moram li dvaput pisatizeljo1 je napisao/la:mislim da je dopusten odlazak al samo u ino...,jedino ako postoji neki obostrani interes domaceg kluba-razmjena igraca
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
Odlazak mu jeste dopusten, svakom je dopusten i to je Amar 1000x rekao. Plati i vodi. Cuj razmjena igraca, koga to mozes uzeti za Zebu ? Koji je to igrac u ovoj kikiriki ligi bolji od Zebe i da ce nam valjati ?zeljo1 je napisao/la:moram li dvaput pisatizeljo1 je napisao/la:mislim da je dopusten odlazak al samo u ino...,jedino ako postoji neki obostrani interes domaceg kluba-razmjena igraca
Kad budes imao dokaz, i znas tacno gdje koji igrac odlazi ili dolazi onda pisi. Pusti se suplju ja cuo ovo ja cuo ono.
NO PYRO NO PARTY
mislis li da Amar ne bi volio Duljevica iz olimpika vidjeti u svojim redovima,za kojeg on sam kaze da je jedan od najvecih talenata
A zar ti stvarno mislis da bi se Olimpik odrekao Dulje radi Zebe ?zeljo1 je napisao/la:mislis li da Amar ne bi volio Duljevica iz olimpika vidjeti u svojim redovima,za kojeg on sam kaze da je jedan od najvecih talenata
NO PYRO NO PARTY
ja mislim da olimpiku treba jedan igrac kao sto je zeba da bi napravio taj iskorakBuu je napisao/la:A zar ti stvarno mislis da bi se Olimpik odrekao Dulje radi Zebe ?zeljo1 je napisao/la:mislis li da Amar ne bi volio Duljevica iz olimpika vidjeti u svojim redovima,za kojeg on sam kaze da je jedan od najvecih talenata
- champions1921
Ljudi sta vam je vise.. Zeba ne smije otici ni u jedan klub u nasoj ligi i to pogotovo ne u sred sezone.. Zamislite situaciju da ode, lupam, u Olimpik i da nam zabije iz kakvog slobodnjaka ( posto je jedino iz slobodnjaka opasan ove sezone) i da nas taj gol kosta titule.. Takav eventualni scenario bi mogao cak i Amaru klupu uzdrmati..
Sto se ostalog tice mozda je cak i pozeljno da Zebu kome prodamo.. Njegova plata je trn u oku mnogim nasim igracima i volili ga ne volili bez njega igramo brze i ljepse.. Primjer su i ove zadnje tekme protiv Olimpika i Sirokog.. Mislim da bi bila i puno bolja atmosvera u ekipi..
Samo ne smije se dozvoliti da ode kod nekog konkurenta u ligi..
Sto se ostalog tice mozda je cak i pozeljno da Zebu kome prodamo.. Njegova plata je trn u oku mnogim nasim igracima i volili ga ne volili bez njega igramo brze i ljepse.. Primjer su i ove zadnje tekme protiv Olimpika i Sirokog.. Mislim da bi bila i puno bolja atmosvera u ekipi..
BUDI ŽELJO !!!
Pa u ovu ligu i ne može ima jos 2-3 godine ugovora a niko nema za odstetuchampions1921 je napisao/la:Ljudi sta vam je vise.. Zeba ne smije otici ni u jedan klub u nasoj ligi i to pogotovo ne u sred sezone.. Zamislite situaciju da ode, lupam, u Olimpik i da nam zabije iz kakvog slobodnjaka ( posto je jedino iz slobodnjaka opasan ove sezone) i da nas taj gol kosta titule.. Takav eventualni scenario bi mogao cak i Amaru klupu uzdrmati..
- champions1921
Znam da je pod ugovorom ali ne znam sta onda mahnitaju zadnjih pet stranica.. Hocemo se nebuloza naslusati do Marta malo je reci..Zekoo je napisao/la:Pa u ovu ligu i ne može ima jos 2-3 godine ugovora a niko nema za odstetuchampions1921 je napisao/la:Ljudi sta vam je vise.. Zeba ne smije otici ni u jedan klub u nasoj ligi i to pogotovo ne u sred sezone.. Zamislite situaciju da ode, lupam, u Olimpik i da nam zabije iz kakvog slobodnjaka ( posto je jedino iz slobodnjaka opasan ove sezone) i da nas taj gol kosta titule.. Takav eventualni scenario bi mogao cak i Amaru klupu uzdrmati..
BUDI ŽELJO !!!
Ja sam cuo da nam dolazi Teofanis Gekas.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Nikad!!! Amar Amar Osim Osim. Ako zeli da ide i imamo dobru ponudu how yes nochampions1921 je napisao/la:Ljudi sta vam je vise.. Zeba ne smije otici ni u jedan klub u nasoj ligi i to pogotovo ne u sred sezone.. Zamislite situaciju da ode, lupam, u Olimpik i da nam zabije iz kakvog slobodnjaka ( posto je jedino iz slobodnjaka opasan ove sezone) i da nas taj gol kosta titule.. Takav eventualni scenario bi mogao cak i Amaru klupu uzdrmati..

