AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
jedina prijetnja dosla iz slobodnog udarca. dupli pas je strani pojam, bilo kakva organizovana akcija isto. Iz utakmcie u utakmicu se gleda ovaj krs sa preskakanjem igre i bezidejnim pasovima i tako se nagovijestalo kroz nekoliko partija pri kraju prosle sezone.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- OldFashioned
- Kontakt:
5 u okvir, 4 gola.
Ovo kao moji PES protivnici.
Ovo kao moji PES protivnici.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ovo je poniženje kao protiv Atalante onomad. Branioci Piolia, gdje ste? Kako je uspio srozati ekipu za par mjeseci samo on zna.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Banter era, here we come again
Steta sto ovo nema na BHT1, jos bi makar 2-0 bilo ....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Buši buši 
Gledaj opet reakcije kod odbrane, jadna li ti majka. Treba još jedna petarda puknuti kao protiv Atalante, da se završi taj jedan krug.

Gledaj opet reakcije kod odbrane, jadna li ti majka. Treba još jedna petarda puknuti kao protiv Atalante, da se završi taj jedan krug.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- OldFashioned
- Kontakt:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Nije mi praksa da kritikujem dok ne vidim rezultate, a ovo sada pokazuje da si bio u pravu po pitanju pojačanja.
Mada nije sve do toga, ima i do mister, al dobrim dijelom je ljetni mercato bio promašaj.
Il Club più titolato al mondo!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pedro i Anderson bili igrači prije 5 godina siluju veliki Milan. Zaccagni polovnjak tipični italijanski im pomaže u tome. Romagnolia proklinjali lani, a sad lik kida. Tako je to kad si u uređenom sistemu. Sarri nije za velike timove ali je trenerčina za Piolija.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Halalio...samo druze daj Boze da ovo na dobro izadje sa Milanom...
Vidi faca u MiM. Jel i dalje misle da nam ne trebaju pojačanja. Al jos ne mogu shvatiti zašto su tako žurili sa novim ugovorom Pioliju.
Trubimo mi odavno da ovi igraci sto su ljetos dosli (nemogu ih nazvati pojacanjima) nisu za Milan, ali ovdje su se predstavljali ala Ronaldinho, Cuj neki Vranks, Ketelar, Thiaw i ostala sranja da budu pojacanja za Milan. Pljuvalo se tacno po Kessieu, Romuagnolio i ostalim, a sad se vidi koliko fale, valjda nekad skontaju i ostali.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Ne znam da ih je iko tako predstavljao al hajdmilanist je napisao/la: ↑24 jan 2023, 22:31Trubimo mi odavno da ovi igraci sto su ljetos dosli (nemogu ih nazvati pojacanjima) nisu za Milan, ali ovdje su se predstavljali ala Ronaldinho, Cuj neki Vranks, Ketelar, Thiaw i ostala sranja da budu pojacanja za Milan. Pljuvalo se tacno po Kessieu, Romuagnolio i ostalim, a sad se vidi koliko fale, valjda nekad skontaju i ostali.
ma i kakva crna banter era. tad se i lijepo igralo u uporedbi. ovo je neka nova dimenzija hehe
do t'hama ce se opet ponovno istrositi, pa onda ide slicno trpanje kad se upari sa ovakvim trenerskim timom i ociglednim rasulom u svlacionici
do t'hama ce se opet ponovno istrositi, pa onda ide slicno trpanje kad se upari sa ovakvim trenerskim timom i ociglednim rasulom u svlacionici
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- OldFashioned
- Kontakt:
O CDK-u ću suditi kada ga vidim na terenu.
Ma brate ko god dodje u Milan i da je mlad, pisu se bajke o njemu, kako je talenat i kako ima ogoman potencijal. jeb.es vise i potencijal daj izgradjenog igraca, imali sansu dovesi Dybalu dzaba ali jok, Ziyech ne valja, Berardi glup. Nek ovi nasi degenerici valjaju to je najbitnije. Isto se pise sad i za Zaniola, a nama na krili igra Sale i Messi, dovoljno ? doduse mogao bi tu i CDK,ali on ne zna fubal nikako, iako su nas ovdje ubjedjivali u suprotno.muxa je napisao/la: ↑24 jan 2023, 22:32Ne znam da ih je iko tako predstavljao al hajdmilanist je napisao/la: ↑24 jan 2023, 22:31Trubimo mi odavno da ovi igraci sto su ljetos dosli (nemogu ih nazvati pojacanjima) nisu za Milan, ali ovdje su se predstavljali ala Ronaldinho, Cuj neki Vranks, Ketelar, Thiaw i ostala sranja da budu pojacanja za Milan. Pljuvalo se tacno po Kessieu, Romuagnolio i ostalim, a sad se vidi koliko fale, valjda nekad skontaju i ostali.
Trenutno niko ne zna sta je njegova uloga na terenu. Gledaj konja stoper gradi loptu da ovaj izadje a on ne mrda s linije.
Svakom se moze desiti losa utakmica kad ništa ne ide kako treba. Problem je sto je nama ovo četvrta takva zaredom.
Svakom se moze desiti losa utakmica kad ništa ne ide kako treba. Problem je sto je nama ovo četvrta takva zaredom.
Ni ovaj Kjaer više ne zna intervenisati, a da ne napravi faul.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.