FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

likusa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la likusa » 01 dec 2012, 23:07

Jest al nisi ti sjedio do Beslije u kaficu da cujes kako prica o Amaru jer ga nije ubacio :roll: ,uglavnom jedan igrac ne cini klub ! Vala Amar nikog ne bi pustio da nema vec nesto razradjeno ;)
Željeznicar za život cijeli !

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 01 dec 2012, 23:09

KB-TM87 je napisao/la:sve je ovo kresanje izdataka, kako je tako je ;)
ma ne vjerujem da je to, zar ga nebi bilo bolje kresat na nekom kinezu, cutuku,tomicu i jo par nekih blecaka sto su tu samo eto onako radi reda nego na igracima koji mogu promjenit tok utakmice
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 01 dec 2012, 23:09

slika
„Ja volim Želju, ja sam navijač kluba, ako ništa Manijaci će dobiti još jednog vjernog navijača na tribini“

Nadam se da ovo nece biti kraj, a ako bude, ovakav kraj nisi zasluzio.
ZAJKO ZEBA, JEDAN JE OD NAS!
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 01 dec 2012, 23:09

Plavetnilo je napisao/la:
likusa je napisao/la:Znam da ce me mnogi napast al vala Zeba se nije vido u vecim utakmicama !
Evo ja neću, slažem se :) , ali to svakako ne znači da su razmišljanja tipa - Šta ima veze što je otišao - u redu.
Sigurno nije smak svijeta, koga nema bez njega se može, bez nekog lakše, bez nekog teže, ali mi kao navijači ne bi smjeli zaboraviti šta je i koliko Zeba pružio i klubu i nama.
Šta je bilo ili nije bilo između njega i Amara znaju samo njih dvojica i sigurno je da o tome ovdje ne treba voditi raspravu.
Široki, Banjaluka 2 puta, asistencija protiv Šerifa, derbi na Grbavici, go protiv Rudara...
Mi generalno imamo problem da nekoga ili previše dižemo u nebesa ili previše pljujemo i zaboravljamo sve dobro.Niko nije veći od kluba i tako je već 90 godina, i tako će biti uvijek.Sve najbolje u životu i u karijeri Zajko, nadam se da šef zna šta radi.

@KB-TM87 ne kopiraj postove ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 01 dec 2012, 23:11

likusa je napisao/la:Jest al nisi ti sjedio do Beslije u kaficu da cujes kako prica o Amaru jer ga nije ubacio :roll: ,uglavnom jedan igrac ne cini klub ! Vala Amar nikog ne bi pustio da nema vec nesto razradjeno ;)
i sta te to cudi? pjanic **** mater treneru u sred utakmice, to je normalno, svi oni pricaju, pomocni trener na glavnog direktor na trenera svi svakog valjaju po ustima tako je to i u vecim klubovima...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 01 dec 2012, 23:14

nick je napisao/la:
ma ne vjerujem da je to, zar ga nebi bilo bolje kresat na nekom kinezu, cutuku,tomicu i jo par nekih blecaka sto su tu samo eto onako radi reda nego na igracima koji mogu promjenit tok utakmice
ima logike ali eto, Amar zna najbolje i sigurno da ima neku viziju u glavi, samo sabura, ZZ ima 1o.ooo po mojim informacijama a za klub je to previse, toliko ima i Adil... Amar zna najbolje i dok je on tu ja se ne sikiram, sretno Zaja :!:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 01 dec 2012, 23:14

Hvala ti zeba na svemu sto si uradio,sta drugo reci. Ako Amar smatra da nam trebaju drasticni rezovi i zaokret onda to trebamo uraditi. Posle ovakve sezone bez obzira sto smo prvi na tabeli treba nesto uraditi. Ove god smo odigrali samo dvije utakmice protiv olimpica jedno poluvrijeme i ova protiv sirokog ono sve je bilo povuci potegni. Promjene nam trebaju ,amare samo naprijed.
Jos jednom hvala zeba na svemu.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 01 dec 2012, 23:16

100 % nema drugog razloga sto ga Amar nece stavljat nego to sto nece da produzi u govor, sjecate se, tako je i kerlu drzo na klupi, pa cak i Hasagica koji je tad branio za reprezentaciju, jednostavno, neces ugovor, neces ni igrat. Sa ovim se u potpunosti slazem sa amarom. Sta treba Amar da ga stavi da igra, pa da zeba na ljeto ode bez para ?
Nema toga kod Amara, koliko god Zeba prico dobro o Zelji i koliko god je donio Želji, bez para otic ne moze, nek produzi ugovor, nek igra i ako ko ponudi dovoljno novca nek ode.

