HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

rexxona
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la rexxona » 14 apr 2013, 19:00

Ma jednostavno nije bilo smisla da Perić ostane, nije on za trenera. Znalo se to i u vrijeme dok smo bili treci...

19UM94
Kontakt:

Post Postao/la 19UM94 » 14 apr 2013, 21:16

bekicamir je napisao/la:Matosinu eto ti tvoj vehlez raspali pa komentiraj da je ibro levat kao sto i jeste,kani se ti Perica i Zrinjskog komunjaro pubertetska.
to bekiću nedaj se :D

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 14 apr 2013, 21:43

Titova-Juga je napisao/la:
Lillard je napisao/la:
Devil je napisao/la:Samo bi jos trebalo da Zrinjski sa ovakvom igrom kakvu pruza ove sezone igra evropu. :roll:
:evil:
--------------

Gdje je Devil pogriješio :?:
Činjenica je da je Zrinjski loš ovog proljeća.Ali recimo sa drugog aspekta to izgleda ovako.Ova ekipa Zrinjskog , kakva je got, u ovom je prvenstvu jedina kući dobila Želju a na Grbavici mu uzela bod.Drugoplasirano Sarajevo izbacila iz kupa u dvije tekme , dobila i Borac i Široki.Ovo su vodeće ekipe u ovoj ligi.Sadašnja forma je druga stvar a što se tiče europe i ja kažem bolje da ne igramo europu da se ne brukamo ali ako mislite da se ovi ostali neće obrukat , daj bože , ali sumnjam.Ova liga treba brojati 10 klubova i igrati trokružno , tako da igrači koliko toliko imaju konstantno jakih utakmica a sa tim se stječe iskustvo i rutina ali i moć da se u europi bar donekle tjelesno suprostave jačim ekipama.
Današnja tekma nije bila ništa posebno za one koji površno prate Zrinjski ali što se tiče nas ovo je veliki napredak naročito što se tiče volje i želje.
Crnov mi se učinio vrlo dobrim ,kao i ova 7 (ne mogu se sjetit imena) ,Pero je definitivno najbolji i polako se vraća nakon ozljede u formu,Bekić rastrčan i napokon konkretan.Marjanović je morao zabiti barem jedan ali hajde počeo se barem nalaziti u šansama a i to je neki napredak.I ostali solidni a zna li mi netko reći ko je danas kod nas igrao sa brojem 25 ja stvarno nemam pojma tko je momak.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 14 apr 2013, 21:46

acovic1 je napisao/la:
Činjenica je da je Zrinjski loš ovog proljeća.Ali recimo sa drugog aspekta to izgleda ovako.Ova ekipa Zrinjskog , kakva je got, u ovom je prvenstvu jedina kući dobila Želju a na Grbavici mu uzela bod.Drugoplasirano Sarajevo izbacila iz kupa u dvije tekme , dobila i Borac i Široki.Ovo su vodeće ekipe u ovoj ligi.Sadašnja forma je druga stvar a što se tiče europe i ja kažem bolje da ne igramo europu da se ne brukamo ali ako mislite da se ovi ostali neće obrukat , daj bože , ali sumnjam.Ova liga treba brojati 10 klubova i igrati trokružno , tako da igrači koliko toliko imaju konstantno jakih utakmica a sa tim se stječe iskustvo i rutina ali i moć da se u europi bar donekle tjelesno suprostave jačim ekipama.
Današnja tekma nije bila ništa posebno za one koji površno prate Zrinjski ali što se tiče nas ovo je veliki napredak naročito što se tiče volje i želje.
Crnov mi se učinio vrlo dobrim ,kao i ova 7 (ne mogu se sjetit imena) ,Pero je definitivno najbolji i polako se vraća nakon ozljede u formu,Bekić rastrčan i napokon konkretan.Marjanović je morao zabiti barem jedan ali hajde počeo se barem nalaziti u šansama a i to je neki napredak.I ostali solidni a zna li mi netko reći ko je danas kod nas igrao sa brojem 25 ja stvarno nemam pojma tko je momak.
To i kazem, totalno los proljetni dio, promjena trenera, jedan od losijih rostera posljednjih godina barem koliko se ja sjecam. Ne kazem da se nasi ostali klubovi nece brukati, to redovno rade kada je EU u pitanju NAZALOST.
Slazem se za ligu 10, u vrh glave toliko, cak je i 12 klubova previse za nas i nash kvalitet.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 14 apr 2013, 21:51

Najbolja utakmica ovog proljeca, vidi se lagani napredak, sve ce ovo Branko posloziti..
Crnov, Bekic, Stojkic su odigrali ponajbolje iako su se svi trudili i borili..

25-ica je Barisic, prvi put cujem za njega, isto tako se pojavio Bubalo a niko nije znao da je uopce u klubu.. :?

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 14 apr 2013, 21:51

7 ti je brlenic... isto meni danas nekako nije bio uocljiv, ali dobar je.

ne znam sad ko je nosio 25, ali mozda je barisic. vasilj,graovac,radeljic,stojkic,anicic,brlenic,crnov,marjanovic,barisic,muminovic,bekic..danasnji sastav.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

rexxona
Kontakt:

Post Postao/la rexxona » 14 apr 2013, 21:52

25ica je ja mislim onaj Hrvoje Barisic sto je došao iz Dugopolja. Meni se osobno Crnov najviše svidio danas, jedino normalno pojacanje u ovom dijelu sezone.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 14 apr 2013, 21:55

rexxona je napisao/la:25ica je ja mislim onaj Hrvoje Barisic sto je došao iz Dugopolja. Meni se osobno Crnov najviše svidio danas, jedino normalno pojacanje u ovom dijelu sezone.
ima crnov dobru tehniku, a pogotovo mi se svidjela ona akcija iz prvog poluvremena kad je obranio njegov sut golman slavije.

napredak je ocit, samo ponekad vise koncentracije pogotovo tijekom prekida. to nam je slaba tocka da tako kazem.

rexxona
Kontakt:

Post Postao/la rexxona » 14 apr 2013, 21:57

Falio nam je onakav igrač u prvom dijelu sezone, brz/prodoran tehničar. Najviše me je razocarao Djuric otkako je došao ništa nije uradio.Treba forsirati i onog Cilica, trudi se momak, isto je brz i dobar dribling ima, samo što je fizicki preslab.

