FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zadnje vrijeme mi Vico cesce u Mostaru,ljudi velez odustaj od zalbe Savez gradi im teren...Borac u europi kao 3 sigurno....zato vam kazem samo da Velez ne izvuce Igmana....Borac ce ako prode Tuzlu sigurno u dvomecu izbaciti Sarajevo...finale Velez-Borac....Velez daje jos tri boda Borcu u ligi a oni njima kup i izlazak u Europu....Vuk sit a ovce na broju...Velez odustaje od one incijative4f....
Ne kazem ja brate za tucu,nego za noz samo govorim.Mamba21 je napisao/la: ↑06 mar 2022, 14:45Svako je normalan protiv oblika nasilja.
Ali svaki put na Grbavici prave sranja. Prvo bacati baklje među ljude na sjeveru. Gdje ima žena, male djece. Druga stvar čupanje stolica, svaki derbi. Maloumnici. Treća stvar ulaziti na teren i skidanje parole za rahmetli Mešu, brate zasluženo je prebijen.
Je li neko ima slucajno snimak pjevanja poslije tekme iza istoka
Moj mitraljez-jastrebovi ?
Moj mitraljez-jastrebovi ?
E volio bi to cuti

Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
Poslije ovog derbija nijedan navijac Sarajeva nece smjeti doci na Grbavicu. Naletili su na zid , dobili su batine i porazeni su u svakom smislu te rijeci.
Vladari grada su Zeljini Manijaci!!!!!
Vladari grada su Zeljini Manijaci!!!!!
Ma skidati ih na svakom mogucem koraku sve da im se naplati pojedinacno za svaku stolicu sto su iscupali i razjebali, primitivci sa gradskog stadiona...
-
- Kontakt:
Sto se tice derbija,meni je za svaku pohvalu bio gest nase uprave da im da besplatan ulaz. Iz razloga sto je derbi zadnjih godina srozan u navijacko ljudskim odnosima,sto od navijaca sto od uprava klubova.
Mi smo se generalno doveli u situaciju da nikad Kosevo nece biti puno,da cemo imati ogromne tampon zone,da cemo imati sukobe navijaca,da cemo prije ili kasnije imati neke zrtve.
Pa evo ne zelim biti subjektivatn,ali evo nek mi bilo koji navijac Sarajeva kaze ,ne mora nas navijac to biti,kako njemu izgleda stadion Kosevo,za vrijeme derbija,pogotovo u nocnom terminu. Izgleda kao tamni vilajet,kao kad u Rocky filmu prikazuje dvoranu u Rusiji. Ni po danu nije nista bolje,ubi zelenilo u oci,jos one skinute stolice.
Manijqci u desnom cosku isto zatvor.
Nema bordo i plave boje da prekriju ono zelenilo.
To i jeste sustina problema nove idiotske generacije ultrasa,i seljacka struktura upravnih odbora klubova,je dovela do toga. Da imamo ruglo na tribinama.
Na Grbavici hajde i nekako to sve jos izgleda kao derbi. Mada me i tu nerviraju one tampon zone.
Ovaj potez nase uprave i jeste bio prvi korak ka normalizaciji svega u vezi derbija,ali djaba kad konji se na to popisaju,poserem im se u usta.
Ima i kod njih 70 posto normne raje koja ne bi nikad pravila problem. **** psovanje i ostalo u zaru derbija.
Ovim brendom derbi se treba pozabaviti grad i kanton.
Iskorijeni bagru,postavi policiju,daj ljudima da dodju da gledaju,nekoj ih uslovljavati brojkama kao da smo u Koreji.
Ali obezbijedi kamere,policiju,pretrese,pa svako ko napravi problem neka dobro zapamti. Ja bi javno to rekao prije derbija,kao ministar MUP-a ,ko napravi problem u bolnici ce zavrsiti. Pa nek onda europska komisija provodi istrage.
Na sta smo mi sveli najvazniju utakmicu naseg fudbala.
Da ljudi imaju strah doci,dovesti djecu.Ma uzas.
Mi smo se generalno doveli u situaciju da nikad Kosevo nece biti puno,da cemo imati ogromne tampon zone,da cemo imati sukobe navijaca,da cemo prije ili kasnije imati neke zrtve.
Pa evo ne zelim biti subjektivatn,ali evo nek mi bilo koji navijac Sarajeva kaze ,ne mora nas navijac to biti,kako njemu izgleda stadion Kosevo,za vrijeme derbija,pogotovo u nocnom terminu. Izgleda kao tamni vilajet,kao kad u Rocky filmu prikazuje dvoranu u Rusiji. Ni po danu nije nista bolje,ubi zelenilo u oci,jos one skinute stolice.
