Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Veceras u 18:30 je posljednja prijateljska u Antaliji, i to protiv Dinama iz Minska. Ovo im je prva u Antaliji, kod njih igra Nusmir Fajic(koji je nedavno igrao za Maribor) i ova ekipa je dogurala do grupnih faza u EL i jednom savladali Fiorentinu. Ali su izgubili 2:0 protiv FC ViOn ranije cini mi se, valjda sto su igrali rezervistima.
Uglavnom je ovo dosta dobar protivnik.
Uglavnom je ovo dosta dobar protivnik.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Vidio sam ga neki dan, sta je rec?lazar je napisao/la:Trenira sa omladincima
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Znači protiv Pohanga neće igrati.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Mislim da nece, jer sutra bi se trebali vratiti nazad u Sarajevo.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Sutra je 12 dan priprema a rečeno je da će toliko dana biti u Antaliji.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Onda se vracaju 18og je li?
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ne znam. Možda sutra naveče ili prekosutra.
Evo jedan intervju sa Filipom:
Haj' konacno su i njega intervjuisali, ja sve kontam sto ga nista ne pitaju, momak toliko napredovao kod nas. I vrijeme je da mu damo nadimak, ne znam sta ga zovu na treninzima.
Imas li neki dobar prijedlog @Mancini? 
Bravo Filipe!Gligorov: Imamo odličnu ekipu, završićemo u vrhu tabele
Autor: Adnan Pločo
Datum: 2015-02-16 18:10:12
Fudbaleri Olimpica vrijedno se spremaju u Antaliji za nastavak sezone.
Jedan od igrača koji su bili najstandardniji u prvoj polusezoni u timu Vukova je Makedonac Filip Gligorov. On je u izjavi za naš portal istakao kako je prezadovoljan odrađenim pripremama u Turskoj te dodao kako Olimpic ima odličnu ekipu koja može izboriti Evropu.
''Prezadovoljan sam odrađenim pripremama. Imamo prekrasne uslove u Antaliji. Odigrali smo nekoliko jakih utakmica protiv kvalitetnih protivnika. Rezultat je bio u drugom planu, najbitnije je da smo igrali protiv kvalitetnih timova i da smo se dobro pripremili. Ekipaje zaista radila odlično. Spremni smo za nastavak sezone i uvjeren sam da ćemo na kraju sezone završiti u samom vrhu tabele. Uz postojeći igrački kadar, novi igrači koji su došli sjajno su se uklopili i siguran sam da ćemo igrati značajnu ulogu kako u Kupu tako i u prvenstvu BiH'' izjavio je za ****.ba, Filip Gligorov.

Haj' konacno su i njega intervjuisali, ja sve kontam sto ga nista ne pitaju, momak toliko napredovao kod nas. I vrijeme je da mu damo nadimak, ne znam sta ga zovu na treninzima.

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Kada je naš predsjednik 2010. godine govorio da su usluge MUP-a preskupe onda su na našu temu dolazili razni forumaši da ismijavaju predsjednika i naš klub. A sada im se to kao bumerang vratilo.
Tako je, eto sad sve izislo na svijetlo hvala Allahu. Steta samo sto mislim da nece niko doci i pruziti mu ruku i priznati da je bio u pravu, k'o biva stid sviju sada koji su bili skepticni. 
Eto 2:2 sa Dinamom iz Minska, ovo je pravo dobar rezultat. Bravo igracima i strucnom stabu!
EDIT:
JOOOOOJ bio live stream na stranici Dinama! Eee ako nema snimak ima da poludim
kako sam mogao ovo promasiti jesam glup coj'ce

Eto 2:2 sa Dinamom iz Minska, ovo je pravo dobar rezultat. Bravo igracima i strucnom stabu!

EDIT:
JOOOOOJ bio live stream na stranici Dinama! Eee ako nema snimak ima da poludim

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
[youtube][/youtube]
Da mi je gdje naci citavu utakmicu. Ovo mi je malo cudno izgledalo, i jedni i drugi pravili kardinalne greske. Gotovo sve naopacke; bezveze penal njima, ne znam kako nije bio gol Dinama kad je bio nesporazum Ostrakovica i Bogicevica, onda Bangura ili ko ono na njihovoj strani samo sto nije servirao loptu Handzicu(?)(dobar finis Osmanagica, Keno pravo dobar bio), a onda Dinamo ne znam dali je ofsajd ili je promasio prazan gol, i onda nas zadnji gol trebao njihov golman da uhvati a prodje
Da mi je gdje naci citavu utakmicu. Ovo mi je malo cudno izgledalo, i jedni i drugi pravili kardinalne greske. Gotovo sve naopacke; bezveze penal njima, ne znam kako nije bio gol Dinama kad je bio nesporazum Ostrakovica i Bogicevica, onda Bangura ili ko ono na njihovoj strani samo sto nije servirao loptu Handzicu(?)(dobar finis Osmanagica, Keno pravo dobar bio), a onda Dinamo ne znam dali je ofsajd ili je promasio prazan gol, i onda nas zadnji gol trebao njihov golman da uhvati a prodje

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Dobri ste pravo u napadu, brzo to sve ide. 

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Jos samo 9 dana 

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Samo da pozdravim Gracica ako bude citao, ljudino veceras si izdominir'o emisiju.

1946
Inace ne pisem po tudjim temama, samo da cestitam Gracicu na nastupu i da mu je svaka zlatna bila. Sjecam se jako dobro kada je on frku dizao oko mupa 2010 i svega ovoga ali tada, bar u nasem klubu su bili "delegati" koji nisu dalje znali od svog nosa. Da su bili tada ljudi koji su danas garantujem da Gracic nebi bio sam.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....
Koja je emisija bila? Ima li gdje pogledati?
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Na TVSA. Gracić, Šiljak, Kusturica i Nefić. Tema:Tužba MUP-a prema Želji, Sarajevu i Olimpicu
.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Evo javno govorim ja im te pare necu platiti,nek me hapse nek rade od mene sta hoce

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Iz DM marketa u Trebinju sedam mladih fudbalera Olimpika (članovi kadetske ekipe) otuđili su parfeme i bižuteriju, u vrijednosti oko 1000KM, koju je policija našla i oduzela. (Avaz) Koja sramota! Tako dobro organizovan klub i nađu se djeca da mu blate ime. 

Imas pravo u cjelosti.Svi smo mi bili djeca i izigravala mangupe a ocito je da su i ovi klinci glumili neke face jer ne mogu pomisliti da tu osobnost nose iz kuce.Napravis korak naprijed ali se neko nadje da te vrati nazad.Rafael30 je napisao/la:Iz DM marketa u Trebinju sedam mladih fudbalera Olimpika (članovi kadetske ekipe) otuđili su parfeme i bižuteriju, u vrijednosti oko 1000KM, koju je policija našla i oduzela. (Avaz) Koja sramota! Tako dobro organizovan klub i nađu se djeca da mu blate ime.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.