Ponavljam, jedini razlog zbog ovoga je sto Zeba nece da produzi ugovor, 100%
FKŽ !

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 01 dec 2012, 23:17

Da li se ovo desilo možda zato što nećete da produžite ugovor?

„Ne, nema govora o tome, ja sam uvijek bio tu korektan“.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 01 dec 2012, 23:20

exbabilon je napisao/la:Da li se ovo desilo možda zato što nećete da produžite ugovor?

„Ne, nema govora o tome, ja sam uvijek bio tu korektan“.
I Zeba je pomalo zbunjen, on ni ne zna zasto ga je amar otjero
FKŽ !

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 01 dec 2012, 23:21

KB-TM87 je napisao/la:
nick je napisao/la:
ima logike ali eto, Amar zna najbolje i sigurno da ima neku viziju u glavi, samo sabura, ZZ ima 1o.ooo po mojim informacijama a za klub je to previse, toliko ima i Adil... Amar zna najbolje i dok je on tu ja se ne sikiram, sretno Zaja :!:
ma jasno je meni to sve, ali kad ti dodje igrac iz konjica on te u startu kosta stan i jos par izdataka ali nije ni bitno... smeta mi kad neko kaze zeba nije za velikih utakmica a nama igraju stanic i jamak u prvih 11, bogicevic kojeg svak zivi pretrci u tim "velikim" utakmicama. sad bi svi da omalovaze zebu i kao sta ce nam dobro je sto je otiso. meni nije drago jbg, dosta lijepih poteza, golova je covjek dao, dosta utakmica odlucio...

joj i E, Colica da spomenem e on mi je za velikih utakmica :mrgreen:
Zadnja izmjena: nick, dana/u 01 dec 2012, 23:26, ukupno mijenjano 2 puta.

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 01 dec 2012, 23:21

sve se vrlo dobro zna, ali nije za javnosti, samo se ponasaju ko profesionalci
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 01 dec 2012, 23:26

Prescritto je napisao/la:sve se vrlo dobro zna, ali nije za javnosti, samo se ponasaju ko profesionalci
Daj reci sta je u pitanju,makar na pp.

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 01 dec 2012, 23:33

Ne vjerujem!
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

hoshtapler
Kontakt:

Post Postao/la hoshtapler » 01 dec 2012, 23:34

Zajko Zeba je gigant, virtuoz sa loptom. Šah, kralj, idol, dugo vremena je bio naš najbolji igrač.

Onda se desi Maribor, odnosno noć prije utakmice u Mariboru. Velika svađa između Zebe, Bešlije i Amara. Nakon toga se dešava da Zeba ne igra 100% i to je bilo vidljivo ( sjetite se recimo prošle sezone i njegovih klizećih startova u 89 minuti a mi vodimo lupam sada, 3:0 pa onda uporedite sa ovom sezonom ). Zeba je dovoljno kvalitetan da sa 50% zabije par golova i ima par asistencija. Sve to stoji. Također, Željo je proigrao od kako Zeba nije u ekipi ( OlimpiC i Široki su bile naše ubjedljivo dvije najbolje utakmice u prvom dijelu prvenstva, bez Zebe u ekipi ).

Koliko god da je Zeba kvalitetan ako mu se ne igra, a nije mu se igralo, ne treba nam. Ne treba nam jer narušava autoritet Amara u svlačionici i jer ima strašnu platu koju nije opravdao u ovih 15 kola.

Po meni Bekrić je mnogo kvalitetnije rješenje za Europe, više trči, mnogo više trči od Zebe. U našoj ligi Zeba je bolji ali smo uzeli ligu i sa Bekrićem tako da se ne bojim.

Sve u svemu, sretno Zajko, živio Mirso, sve najbolje ali mislim da je ovo odličan potez Amara. Konsolidacija svlačionice i igre na terenu. Činjenica je da smo ovaj prvi dio odigrali preloše, što se tiče bodova, predobro.

