FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Rimes87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Rimes87 » 18 apr 2017, 17:33

tuzlak1987 je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Ja te pitam sta bi trazio od uprave koja je na celu kluba a koja nema milione? Tih tvojih politickih osvrta smo se vec nacitali ovdje
Ako nemaju milione onda im ne mogu traziti nista, samo bih postavio im pitanje odakle oni tu ako nemaju novca. Da prodaju Ordagica i Krpica, dok mi sjedimo na prljavom sjedistu i kisnemo gledajuci kako Sloboda gubi od Sarajeva 2:0?
Zar ti stvarno mislis da ima neki tip s parama u Tuzli voljan da preuzme Slobodu? Ti ga nadji, siguran sam da ce ga svi podrzati. Nema takvog lika, tako da tvoje pitanje upravi nema ni smisla. I de ba ohani malo s politikom, kad citam tvoje postove osjecam se ko da sam na politickom forumu a ne sportskom.

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

pinoglavi
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la pinoglavi » 18 apr 2017, 17:33

Probisvjet je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Ja te pitam sta bi trazio od uprave koja je na celu kluba a koja nema milione? Tih tvojih politickih osvrta smo se vec nacitali ovdje. Pljuvati cemo po svakom ko nema milione? Srati cemo po svemu ako ne pisamo sirotinju u ligi a na kraju Radnik sa smijesno niskim budzetom kup uzme?
Cuj sta bi trazio? Nek idu gdje hoce. Sto onda i ti ne bi mogao biti predcednik, ni ti nemas milione. Koji ce nam qurac fukare.
Ok onda gasit klub pa kad naletimo na milionera onda odmrznuti klub pa da pisamo po sirotinji i svrsavamo na milione dok Radnik kup dize? Ono bas imamo milionera koji jedva cekaju preuzeti Slobodu cim ovi odu?
Nad tobom sunce najljepše sja

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 apr 2017, 17:34

A sta ako taj Tuzla City napravi trening kamp i novi stadion? Sta bi onda radili sa djetetom od 7 godina? Da li bi ga vodili da ide trenirati fudbal u City gdje se prijatno osjeca i ima uvjete ili u Sloobdu ili kod Sice?
U biti kazem da treba sacekati da nesto bude kristalno jasno, to moze biti obicno pumpanje para, a moze pomoci i zajednici. Kada bi neko napravio nesto za djecu i stvorio uvjete on bi uradio nesto odlicno za ovaj grad prvenstveno.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 18 apr 2017, 17:36

ma ja sam prvi isao na utakmice Sloge (kao i Proletera, OFK Tuzle, Mladosti Soline, Rudara Bukinje.....) cisto jer mi je klub bio simpatican :!: ljudi su prvi put u istoriji usli u prvu ligu fbih a nema 100 ljudi na stadionu, a od tih 100 bilo je barem pola nas iz Tuzle koji smo dosli pogledati mec. sto sam gledao Slogu gledao sam........ moja noga nece vise krociti na taj stadion, nek ih gleda ko hoce :kafa:
Sloboda Tuzla

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 18 apr 2017, 17:39

sloboda72 je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:evo sad sloboda72 pocinje sa svojim nebulozama i nekakvim dosadasnjim utakmicama. a kad smo izgubili od Drine na Tusnju i kad smo mi "sadasnji mrzitelji" Azmira Husica smirivali situaciju ti si pisao kako je amerikanac digao pare na kineskim kladionicama i kako namjestamo utakmice! sta drugo reci nego metuzalem oportunista :puke:
I SAD MISLIM TAKO.DAKLE NE MIJENJAM MIŠLJENJE.
znaci podrzavas lik i djelo predsjednika za kojeg si ubjedjen da je prodavao meceve :facepalm: onda nesto s tobom nije uredu :wave:
Sloboda Tuzla

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 apr 2017, 17:44

neka Azmir Husic izmjesti ili premjesti Slogu u npr Zivinice, mene ce bolit patka za Slogom kao klubom, sve i kada bi usli u Premijer Ligu, ne bih ih dozivio kao gradskog rivala, jer bi bili klub iz drugog mjesta, u ovom slucaju, Zivinica!