Manijqci u desnom cosku isto zatvor.
Nema bordo i plave boje da prekriju ono zelenilo.
To i jeste sustina problema nove idiotske generacije ultrasa,i seljacka struktura upravnih odbora klubova,je dovela do toga. Da imamo ruglo na tribinama.
Na Grbavici hajde i nekako to sve jos izgleda kao derbi. Mada me i tu nerviraju one tampon zone.
Ovaj potez nase uprave i jeste bio prvi korak ka normalizaciji svega u vezi derbija,ali djaba kad konji se na to popisaju,poserem im se u usta.
Ima i kod njih 70 posto normne raje koja ne bi nikad pravila problem. **** psovanje i ostalo u zaru derbija.
Ovim brendom derbi se treba pozabaviti grad i kanton.
Iskorijeni bagru,postavi policiju,daj ljudima da dodju da gledaju,nekoj ih uslovljavati brojkama kao da smo u Koreji.
Ali obezbijedi kamere,policiju,pretrese,pa svako ko napravi problem neka dobro zapamti. Ja bi javno to rekao prije derbija,kao ministar MUP-a ,ko napravi problem u bolnici ce zavrsiti. Pa nek onda europska komisija provodi istrage.
Na sta smo mi sveli najvazniju utakmicu naseg fudbala.
Da ljudi imaju strah doci,dovesti djecu.Ma uzas.
Uprava treba napraviti zastitnu ogradu izmedu sjevera i istoka u vidu nekog pleksiglasa,isto tako izmedu sjevera,a one tampon zone def.smanjiti.ono je ruglo,jos gore sto kamera snima u tom pravcu.
Drže još emocije...
Svaka čast igračima,strucnom stabu i svima nama.Kažu Coca veze nema spor pa covjek je najbolji stoper lige.Hajdarevic extra odigrao.
Iduća koliko sam upratio samo bez Malića koliko sam upratio?Vjerovatno ce upasti Sehic i Cera mozda.
Svaka čast igračima,strucnom stabu i svima nama.Kažu Coca veze nema spor pa covjek je najbolji stoper lige.Hajdarevic extra odigrao.
Iduća koliko sam upratio samo bez Malića koliko sam upratio?Vjerovatno ce upasti Sehic i Cera mozda.
-
- Kontakt:
Sta je sa fataiem?
Ne znam da li mi je ikad bila draža pobjeda na derbiju. Možda jedino ona po snijegu nakon zajebancija oko lopti, linija i terena. Svaka čast momcima na pokazanom od prekjučer, samo da nas ne opali ona stara da popušimo tekmu nakon pobjede na derbiju.
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
- kontrasviju
- Kontakt:
Nadam se ovakvom izgledu tabele i nakon 22. kola. Imali bi sasvim solidan raspored, 7 utakmica u Sarajevu, samo 4 izvan grada. 

1921
-
- Kontakt:
Ne ide mi u glavu zasto se stolice nisu skinule? Zasto se ne rade isto stobi oni nama u lavoru rade.
Jeli istina da ovaj sto ie zboden neki njihov vodja?
Jeli istina da ovaj sto ie zboden neki njihov vodja?
Sve je pocelo otkako se istok napravio...pred taj derbi ljudi su bukvalno maltene po FB javno pisali kako jedva cekaju da dodju i kidaju stolice..i onda je bila ona situacija sa licnim kartama ako se ne varam...sto je sasvim razumljivo jer svi su znali sta ce se desit.
Na kraju oni se poclei inatit i spucaju nam zabranu na kosevu tj dozvole onaj kavez
Ex "invincible"
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
-
- Kontakt:
Samo da nam dobar vikend neupropasti Tuzla City
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
Sto puta sam napisao i danas sam sigurniji nego ikad da za njih treba napraviti kavez kao što se to radi u Poljskoj
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Josip Bender je protiv Sarajeva sačuvao svoj gol deveti put ove sezone. Bravo!
Rodjeni su pitarske picke!
- manijacikonjic87
- Kontakt:
davat im po 500 ulaznica ograditi u tor sa bodljikavom zicom i poskidat stolice.. svaki derbi oni problem prave.. pogotovo nesto bolje smisliti sto se tice zastite sjeverne tribine i ubacivanja baklji medju ljude koji sa porodicom tu dodju.. ovo iz derbija u derbi prelazi sve granice normalnog..
Mi smo Željini, Željo je naš !
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Redfire16, strucnjak9 i 30 gostiju.