Iskopano je odprilike 30 rupica.Ostaje još 150 da se iskopa.Uglavnom, 2 dnevno.solinas je napisao/la:Sta ima novo kod nas![]()
Ima li kakvih novosti oko reprograma dugova stadiona,ili smo transparentni jos uvjek.![]()
"Mi smo Sloboda,izvolte.".
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ja volim FK Tuzla City
Faraon ga ne vadi.......mislim iz rupa.sloboda72 je napisao/la:Iskopano je odprilike 30 rupica.Ostaje još 150 da se iskopa.Uglavnom, 2 dnevno.solinas je napisao/la:Sta ima novo kod nas![]()
Ima li kakvih novosti oko reprograma dugova stadiona,ili smo transparentni jos uvjek.![]()
🔴⚫️
- tuzlak1987
- Kontakt:
Rupa po rupa-->kampanja za izbore, a onda ce beton da ljeva do predizborne sutnje.
Znaci svakoga dana,u svakom pogledu,hebu nam majku a mi blejimo.
Bice bolje akobogda.
Ponizise nas ljudi,scrkose od smijeha na tribinama,stid me bilo u pm.
Bice bolje akobogda.
Ponizise nas ljudi,scrkose od smijeha na tribinama,stid me bilo u pm.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Bitno da je uvijek unutraSkver je napisao/la:Faraon ga ne vadi.......mislim iz rupa.sloboda72 je napisao/la:Iskopano je odprilike 30 rupica.Ostaje još 150 da se iskopa.Uglavnom, 2 dnevno.solinas je napisao/la:Sta ima novo kod nas![]()
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Ma sta se nadamo za izgradnju Istoka, razvalaci se ko jufka, vidjećete gradnje od marta mjeseca sledece godine pa do oktobra do izbora. Već standardna fraza ove vlasti 

Danas su zasjedali oko rebalansa budzeta grada tuzla i utvrdili su da imaju viska oko 7 miliona tj od predvidjenih 50 mil sad ima 57 , i pare su peusmjerene u komunalne poslove razne pick3 materine gradnju vrelovoda kozijih staza itd, zna li iko jel se sta usmjerilo za izgradnju istocne tribine ?

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Cuj izvjestaj je dobar....to je javna ustanova,ima li gdje tog izvjestaja gospodine Imamovicu.da vide gradjani gdje trosite njihove pare..Slobodas je napisao/la:Danas su zasjedali oko rebalansa budzeta grada tuzla i utvrdili su da imaju viska oko 7 miliona tj od predvidjenih 50 mil sad ima 57 , i pare su peusmjerene u komunalne poslove razne pick3 materine gradnju vrelovoda kozijih staza itd, zna li iko jel se sta usmjerilo za izgradnju istocne tribine ?
![]()

bo ti ju tusanj mater....

Podržavam izdvajanje za Mejdan ako će stvarno uraditi nešto, jer je sramota kako izgleda. Ne znam kako ih nije stid ugostiti bilo koga dole, raspada se.
Btw prije će Mejdan komplet renovirati nego dići tribinu
Btw prije će Mejdan komplet renovirati nego dići tribinu

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Ne znam sto se nervirate vise.Cinjenica je da politicari razvlace gradjenje icega do izbora,a onda nam ser.u kako nesto rade. Pred izbore Jasmin je bio brzi od Bolta kad je u pitanju otvaranje neceg.Bilo koja opcija to radi pred izbore.Dok je ovako stanje ne ocekujem bolje nama i Slobodi.Samo privatizacija i dati stadion,jer ce samo tako neko kupiti nas. Naravno ubaciti klauzulu o ulaganju u klub itd....
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Kada rasporedis 7 milki na sto stvari poceces sve a zavrsiti nista.
Napraviti nakaradu.
Mejdan treba svlacionice parket stolice nove i moderne.
Bez milion km nema od toga nista.
Milion za mejdan dva za tusanj tri za vodovodnu mrezu prioritet slavinovici i milion za toplifikaciju milion za ceste ....
Mozda je malo par stavki ali bi uradio na njima vecinu stavki i vidio bi se posao.
Ovako ce fola poceti sve a zavrsiti nista.Mazanje ociju.
Napraviti nakaradu.
Mejdan treba svlacionice parket stolice nove i moderne.
Bez milion km nema od toga nista.
Milion za mejdan dva za tusanj tri za vodovodnu mrezu prioritet slavinovici i milion za toplifikaciju milion za ceste ....
Mozda je malo par stavki ali bi uradio na njima vecinu stavki i vidio bi se posao.
Ovako ce fola poceti sve a zavrsiti nista.Mazanje ociju.
Ja bih volio da Sloboda dobije sta para,ali Imamovic te pare cuva za predizbornu kampanju za njegov sdp,sjecamo se svi kako je uzurpirao grad na proslim izborima,pa cim je dobio vlast pola grada nije imalo rasvjete dok se narod nije pobunio..tako da betonski stubovi ce niknuti na stadionu u vrijeme kampanje ili malo ranije,barem se nadam.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Mi tuzlaci smo prave quravele i to najglupljeg tipa.
Hem nam uzmu pare, nas poreznih obveznika i onda nas za nase pare dobro zigu. Onda nam kaze eto kupili-napravili smo vam mi to i to.
Mi zadovoljeni. Hem nam dubura dobro razradjena, hem nam kupili-napravili svasta za nase pare, a sto oni hoce.
Mi samo vicemo to, to, to.... dublje, jace...
Koliko vidim jezera panonska su nasa, zato placamo ulaznicu isto kao i oni poljaci, slovaci sto navrate. Od nasih para prave, da nam naplate.
Jasmine, Jasmine samo deri, jos malo pa ti nece ni kamagra pomoci.
Hem nam uzmu pare, nas poreznih obveznika i onda nas za nase pare dobro zigu. Onda nam kaze eto kupili-napravili smo vam mi to i to.

