postavi ekipu da se branis 90 minuta, a ne da igrace koristis pogresno.
Cinjenica je i da nas povrede unistavaju cijelu sezonu.
Chiesa, Danilo, Bonucci, Chiellini, Berna (imao dobar period), Kean, Dybala, sve su to bili izostanci u nekom dijelu sezone.
Titulu niko nije očekivao, moram pronaci svoju prognozu gdje sam rekao da cemo biti peti mislim, dakle očekivao sam da Allegri ništa nece donijeti i haman je tako, izgubio je SK, Chiesu do povrede nije ni 20% koristio kao Pirlo, cak ga kritikovao da bi ga tobože doveo u red, itd.
No, ta prognoza svakako nije proizvod mišljenja da Juventus nema ekipu za 2-3 ili 4 mjesto, da je jedna Atalanta jaca (koja je izgubila 2 najbolja igrača trenutno, Gosensa i Zapatu, prodala Romera itd.). Ali, s jednim od najperspektivnijih napadaca Evrope sa svjetskim brojkama i Zakariom te navodno najboljim korištenjem Dybale (navodno ga niko ne zna korisiti kao Allegri), s Locom, povratkom Chillinia kojeg je Pirlo rijetko imao itd., svaka pomisao da ce se igrati EL je jedna sramota.
Prolazak Villareala i top 4 je moranje. A onda od naredne sezone se vec titula trazi i nema alibija.
Nazalost ova visoka plata i ugovor zatvaraju svaku diskusiju o otkazu. I vec sam rekao, ima ovu sezonu od mene, od naredne sam mu za vratom opet.
Jedino za mene definitivno Alegri nije najveci krivac, sve dok ne vidim ljetni prijelazni rok.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Mora biti top 4, sve ispod toga Alegri je glavni krivac, meni je ok da ti mislis drugacije, ali za mene tu nema dileme. Pogotovo jer je u januaru dobio dva igraca koja mu taman trebaju za taj poduhvat.IlCapitano je napisao/la: ↑19 feb 2022, 21:08Nisam rekao da će za Juventus i top 4 biti uspješna, samo ti kažem da ne možeš očekivati siguran plasman u LP kad je ekipa koja je prošle godine jedva izborila LP u zadnjem kolu slabija za dva najbolja igrača iz prošle sezone.Padovan je napisao/la: ↑19 feb 2022, 21:04Pa oni kada ne uzme titulu vecinom je neuspjesna sezona, o tome ti i pricam, logicno da treba biti top 3 fino sam sve napisao, nerazumijem sta ti nije jasno ?IlCapitano je napisao/la: ↑19 feb 2022, 20:37
Zato što RM ima 30 titula LP i niko ih nikad nije pobijedio jer uvijek imaju najjaču ekipu?
De ba, nismo djeca.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Juventinisimo
- Kontakt:
Pa zar nije Max bio spasioc potonulog broda? Odlazak Ronalda najbolje sto se klubu desilo od kako postoji?
Kriteriji moraju biti isti prema svakome....Sarri je bio bacen niz vodu nakon 5 utakmica, Pirlo i Tudor su bili sega....Ronaldo dezurni krivac za nerealizaciju, iako su se Chiesa i Morata nazabijali pored njega...Boga mi, Morata zabijao i asistirao i to kod pocetnika trenera...najbolju sezonu karijere imao....Chiesa bio fenomenalan...i to u sezoni adaptacije...
Sjecam se foruma i slavlja kad se Max vratio...sjecam se i nakon 2-3 mjeseca i veznih, koje ni Max ne moze usmeriti...sjecam se i najnovijih "oglasa" kako nam ni Messi ne moze pomoci...
Nas pad je i poceo u eri Maxa...
Kada smo vec dobili CL na poklon u Pirlovoj godini, onda ove ocekujem od iskusnog Maxa da to prekuca...
Max je dobar trener, zna on napadati sa ekipom koju ima...zbog cega tjera svoj ego i pravi se budala??
Ako to ne promjeni, na smetljistu ce zavrsiti...okrenuce mu ledja i oni koji ga obozavaju(osim Italije)
Kriteriji moraju biti isti prema svakome....Sarri je bio bacen niz vodu nakon 5 utakmica, Pirlo i Tudor su bili sega....Ronaldo dezurni krivac za nerealizaciju, iako su se Chiesa i Morata nazabijali pored njega...Boga mi, Morata zabijao i asistirao i to kod pocetnika trenera...najbolju sezonu karijere imao....Chiesa bio fenomenalan...i to u sezoni adaptacije...
Sjecam se foruma i slavlja kad se Max vratio...sjecam se i nakon 2-3 mjeseca i veznih, koje ni Max ne moze usmeriti...sjecam se i najnovijih "oglasa" kako nam ni Messi ne moze pomoci...

