E sad postavljam pitanje Hilmi forumašu kojeg jako cijenim,da mi odgovori gdje je sad Aco kojeg on toliko hvali,kao nekog ko je pravedan.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ljudi su napravili posebno temu, na kojoj možeš ostaviti svoje mišljenje, sugestije...slobodnjak je napisao/la:Daj šta vi imate kome prigovarati,ako je gdje ulozeno u stadion u Gradaccu je .Kakav je vas.Od kad vam je cjela Yuga 84 napravila stadion ,feninga ulozili niste.A sta je para proslo kroz klub trebali ste Old Traford do sada imati...I bolji je stadion 84 -e bio nego sto vam je sada.rishaaa je napisao/la:Samo stesat ligu na 10 klubova,ko nema stadion i travnjak nek igra u gradu koji ima... Kad se sjetim Banovića,ko da vozaju traktore prije utakmice po terenu... Al' nema veze,zabit ce ga Ševko kad niko ne bude mog'oJa ne znam kako vi svake godine niste prvaci koliko ste nafurani...Vidices kad vas ljudi gore bubnu.Odmah se nesto vadite.Ne znam smeta vam sigurno sto nema autoput skroz do Gradacca...
Smanjite malo...
Kad god vam covjek kaze istinu ,koja vama ne odgovara odmah kme,kme ,kmeee.....zovite Acu.A pravda mu je jaca strana,zaštitnik SVJETALA VELIKOGA GRADA.Zovi slobodno yebo te Aco...amypitar je napisao/la:Samo kod nas navijaci drugih klubova,mogu pisati i provocirati na temi FK.Sarajevo,a da ban ne fasuju.![]()
E sad postavljam pitanje Hilmi forumašu kojeg jako cijenim,da mi odgovori gdje je sad Aco kojeg on toliko hvali,kao nekog ko je pravedan.![]()
slobodnjak je napisao/la:Kad god vam covjek kaze istinu ,koja vama ne odgovara odmah kme,kme ,kmeee.....zovite Acu.A pravda mu je jaca strana,zaštitnik SVJETALA VELIKOGA GRADA.Zovi slobodno yebo te Aco...amypitar je napisao/la:Samo kod nas navijaci drugih klubova,mogu pisati i provocirati na temi FK.Sarajevo,a da ban ne fasuju.![]()
E sad postavljam pitanje Hilmi forumašu kojeg jako cijenim,da mi odgovori gdje je sad Aco kojeg on toliko hvali,kao nekog ko je pravedan.![]()
I boli me koliko vas ovo zanima ili ne.Sta ponizavate ljude bezveze...
Molim te da se prebacis na ovu temu:slobodnjak je napisao/la:Kad god vam covjek kaze istinu ,koja vama ne odgovara odmah kme,kme ,kmeee.....zovite Acu.A pravda mu je jaca strana,zaštitnik SVJETALA VELIKOGA GRADA.Zovi slobodno yebo te Aco...amypitar je napisao/la:Samo kod nas navijaci drugih klubova,mogu pisati i provocirati na temi FK.Sarajevo,a da ban ne fasuju.![]()
Spreman za sadnju krompira. :OZagor je napisao/la:
kakav je ovo teren
OK odoh ja na temu za NESIMPATIZERE.Dobro je da i ta ima.Može stari može....Mr Plummer je napisao/la:Molim te da se prebacis na ovu temu:slobodnjak je napisao/la:Kad god vam covjek kaze istinu ,koja vama ne odgovara odmah kme,kme ,kmeee.....zovite Acu.A pravda mu je jaca strana,zaštitnik SVJETALA VELIKOGA GRADA.Zovi slobodno yebo te Aco...amypitar je napisao/la:Samo kod nas navijaci drugih klubova,mogu pisati i provocirati na temi FK.Sarajevo,a da ban ne fasuju.![]()
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=360" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo je tema za simpatizere sarajeva. Hvala.
teren loš ali ovdje ce dobiti ko se vise bude borio eto nasim momcima šanse da pokazu koliku imaju zelju za titulom .e jest neko i slikao najvise slikao iza aut linijeBordoArmy88 je napisao/la:Zagor je napisao/la:
kakav je ovo teren
grob te yebo kakve su ovo bareBitiSrcemVezan je napisao/la:Evo kako teren izgleda sa tribina. Jos gore samo...
Ja brate pomislio da je Miske u pitanjuMortemHz je napisao/la:Potpisao zvanicno,dobro dosao !
nije vise fazon to su juce prodaliMortemHz je napisao/la:Potpisao zvanicno,dobro dosao !
Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83, Venom i 17 gostiju.