FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

amypitar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 27 feb 2015, 15:52

Samo kod nas navijaci drugih klubova,mogu pisati i provocirati na temi FK.Sarajevo,a da ban ne fasuju. :oops:
E sad postavljam pitanje Hilmi forumašu kojeg jako cijenim,da mi odgovori gdje je sad Aco kojeg on toliko hvali,kao nekog ko je pravedan. :?: :idea:

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 27 feb 2015, 15:53

slobodnjak je napisao/la:
rishaaa je napisao/la:Samo stesat ligu na 10 klubova,ko nema stadion i travnjak nek igra u gradu koji ima... Kad se sjetim Banovića,ko da vozaju traktore prije utakmice po terenu... Al' nema veze,zabit ce ga Ševko kad niko ne bude mog'o :D
Daj šta vi imate kome prigovarati,ako je gdje ulozeno u stadion u Gradaccu je .Kakav je vas.Od kad vam je cjela Yuga 84 napravila stadion ,feninga ulozili niste.A sta je para proslo kroz klub trebali ste Old Traford do sada imati...I bolji je stadion 84 -e bio nego sto vam je sada. :lol: Ja ne znam kako vi svake godine niste prvaci koliko ste nafurani...Vidices kad vas ljudi gore bubnu.Odmah se nesto vadite.Ne znam smeta vam sigurno sto nema autoput skroz do Gradacca... :lol: Smanjite malo...
Ljudi su napravili posebno temu, na kojoj možeš ostaviti svoje mišljenje, sugestije...
Ima nas koje ne zanima tvoj izliv kompleksa.
Das Ist Walter

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 27 feb 2015, 15:56

amypitar je napisao/la:Samo kod nas navijaci drugih klubova,mogu pisati i provocirati na temi FK.Sarajevo,a da ban ne fasuju. :oops:
E sad postavljam pitanje Hilmi forumašu kojeg jako cijenim,da mi odgovori gdje je sad Aco kojeg on toliko hvali,kao nekog ko je pravedan. :?: :idea:
Kad god vam covjek kaze istinu ,koja vama ne odgovara odmah kme,kme ,kmeee.....zovite Acu.A pravda mu je jaca strana,zaštitnik SVJETALA VELIKOGA GRADA.Zovi slobodno yebo te Aco... :clap:
I boli me koliko vas ovo zanima ili ne.Sta ponizavate ljude bezveze...
Zadnja izmjena: slobodnjak, dana/u 27 feb 2015, 15:57, ukupno mijenjano 1 put.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 feb 2015, 15:56

Sve ok ali to nije istina burazeru
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 27 feb 2015, 15:59

amypitar je napisao/la:Samo kod nas navijaci drugih klubova,mogu pisati i provocirati na temi FK.Sarajevo,a da ban ne fasuju. :oops:
Kad god vam covjek kaze istinu ,koja vama ne odgovara odmah kme,kme ,kmeee.....zovite Acu.A pravda mu je jaca strana,zaštitnik SVJETALA VELIKOGA GRADA.Zovi slobodno yebo te Aco... :clap:

Kao prvo nije nama napravila Yuga stadion, to je Olimpijski stadion. Pod dva, da imas imalo pameti, ne bi pisao budalaštine, jer je SVAKI STADION napravila država. Od Koševa, Grbavice, Maksimira, Poljuda, JNA, Marakane itd...

I naravno da bismo autoput do Gradačca, vi sto ste navikli na kozje puteve, to nije naš problem.
U INAT SVIMA 1946

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 27 feb 2015, 15:59

slika
kakav je ovo teren :problem:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Mr Plummer
Kontakt:

Post Postao/la Mr Plummer » 27 feb 2015, 16:03

Molim te da se prebacis na ovu temu:
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=360" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovo je tema za simpatizere sarajeva. Hvala.
Ordem e progresso

Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 27 feb 2015, 16:05

Zagor je napisao/la:slika
Spreman za sadnju krompira. :O
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 27 feb 2015, 16:07, ukupno mijenjano 1 put.

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 27 feb 2015, 16:06

Mr Plummer je napisao/la:
Molim te da se prebacis na ovu temu:
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=360" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovo je tema za simpatizere sarajeva. Hvala.
OK odoh ja na temu za NESIMPATIZERE.Dobro je da i ta ima.Može stari može.... ;)

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 feb 2015, 16:10

BordoArmy88 je napisao/la:
Zagor je napisao/la:slika
teren loš ali ovdje ce dobiti ko se vise bude borio eto nasim momcima šanse da pokazu koliku imaju zelju za titulom .e jest neko i slikao najvise slikao iza aut linije :lol: :rol: kakva ce sutra ludnica od navijanja biti :opaopa: :opaopa:

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 27 feb 2015, 16:12

@joker pogledaj teren na Grbavici,isto los.pogledaj bilo gdje u drzavi teren u ovo doba godine i skontat ces da je stanje katastrofalno.
A da bih bio priznat medju visokom eminencijom na forumu trebam sjest skupa sa vama u auto i vrijedjat svakog ko mi pod ruku padne?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 feb 2015, 16:15

Potpisao zvanicno,dobro dosao ! :tokralju:

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 27 feb 2015, 16:16

Evo kako teren izgleda sa tribina. Jos gore samo...

slika
1946

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 27 feb 2015, 16:16

Drugo je teren protiv Portugala bio a drugo je ovaj u Gradaccu. To apsolutno ne mozes zajedno staviti. Ovde ti je blato drug, a teren natopljen. A vidi ovo sada odjednom svi govore da je to nas stadion kad je u losem stanju... Pa da je nas mi bih ga davno imali u bordo boji a da nepricam o drugim pratecim stvarima. Kao sto sam ranije pisao, daj je nama postici taj gol sto prije dok se teren nije totalno usrao, iako sada nije bog zna sta ali mi trebamo iz prekida to rijesiti.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

MirzaMuki
Kontakt:

Post Postao/la MirzaMuki » 27 feb 2015, 16:18

http://sportsport.ba/bh_fudbal/sluzbeno ... esu/155054" onclick="window.open(this.href);return false;
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 feb 2015, 16:23

ako mi nesto smeta kod nasi navijaca sto stalno trazimo razlog za nezadovoljstvo ,crnjacimo sami sebi ,stalno neko kukanje ,hebes teren jest loš bit ce tesko igrati ali tako ce biti na vecini gostovanja .ja sam apsolutno optimista idemo pokazati kako se bodri svoj klub uzivati u tome a ostalo je manje bitno .

esprit24
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la esprit24 » 27 feb 2015, 16:24

BitiSrcemVezan je napisao/la:Evo kako teren izgleda sa tribina. Jos gore samo...

slika
grob te yebo kakve su ovo bare :o :o :o pa ja zivim u gradaccu a kolko znam danas nije padala kisa.. da nije neko dodatno navodnjavanje ?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 27 feb 2015, 16:26

MortemHz je napisao/la:Potpisao zvanicno,dobro dosao ! :tokralju:
Ja brate pomislio da je Miske u pitanju :lol:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 feb 2015, 16:27

MortemHz je napisao/la:Potpisao zvanicno,dobro dosao ! :tokralju:
nije vise fazon to su juce prodali

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 feb 2015, 16:30

Ma na Delaca sam mislio,halalite :urnebes:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83, Venom i 17 gostiju.