FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
[quote="BlueSharks@Seyo_TM
Ja ga bgm nisam uvrijedio, nego sam rekao činjenicu
Mali je samo takav seljak
I dalje ostajem pri toj tvrdnji[/quote]
Pa sta da je i seljak, jel znas kakvi su bili recimo Nikola Nikic ili Safet Susic kad su dosli u Sarajevo, ne kontam sta je trebao biti rodjen sa golubovima na sebilju pa da bude OK.Nije bitno ko je, nije bitno sta je bitno je kakv je igrac.
Pa sta da je i seljak, jel znas kakvi su bili recimo Nikola Nikic ili Safet Susic kad su dosli u Sarajevo, ne kontam sta je trebao biti rodjen sa golubovima na sebilju pa da bude OK.Nije bitno ko je, nije bitno sta je bitno je kakv je igrac.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
I nikic je seljacina i nije to problem, nego je problem sto ga na kolac nabijas na osnovu nepotpunih informacija...
EDIT ne kopiram svega mi
EDIT ne kopiram svega mi

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- BlueSharks
- Kontakt:
Pa sta da je i seljak, jel znas kakvi su bili recimo Nikola Nikic ili Safet Susic kad su dosli u Sarajevo, ne kontam sta je trebao biti rodjen sa golubovima na sebilju pa da bude OK.Nije bitno ko je, nije bitno sta je bitno je kakv je igrac.[/quote]pile87 je napisao/la:[quote="BlueSharks@Seyo_TM
I dalje ostajem pri toj tvrdnji
Pa brate ja nisam rekao da je on loš, ko jaran je pravo dobar, al ako kažem da je seljak, što to mora značiti kao uvreda, uostalom to sam i ja i mnogi drugi hiljadu puta u lice rekli i on se ne ljuti. I haj da ovu raspravu završimo, sa moje strane više nema odgovora na ovu temu.
Pa Seyo zar se još toga sječaš, baš sam se zabrinuo za tebe

Kakvih ba nepotpunih informacija, znam lika ko rođenog brata, i dovoljno sam ima o vremena da zaključim o kakvom se čovjeku radi. On je samo takav seljak, dobar u duši, i dobar i igrač. Dosta o njemu.
Strauss Junior
Šta se taj mali Čolić uzdigo, tek je počeo igrati, a već hoće da ide, mali seljačić iz dogloda
[/quote]
igro samnom lopte prosjecan igrac bgm.[/quote]
Igrao sam i ja brate s njim 7 godina, i dobara je igrač, što jes jes
Na kraju krajeva, za mene je bolji njegov stariji buraz, a ipak je mlađi uspio
@Seyo_TM
ma brate on je bio vezni igrac i u mladjim kategorijama zelje i gdje god je trenirao pa ga valjda osim stavlja na beka da bi dobio iskustva.

igro samnom lopte prosjecan igrac bgm.[/quote]
Igrao sam i ja brate s njim 7 godina, i dobara je igrač, što jes jes
Na kraju krajeva, za mene je bolji njegov stariji buraz, a ipak je mlađi uspio
@Seyo_TM
ma brate on je bio vezni igrac i u mladjim kategorijama zelje i gdje god je trenirao pa ga valjda osim stavlja na beka da bi dobio iskustva.

Opet cu se sloziti sa Piletom,a ovo je prvi slucaj sa strucnim stabom gdje se igraci ne daju olako drugim klubovima...prije se niko nije ni pitao,igrac ode iz kluba kako hoce...ovo je vrijednost kada se ne dozvoljava odlazak samo tako ...ekipa ce ostati na okupu,nema rasipanja kadra za nikakav novac i to je najvaznije...ocekujem uspjesno proljece
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Da bas tako to je pocetak ako zelis nesto da nepravis, kao prvo ostalis ono sto valja.Da je slicna politika bila i prije danas bi vjerovatno imali bar jednog u klubu od Bube, Stile, Jahe, Kambera i slicnih igraca, pa i mladi dobijaju sansu, sa nekim kadetima stipendiski ugovori, vjerovatno ce na ljeto i neki momci potpisati iz juniora, pa valjda ce mo i nekad nekog dovestiboccaccio je napisao/la:de bolan Seyo ne kopiraj
![]()
Opet cu se sloziti sa Piletom,a ovo je prvi slucaj sa strucnim stabom gdje se igraci ne daju olako drugim klubovima...prije se niko nije ni pitao,igrac ode iz kluba kako hoce...ovo je vrijednost kada se ne dozvoljava odlazak samo tako ...ekipa ce ostati na okupu,nema rasipanja kadra za nikakav novac i to je najvaznije...ocekujem uspjesno proljece