mrzio bih ih iskljucivo jer ih drzi covjek koji je vodio Slobodu i sve sa Slogom radi iz pakosti prema odredjenim ljudima, a ne jer mu je stalo do Sloge iliti nekog sportskog cilja, jer da jeste, on nikada ne bi dosao u Slobodu, vec bi od samog pocetka to napravio sa Slogom, jel kontate

neka ide negdje drugdje i tamo slobodno pravi ono sto i Krupa, Metalleghe i slicni, u Tuzli, ne!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 18 apr 2017, 17:47

fukaratz je napisao/la:ma ja sam prvi isao na utakmice Sloge (kao i Proletera, OFK Tuzle, Mladosti Soline, Rudara Bukinje.....) cisto jer mi je klub bio simpatican :!: ljudi su prvi put u istoriji usli u prvu ligu fbih a nema 100 ljudi na stadionu, a od tih 100 bilo je barem pola nas iz Tuzle koji smo dosli pogledati mec. sto sam gledao Slogu gledao sam........ moja noga nece vise krociti na taj stadion, nek ih gleda ko hoce :kafa:
Ja cu ici itekako. Kada mogu Slobodu otici gledati u Mostar, Bijeljinu, Travnik... , mogu i u Simin Han. Simin Han je svih nas. :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 18 apr 2017, 17:48

dobro cinjenica je da ako ces praviti nesto novo, Tuzla je pravo mjesto. Malo na euforiju, tu i tamo plati i potkupi i ako ces igdje imati navijaca -ovdje ces imati.

ja sam zato bio i ubjedjen da je fuzija sa Olimpicom bila nesto sto bi Tuzla zacas progutala. Kao sto bi i progutala gasenje Slobode pa se presaltala na Tuzla City ili kako vec se zove, ustvari kao sto ce mnogi i uraditi iz ovog ili onog razloga.

Uostalom progutali smo vrlo lako i OKK, nemojte pricati da nismo. Da nismo ne bi bilo 3-4000 ljudi na utakmici u mejdanu, duplo vise na fudbalu iako im je i uprava duplo gora, jos je i ugasen klub. Nema onih najvatrenijih, zato atmosfera jeste kao pozoriste, ali bgm ljudi ima i to kako.

Tako isto sam siguran da bi vecina progutala i OFK (samo zavisi ko ga ugasi), progutala fuziju, ili da evo vec traze razloge zasto navijati za Tuzla City ili zasto podrzavati.

Da ne bude dileme, da je ovo normalan grad i normalni ljudi sve bi to super bilo. Novi klub, novi stadion, gradski derbi, ko se sjeca sa Zmajem zna da je to imali i pozitivnih efekata, malo euforije pred utakmice, prepucavanja, jedni druge da tjeramo naprijed, sto neko rece bolji uslovi za djecu za treninge itd . Sve to bi za normalan grad bilo odlicno, ali mi nikad nismo bili normalni. Zmaj je bio pa se podijelismo, haos nastade, i sad ce isto biti i tu ce ispastati Sloboda.

Nije problem da Zeljo ili Sarajevo , Zrinjski ili Velez, Zvezda ili Partizan dobiju treceg malog brata. Njima je to interesantno, neko ce dobit bodove sigurne, neko igrace, idu prepucavanja ciji je ustvari taj mladji brat, ali svi ce navijati za svoj klub i nema sanse da taj klub ikad izadje iz sjene velike brace. Samo kod nas u Tuzli obzirom na mentalitet realna mogucnost je da taj klub sutra privuce vise gledalaca na stadion, realna mogucnost je da ako ikad bude zelio i ugasi taj stariji klub ako treba, ali u najmanju ruku da ga osteti zestoko. Samo u Tuzli klub koji je nastao "sutra" u startu ima iste sanse i realne izglede da bude jaci od onog koji je nastao prije 100 godine i da privuce vise ljudi.

Odlicna prica za Bh fudbal, odlicna prica za djecu iz regiona, odlicna prica za Azmira, za sve normalne ljude, ali za Slobodu vrlo opasna i pogubna. Nece njoj napakostit Azmir nego opet kao i uvijek sami sebi.

Za Zmaj se navijalo iz furke, iz tjeranja inata nekome, iz dokazivanja da ti ne moze niko nista, ti mozes sta hoce pa i za Zmaj navijati. A mi smo upravi najbolji u tome, u samodestruktivnom tjeranju inata, furkama koje nigdje ne vode i dokazivanju da ja mogu sta hocu kad hoc. Vrlo opasna kombinacija po Slobodu.