Ne bojim se sekunde.

Amar zna, dokazao je to više puta.
Najbolji klub: Željezničar
Najveći mangupi: TM87
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 01 dec 2012, 23:35

Izgleda da je Zeba "namjerno" bio van forme u ovoj polusezoni..
FKŽ !

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 01 dec 2012, 23:38

eto reko vam je covjek djelimicno sta je bilo, njih dvojica srali šefu i opravdano dobili nogu isto ko savic
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 01 dec 2012, 23:40

hoshtapler je napisao/la:Zajko Zeba je gigant, virtuoz sa loptom. Šah, kralj, idol, dugo vremena je bio naš najbolji igrač.

Onda se desi Maribor, odnosno noć prije utakmice u Mariboru. Velika svađa između Zebe, Bešlije i Amara. Nakon toga se dešava da Zeba ne igra 100% i to je bilo vidljivo ( sjetite se recimo prošle sezone i njegovih klizećih startova u 89 minuti a mi vodimo lupam sada, 3:0 pa onda uporedite sa ovom sezonom ). Zeba je dovoljno kvalitetan da sa 50% zabije par golova i ima par asistencija. Sve to stoji. Također, Željo je proigrao od kako Zeba nije u ekipi ( OlimpiC i Široki su bile naše ubjedljivo dvije najbolje utakmice u prvom dijelu prvenstva, bez Zebe u ekipi ).

Koliko god da je Zeba kvalitetan ako mu se ne igra, a nije mu se igralo, ne treba nam. Ne treba nam jer narušava autoritet Amara u svlačionici i jer ima strašnu platu koju nije opravdao u ovih 15 kola.

Po meni Bekrić je mnogo kvalitetnije rješenje za Europe, više trči, mnogo više trči od Zebe. U našoj ligi Zeba je bolji ali smo uzeli ligu i sa Bekrićem tako da se ne bojim.

Sve u svemu, sretno Zajko, živio Mirso, sve najbolje ali mislim da je ovo odličan potez Amara. Konsolidacija svlačionice i igre na terenu. Činjenica je da smo ovaj prvi dio odigrali preloše, što se tiče bodova, predobro.

Ne bojim se sekunde.

Amar zna, dokazao je to više puta.

samo da dodam, da su srali Amaru i poslije Maribora, bunili se sto im je smanjio platu zbog poraza
FKŽ !

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 01 dec 2012, 23:41

Prescritto je napisao/la:eto reko vam je covjek djelimicno sta je bilo, njih dvojica srali šefu i opravdano dobili nogu isto ko savic
Eto covjek vam u jednoj recenici sve rekao, tako neka ovdje prica stane. ko se kurci sefu, tako mu bude... zeba i beslija su se odvajali od ekipe, da nisam saznao ono sto jesam, mislio bi da je nesto drugo u pitanju, ovako mi je drago sto su ova dvojica mahalasa udaljena od ekipe.pali su mi u ocima.. svejedno sretno im

hoshtapler
Kontakt:

Post Postao/la hoshtapler » 01 dec 2012, 23:55

Umalo da zaboravim da napišem. Navodni uzrok svađe između Zebe i Amara na početku sezone jeste Dželo koji je našao klub Zebi a Amar ga nije pustio da ode zbog Europe a i nije bila neka lova od obeštećenja. Kikiriki za najboljeg igrača lige ( što je ovaj zaista i bio u tom trenutku ).

Tako ide "priča" a čini se da je tačna jer je došla iz kluba a dodatno je potvrđena dešavanjima u proteklih par dana.

Amar zna. Vrlo pametno je postupio i riješio se buntovnika na pauzi. Da je pustio Zebu zbog pritiska ispalo bi da mu se bilo ko ( manageri, igrači, Dželo, Josip Broz ) može miješati u posao i ucjenjivati ga kako hoće tipa, lupam sada, hoće Kvesa da ide, ne igra mu se više u Želji, malo bojkotuje i Amar mora da ga proda za kikiriki. Amar je sada dokazao da ne mora ništa i da će prije "otjerati igrača" nego popustiti pritisku. Poruka poslana, poruka primljena :mrgreen:

Gospodar Familije
Najbolji klub: Željezničar
Najveći mangupi: TM87
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Cwirek, Firebase i 57 gostiju.