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 14 apr 2013, 22:00

Lillard je napisao/la:7 ti je brlenic... isto meni danas nekako nije bio uocljiv, ali dobar je.

ne znam sad ko je nosio 25, ali mozda je barisic. vasilj,graovac,radeljic,stojkic,anicic,brlenic,crnov,marjanovic,barisic,muminovic,bekic..danasnji sastav.
U pravu si 7 je bio Brlenić a 25 Barišić.Što se tiče Brlenića meni se učinilo a istog je mišljena i ekipa što je bila sa mnom na tekmi da je momak extra borben i jedan je od rijetkih uz Crnova koji imaju brzinu ,doduše imao je par grešaka ali se svaki put školski vratio nazad pa i ispravljao greške.Mali Vasilj će sigurno biti dobar golman i treba ga podržati ali imam osjećaj da se malo boji izlazaka na centaršuteve i danas je dva put zaplivao u prazno ali on je mlad i bit će grešaka ali zato treba biti strpljiv.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 14 apr 2013, 22:09

Bekić kakav god da je za Poredskog je van Persie...
također Brlenić prvi put na svojoj prirodnoj poziciji i odmah pokazao da zna igrat lopte.... on me je najviše iznenadio (pozitivno naravno).... za Crnova sam već i prije (poslije Dinama mislim) govorio da je igračina!

odlično ovo izgleda kako je posložio Karačić i dogodine na ovim momcima graditi novi i jači Zrinjski uz pokoje ciljano pojačanje!
Vasilj, Graovac, Stojkić (c), Miličević, Brlenić, Crnov (i I.Aničić ako ima šanse da ga vratimo ;) ) kao temelj!
#SuningOUT

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 14 apr 2013, 22:17

da je peric dao ostavku nakon travnika mislim da bi prosli zelju...ali nemozemo na to vise utjecati bitno je da se vidi napredak imamo mladu talentiranu momcad i dobrog trenera,tesko cemo se ukljuciti u borbu za europu ali zasto da ne vjerujemo sve dok nada postoji.razocarao me mara anicic 3-4 velike greske sreca ostali bili raspolozeni pa ispravljali to.u svakom slucaju dobar je igrac i nadam se da je ovo bio samo los dan

19UM94
Kontakt:

Post Postao/la 19UM94 » 14 apr 2013, 22:54

kakav je bio barišić ?

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 14 apr 2013, 22:55

19UM94 je napisao/la:kakav je bio barišić ?
solidan, vise dobar nego los :D

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 apr 2013, 23:20

Ja se bgm iznenadih kada komentator rece da je ovaj Vasilj sin od cuvenog Vladimira. :roll:
Pa nije ni Vladimir nesta omatorio pa da ima sina 1995.godiste. :)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 14 apr 2013, 23:21

vasilj treba braniti do kraja sezone melher vise nije onaj pravi a i bitnija je buducnost.sto reci za hadzica koji je htjeo zajebat upravu pa je dobio sto je zasluzio...e moj hadzo nije vise vidacak u upravi.gosk je vec ispao i mislim da bi iduci vikend mogli gledati uvjerljivu pobjedu zrinjskog.da su danas pobijedili veleza bila bi to teska utakmica ali ovako mislim da nemaju sanse za ostanak

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 14 apr 2013, 23:23

fino igrate..vidi se da je Karačić to posložio upravo onako kako je htio i u Širokom..malci + par iskusnijih međutim otjeraše ga znamo već svi kako..šteta..

za koju godinu ako on to sredi harat će Zrinjski...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

rexxona
Kontakt:

Post Postao/la rexxona » 14 apr 2013, 23:38

Vasilj-Odak-Graovac-Radeljic-Stojkic-Milicevic-Brlenic-Crnov-Cilic-Vlaho-Klaric(treba jos i tog Jurinu viditi kakav je)
Ne izgelda to loše za sljedece sezone.

zrinjke
Kontakt:

Post Postao/la zrinjke » 14 apr 2013, 23:50

rexxona je napisao/la:Vasilj-Odak-Graovac-Radeljic-Stojkic-Milicevic-Brlenic-Crnov-Cilic-Vlaho-Klaric(treba jos i tog Jurinu viditi kakav je)
Ne izgelda to loše za sljedece sezone.
Slazem se sa forsiranjem ovih mladih, sto vise juniora, to ce vratiti gledatelje, svaki potez ce se cijeniti i imat cemo borbenu, mladu i perspektivnu ekipu, dosta vise marjanovica, djurica, i takvih, daj nase raje, dovest im po 1 kvalitenog igraca u svakoj liniji uz koje ce sazrijevati ...

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 14 apr 2013, 23:52

Devil je napisao/la:Ja se bgm iznenadih kada komentator rece da je ovaj Vasilj sin od cuvenog Vladimira. :roll:
Pa nije ni Vladimir nesta omatorio pa da ima sina 1995.godiste. :)

na vrijeme se ozenio
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.