sala mala uz dobre informacije za nas klubNord1987 je napisao/la:Hebem vam.....![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
sala mala uz dobre informacije za nas klubNord1987 je napisao/la:Hebem vam.....![]()
Lično idem preko Karaule,preko Doboja mi nekako nesigurno.Jest da brze dođes iako je dalje po km,al ovamo je sigurnije i laganini.collector je napisao/la:preko Doboja ima vise policije, radara i sl stvari ali je put bolji nego preko Olova i Kladnja gdje je ipak malo manje policije i pregleda generalno !!! i duzi je put preko Doboja ako se ne varam za 30 km !!!Evander je napisao/la:Savjet kojim putem. Preko Tuzle ili preko Doboja?vatreni je napisao/la:Jbg.nije fazon,biće vas vise nego nas,al hajd,vazno je napraviti ambijent.Vasi to navijači znaju
,u svakom slučaju putevi preko Karaule i Zenice biće usmjereni prema Posavini u Zmajevo gnijezdo.BUJRUM......
Bujrum smijete vi navijat i za nasvatreni je napisao/la:Jbg.nije fazon,biće vas vise nego nas,al hajd,vazno je napraviti ambijent.Vasi to navijači znaju
,u svakom slučaju putevi preko Karaule i Zenice biće usmjereni prema Posavini u Zmajevo gnijezdo.BUJRUM......
Kod: Označi sve
Polazak i okupljanje svih navijača FKS koji idu na utakmicu u Gradačac je u 9h na parkingu stadiona Koševo, a planirani polazak autobusa i kolone automobila, kombija, aviona je u 10h! Svi zajedno u kolonu! Svi ko jedan, to smo mi!
aviona... hahahahahHead je napisao/la:Kod: Označi sve
Polazak i okupljanje svih navijača FKS koji idu na utakmicu u Gradačac je u 9h na parkingu stadiona Koševo, a planirani polazak autobusa i kolone automobila, kombija, aviona je u 10h! Svi zajedno u kolonu! Svi ko jedan, to smo mi!
fundament je napisao/la:sta bi za Delaca, jhl to gotova stvar ili?
Ibrakovic je potvrdio da jeste tako da on je nas igracfundament je napisao/la:sta bi za Delaca, jhl to gotova stvar ili?
MojaTV i Arena sport 5manning18 je napisao/la:ima li neko info ko prenosi utakmicu? rado bih lagano u Gradačac, ali obaveze ne dozvoljavaju.
I svaka preporuka za put preko Doboja, put je odlican, cesto sam na toj ruti.
hvalahilmo je napisao/la:MojaTV i Arena sport 5manning18 je napisao/la:ima li neko info ko prenosi utakmicu? rado bih lagano u Gradačac, ali obaveze ne dozvoljavaju.
I svaka preporuka za put preko Doboja, put je odlican, cesto sam na toj ruti.
Biće linkova vjerovatno ako nemaš MojaTV
Ima li kakve šanse da poptiše.?Head je napisao/la:Sta ce Ibrak, taldzija i lopov.![]()
i btw. lova u pregovorima sa Misketom je najmanji problem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.