Što je loše ? Jel to bolje da odlaze na pola pauze il pred samu sezonu da im ne možeš nać zamjenu, smiješno.Kuruz je napisao/la:Loše je kad ovako rano krenu igrači odlaziti..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Dolazi solidno krilo na zimu, a Bekric dobija ulogu Zebe.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Samo je velika stvar što trebaš naći adekvantu zamjenu za Bešliju,Zebu i igrače koji će tek otići a to je veoma teško.Zekoo je napisao/la:Što je loše ? Jel to bolje da odlaze na pola pauze il pred samu sezonu da im ne možeš nać zamjenu, smiješno.Kuruz je napisao/la:Loše je kad ovako rano krenu igrači odlaziti..
Zadnja izmjena: Kuruz, dana/u 01 dec 2012, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.
Sto da ne,pa bekric je bio nas najbolji igrac 2009 kada je otisao.Edin TM87 je napisao/la:Dolazi solidno krilo na zimu, a Bekric dobija ulogu Zebe.
Treba malo osvjeziti ekipu,promjene su dobrodosle.
- Amoxicillin
- Kontakt:
ajde jadan ne bio..beslija kako treba nije igr'o utakmicu ima godina..i zeba van formeKuruz je napisao/la:Samo je velika stvar što trebaš naći adekvantu zamjenu za Bešliju,Zebu i igrače koji će tek otići a to je veoma teško.Zekoo je napisao/la:Što je loše ? Jel to bolje da odlaze na pola pauze il pred samu sezonu da im ne možeš nać zamjenu, smiješno.Kuruz je napisao/la:Loše je kad ovako rano krenu igrači odlaziti..
Čast njima na njihovim mogućnostima i onom što su doprinjeli, ali druže kad jedan Raul ode iz Reala, šta mi da pričamo?
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
[
reci nam jednu radosnu da su jamaka prodali,poklonili,otjerali bilo sta samo reci[/quote]
Jamak nam je bio jedan od najboljih igraca ove polusezone, sto se za Zebu i ne bi bas moglo reci.[/quote]
kako bolan jedan od najboljih pa jedini aplauz covjek dobio poslije drugog gola olimpiku igra skoro sve utakmice. mozda najbolji u konkurenciji colica karica pehilja i ramica.
reci nam jednu radosnu da su jamaka prodali,poklonili,otjerali bilo sta samo reci[/quote]
Jamak nam je bio jedan od najboljih igraca ove polusezone, sto se za Zebu i ne bi bas moglo reci.[/quote]
kako bolan jedan od najboljih pa jedini aplauz covjek dobio poslije drugog gola olimpiku igra skoro sve utakmice. mozda najbolji u konkurenciji colica karica pehilja i ramica.
Eto sam sebe indirektno demantiras za prijasnji post. Znam da je teško i zato jest bolje ako ce ic da se zna na vrijeme.Kuruz je napisao/la: Samo je velika stvar što trebaš naći adekvantu zamjenu za Bešliju,Zebu i igrače koji će tek otići a to je veoma teško.
A šta će biti kad odu Adilović,Bekrić,Jamak i skoro vjerovatno Antolović kako će se onda naći zamjena

Ipak su to igrači koji su nosili Želju a u današnje vrijeme u kojem su naši klubovi u finansijkim kolapsima pravog igrača nije dovesti lako.

Ipak su to igrači koji su nosili Želju a u današnje vrijeme u kojem su naši klubovi u finansijkim kolapsima pravog igrača nije dovesti lako.
Amar ne radi nista bez razloga i unaprijed razmislja 

sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
AMAR ZNA,mi samo filozofiramo i laprdamo,a covjek osvaja sve moguce,koga god dovede svejedno.Kuruz je napisao/la:A šta će biti kad odu Adilović,Bekrić,Jamak i skoro vjerovatno Antolović kako će se onda naći zamjena![]()
@santafe
drugo je to sto su njega malo navijaci uzeli na zub... malo bolje pogledaj utakmice pa ce s vidjeti koliko nam znaci Jamak .
drugo je to sto su njega malo navijaci uzeli na zub... malo bolje pogledaj utakmice pa ce s vidjeti koliko nam znaci Jamak .
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
za jamaka dajem mustuluk samo recizeljo1 je napisao/la:mislim nakon ovog svega bit ce i pravo slatkih vijesti

santafe je napisao/la:za jamaka dajem mustuluk samo recizeljo1 je napisao/la:mislim nakon ovog svega bit ce i pravo slatkih vijesti

Zeba nije valjao, Jamaka tjeramo, Svraka se krije, a mi jesenji prvaci. Sta je ovo u nas uslo... 

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Zao mi je Zebe,ali vakat je da mjenjamo nesto..sjetimo se prosle sezone sve je islo preko njega..ove godine Zeba zakazao i zakazala nasa igra.Nadam se da Amar ima neka nova rijesenja i mislim da se ne bi tek tako lako odrekao Zebe.Vakat je za nove igrace ..mozda upali,a mozda budemo zalili Zebu.Vidjecemo kako ce ici prelazni rok..ja bih licno volio da prodamo Svraku i Adilovica,jer poslije moze biti kasno..sad je vakat da ih talnemo.Ja bih volio da dovedemo onog momka iz Goska(dao nam dva gola ove godine).
pa valjda na osnovu igre navijaci sude o igracu,upravo sto sam na svakoj utakmici ovoi govorim zbog njega i colica nekad posumnjam i u amaraZZtop10 je napisao/la:@santafe
- TMmanija2012
- Kontakt:
Jamak nije nista losiji ove godine od Svrake i Zebe..ne kontam sto ga raja proziva.
na otoci ruzi svraku sto se krije,malo slabije igra na grbavici jer raja ceka njegov najmanji kiks da ga izvizde pa je uvijek pod pritiskomTMmanija2012 je napisao/la:Jamak nije nista losiji ove godine od Svrake i Zebe..ne kontam sto ga raja proziva.
ma vecina navijaca ga kritikuje zbog toga sto voli popitsantafe je napisao/la:pa valjda na osnovu igre navijaci sude o igracu,upravo sto sam na svakoj utakmici ovoi govorim zbog njega i colica nekad posumnjam i u amaraZZtop10 je napisao/la:@santafe

I onda kada više ne bude me ovdje
- ASD
- Kontakt:
Po meni je Jamak jedan od najboljih igraca u Zelji,a daleko ima najbolje pasove u citavoj ligi.
Da je par godina mladji,mogle bi se uzeti dobre pare za njeg.
Da je par godina mladji,mogle bi se uzeti dobre pare za njeg.
Trenutno korisnika/ca: pinki, Strumfinho i 42 gosta.