FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zeljo1
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljo1 » 01 dec 2012, 18:40

zeljo1 je napisao/la:mislim da je dopusten odlazak al samo u ino...,jedino ako postoji neki obostrani interes domaceg kluba-razmjena igraca
moram li dvaput pisati
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 01 dec 2012, 18:47

zeljo1 je napisao/la:
zeljo1 je napisao/la:mislim da je dopusten odlazak al samo u ino...,jedino ako postoji neki obostrani interes domaceg kluba-razmjena igraca
moram li dvaput pisati
Odlazak mu jeste dopusten, svakom je dopusten i to je Amar 1000x rekao. Plati i vodi. Cuj razmjena igraca, koga to mozes uzeti za Zebu ? Koji je to igrac u ovoj kikiriki ligi bolji od Zebe i da ce nam valjati ?

Kad budes imao dokaz, i znas tacno gdje koji igrac odlazi ili dolazi onda pisi. Pusti se suplju ja cuo ovo ja cuo ono.
NO PYRO NO PARTY

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 01 dec 2012, 18:49

mislis li da Amar ne bi volio Duljevica iz olimpika vidjeti u svojim redovima,za kojeg on sam kaze da je jedan od najvecih talenata

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 01 dec 2012, 18:57

zeljo1 je napisao/la:mislis li da Amar ne bi volio Duljevica iz olimpika vidjeti u svojim redovima,za kojeg on sam kaze da je jedan od najvecih talenata
A zar ti stvarno mislis da bi se Olimpik odrekao Dulje radi Zebe ?
NO PYRO NO PARTY

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 01 dec 2012, 19:00

Buu je napisao/la:
zeljo1 je napisao/la:mislis li da Amar ne bi volio Duljevica iz olimpika vidjeti u svojim redovima,za kojeg on sam kaze da je jedan od najvecih talenata
A zar ti stvarno mislis da bi se Olimpik odrekao Dulje radi Zebe ?
ja mislim da olimpiku treba jedan igrac kao sto je zeba da bi napravio taj iskorak

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 01 dec 2012, 19:13

Ljudi sta vam je vise.. Zeba ne smije otici ni u jedan klub u nasoj ligi i to pogotovo ne u sred sezone.. Zamislite situaciju da ode, lupam, u Olimpik i da nam zabije iz kakvog slobodnjaka ( posto je jedino iz slobodnjaka opasan ove sezone) i da nas taj gol kosta titule.. Takav eventualni scenario bi mogao cak i Amaru klupu uzdrmati..

Sto se ostalog tice mozda je cak i pozeljno da Zebu kome prodamo.. Njegova plata je trn u oku mnogim nasim igracima i volili ga ne volili bez njega igramo brze i ljepse.. Primjer su i ove zadnje tekme protiv Olimpika i Sirokog.. Mislim da bi bila i puno bolja atmosvera u ekipi..

Samo ne smije se dozvoliti da ode kod nekog konkurenta u ligi..
BUDI ŽELJO !!!

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 01 dec 2012, 19:28

champions1921 je napisao/la:Ljudi sta vam je vise.. Zeba ne smije otici ni u jedan klub u nasoj ligi i to pogotovo ne u sred sezone.. Zamislite situaciju da ode, lupam, u Olimpik i da nam zabije iz kakvog slobodnjaka ( posto je jedino iz slobodnjaka opasan ove sezone) i da nas taj gol kosta titule.. Takav eventualni scenario bi mogao cak i Amaru klupu uzdrmati..

Sto se ostalog tice mozda je cak i pozeljno da Zebu kome prodamo.. Njegova plata je trn u oku mnogim nasim igracima i volili ga ne volili bez njega igramo brze i ljepse.. Primjer su i ove zadnje tekme protiv Olimpika i Sirokog.. Mislim da bi bila i puno bolja atmosvera u ekipi..

Pa u ovu ligu i ne može ima jos 2-3 godine ugovora a niko nema za odstetu

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 01 dec 2012, 19:32

Zekoo je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:Ljudi sta vam je vise.. Zeba ne smije otici ni u jedan klub u nasoj ligi i to pogotovo ne u sred sezone.. Zamislite situaciju da ode, lupam, u Olimpik i da nam zabije iz kakvog slobodnjaka ( posto je jedino iz slobodnjaka opasan ove sezone) i da nas taj gol kosta titule.. Takav eventualni scenario bi mogao cak i Amaru klupu uzdrmati..

Pa u ovu ligu i ne može ima jos 2-3 godine ugovora a niko nema za odstetu
Znam da je pod ugovorom ali ne znam sta onda mahnitaju zadnjih pet stranica.. Hocemo se nebuloza naslusati do Marta malo je reci..
BUDI ŽELJO !!!

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 01 dec 2012, 19:36

Ja sam cuo da nam dolazi Teofanis Gekas.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 01 dec 2012, 19:39

Nikad!!! Amar Amar Osim Osim. Ako zeli da ide i imamo dobru ponudu how yes no ;) . Ako se posvadzao sto je izveden iz igre haj kidaj sta cekas.

