Safet Sušić - Pape

Saurman
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Saurman » 01 jun 2012, 11:23

Pauk je napisao/la:Svojim igračima nemam šta prigovoriti kaze bosanski Mourinho

Safete majstore nedamo te nikome!

Susicu ti si najveci grobar reprezentacije BiH ikada...i svaka ti cast za onog Stojana Vranjesa a bogme pametno je i sto guras medju prvih 11 i Sanela Jahica.

Yebes Ervina Zukanovica i Edina Cocalica, mi imamo Vranjesa i Jahica

Alal ti vera Safete
To je standardna izjava našeg "stratega" kad god izgubimo nema šta prigovoriti igračima. :lol:

Sušiću napusti reperezenaciju živ bio dok nisu počele kvalifikacije.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 01 jun 2012, 11:46

Slabo, stvarno slabo. Uvjek sam podrzavao Papeta, ali ovo sada je veoma, veoma lose.
Amaterski.

Da napravimo neki kratak sazetak ovog "uspjeha" u prijateljskim utakmicama.
Dali smo uzeli bodove za rang listu? Ne.
Dali smo od ovih poziva dobili nekog novog igraca na poziciji gdje imamo deficit? Ne.
Dali smo se pripremili ikako na kvalifikacije? Ne.

Hattrick.

U ovo pitanje sa pozivima necu ubrojati Stevanovica, jer smo i mi fudbalske neznalice znali da je momak polako sazrio za A repku. Inace Vranjes, Vranjcic definitivno nisu za repke. Dakle dvije bitne utakmice pred kvalifikacije Safet nije iskoristio da ista uradi pozitivno za reprezentaciju. Stoperske pozicije su nam problem. Lijevi bek ionako, Lulic je ispadao, neznam ni ja koliko puta sinoc. Covjek mora igrati naprijed. Neznam dali smo povezali 3-4 lopte kako treba. Mozda pred nasim golom, tu smo vezali. Dinamika, igra, borbenost, sve velika nula. Zao mi je onoliko navijaca koji su dosli da pogledaju tu utakmicu. Kompletno drugo poluvrijeme smo stvorili koliko sansi? 0? Znam da je Pandza pokrenuo jedan dobar prodor. U prvom isto losi sem nekih 10 minuta. To sve sa Dzekom, Ibisevicem, Pjanicem, Misimovicem. Svaka cast.

Dakle mi cemo jednog Zukanovica testirati u sred kvalifikacija. Kad se vidi da je negdje "zapelo".
No najbitnije je da niko nije kriv. Los teren. Kisa. Sreca. Nije nam se dalo.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 01 jun 2012, 11:47

Nadam se da je sad svima jasno zasto sam od prvog dana bio protiv Safeta (trenera ne igraca) i zaradio 300 banova ukazivajuci na stvari koje sam prepoznao od prve njegove utakmice...I cega sam se najvise plasio i dogodilo se pogodio sam sve sa preciznoscu 99,9%!!! :cry: :cry: :cry:

Zaista je nevjerovatno kako covjek uspijeva apsolutno sve raditi pogresno (zasluzo je "nobela" za ovo)... :cry:

Od kako je dosao vise nemamo nikakvu igru sve se je svelo na prekide gdje samo zahvaljujuci genaijalonosti pojedinaca zabijemo gol, mi smo 80% golova u eri Safeta dali iz prekida ne iz akcija a ako je i dat gol iz igre to je uvijek bilo po Magathovom receptu Miske-Dzeko i pogodak...

Nadam se da su svi oni pljuvaci po meni shvatili kad sam govorio da Miske,Pjanic,Rahimc,Ibricic zajedno u timu daju 2-3 igraca manje u nasem timu...