Bojim se da ce sutra samo budale ostati u Slobodu i da ce im se smijati ljudi po cesti. Bice ja pametan, odo ja gledat PL, Slogu koga vec, je.o te Sloboda, 100 godina nista nije napravila. Ovi za godinu prvaci. I onako pola grada navija za Celzi, Siti, Real, Barca i Juve da ne govorim (uglavnom ne navija za Slobodu). Sto ne bi onda mogli i za Slogu navijati, jer uostalom sto se moglo i ovdje procitati zadnjih mjeseci, je.es ovu Slobodu ako ne tamburamo Zelju i Sarajevo-necu je ni gledat. Ako Sloga bude tamurala Zelju i Sarajevo bgm privuci ce zacas navijace. Samo nekad steknes utisak da je najbitnije tamburati Zelju i Sarajevo (Zrinjski i Siroki), pa nije bitno ko to radi, samo dok smo kontra njih. Sutra nek ih Zvezda i Partizan pocnu tamburati u nekom regionalnom takmicenju, moze, odlicno, idemo i njih gledat, samo nek odigraju jednu domacu na Tusnju da ja vidim kako tamburamo
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 18 apr 2017, 17:49

Pinoglavi,mogu li ja odgovoriti umjesto tuzlaka,on to nesto okolo previse........
Sada bi potpisao i ti da je vodis,ako kazes,gradski klub,ok........
Od grada imamo transu toliku,od ulaznica toliko,ali jbg zaplijenili nam.....budzet je toliki mjesecno,troskovi ekipe toliki.....dug je toliki,imamo toliko tuzbi,imenom i prezimenom.........
Dakle nije stvar ko je vodi,yebo vas Azmir da vas yebo,nego sto se ponavljaju greske,vec 20 godina......
Ovaj narod,ne samo u sportu,nego opcenito,place za malo transparentnosti,i iskrenosti.........netreba nam milioner,ali malo obraza,casti i postenja,itekako...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 18 apr 2017, 17:50

Chinaglia je napisao/la:neka Azmir Husic izmjesti ili premjesti Slogu u npr Zivinice, mene ce bolit patka za Slogom kao klubom, sve i kada bi usli u Premijer Ligu, ne bih ih dozivio kao gradskog rivala, jer bi bili klub iz drugog mjesta, u ovom slucaju, Zivinica!

mrzio bih ih iskljucivo jer ih drzi covjek koji je vodio Slobodu i sve sa Slogom radi iz pakosti prema odredjenim ljudima, a ne jer mu je stalo do Sloge iliti nekog sportskog cilja, jer da jeste, on nikada ne bi dosao u Slobodu, vec bi od samog pocetka to napravio sa Slogom, jel kontate

neka ide negdje drugdje i tamo slobodno pravi ono sto i Krupa, Metalleghe i slicni, u Tuzli, ne!
Ti isto onaj kad ga napusti zena. Do jucer mu bila najljepsa i najbolja, a kada je vidi sa drugim onda... Nije ona otisla sa drugim sto je ovaj dobar, nego nije imala izbora. :urnebes: :rol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 18 apr 2017, 17:53

fukaratz je napisao/la:ma ja sam prvi isao na utakmice Sloge (kao i Proletera, OFK Tuzle, Mladosti Soline, Rudara Bukinje.....) cisto jer mi je klub bio simpatican :!: ljudi su prvi put u istoriji usli u prvu ligu fbih a nema 100 ljudi na stadionu, a od tih 100 bilo je barem pola nas iz Tuzle koji smo dosli pogledati mec. sto sam gledao Slogu gledao sam........ moja noga nece vise krociti na taj stadion, nek ih gleda ko hoce :kafa:
Ja cu ici itekako. Kada mogu Slobodu otici gledati u Mostar, Bijeljinu, Travnik... , mogu i u Simin Han. Simin Han je svih nas. :mrgreen:
Onda ja mislim da ti ne bi trebao pisati na ovoj temi. Zapravo, svaki tvoj slijedeći post ću prijavljivati, pa neka ili tebe odstrane ili mene banuju.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 18 apr 2017, 17:54

Zaboli me za Husicem,ali koje je covjek nabio komplekse carsiji to nije normalno..carsiji puna usta Slobode,a niko nista dopustili da je dovedu pred gasenje,fuzije sa Olimpicom,prodanim finalima kupa,milionskim dugovima,nema goriva za bus itd itd.