Sad znam da su ovo sve spekulacije ali recimo da je ovo u vezi svadze Zebe i Amara istina zbog ovakvih stvari treba igracima u buducnosti stavljati klauzalu gdje mu platu mozes smanjit na minimalac i opet da nam ne moze nista niti tuziti niti otici, jendostavno mora se znati ko je gazda u kuci.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 01 dec 2012, 19:43

Vec mi fali tekma ! :roll:
Željeznicar za život cijeli !

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 01 dec 2012, 19:46

zeljocity je napisao/la:

Nikad!!! Amar Amar Osim Osim. Ako zeli da ide i imamo dobru ponudu how yes no ;) . Ako se posvadzao sto je izveden iz igre haj kidaj sta cekas.

Sad znam da su ovo sve spekulacije ali recimo da je ovo u vezi svadze Zebe i Amara istina zbog ovakvih stvari treba igracima u buducnosti stavljati klauzalu gdje mu platu mozes smanjit na minimalac i opet da nam ne moze nista niti tuziti niti otici, jendostavno mora se znati ko je gazda u kuci.
:lol: :lol: Samo nam SIR AMARA ne diraj :lol: .. Brate znas i sam kakve smo budale.. I prosli put smo ga mi otjerali svojim nebulozama a na sjeveru i zapadu uvjek cekaju psovaci i pljuvaci koji jedva cekaju da vide sefu ledja.. Na Otoci protiv Olimpika sam se naslusao idiotluka od strane nasih tzv. navijaca da ti to ne mogu opisati.. Umalo nije do sukoba doslo.. Ima nas poganih i glupih malo je reci a takvi su najopasniji.. Treba biti oprezan i pametan..
BUDI ŽELJO !!!

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 01 dec 2012, 20:11

Upravo to Amara ne diraj, a te pljuvace treba stvarno malo smirit. Zato budi oprezan jer oni jedva cekaju da procitaju boldovano :lol: . Nas najbolji igrac poslije rata bio i ostao Amar Osim. Da ga nismo otjerali prosli put ko zna gdje bi sada bili??
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 01 dec 2012, 20:17

Zlatan Muslimović: Svaka čast Želji, ali ne dolazim na Grbavicu!

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 01 dec 2012, 20:19

Zato smo sad pametniji, izvukli lekciju iz gluposti koju smo napravili prosli put i sad ga cuvamo ko oci u glavi.
Nebi ni bilo dobro da ga svi vole, onda bi to bilo ko da smo Pitari, neka nama nasih pljuvaca :mrgreen:

Mada moras bas biti dobro udaren u glavu pa da pljujes na Amara, ali svakakvih nas ima.
Neka nama Osima barem ko Fergusona u ManU.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 01 dec 2012, 20:21

Zlatan Muslimovic dolazi u Zeljeznicar :cry:

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 01 dec 2012, 20:34

Zeba ne smije otici ni u jedan klub u nasoj ligi i to pogotovo ne u sred sezone
Naravno da ne, Zeba mora ostati u Želji jer je najbolji igrač lige, ako bi si mogao rjesiti egzistenciju negdje za dobru lovu, ok, to je ljudski, ovdje to ne može rjesiti.Malo je čudno da neko može više favorizirati Bekrica i Smajića (koji je odigrao 1/2 utakmice) od Zebe koji je ključni igrač, i kad ne igra.Tu je valjda znanje upitno, al' nema veze .Samo dvje rječi, oooZajko Zeba, ooo...
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 01 dec 2012, 20:55

Gotovo sam siguran da ima pojedinaca koji se nece slozit sa @England-om, ali ovo sto je on napisao je svakako tacno. Zeba je nas kljucni igrac i jedan od rijetkih koji znaju igrat lopte. Da je u formi, nije. Ali i takav je izuzetno opasan po protivnicki go. Na jedan njegov potez vrijedi cekat 90 minuta, najbolji primjer je bio Rudar kad je jednom lucidnoscu donio vaznu pobjedu. Ne moze neki igrac uvezat tri dobre partije i stavit se ispred Zebe koji je nas najbolji igrac. On mora ostati jer se igrac njegovog kalibra ne moze naci tako lako u nasem okruzenju.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 01 dec 2012, 20:58

England je napisao/la:
Naravno da ne, Zeba mora ostati u Želji jer je najbolji igrač lige, ako bi si mogao rjesiti egzistenciju negdje za dobru lovu, ok, to je ljudski, ovdje to ne može rjesiti.Malo je čudno da neko može više favorizirati Bekrica i Smajića (koji je odigrao 1/2 utakmice) od Zebe koji je ključni igrač, i kad ne igra.Tu je valjda znanje upitno, al' nema veze .Samo dvje rječi, oooZajko Zeba, ooo...
Zeba najbolji igrac lige?
Ove nije garant.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 01 dec 2012, 21:00

ASD je napisao/la:
England je napisao/la:
Zeba najbolji igrac lige?
Ove nije garant.
A da nije mozda Slonic Dambo najbolji ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, bablaz1, Levin, tajsamja, TefalTava i 53 gosta.