Kada sam Govorio da nas Rahimic previse kosta u ofanzivi i da svojom defanizivom ne moze nadokanaditi taj manjak iz igre prema naprijed,sa njim u timu mi nemamo nikakav protok lopte , jos kad se doda da nemamo krila od kako je Safet trener postaje kristalno jasno zasto Dzeko i Ibisevic ispadaju najgori pojedinci utakmica, a stvar je u tom da oni nemaju ama bas nikakvih lopte prema sebi i da ako hoce imati kontakt sa loptom po nju moraju doci i uzeti je od zadnje linije...
Pa dodati to da Pjanic jos nikad od kako je Safet trener nije zaigrao svoju poziciju nego je uvijek bi unistavan po krilima a to su pozicije gdje on ama bas nema nikakve sanse da igra jer je premek za duela koje ta pozicija zahtjeva...
Pa stavljati Jahica na stopera sa onakvov fizickom konstitucijom moze samo covjek koji ima ozbiljnih problema u glavi...Jahic je vise napadac nego stoper ...A to sto on sad u Turskoj konkurise na poziciji stopera dovoljno govori o klubu u kom igra...On u Grckoj nikada nije stao na stopera ili je bio Bek ili zadnji vezni....U Zelji je bio napadac... :)
Medunjanin nema sta traziti u repki ,jednostavno on je fizicki invalid...
Ibricic moze igrati ako neko izmisli vremeplov pa ga vrati u Urugvaj u 1930 godinu...
Alispahic mora pojesti jos Pure da bi mogao zamjeniti Misimovica pa kad Miske ode onda se nacekati da Pjanic ode ali tada ce imati 38 god i jasno je da nema sta traziti u repki...

Safete odlazi gori si sam nego svi zajedno u proslom savezu...A ako svi zaboravljaju ciji si covjek i ko te doveo ja ne zaboravljam...Ne zaboravljam da nikad nisi htio cuti za BiH dok ti Usanovic nije u Bosni na Ilidzi dao posao da smiri duhove javnosti tvojim imenom kojeg si stekao kao igrac NE KAO TRENER(onu prijateljsku prije 20 godina okaci macku o rep)...Ne zaboravljam kad si rekao da ces unistiti utakmice repke ako ne vrate Usanovica u savez...A znam i ko ti je brat i ko ti je skrojio dobar dio spiska...

Znas ti dobro za Zukanovica i Cocalica za zvijer na DM-u Ljevakovica a za zvijer na bekovskim pozicijama O.Vranjes znas ti i za Viscu ali mora se tvom bratu dati posao oko moguceg transfera da bi se dobio poziv u repku...
ODLAZI NEVOLJO OD NAS!!!
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 01 jun 2012, 11:49, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 01 jun 2012, 11:48

VolimLiverpool je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:Kako je smijesno i zabavno doci i vidjeti 90% nepismenih likova psuju i govore protiv selektora :lol: . Onom smeta jer je neosisan, onom jer je ovakav, onakav, pa treba mu haman prvo dovesti Emerika da mu stajling ocjeni, pa onda ga poslati na kojekakve manekenske tecajeve, pa da vam se svidi, uostalom gledajte fashion tv a ne repku ako to zelite :lol: . On je selektor, covjek od krvi i mesa, kakav god da je, on ce ostati selektor, a vi cete ostati i dalje nepismeni i govoriti drugom da je nepismen (nebitno sto vi i pismenost ne idete u istu recenicu). Nastavit cete biti nebitni jer vasa rijec se samo cuje na forumu i vrlo brzo padne u zaborav, ali skrabanjem po forumu bolje repki i drzavi necete donijeti, samo ispadate smijesni, pogotovo kada drugom govorite da je nepismen, a vi jos gori itd.
I ja umirem od smijeha Bgm :mrgreen:
Čovjek osmisli najljepšu igru repke ikada,koja je u 2.poluvremenu protiv Rumuna izgledala kao Barcelona,odvede nas u baraž i opet nesretno dobijemo Portugal,sada dobijemo lakšu grupu,očekuje se podrška Safetu,međutim,Bosanci su to,tjeraju ga sa klupe zato što gubi u prijateljskim mečevima koji obično služe da se isprobaju novi igrači,a zaboravljaju da je Ćiro gubio od jedne Rijeke ili Irana...i opet na kraju dobio Portugal preko kojeg se nije moglo.
Samo po nacinu pisanja zakljucis da su djeca, jer laju bez premca, vrijeđaju koga stignu ne birajuci rijeci. I sto je najvazni oni su strucnjaci za fudbal, blago receno veze nemaju.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 01 jun 2012, 11:52