Kao sto sam jednom napisao,necemo mi trofeje,Slobode je bilo i bice,daj ulaz tricu i da se ne ispadne..

A niko ne smije pricat protiv bivsih garnitura u klubu,a sto ne smiju to oni najbolje znaju.

Jes nam Chini poceo pametovat,a do jucer nije napisao slova na ovoj temi od kad mu je solinas zaprijetio da ce ga estetski razapet izmedju Ismeta i Mese,tako nekako :rol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 18 apr 2017, 17:55

Rimes87 je napisao/la:
Onda ja mislim da ti ne bi trebao pisati na ovoj temi. Zapravo, svaki tvoj slijedeći post ću prijavljivati, pa neka ili tebe odstrane ili mene banuju.
Pa čovjek govori kako će ići gledati Slobodu gore, šta je čudno? :D
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 18 apr 2017, 17:56

solinas je napisao/la:Pinoglavi,mogu li ja odgovoriti umjesto tuzlaka,on to nesto okolo previse........
Od grada imamo transu toliku,od ulaznica toliko,ali jbg zaplijenili nam.....budzet je toliki mjesecno,troskovi ekipe toliki.....dug je toliki,imamo toliko tuzbi,imenom i prezimenom.........
Dakle nije stvar ko je vodi,yebo vas Azmir da vas yebo,nego sto se ponavljaju greske,vec 20 godina......
Ovaj narod,ne samo u sportu,nego opcenito,place za malo transparentnosti,i iskrenosti.........netreba nam milioner,ali malo obraza,casti i postenja,itekako...
Ovdje se navode primjeri Veleza, Zeljeznicara i Celika kao transparentnih klubova u smislu koji vi zelite kao transparentan klub, mozes mi onda navesti budzete tih klubova?
Meni se ispravan rad uprave ogleda u dobijanju europske licence, jer to ne mozes dobiti ako mutis. Ako je dobijemo onda je sve kako treba, ako ne ocito nesto nije kako treba. S tim da je dodatan problem s pozajmicama i kada se dobije licenca. A da mi u javnost iznosimo s kolikim budzetom ulazimo u sezonu, smijesno i nepotrebno

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 18 apr 2017, 17:57

Buraz moj je isto znao otici da gleda. I njemu je bilo simpaticno, ali ovo vise nije isti par cipela. Chinaglia je fino objasnio gore profesionalan/amaterski klub. Ma ajd, sta bude sa tim klubom, bude. "Nasu ljubav ne kupuju titule", jel, pa nek nam je sa srecom :|
Sigurno mu ostajem vjeran i necu ici za slavom. Bit ce losijih rezultata, ali ne volim klub zbog njegovog uspjeha nego zbog toga sto on predstavlja.

ultrastyle_tz ga je objasnio fino. Respekt :salut:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 18 apr 2017, 17:59

ultrasstyle_tz je napisao/la:dobro cinjenica je da ako ces praviti nesto novo, Tuzla je pravo mjesto. Malo na euforiju, tu i tamo plati i potkupi i ako ces igdje imati navijaca -ovdje ces imati.

ja sam zato bio i ubjedjen da je fuzija sa Olimpicom bila nesto sto bi Tuzla zacas progutala. Kao sto bi i progutala gasenje Slobode pa se presaltala na Tuzla City ili kako vec se zove, ustvari kao sto ce mnogi i uraditi iz ovog ili onog razloga.

Uostalom progutali smo vrlo lako i OKK, nemojte pricati da nismo. Da nismo ne bi bilo 3-4000 ljudi na utakmici u mejdanu, duplo vise na fudbalu iako im je i uprava duplo gora, jos je i ugasen klub. Nema onih najvatrenijih, zato atmosfera jeste kao pozoriste, ali bgm ljudi ima i to kako.

Tako isto sam siguran da bi vecina progutala i OFK (samo zavisi ko ga ugasi), progutala fuziju, ili da evo vec traze razloge zasto navijati za Tuzla City ili zasto podrzavati.