Mi zadovoljeni. Hem nam dubura dobro razradjena, hem nam kupili-napravili svasta za nase pare, a sto oni hoce.

Mi samo vicemo to, to, to.... dublje, jace...

Koliko vidim jezera panonska su nasa, zato placamo ulaznicu isto kao i oni poljaci, slovaci sto navrate. Od nasih para prave, da nam naplate.

Jasmine, Jasmine samo deri, jos malo pa ti nece ni kamagra pomoci.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- FrantoBauzek
Hahahaha, Tuzla City
Nije da imam trenutno nesto protiv ovog kluba, ali "jedan grad, jedna ljubav: Sloboda Tuzla".
Recimo bilo bi transparentno nazvati Tuzla City Simin Han, da ne bi dovodilo ljude u zabludu
Ajde barem ce ovi zaljubljenici u lik i djelo tog covjeka biti konacno rjeseni okova gradonacelnika, moci ce da uzivaju dok bude para i tog covjeka na celu. I tako opet do novog kluba
Stvarno mi nije jasno, kako tolika ljubav bivseg predsjednika prema Slobodi se ne moze konkretizirati nekim sponzorskim ugovorom. Nadam se da ce se iznaci neko rjesenje, a dok sa jedne strane na ovo gledam kao na dobru foru, sa druge sam oprezan jer vidim ovo kao kukavicje jaje

Recimo bilo bi transparentno nazvati Tuzla City Simin Han, da ne bi dovodilo ljude u zabludu

Ajde barem ce ovi zaljubljenici u lik i djelo tog covjeka biti konacno rjeseni okova gradonacelnika, moci ce da uzivaju dok bude para i tog covjeka na celu. I tako opet do novog kluba

Stvarno mi nije jasno, kako tolika ljubav bivseg predsjednika prema Slobodi se ne moze konkretizirati nekim sponzorskim ugovorom. Nadam se da ce se iznaci neko rjesenje, a dok sa jedne strane na ovo gledam kao na dobru foru, sa druge sam oprezan jer vidim ovo kao kukavicje jaje

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
- Probisvjet
- Kontakt:
Mislim da je dobro ovo sa Slogom. Neka se sada potakmice ko ce biti uspjesniji, vlasnik Sloge Azmir Husic ili vlasnik FK Sloboda Jasmin Imamovic.
Jasko stadion mora biti gotov do ljeta, tj. istok. Jbg dokazi se!
Ovo ti je Jasmine bacanje rukavice direktno u njusku. Da vidimo sta ces sada uraditi za nasu Slobodu. Azmir ulaze svoje pare, a ti nase, pa mislim da je tebi lakse.

Ovo ti je Jasmine bacanje rukavice direktno u njusku. Da vidimo sta ces sada uraditi za nasu Slobodu. Azmir ulaze svoje pare, a ti nase, pa mislim da je tebi lakse.
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 18 apr 2017, 12:37, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
on nas baš zahebava 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Kome da se dokazuje?Probisvjet je napisao/la:Mislim da je dobro ovo sa Slogom. Neka se sada potakmice ko ce biti uspjesniji, vlasnik Sloge Azmir Husic ili vlasnik FK Sloboda Jasmin Imamovic.![]()
Sad taman podguzic i pravac simin han ...

Ps i ovo sa slogom je glogov ku rac.jebte ba i jasmin iuprave.**** slogu lad ce bit vjerovatno konkurent i suparnik.nikad bratski gradski klub....

Azmir slobodas

Nece vam biti smijesno kad nas za godinu Tuzla city bude derala...

Ukopa nas carsija !
Uvijek ce biti smijesno.JustSayin je napisao/la:Nece vam biti smijesno kad nas za godinu Tuzla city bude derala...![]()
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hajde Faraone ulozi svoje pare 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.