gringobih je napisao/la:Nadam se da je sad svima jasno zasto sam od prvog dana bio protiv Safeta (trenera ne igraca) i zaradio 300 banova ukazivajuci na stvari koje sam prepoznao od prve njegove utakmice...I cega sam se najvise plasio i dogodilo se pogodio sam sve sa preciznoscu 99,9%!!! :cry: :cry: :cry:

Zaista je nevjerovatno kako covjek uspijeva apsolutno sve raditi pogresno (zasluzo je "nobela" za ovo)... :cry:

Od kako je dosao vise nemamo nikakvu igru sve se je svelo na prekide gdje samo zahvaljujuci genaijalonosti pojedinaca zabijemo gol, mi smo 80% golova u eri Safeta dali iz prekida ne iz akcija a ako je i dat gol iz igre to je uvijek bilo po Magathovom receptu Miske-Dzeko i pogodak...

Nadam se da su svi oni pljuvaci po meni shvatili kad sam govorio da Miske,Pjanic,Rahimc,Ibricic zajedno u timu daju 2-3 igraca manje u nasem timu...

Kada sam Govorio da nas Rahimic previse kosta u ofanzivi i da svojom defanizivom ne moze nadokanaditi taj manjak iz igre prema naprijed,sa njim u timu mi nemamo nikakav protok lopte , jos kad se doda da nemamo krila od kako je Safet trener postaje kristalno jasno zasto Dzeko i Ibisevic ispadaju najgori pojedinci utakmica, a stvar je u tom da oni nemaju ama bas nikakvih lopte prema sebi i da ako hoce imati kontakt sa loptom po nju moraju doci i uzeti je od zadnje linije...
Pa dodati to da Pjanic jos nikad od kako je Safet trener nije zaigrao svoju poziciju nego je uvijek bi unistavan po krilima a to su pozicije gdje on ama bas nema nikakve sanse da igra jer je premek za duela koje ta pozicija zahtjeva...
Pa stavljati Jahica na stopera sa onakvov fizickom konstitucijom moze samo covjek koji ima ozbiljnih problema u glavi...Jahic je vise napadac nego stoper ...A to sto on sad u Turskoj konkurise na poziciji stopera dovoljno govori o klubu u kom igra...On u Grckoj nikada nije stao na stopera ili je bio Bek ili zadnji vezni....U Zelji je bio napadac... :)
Ibricic moze igrati ako neko izmisli vremeplov pa ga vrati u Urugvaj u 1930 godinu...
Alispahic mora pojesti jos Pure da bi mogao zamjeniti Misimovica pa kad Miske ode onda se nacekati da Pjanic ode ali tada ce imati 38 god i jasno je da nema sta traziti u repki...

Safete odlazi gori si sam nego svi zajedno u proslom savezu...A ako svi zaboravljaju ciji si covjek i ko te doveo ja ne zaboravljam...Ne zaboravljam da nikad nisi htio cuti za BiH dok ti Usanovic nije u Bosni na Ilidzi dao posao da smiri duhove javnosti tvojim imenom kojeg si stekao kao igrac NE KAO TRENER(onu prijateljsku prije 20 godina okaci macku o rep)...Ne zaboravljam kad si rekao da ces unistiti utakmice repke ako ne vrate Usanovica u savez...A znam i ko ti je brat i ko ti je skrojio dobar dio spiska...