Da ne bude dileme, da je ovo normalan grad i normalni ljudi sve bi to super bilo. Novi klub, novi stadion, gradski derbi, ko se sjeca sa Zmajem zna da je to imali i pozitivnih efekata, malo euforije pred utakmice, prepucavanja, jedni druge da tjeramo naprijed, sto neko rece bolji uslovi za djecu za treninge itd . Sve to bi za normalan grad bilo odlicno, ali mi nikad nismo bili normalni. Zmaj je bio pa se podijelismo, haos nastade, i sad ce isto biti i tu ce ispastati Sloboda.

Nije problem da Zeljo ili Sarajevo , Zrinjski ili Velez, Zvezda ili Partizan dobiju treceg malog brata. Njima je to interesantno, neko ce dobit bodove sigurne, neko igrace, idu prepucavanja ciji je ustvari taj mladji brat, ali svi ce navijati za svoj klub i nema sanse da taj klub ikad izadje iz sjene velike brace. Samo kod nas u Tuzli obzirom na mentalitet realna mogucnost je da taj klub sutra privuce vise gledalaca na stadion, realna mogucnost je da ako ikad bude zelio i ugasi taj stariji klub ako treba, ali u najmanju ruku da ga osteti zestoko. Samo u Tuzli klub koji je nastao "sutra" u startu ima iste sanse i realne izglede da bude jaci od onog koji je nastao prije 100 godine i da privuce vise ljudi.

Odlicna prica za Bh fudbal, odlicna prica za djecu iz regiona, odlicna prica za Azmira, za sve normalne ljude, ali za Slobodu vrlo opasna i pogubna. Nece njoj napakostit Azmir nego opet kao i uvijek sami sebi.

Za Zmaj se navijalo iz furke, iz tjeranja inata nekome, iz dokazivanja da ti ne moze niko nista, ti mozes sta hoce pa i za Zmaj navijati. A mi smo upravi najbolji u tome, u samodestruktivnom tjeranju inata, furkama koje nigdje ne vode i dokazivanju da ja mogu sta hocu kad hoc. Vrlo opasna kombinacija po Slobodu.

Bojim se da ce sutra samo budale ostati u Slobodu i da ce im se smijati ljudi po cesti. Bice ja pametan, odo ja gledat PL, Slogu koga vec, je.o te Sloboda, 100 godina nista nije napravila. Ovi za godinu prvaci. I onako pola grada navija za Celzi, Siti, Real, Barca i Juve da ne govorim (uglavnom ne navija za Slobodu). Sto ne bi onda mogli i za Slogu navijati, jer uostalom sto se moglo i ovdje procitati zadnjih mjeseci, je.es ovu Slobodu ako ne tamburamo Zelju i Sarajevo-necu je ni gledat. Ako Sloga bude tamurala Zelju i Sarajevo bgm privuci ce zacas navijace. Samo nekad steknes utisak da je najbitnije tamburati Zelju i Sarajevo (Zrinjski i Siroki), pa nije bitno ko to radi, samo dok smo kontra njih. Sutra nek ih Zvezda i Partizan pocnu tamburati u nekom regionalnom takmicenju, moze, odlicno, idemo i njih gledat, samo nek odigraju jednu domacu na Tusnju da ja vidim kako tamburamo
Pa to je smisao svega sto si rekao. Sloboda bi ispastala sa ovima bez prebijene pare i lako bi se gledaoci presaltali na City. Govorim gledaoci, a ne navijaci. Ja ne bih mogao ni za zivu glavu jer nije malo biti cetrdeset i kusur godina na tribini. Ovi novi momci sto dolaze bi prepoznali nesto drugo jer nemaju utemeljene emocije prema imenu Soboda.
Recimo da Azmir dovede "Ciru" eto vec vise gledalaca nego kod nas. Ne treba zaboraviti da je Azmir itekako pametan, plus bogat, moze da ulaze koliko mu volja. Sta ce ove nase jade sa NJUO i Jasminom.
Imace nas na tribinama, a pitanje je do kada jer se i mi bioloski gasimo.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 18 apr 2017, 18:02

