FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Najbolji proigravač je Jamak trenutno ima passing na 10. 

pod kakvim onda pritiskom igra zeba tesko vrijeme kad se porede jedan zeba i jamakzeljo1 je napisao/la:na otoci ruzi svraku sto se krije,malo slabije igra na grbavici jer raja ceka njegov najmanji kiks da ga izvizde pa je uvijek pod pritiskomTMmanija2012 je napisao/la:Jamak nije nista losiji ove godine od Svrake i Zebe..ne kontam sto ga raja proziva.
zaboravljate Hasanovica jednog od najvecih potencijala iz nase skole,kojeg je povreda sprecila da potpise za besiktas
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
Znam da ce me mnogi napast al vala Zeba se nije vido u vecim utakmicama !
Željeznicar za život cijeli !
samo da mu amar pruzi pravu sansu moze sigurno igrati u zelji
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Svaka čast Amaru, nek ide sad u Novi Pazar, cujem milionske place tamo...
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- TMmanija2012
- Kontakt:
Hajmo biti realni Zajko je miljenik publike i kad pogrijesi malo ko se ljuti,a Jamak napravi jedan kiks pola stadiona hebe od do..pa vidi kome je veci pritisak igrati na Grbavici.
oho kada procitate da he zz vec stupio u kontakt sa malenim
njegov obrazzeljo1 je napisao/la:oho kada procitate da he zz vec stupio u kontakt sa malenim

btw Osim ima svu moju podrsku !
„Niko me nije zvao, ali mislim da bi bilo suludo igrati bilo gdje u BiH osim u Želji. Vidjećemo ako bude šta za vani, ako ne, trenirat ću sa Željom. Slično je bilo i sa Bešlijom“, zaključio je Zeba. 

DRUG NEBI TI PUNCA
- Prescritto
- Kontakt:
vobra za šefa, zeba i mirso su zasluzili nogu jos nakon maribora kad su svi kolektivno kaznjeni, a njih dvojica trazili pare i pricali nesto šefu
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
@ Zeljo1, pretjera ga brate sad i ti 

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
laku noc svima i ne skirajte se bezveze,po ovom kako imam nagovjestaj za pojacanja setanja ligom opet zagarantovana.......pozzz svima
a ko nam se to vidio na "velikim" utakmicama, zeba je jedan od rijetkih u zadnjih 5 godina koji je mogo dici raju na noge, ako nista bar je na grbavici znao izvuc osmjeh i izvrnut nekog na guzicu... sad ce se ljudi ufatit nema ga na derbiju u evropi itd a to su 4 utakmice u godini sve ostale na grbavici je lom pravio. golovi iz slobodnih i dobre poteze si mogo samo kod njeg vidjet al hajd nek su stanic,jamak,vasilic igraci "velikih utakmica"likusa je napisao/la:Znam da ce me mnogi napast al vala Zeba se nije vido u vecim utakmicama !
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Poslije maribora Beslija i Zeba su i najvise stvarali raskole u klubu tako da me ovo ne cudi ...nick je napisao/la:a ko nam se to vidio na "velikim" utakmicama, zeba je jedan od rijetkih u zadnjih 5 godina koji je mogo dici raju na noge, ako nista bar je na grbavici znao izvuc osmjeh i izvrnut nekog na guzicu... sad ce se ljudi ufatit nema ga na derbiju u evropi itd a to su 4 utakmice u godini sve ostale na grbavici je lom pravio. golovi iz slobodnih i dobre poteze si mogo samo kod njeg vidjet al hajd nek su stanic,jamak,vasilic igraci "velikih utakmica"likusa je napisao/la:Znam da ce me mnogi napast al vala Zeba se nije vido u vecim utakmicama !
-
- Kontakt:
Evo ja neću, slažem selikusa je napisao/la:Znam da ce me mnogi napast al vala Zeba se nije vido u vecim utakmicama !

Sigurno nije smak svijeta, koga nema bez njega se može, bez nekog lakše, bez nekog teže, ali mi kao navijači ne bi smjeli zaboraviti šta je i koliko Zeba pružio i klubu i nama.
Šta je bilo ili nije bilo između njega i Amara znaju samo njih dvojica i sigurno je da o tome ovdje ne treba voditi raspravu.
hajde budi realan sta je napravio protiv borca i opet odma zaigrao cime je to zasluzio mozda nocnim izlascima i nije se njemu zvizdalo poslije prve utakmice nego kad je raja skontala da je zaluto u zelju evo jos jednom ponavljam cim je odigro dobro poluvrijeme( ne utakmicu) dobio je aplauz samo malo je tih poluvremena a publika je najbolji sudTMmanija2012 je napisao/la:Hajmo biti realni Zajko je miljenik publike i kad pogrijesi malo ko se ljuti,a Jamak napravi jedan kiks pola stadiona hebe od do..pa vidi kome je veci pritisak igrati na Grbavici.
jah, otimali pare kadetima ispred grbavice... mislim nije me briga ne navijam za zebu nego za zelju ali pricat kako zeba nije za velikih utakmica a u timu nam jamak,stanic,ramic i jos nakih nidje veze igraca je bezveze. onakav zeba i pretilni beslija su bolji od 70% trenutnog igrackog kadralikusa je napisao/la:Poslije maribora Beslija i Zeba su i najvise stvarali raskole u klubu tako da me ovo ne cudi ...nick je napisao/la:a ko nam se to vidio na "velikim" utakmicama, zeba je jedan od rijetkih u zadnjih 5 godina koji je mogo dici raju na noge, ako nista bar je na grbavici znao izvuc osmjeh i izvrnut nekog na guzicu... sad ce se ljudi ufatit nema ga na derbiju u evropi itd a to su 4 utakmice u godini sve ostale na grbavici je lom pravio. golovi iz slobodnih i dobre poteze si mogo samo kod njeg vidjet al hajd nek su stanic,jamak,vasilic igraci "velikih utakmica"likusa je napisao/la:Znam da ce me mnogi napast al vala Zeba se nije vido u vecim utakmicama !
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- KB-TM87
- Kontakt:
sve je ovo kresanje izdataka, kako je tako je 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- samoposteno
- Kontakt:
zar zeba nije trebo otici za milion maraka 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.