Znas ti dobro za Zukanovica i Cocalica za zvijer na DM-u Ljevakovica a za zvijer na bekovskim pozicijama O.Vranjes znas ti i za Viscu ali mora se tvom bratu dati posao oko moguceg transfera da bi se dobio poziv u repku...
ODLAZI NEVOLJO OD NAS!!!
previse si ti kritican da bosna igra po tom tvom sistemu i da ima zamjene za te igrace sto tebi nevaljaju pa mi ne bi bili gdje jesmo nego bi jeli sve reprezentacije svijeta,vrati se malo u realnost ipak od ovih nasih igraca netreba ocekivati da svaku utakmicu pobjeduju ,u zadnje dvije utakmice smo bili desetkovani u odbrani i to nas je kostalo oba poraza,bice to dobro kada krenu kvalifikacije momci ce biti u formi mora biti bolje
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

POPAY
Kontakt:

Post Postao/la POPAY » 01 jun 2012, 11:53

IDI PAPE IDI U TURSKU NADJI SEBI NIZERAZREDNI KLUB,PA NJIMA PAMET SOLI!!!!

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 01 jun 2012, 12:04

VolimLiverpool je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:Kako je smijesno i zabavno doci i vidjeti 90% nepismenih likova psuju i govore protiv selektora :lol: . Onom smeta jer je neosisan, onom jer je ovakav, onakav, pa treba mu haman prvo dovesti Emerika da mu stajling ocjeni, pa onda ga poslati na kojekakve manekenske tecajeve, pa da vam se svidi, uostalom gledajte fashion tv a ne repku ako to zelite :lol: . On je selektor, covjek od krvi i mesa, kakav god da je, on ce ostati selektor, a vi cete ostati i dalje nepismeni i govoriti drugom da je nepismen (nebitno sto vi i pismenost ne idete u istu recenicu). Nastavit cete biti nebitni jer vasa rijec se samo cuje na forumu i vrlo brzo padne u zaborav, ali skrabanjem po forumu bolje repki i drzavi necete donijeti, samo ispadate smijesni, pogotovo kada drugom govorite da je nepismen, a vi jos gori itd.
I ja umirem od smijeha Bgm :mrgreen:
Čovjek osmisli najljepšu igru repke ikada,koja je u 2.poluvremenu protiv Rumuna izgledala kao Barcelona,odvede nas u baraž i opet nesretno dobijemo Portugal,sada dobijemo lakšu grupu,očekuje se podrška Safetu,međutim,Bosanci su to,tjeraju ga sa klupe zato što gubi u prijateljskim mečevima koji obično služe da se isprobaju novi igrači,a zaboravljaju da je Ćiro gubio od jedne Rijeke ili Irana...i opet na kraju dobio Portugal preko kojeg se nije moglo.

@amho
Jesmo ka*ali Slovačku tamo ? Jesmo li ? 2:3 je bilo ako se dobro sjećam.
Jesmo potpuno nadigrali Grčku na Koševu i samo ih sreća dijelila od poraza ? Jesmo li ?
I to su samo prijateljske utakmice pa vidiš da ih ne uzimaš kao ozbiljne,ali naravno,čim je poraz u prijateljskoj,jedva dočekaš da napišeš Safete odlazi.