NIsu bolan nepotpune info to kakav je on, nego to da on trazi da ide...
Moram se sjecat "izjava" onakvih...kao vecina ovdje

2 pojacanja, jos cemo vidjeti sta je sa tim Perakom sto je zabio...niko nije otisao...da, bice "plavo proljece"

Kako 2?Seyo_TM je napisao/la:NIsu bolan nepotpune info to kakav je on, nego to da on trazi da ide...
Moram se sjecat "izjava" onakvih...kao vecina ovdje![]()
Pa valjda je golman pojacanje, cak si i onaj clanak postavio gdje ga hvale...i bajraga...
- nikad_izvini
- Kontakt:
Ko tebe ima za "prijatelja" i poznanika, najebo je. Ako ga znaš i ovo pišeš po forumu, dušman si mu. Ako ga ne znaš, onda si papakBlueSharks je napisao/la:
Pa brate ja nisam rekao da je on loš, ko jaran je pravo dobar, al ako kažem da je seljak, što to mora značiti kao uvreda, uostalom to sam i ja i mnogi drugi hiljadu puta u lice rekli i on se ne ljuti. I haj da ovu raspravu završimo, sa moje strane više nema odgovora na ovu temu.
Pa Seyo zar se još toga sječaš, baš sam se zabrinuo za tebe![]()
Kakvih ba nepotpunih informacija, znam lika ko rođenog brata, i dovoljno sam ima o vremena da zaključim o kakvom se čovjeku radi. On je samo takav seljak, dobar u duši, i dobar i igrač. Dosta o njemu.

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
kako ce otici kad ima 7 godina ugovora
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Pa na jesenju ekipu jos dodas H.Besliju,Viscu i Rovcanina...pa eto,slozice se neka ekipica...jos da se posloze malo bolje Serdarevic i PopovicSeyo_TM je napisao/la:Pa valjda je golman pojacanje, cak si i onaj clanak postavio gdje ga hvale...i bajraga...

Ufff ja golmana zaboravioSeyo_TM je napisao/la:Pa valjda je golman pojacanje, cak si i onaj clanak postavio gdje ga hvale...i bajraga...

