Naše dijete Denis Mujkić i 28 kAerials je napisao/la:a šta?Tuzlak04 je napisao/la:. .blizi se 24.04. . .jel rijeseno
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Jest nam ga zavukao Mujkic momacki,a do jucer vecina se klela u njega kao jednog od najboljih golmana ikad u Slobodi..
neka ga isplati ko ga je doveo,taj ga je i zaebao,jos kad se sjetim Glavasa,kao da nas je Ferguson vodio 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
. . necemo moci igrati ako se ne plati !!!!!. Sva ovdje prica je bez veze !!!
gdje sada igra ovaj nesretnik Slomic, dosao u Slobodu kao mlad igrac s potencijalom, al nikada to nije opravdao
Peta-šesta liga Austrije.Chinaglia je napisao/la:gdje sada igra ovaj nesretnik Slomic, dosao u Slobodu kao mlad igrac s potencijalom, al nikada to nije opravdao

Mi smo Sloboda,izvolte.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- tuzlak1987
- Kontakt:
On je dosao kao pojacanje, ono prodali Saida i dosao on kao zamjene eto u vidu Slomica. Pricali su mi neki igraci koji su tada igrali da je ufuran momak bio, ko glumi na treningu da je Ronaldo, seljak i to 

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ako oni pakasi iz doline mumijevih se sklone i poguraju listicu u finale isto odradit u subotu sa zrinjskim...Pa cemo se ćeratsolinas je napisao/la:Mi smo Sloboda,izvolte.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Iz te ere navedenih imaju tuzbe Mujkic Glavas Zoletic Slomic cca 100.000
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Ceramo se mi vec 100 godina samo nama (za)ceraju na kraju.staragarda je napisao/la:Ako oni pakasi iz doline mumijevih se sklone i poguraju listicu u finale isto odradit u subotu sa zrinjskim...Pa cemo se ćeratsolinas je napisao/la:Mi smo Sloboda,izvolte.![]()
Mi smo Sloboda,izvolte.
ma dobro, on se nije pokazao, ko zna zasto, al vjerujem da je imao potencijal
meni je zao Kasapa, za njega sam vjerovao da ce uspjeti, a Tareta ne mogu prezalit, koja je to igracina bila, dan danas jbem milu majku onom klosaru iz Veleza, jel ono lom noge bio na turniru Mustafa Hukic, il u ligi, ne sjecam se najbolje.. mnogo dobrih igraca je poslije rata igralo na Tusnju, al niko kao Tare, on je bio poseban igrac, igrao za raju i zanemarivao taktiku, pravo carsijsko dijete :tokralju:
meni je zao Kasapa, za njega sam vjerovao da ce uspjeti, a Tareta ne mogu prezalit, koja je to igracina bila, dan danas jbem milu majku onom klosaru iz Veleza, jel ono lom noge bio na turniru Mustafa Hukic, il u ligi, ne sjecam se najbolje.. mnogo dobrih igraca je poslije rata igralo na Tusnju, al niko kao Tare, on je bio poseban igrac, igrao za raju i zanemarivao taktiku, pravo carsijsko dijete :tokralju:
Pardon dobio sam precizniji info,njih cetiri 150.000 s time da je Azmir isplatio nesto oko 60,000 km ranije pa je ostalo samo cca 90,000Hitman22 je napisao/la:Iz te ere navedenih imaju tuzbe Mujkic Glavas Zoletic Slomic cca 100.000
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Tare miljenik Tusnja,dobar igrac prefinjene tehnike. Slomic nakon neuspjele epizode u Sesvetama povratak kuci ali nista osim tuzbe prema klubu.Chinaglia je napisao/la:ma dobro, on se nije pokazao, ko zna zasto, al vjerujem da je imao potencijal
meni je zao Kasapa, za njega sam vjerovao da ce uspjeti, a Tareta ne mogu prezalit, koja je to igracina bila, dan danas jbem milu majku onom klosaru iz Veleza, jel ono lom noge bio na turniru Mustafa Hukic, il u ligi, ne sjecam se najbolje.. mnogo dobrih igraca je poslije rata igralo na Tusnju, al niko kao Tare, on je bio poseban igrac, igrao za raju i zanemarivao taktiku, pravo carsijsko dijete
ne vjerujem da igra bilo gdje. Kasapovic brz malen odlican potencijal,ali sklon povredama bio. Negdje po swicarskoj igrao. Tosunovic tada igrao spica bio solidan cak dobar.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Glavas je rijesen dobio vikendicu na VlasicuHitman22 je napisao/la:Iz te ere navedenih imaju tuzbe Mujkic Glavas Zoletic Slomic cca 100.000
samo Sloboda
.............................................................................................................................................................NKMramor je napisao/la:Peta-šesta liga Austrije.Chinaglia je napisao/la:gdje sada igra ovaj nesretnik Slomic, dosao u Slobodu kao mlad igrac s potencijalom, al nikada to nije opravdao![]()
Slomić ipak završio u Hrvatskoj Semir Slomić pet godina u Sesvetama 26.02.2009.
Velika nada bosanskohercegovačkog fudbala i sada već bivši napadač tuzlanske Slobode, Semir Slomić, novi je član hrvatskog prvoligaša, Croatie iz Sesveta. Kako saznaje SportSport.ba, Selmir Slomić potpisao je petogodišnji ugovor sa klubom iz Sesveta. Nakon što je u zimskom prelaznom roku bio pračen od skauta njemačkog Werdera, pa zatim trebao potpisati za zagrebački Dinamo, te bio jedna od glavnih tema, kako u našim tako i u medijima susjedne Hrvatske, mladi napadač ipak se skrasio u hrvatskoj fudbalskoj ligi. Croatia iz Sesveta je klub koji u posljednje vrijeme potresaju velike afere i koji je pred sami početak prvenstva ponovo napustio bivši hrvatski selektor, Cico Kranjčar. Da li je potpis višegodišnjeg ugovora sa klubom iz Sesveta pravo rješenje za nadarenog napadača pokazat će vrijeme. Sloboda je od transfera Slomića u Sesvete inkasirala 40.000 eura, a od njegovog eventualnog narednog transfera dobiće 10 do 20 posto odštete.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/semir-sl ... tama/13818
Ja volim FK Tuzla City
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/povreda- ... kog/233235Ipak, ono što sigurno može zabrinuti Blaža Sliškovića, šefa stručnog štaba popularnih Plemića, jeste povreda Tomislava Tomića koji je teren napustio u 67. minuti, a zamijenio ga je Mate Pehar. Tomić je ove sezone u sjajnoj formi, a u 24 utakmice u Premijer ligi upisao je četiri pogotka i jednu asistenciju. Potvrdio je za SportSport.ba da se radi o problemima sa adukturom, ali da će sve biti poznato u narednim danima.
Jest ruzno al valjalo bi nam da propusti naredno kolo pa da se oporavi za nastavak sezone

Nad tobom sunce najljepše sja
Sta ima novo kod nas
Ima li kakvih novosti oko reprograma dugova stadiona,ili smo transparentni jos uvjek.
"Mi smo Sloboda,izvolte.".

Ima li kakvih novosti oko reprograma dugova stadiona,ili smo transparentni jos uvjek.

Reprogram potpisan, stadion u izgradnji, Vlado pravi sampionski tim uz veliku pomoc NJUO.solinas je napisao/la:Sta ima novo kod nas![]()
Ima li kakvih novosti oko reprograma dugova stadiona,ili smo transparentni jos uvjek.![]()
🔴⚫️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.