Slažem se,@Virtual.
druze, gdje sam ja to napisao 'safete odlazi'??? ne trazim ja odlazak safeta... neka ga... kakvi navijaci takav im i selektor... ne zasluzujemo mi boljeg.. a da podsjetim, ovog naseg niko drugi nece.. zasto li?? zato sto je klasa??? tako je bilo sa svim nasim selektorima osim cire (a ni on ne bi bio selektor bih, da ga je u to vrijeme neko drugi htio)... od 1996.g. svim nasim selektorima je plafon bilo selektorsko mjesto bih... i uvijek su se nalazili likovi koji su neargumentovano branili selektore... kockara i pijanca baku su podrzavali jednako tako kao ti sada dok je on iz repke otjerao hasana, dok su jakirovic i kerkez bili ispred rahimica u najboljim godinama, dok je sergej kao prvi strijelac bundeslige igrao stopera i libera... ciro je bio car, a forsirao stil igre od prije 30 godina, kreativce postavljao na bokove, gubili i zvanicne i nezvanicne tekme od bezimenih ekipa, prijateljske igrali s uzbekistanom, omanom, iranom, rijekom itd... i svi kriticari su i tad kao i sad bili u krivu... jer ipak safet je selektor, a ko ne podrzava svaki potez selektora, on je protiv repke, drzave itd.. vrijeme je pokazalo ko je bio upravu tada, a vrijeme ce to i sad pokazat'.. nemoj se samo zalit' kad za godinu dana u ovo isto vrijeme budemo iscekivali zrijeb kvalifikacija za EP, jer smo vec ostli bez sansi za plasman na SP.. za odlazak na veliko takmicenje treba vise od taktike i pristupa iz 70.tih i 80.tih... ocigledno nemamo iste kriterije kad je uspjeh u pitanju... uspjeh nije biti ispred armenije, estonije, belgije, turske, bjelorusije, albanije, rumunije... uspjeh je u maju parne godine pripremat' se za veliko takmicenje... a to s ovim selektorom tesko da cemo docekat'...
Zadnja izmjena: amho, dana/u 01 jun 2012, 12:06, ukupno mijenjano 1 put.

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 01 jun 2012, 12:05

znaci ne moze me niko ubijediti vise da nije do Susica,ne mrzim ga ali taj covjek veze nema jednostavno,pa pogledaj samo koga je pozvao i to mu se i obija opet o glavu,zaista smatram da je ovdje bolji trener mi bi se prosetali i Irskom i Meksikom,SUSIC JE ODRON
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 01 jun 2012, 12:07

gringobih je napisao/la:Nadam se da je sad svima jasno zasto sam od prvog dana bio protiv Safeta (trenera ne igraca) i zaradio 300 banova ukazivajuci na stvari koje sam prepoznao od prve njegove utakmice...I cega sam se najvise plasio i dogodilo se pogodio sam sve sa preciznoscu 99,9%!!! :cry: :cry: :cry:

ODLAZI NEVOLJO OD NAS!!!

:!: :!: :!: :!: :!:

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 01 jun 2012, 12:14

ODLAZI NEVOLJO OD NAS!!!
sve je receno
Unica grande amore

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 01 jun 2012, 12:16

Kad znate ono što tvrdite da znate i imate dokaz za to obratite se organima gonjenja a ne prditi po forumu u nedogled.

Ovdje se misli na sve one koji tvrde da je sve dio tala, novca, prodaje igrača ili bilo čega.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 01 jun 2012, 12:19

ramiral je napisao/la:Kad znate ono što tvrdite da znate i imate dokaz za to obratite se organima gonjenja a ne prditi po forumu u nedogled.

Ovdje se misli na sve one koji tvrde da je sve dio tala, novca, prodaje igrača ili bilo čega.
znate vi juventini to najbolje :lol: :roll:
Unica grande amore

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 01 jun 2012, 12:23

AllAbout je napisao/la:
ramiral je napisao/la:Kad znate ono što tvrdite da znate i imate dokaz za to obratite se organima gonjenja a ne prditi po forumu u nedogled.

znate vi juventini to najbolje :lol: :roll:
Ne treba i nije umjesno prebacivati i podbadati išta oko klubova. Ovdje je repka bitna. Svi sve znaju, nakve informacije piskaraju, ovaj ono, onaj ono, talovi, novac, ucjene, mora igrati ovaj da bi se onaj prodao i u nedogled...
Svake insuinacije su vrlo opasne ako su neutemeljene. Krivičnu je lahko popušiti zbog klevete neosnovane i bez dokaza. Zato dokaze na sunce, objelodaniti, prijaviti taman da mi je rođeni otac ako je to za dobrobit reprezentacije. A ne tumarati i glavinjati okolo po tastaturi koja sve trpi.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 01 jun 2012, 12:50

Organi gonjenja?
Izgleda da ga to moze jedino otjerati kao i Usketa...