- BlueSharks
- Kontakt:
Neandrtalac, vidiš ovo podebljanonikad_izvini je napisao/la:Ko tebe ima za "prijatelja" i poznanika, najebo je. Ako ga znaš i ovo pišeš po forumu, dušman si mu. Ako ga ne znaš, onda si papakBlueSharks je napisao/la:
On prizna da je seljak i ne stidi se toga
Ide odjava sa moje strane, stvarno ne podnosim ove neandrtalce, što koriste ovu naprednu tehnologiju
Strauss Junior
http://www.transfermarkt.co.uk/en/spiel ... rofil.html
Ko je ovaj neki Ante Danicic?? Jel ovo transfermarkt prolupo ili stvarno igra za Zelju? Nikad nisam cuo za njega :S
Ko je ovaj neki Ante Danicic?? Jel ovo transfermarkt prolupo ili stvarno igra za Zelju? Nikad nisam cuo za njega :S
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ja mislim da je taj Rajovic isprdio svoje a imamo Alena, Lazu,Bajru, Rovca i Badja pitanje je koliko nam je i potreban napadac.boccaccio je napisao/la:Pa na jesenju ekipu jos dodas H.Besliju,Viscu i Rovcanina...pa eto,slozice se neka ekipica...jos da se posloze malo bolje Serdarevic i PopovicSeyo_TM je napisao/la:Pa valjda je golman pojacanje, cak si i onaj clanak postavio gdje ga hvale...i bajraga...i imamo sasvim solidnu ekipu...vidim da pise da je Rajovicu u grckoj propao transfer,pa kao blizu je njanjama ili slobodi...trebali bi se zaletiti na njega,ima jos par sati
Ante Danicic ne igra u Zelji
Osim nije dopustio odlazak Ćuluma, Popovića i Čolića
Neću dozvoliti odlazak na probe ili za cifre koje ne mogu zadovoljiti klub, kaže menadžer Želje
Autor: Z. ŠARIĆ
31.01.2010. 12:16
Osim: Moramo postaviti standarde
(Od specijalnog izvještača "Dnevnog avaza" iz Sombora)
Hladno vrijeme koje je dočekalo Željezničar u Somboru neće se mijenjati ni narednih sedam dana, pa je stručni štab iznenada donio odluku da se ekipa prebaci u Istru. Tako se pripreme "Plavih" neplanirano nastavljaju u Puli.
Milovan Čavić, vlasnik "Vile Kronić", u kojoj je ekipa odsjela, od prvog dana bio je na usluzi. Ugovarao je utakmice i ispunjavao sve zahtjeve koje je stručni štab imao, a odlazak Željezničara teško mu je pao.
Dolazak naljeto
- Drago mi je što smo ugostili Željezničar, koji u Vojvodini ima veliki broj simpatizera. Ponudio sam Amaru Osim da ekipa dođe u ljeto, imamo sve uslove, dva terena, mnogo ekipa u okolici s kojima se može igrati. Svi jedva čekaju da im dođe Željo, u Crvenki su bili posebno oduševljeni - rekao je Čavić.
Željezničar, ipak, nije previše izgubio za četiri dana boravka u Somboru. Kondicioni trener Damir Gradaščević zadovoljan je dosadašnjim tokom priprema.
- Igrači su za ovu fazu priprema zaista dobro spremljeni. Radili su za vrijeme pauze, tako da nije bilo previše problema. Milan Ćulum počeo je lagano trenirati, brzo će krenuti punom parom, a nadamo se da će uskoro u pogonu biti i Denis Selimović - kaže Gradaščević.
Iako se od početka priprema priča o eventualnim pojačanjima za proljetni dio Premijer lige, kako sada stvari stoje, zvučnih transfera neće biti. Želja menadžera Amara Osima da pronađe igrače koji će odmah imati mjesto u prvom timu, a neće biti previše skupi, ne može biti realizirana u zimskom prijelaznom roku. Fudbaleri koji vrijede imaju ugovore s klubovima i za njihov dolazak potrebne su cifre koje se mjere u stotinama hiljada eura.
Jači u proljeće
Najvjerovatnije neće biti ni odlazaka, iako su u Somboru Osimu stigle ponude za trojicu igrača. Ćulum i Lazar Popović trebali su u Ukrajinu, a Benjamin Čolić u Švicarsku.
- Istina je da su stigli neki prijedlozi za ove igrače, ali sve je bilo prilično nekonkretno. Neću dozvoliti nikakve probe ili odlaske za cifre koje ne mogu zadovoljiti klub. Moramo postaviti neke standarde. Što se tiče igračkog kadra, već sam rekao da mislim da ćemo biti jači u proljeće i s ovime što sada imamo - smatra Osim
Neću dozvoliti odlazak na probe ili za cifre koje ne mogu zadovoljiti klub, kaže menadžer Želje
Autor: Z. ŠARIĆ
31.01.2010. 12:16
Osim: Moramo postaviti standarde
(Od specijalnog izvještača "Dnevnog avaza" iz Sombora)
Hladno vrijeme koje je dočekalo Željezničar u Somboru neće se mijenjati ni narednih sedam dana, pa je stručni štab iznenada donio odluku da se ekipa prebaci u Istru. Tako se pripreme "Plavih" neplanirano nastavljaju u Puli.
Milovan Čavić, vlasnik "Vile Kronić", u kojoj je ekipa odsjela, od prvog dana bio je na usluzi. Ugovarao je utakmice i ispunjavao sve zahtjeve koje je stručni štab imao, a odlazak Željezničara teško mu je pao.
Dolazak naljeto
- Drago mi je što smo ugostili Željezničar, koji u Vojvodini ima veliki broj simpatizera. Ponudio sam Amaru Osim da ekipa dođe u ljeto, imamo sve uslove, dva terena, mnogo ekipa u okolici s kojima se može igrati. Svi jedva čekaju da im dođe Željo, u Crvenki su bili posebno oduševljeni - rekao je Čavić.
Željezničar, ipak, nije previše izgubio za četiri dana boravka u Somboru. Kondicioni trener Damir Gradaščević zadovoljan je dosadašnjim tokom priprema.
- Igrači su za ovu fazu priprema zaista dobro spremljeni. Radili su za vrijeme pauze, tako da nije bilo previše problema. Milan Ćulum počeo je lagano trenirati, brzo će krenuti punom parom, a nadamo se da će uskoro u pogonu biti i Denis Selimović - kaže Gradaščević.
Iako se od početka priprema priča o eventualnim pojačanjima za proljetni dio Premijer lige, kako sada stvari stoje, zvučnih transfera neće biti. Želja menadžera Amara Osima da pronađe igrače koji će odmah imati mjesto u prvom timu, a neće biti previše skupi, ne može biti realizirana u zimskom prijelaznom roku. Fudbaleri koji vrijede imaju ugovore s klubovima i za njihov dolazak potrebne su cifre koje se mjere u stotinama hiljada eura.
Jači u proljeće
Najvjerovatnije neće biti ni odlazaka, iako su u Somboru Osimu stigle ponude za trojicu igrača. Ćulum i Lazar Popović trebali su u Ukrajinu, a Benjamin Čolić u Švicarsku.
- Istina je da su stigli neki prijedlozi za ove igrače, ali sve je bilo prilično nekonkretno. Neću dozvoliti nikakve probe ili odlaske za cifre koje ne mogu zadovoljiti klub. Moramo postaviti neke standarde. Što se tiče igračkog kadra, već sam rekao da mislim da ćemo biti jači u proljeće i s ovime što sada imamo - smatra Osim
- nikad_izvini
- Kontakt:
Sreća pa znaš napisati neandertalacBlueSharks je napisao/la:Neandrtalac, vidiš ovo podebljanonikad_izvini je napisao/la:Ko tebe ima za "prijatelja" i poznanika, najebo je. Ako ga znaš i ovo pišeš po forumu, dušman si mu. Ako ga ne znaš, onda si papakBlueSharks je napisao/la:
On prizna da je seljak i ne stidi se toga
Ide odjava sa moje strane, stvarno ne podnosim ove neandrtalce, što koriste ovu naprednu tehnologiju