Nas pad je i poceo u eri Maxa...
Kada smo vec dobili CL na poklon u Pirlovoj godini, onda ove ocekujem od iskusnog Maxa da to prekuca...
Max je dobar trener, zna on napadati sa ekipom koju ima...zbog cega tjera svoj ego i pravi se budala??
Ako to ne promjeni, na smetljistu ce zavrsiti...okrenuce mu ledja i oni koji ga obozavaju(osim Italije)

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Odlazak Ronalda svakako jeste pozitivan, sve da zavrsimo 4. To se trebalo desiti, ne na nacin zadnji dan PR, ali trebalo se desiti. Mozda ne igramo bolji fudbal ali ne igramo ni losiji njegovim odlaskom, jeste on rijesavao utakmice ali i bez njega smo tu negdje gdje smo bili i sa njim.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Odlazak Ronalda je najljepša stvar u nekoliko godina. Zaboravio sam da je ikada bio tu. Ali eto, imamo forumase koji moraju da nas podsjete.
#MaxOUT
#MaxOUT
-
- Kontakt:
Ušao na arhivu postova,našao sezonu 2014/15 kad se uzeo scudeto i coppa italia i citao sve do finala LS okruglih SAT VREMENA,velika me nostaliga spucala,velika.
Marchisio - Pogba - Pirlo
Marchisio - Pogba - Pirlo

SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
Nakon 26 kola Allegri ima 47 bodova, osam manje od Pirla 2021, šesnaest manje od Sarrija 2020.
#MaxOUT
#MaxOUT
On je zadnji kome to treba adresirati