Ako nekom logika nije jaca strana neka pazljivo cita od ljudi koji su shvatili ovo, kad neko pozove 1 stopera za dvije kontrolne utakmice onda on ne kontrolise nista i nikog....

Pa pozove 10 igraca sredine terena a tu apsolutna nema sta isprobavati jer se zna da ti svi sto su pozvani moraju na klupu istisnuti Misketa pa ako istisne njega onda mora Pjanica pa da bi mogao zaigrati na CM-u a to tesko moze iko iz ex Yu a ne rezerva iz Rumunske lige ili neko iz 2 lige ili iz Dinama koji rusi negativne rekorde u Evropi ITD
Pa pozove 2 toliko puta isprobana igraca (Dzeko,Vedo) umjesto da pozove jos dvojicu novih da se vidi sta mogu...itd itd itd

I sta ovo govori zdravom razumu?????
Ili taj covjek ne zna sta radi ili mu menadzeri kroje tim!!!! Trece nema... ;)
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 01 jun 2012, 14:05, ukupno mijenjano 2 puta.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 01 jun 2012, 12:53

gringo samo rokaj ,pratimo te ;) :!: :!:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 jun 2012, 12:58

Pazite ovo:
Francuska - BiH: Primili gol pred kraj
Portugal - BiH: Totalni kolaps u drugom poluvremenu
Brazil - BiH: Primili gol pred kraj
Irska - BiH: Primili gol pred kraj
Meksiko - BiH: Primili gol pred kraj

Znaci ovo je definicija gubitnickog mentaliteta i dokaz da trener ne zna tokom utakmice popravit stanje na terenu. Kada odigramo dobro prvo poluvrijeme, protivnicki trener nesto promjeni u pauzi, i odma nas pocnu dominirat. Pa yebeni Bernd Stange je cak preuzeo kontrolu u Minsku u drugom poluvremenu. Ovo nece na dobro izac ako Susic ovako nastavi. Spisak mu je katastrofa bio, Vrancic i Vranjes nemaju sta trazit i to smo svi znali. Vjerovatno isto vazi i za Svraku. Bojim se da cemo kiksat odma protiv Latvije u drugoj utakmici i onda tek pocinju pravi problemi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 01 jun 2012, 13:01

"Čestitam Meksiku na pobjedi. Objektivno, trebalo je završiti neriješno. I mi oni smo imali svoje šanse, pogotovo u prvom poluvremenu. Realno bi bilo da je utakmica završila 1:1", kazao je selektor BiH i dodao...
:shock:

Svasta. Pa i pouke ne povlaci iz utakmice. Objektivno smo trebali primiti jos koju golcinu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 01 jun 2012, 13:15

definitivno lik nesposoban, žao mi je, jer ga cijenim visoko, al ne kontam kako ovako može biti nesposoban, radi se o čovjeku koji je nekada bio jedan od najbolji nogometaša.

Prosto rečeno, on nema pojma.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 01 jun 2012, 13:25

U svakoj drzavi gdje je politika umjesana u sport, tu nema sporta! :idea:

Neko iz saveza i vjerovatno politike forsira Safeta Susica kao selektora, jer on ocigledno nekome odgovara ali samo sto ne odgovara reprezentaciji BiH.

Ja sve halalim Susicu, jer nije on kriv za sve, ali jeste kriv sto nije dovoljno covjek podnese ostavku jer i sam on zna da nije dorastao ovog zadatka :!:
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

nihco

Post Postao/la nihco » 01 jun 2012, 13:34

nece se nista promijeniti dok ima masa ljudi koja, iz licnih, emocionalnih ili kakvih vec, razloga daje bezrezervnu podrsku susicu. covjek je potpuno nekompetentan , nema nikakav autoritet, sve u svemu, tip koji odgovara bosanskoj drustvenopolitickoj stvarnosti.
Sent from my Commodore 64

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.