Odjavi se, pametnije ti je

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Necu sada da se o Rajovicu raspisem jer nije i nece postati nas igrac,ali ne vidim da se on bas isprdio,covjek je u trenaznom procesu,nije prestao igrati,stalno je u prvih 11 gdje god da igra,pa ne bih ni ocekivao da postigne 25 golova,ali nekih 7-8 u polusezoni bi sigurno zabio,a nama bi to valjalo...a sto se tice nasih napadaca,Alen je predobar ali star,on ce se na iskustvo vuci jos neko vrijeme ali uskoro ce ga pregaziti sve to i jednostavno vise nece moci,Popovic nije ppokazao nista,ruku na srce,dosao je nespreman,tek ocekujem od njega da pocne da zabija,ali to ne znaci i da hoce poceti zabijati,znaci nije sigurno da je pojacanje jos uvijek i da mozemo racunati na njega...Rovcaninu jos jedna ovakva povreda i on je zavrsio karijeru,a sklon je povredama,zilav je ,zna da zabije,ali momak ne zna da trci uopste,posmatraj ga kad bude igrao na sta to licipile87 je napisao/la:Ja mislim da je taj Rajovic isprdio svoje a imamo Alena, Lazu,Bajru, Rovca i Badja pitanje je koliko nam je i potreban napadac.boccaccio je napisao/la:Pa na jesenju ekipu jos dodas H.Besliju,Viscu i Rovcanina...pa eto,slozice se neka ekipica...jos da se posloze malo bolje Serdarevic i PopovicSeyo_TM je napisao/la:Pa valjda je golman pojacanje, cak si i onaj clanak postavio gdje ga hvale...i bajraga...i imamo sasvim solidnu ekipu...vidim da pise da je Rajovicu u grckoj propao transfer,pa kao blizu je njanjama ili slobodi...trebali bi se zaletiti na njega,ima jos par sati
Ante Danicic ne igra u Zelji

Ovo su prave izjave i ovo razmisljanje nas vraca tamo gdje treba/moramo da budemo!
Ovo su prave izjave i ovo razmisljanje nas vraca tamo gdje treba/moramo da budemo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.