ma znam, obojica...Dex je napisao/la:Ma nisam moraliso, bio sam ironičan malo

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ma znam, obojica...Dex je napisao/la:Ma nisam moraliso, bio sam ironičan malo
Nemoj se sada izvlaciti. Kritikovao si ga s pravom. Mi lobisti smo moralne velicine.Dex je napisao/la:Ma nisam moraliso, bio sam ironičan malo
haj ss stavi da vidim kako to izgleda, ako ti nije problem..Consigliere je napisao/la:Ajjj, novog dizajnaPreruzno, ovo je bas veca promjena...
http://i.imgur.com/aEL2bZt.jpgQUARTERBACK je napisao/la:haj ss stavi da vidim kako to izgleda, ako ti nije problem..Consigliere je napisao/la:Ajjj, novog dizajnaPreruzno, ovo je bas veca promjena...
Greivis je napisao/la:Nemoj se sada izvlaciti. Kritikovao si ga s pravom. Mi lobisti smo moralne velicine.Dex je napisao/la:Ma nisam moraliso, bio sam ironičan malo
Meni je odlican novi..Consigliere je napisao/la:Ajjj, novog dizajnaPreruzno, ovo je bas veca promjena...
Doso sam 2008 poslije 15-og rođendanaNeutral je napisao/la:@Heller
Zar imaš već toliko godina?
ja se nikad ne odjavljujem i baš sam provjerio, nakon možda 3-5 minuta nestane sa liste onlineIlProfessore je napisao/la:Imam jedno pitanje.. pošto se nikad ne odjavljujem sa svog accounta na fejsu kad sam na mobitelu da li sam online čim uključim wireless ? Znači ne ulazim na aplikaciju već npr na neki browser a nisam se prethodno odjavio sa fb-a, vidi li se išta?
Moguce je da te spijuniraju sta pises i slicno.IlProfessore je napisao/la:Evo večeras mi je došao novi fb, i sve super ide samo mi fb štopa kao nenormalan kada pišem nekome poruku, tipka se slovo po slovo, svaki sekund.. u čemu li je sad stvar
i meni tako, kontam da je do računara vijeme mu formatiranju, ali znači do njih jeIlProfessore je napisao/la:Evo večeras mi je došao novi fb, i sve super ide samo mi fb štopa kao nenormalan kada pišem nekome poruku, tipka se slovo po slovo, svaki sekund.. u čemu li je sad stvar
Jesi, samo otvori FB i ides settings (opcije) i odmah na vrhu imas da ugasis chat, isto tako ako koristis Messanger ugasis da si online i to je to.IlProfessore je napisao/la:Imam jedno pitanje.. pošto se nikad ne odjavljujem sa svog accounta na fejsu kad sam na mobitelu da li sam online čim uključim wireless ? Znači ne ulazim na aplikaciju već npr na neki browser a nisam se prethodno odjavio sa fb-a, vidi li se išta?
Trenutno korisnika/ca: JackW, JayCatwright i 5 gostiju.