Lik nas ba uzima lopatom.
Al realno, svako od nas bi isto uradio...dodje agnelli kaze ti evo ti kamara para, sta god uradis neces biti kriv.
Za transfere cemo kriviti sport.direk., za rezultate cemo kriviti to sto nismo dovoljno dobri, a ti samo objasni pucanstvu da je to sve ok, i da ako nas bas bas posere ono bas, mozda budemo igrali i ligu sampiona.
Ako ćemo slijepo pratiti statistiku, onda treba onako usput spomenuti da je Ronaldo kod Sarrija zabio 31 gol u prvenstvu, a kod Pirla 29. Juve je u prosjeku zabijao 2 gola po utakmici, a sad niti 1.5. Tom logikom današnjem Juventusu upravo fali Ronaldo. Bila je neka priča kao kad Ronaldo otiđe, otvorit će se drugim napadačima pa će oni zabijati.. Evo nas na dvije trećine prvenstva, a nama najbolji strijelac Dybala sa 7 golova.. Koliko god ja lično podržao odlazak Ronalda, neupitno je da njegov učinak fali. Ili da preformuliramo - nije nađena dostojna zamjena za njega. Ako to bude Vlahović, niko sretniji od mene.
Ne mogu se sloziti da fali, ali dobro. Njegove cifre su uveliko bile takve jer je suigračima to bilo oduzeto, u obje te sezone imao 10-12 penala koji su također bili raspoređeni drugim igračima dok on nije došao. Juventus po tradiciji ne zabije vise od 60-65 golova u sezoni, to je neki prosjek. Ove godine je manje, ali uvjeren sam da će se doći na neke ok brojke do kraja. Juventusu recimo fali Pirlov Chiesa sa double-double učinkom, golovi Morate svakako, a i Dybale. To ne znači da su ti igrači samo krivi za to naravno.
Igra ili nedostatak iste je glavni problem. Kukalo se kako napadači ne znaju zabiti i doveo se golgeter pa za sada ništa nije bolje. A to je svakako bio mit, ne sjećam se kada je neki napadač imao krupne promašaje, zapravo ne sjećam se kada je neko imao ozbiljnu šansu u zadnjih X kola. Juventus u 3 od 4 zadnje tekme nije imao šuta kako treba, protiv Milana 0, jučer šanse također osim gola nije bilo itd.
Atalanta nema pobjedu u zadnjih 5 kola, a ima jednu u zadnjih 7 i Juventus i dalje nije uspio pobjeći (potencijalno isto bodova ako dobiju Torino u zaostaloj tekmi).
Igra ili nedostatak iste je glavni problem. Kukalo se kako napadači ne znaju zabiti i doveo se golgeter pa za sada ništa nije bolje. A to je svakako bio mit, ne sjećam se kada je neki napadač imao krupne promašaje, zapravo ne sjećam se kada je neko imao ozbiljnu šansu u zadnjih X kola. Juventus u 3 od 4 zadnje tekme nije imao šuta kako treba, protiv Milana 0, jučer šanse također osim gola nije bilo itd.
Atalanta nema pobjedu u zadnjih 5 kola, a ima jednu u zadnjih 7 i Juventus i dalje nije uspio pobjeći (potencijalno isto bodova ako dobiju Torino u zaostaloj tekmi).
#MaxOUT
#MaxOUT
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Pa dobro ali Atalanta je bjezala u jednom trenutku 9-10 bodova , ovo je odlicno kako je izgledalo u jednom trenutku.
U zadnji 10.kola Juventus dijeli drugo mjesto sa Lazio, sa po 20 bodova, Inter je prvi sa 23.
Na pocetku je bilo kikseva Udinese, Empoli, pa kasnije Venezia, Verona, Sassuolo. Tu se izgubila sansa za nesto vise.
U zadnji 10.kola Juventus dijeli drugo mjesto sa Lazio, sa po 20 bodova, Inter je prvi sa 23.
Na pocetku je bilo kikseva Udinese, Empoli, pa kasnije Venezia, Verona, Sassuolo. Tu se izgubila sansa za nesto vise.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Juventinisimo
- Kontakt:
Kako ba?? Pa Morata imao ucinak karijere proslu sezonu, de nadji kada je imao vise golova i asistencija?? Jos da nije spavao u offside, samo je nebo granica..
Chiesa isto tako...manite suplje ba...
To sto tjerate svoje i pod svaku cijenu zelite biti u pravu, ne moze pobiti cinjenice...to bi ja trebao "braniti" Dybalu pod svaku cijenu??
Sve po zasluzi, iako Dybala igra dobro ove sezone..
Prdilo se ovdje kako Ronaldo daje golove Cagliariju, Veroni, Bologni...pa upravo nam ti golovi i fale...imali bi najmanje 10 bodova vise..
Valjda pobjedimo u utorak, pa da i brat Italija da svoje misljenje...
Pirlo imao 1,5m godisnje...za te pare, odlicno radio posao u sezoni sa 0 iskustva..

Chiesa isto tako...manite suplje ba...
To sto tjerate svoje i pod svaku cijenu zelite biti u pravu, ne moze pobiti cinjenice...to bi ja trebao "braniti" Dybalu pod svaku cijenu??
Sve po zasluzi, iako Dybala igra dobro ove sezone..
Prdilo se ovdje kako Ronaldo daje golove Cagliariju, Veroni, Bologni...pa upravo nam ti golovi i fale...imali bi najmanje 10 bodova vise..
Valjda pobjedimo u utorak, pa da i brat Italija da svoje misljenje...

Pirlo imao 1,5m godisnje...za te pare, odlicno radio posao u sezoni sa 0 iskustva..
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
•Monaco (Semi 2nd leg —played 54')
•Tottenham (R16 1st leg)
•Real (QF 2nd leg)
•Atleti (R16 2nd leg—23')
•Ajax (QF 1st leg—15'/Quarti 2nd leg—45')
•Lyon (R16 2nd leg—14')
•Porto (R16 both legs)
If he misses Villareal "hole" in 15 heats of 6 consecutive
I onda kazu malo je 8M + bonusi!
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
-
- Kontakt:
@Italia
Jarane ima li te
Jarane ima li te
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