pinoglavi je napisao/la:
solinas je napisao/la:Pinoglavi,mogu li ja odgovoriti umjesto tuzlaka,on to nesto okolo previse........
Ovdje se navode primjeri Veleza, Zeljeznicara i Celika kao transparentnih klubova u smislu koji vi zelite kao transparentan klub, mozes mi onda navesti budzete tih klubova?
Meni se ispravan rad uprave ogleda u dobijanju europske licence, jer to ne mozes dobiti ako mutis. Ako je dobijemo onda je sve kako treba, ako ne ocito nesto nije kako treba. S tim da je dodatan problem s pozajmicama i kada se dobije licenca. A da mi u javnost iznosimo s kolikim budzetom ulazimo u sezonu, smijesno i nepotrebno
Pa upravo ti o tome pricam,klub svih nas,stadion svih nas,finansira se nasim parama,a niko nema pojma kakvo je stanje......
Ja necu da budemo kao ti klubovi,nego Sloboda....
Jedino je u Bosni problem znati budzet kluba,ili visinu transfera,koliko je ulaznica prodato,i slicno.......
Druze evo ti primjer,kaze Jasmin nekidan izvjestaj je dobar,ju tusanj.....
Pa to je javna ustanova bolan,gdje je taj izvjestaj,da vidimo gdje trose pare....
Veliki problem je sto nam prodaju pricu,nase,svih nas,a ustvari je njihovo........de fakto....
Moze se dobiti licenca i kada mutis,smutili Jasmin i Kurevic i potpisali reprogram,iako je Kurevic znao da nema sanse da placa to bolan....sve se moze smutiti,i prije smo potpisivali,potpisao ga Zahirovic,prije njega Sabovic,mutio kako ko stigo,a klub zaduzen do grla....
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 18 apr 2017, 18:04

Rimes87 je napisao/la:
Prijavi. Oprastam ti. U stvari sam cu se prijaviti. :mrgreen:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 18 apr 2017, 18:06

solinas je napisao/la: Pa upravo ti o tome pricam,klub svih nas,stadion svih nas,finansira se nasim parama,a niko nema pojma kakvo je stanje......
Ja necu da budemo kao ti klubovi,nego Sloboda....
Jedino je u Bosni problem znati budzet kluba,ili visinu transfera,koliko je ulaznica prodato,i slicno.......
Druze evo ti primjer,kaze Jasmin nekidan izvjestaj je dobar,ju tusanj.....
Pa to je javna ustanova bolan,gdje je taj izvjestaj,da vidimo gdje trose pare....
Veliki problem je sto nam prodaju pricu,nase,svih nas,a ustvari je njihovo........de fakto....
Moze se dobiti licenca i kada mutis,smutili Jasmin i Kurevic i potpisali reprogram,iako je Kurevic znao da nema sanse da placa to bolan....sve se moze smutiti,i prije smo potpisivali,potpisao ga Zahirovic,prije njega Sabovic,mutio kako ko stigo,a klub zaduzen do grla....
Solinas nije to bezveze da je u BiH problem znati budzet kluba, visinu transfera i sl. Ajd evo nadji mi budzet Bayerna za ovu sezonu? I sa najvecim svjetskim transferima se vrse spekulacije o visini transfera pa eto ostavljam ti da razmislis malo. To sto bi ti zelio da znas budzet kluba u marku ne znaci da trebas znati. Pretpostavljam da se ta informacija mora iznijeti skupstini kluba, pa eto ko je u skupstini nek pita na narednoj.
Pa jest smutis ali potpises i sto ga kasnije ne placas je druga prica. A da dobijes licencu za nastup u UEFA takmicenjima ti treba puno vise od reprograma. Nisu oni levatine pa da njih smutis i slazes.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 apr 2017, 18:07

harry bolan, ne brukaj se, nemoj da te pokopam kao ostale, dobro znaj da Chini ne pametuje, nego argumentovano iznosi svoje stavove, na koje vi nemate odgovor, vec konstantno replicirate sa floskulama, smajlijima itd

isto ono sto si ti upravo uradio, a Chini je na ovoj temi mnogo aktivniji nego ti, u pisanju mnogo posveceniji svemu sto ima veze sa FK Sloboda Tuzla, ne ponavljam se kao papagaj, pisuci konstantno iste stvari

vrlo lako mogu izvadit postove, da se uvjerimo svi ko sta pise, svaki post ti je isti, samo forma drugacija, a ako zelis da se grudvamo, nije problem, grudvat cemo se, pa ko gornji, ko donji, samo fino, kulturno i argumentovano

usput, solinas to nije rekao meni, nego Helleru, meni konstatno govori da ce me neko istuci :kafa:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.