Sad znam da su ovo sve spekulacije ali recimo da je ovo u vezi svadze Zebe i Amara istina zbog ovakvih stvari treba igracima u buducnosti stavljati klauzalu gdje mu platu mozes smanjit na minimalac i opet da nam ne moze nista niti tuziti niti otici, jendostavno mora se znati ko je gazda u kuci.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
- champions1921
zeljocity je napisao/la:Nikad!!! Amar Amar Osim Osim. Ako zeli da ide i imamo dobru ponudu how yes nochampions1921 je napisao/la:Ljudi sta vam je vise.. Zeba ne smije otici ni u jedan klub u nasoj ligi i to pogotovo ne u sred sezone.. Zamislite situaciju da ode, lupam, u Olimpik i da nam zabije iz kakvog slobodnjaka ( posto je jedino iz slobodnjaka opasan ove sezone) i da nas taj gol kosta titule.. Takav eventualni scenario bi mogao cak i Amaru klupu uzdrmati..
Samo ne smije se dozvoliti da ode kod nekog konkurenta u ligi... Ako se posvadzao sto je izveden iz igre haj kidaj sta cekas.
Sad znam da su ovo sve spekulacije ali recimo da je ovo u vezi svadze Zebe i Amara istina zbog ovakvih stvari treba igracima u buducnosti stavljati klauzalu gdje mu platu mozes smanjit na minimalac i opet da nam ne moze nista niti tuziti niti otici, jendostavno mora se znati ko je gazda u kuci.

BUDI ŽELJO !!!
Upravo to Amara ne diraj, a te pljuvace treba stvarno malo smirit. Zato budi oprezan jer oni jedva cekaju da procitaju boldovano
. Nas najbolji igrac poslije rata bio i ostao Amar Osim. Da ga nismo otjerali prosli put ko zna gdje bi sada bili??

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
Zlatan Muslimović: Svaka čast Želji, ali ne dolazim na Grbavicu!
Zato smo sad pametniji, izvukli lekciju iz gluposti koju smo napravili prosli put i sad ga cuvamo ko oci u glavi.
Nebi ni bilo dobro da ga svi vole, onda bi to bilo ko da smo Pitari, neka nama nasih pljuvaca
Mada moras bas biti dobro udaren u glavu pa da pljujes na Amara, ali svakakvih nas ima.
Neka nama Osima barem ko Fergusona u ManU.
Nebi ni bilo dobro da ga svi vole, onda bi to bilo ko da smo Pitari, neka nama nasih pljuvaca

Mada moras bas biti dobro udaren u glavu pa da pljujes na Amara, ali svakakvih nas ima.
Neka nama Osima barem ko Fergusona u ManU.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Zlatan Muslimovic dolazi u Zeljeznicar 

Naravno da ne, Zeba mora ostati u Želji jer je najbolji igrač lige, ako bi si mogao rjesiti egzistenciju negdje za dobru lovu, ok, to je ljudski, ovdje to ne može rjesiti.Malo je čudno da neko može više favorizirati Bekrica i Smajića (koji je odigrao 1/2 utakmice) od Zebe koji je ključni igrač, i kad ne igra.Tu je valjda znanje upitno, al' nema veze .Samo dvje rječi, oooZajko Zeba, ooo...Zeba ne smije otici ni u jedan klub u nasoj ligi i to pogotovo ne u sred sezone
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Gotovo sam siguran da ima pojedinaca koji se nece slozit sa @England-om, ali ovo sto je on napisao je svakako tacno. Zeba je nas kljucni igrac i jedan od rijetkih koji znaju igrat lopte. Da je u formi, nije. Ali i takav je izuzetno opasan po protivnicki go. Na jedan njegov potez vrijedi cekat 90 minuta, najbolji primjer je bio Rudar kad je jednom lucidnoscu donio vaznu pobjedu. Ne moze neki igrac uvezat tri dobre partije i stavit se ispred Zebe koji je nas najbolji igrac. On mora ostati jer se igrac njegovog kalibra ne moze naci tako lako u nasem okruzenju.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- ASD
- Kontakt:
Zeba najbolji igrac lige?England je napisao/la:Naravno da ne, Zeba mora ostati u Želji jer je najbolji igrač lige, ako bi si mogao rjesiti egzistenciju negdje za dobru lovu, ok, to je ljudski, ovdje to ne može rjesiti.Malo je čudno da neko može više favorizirati Bekrica i Smajića (koji je odigrao 1/2 utakmice) od Zebe koji je ključni igrač, i kad ne igra.Tu je valjda znanje upitno, al' nema veze .Samo dvje rječi, oooZajko Zeba, ooo...Zeba ne smije otici ni u jedan klub u nasoj ligi i to pogotovo ne u sred sezone
Ove nije garant.
A da nije mozda Slonic Dambo najbolji ?ASD je napisao/la:Zeba najbolji igrac lige?England je napisao/la:Naravno da ne, Zeba mora ostati u Želji jer je najbolji igrač lige, ako bi si mogao rjesiti egzistenciju negdje za dobru lovu, ok, to je ljudski, ovdje to ne može rjesiti.Malo je čudno da neko može više favorizirati Bekrica i Smajića (koji je odigrao 1/2 utakmice) od Zebe koji je ključni igrač, i kad ne igra.Tu je valjda znanje upitno, al' nema veze .Samo dvje rječi, oooZajko Zeba, ooo...Zeba ne smije otici ni u jedan klub u nasoj ligi i to pogotovo ne u sred sezone
Ove nije garant.
I onda kada više ne bude me ovdje