FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
pa i ranije se govorilo da će Muslimović u Želju, pa on ode u Kinu, ovo je samo šuplja sigurno...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Sve je moguce
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 9027_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
ko je ovo ?

http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 9027_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
ko je ovo ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Sadikovic iz juniora ako se ne varam igra zadnjeg veznogZZtop10 je napisao/la:Sve je moguce![]()
ko je ovo ?
Damir Sadiković - junior.Još je igro i Faruj Gačan takođe junior, 3. sa lijeva na ovoj slici ispod.
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 5033_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 5033_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA
On i Cutuk zajedno ko dvije planine, zastrasujucebagrcavi je napisao/la:Damir Sadiković - junior.Još je igro i Faruj Gačan takođe junior, 3. sa lijeva na ovoj slici ispod.

Kasnije se ovaj povrijedio, pa je zamjenjen.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Ovo u vezi zlaje ne vjerujem ali eto ono sto se kaze daj Boze.
Medzutim mislim da bi bilo jako dobro dovesti jednu tako da kazem super zvijezdu za nasu ligu (naravno ako ekonomija kluba to dopusta) jer bi se privuklo vise raje i vjerovatno i bolji sponzori + sto bi dobili na tezini u eu tekmama, ali opet nema nikavih garancija za uspjeh u eu ali eto nek se ekonomski to isplati i ja zadovoljan.
Medzutim mislim da bi bilo jako dobro dovesti jednu tako da kazem super zvijezdu za nasu ligu (naravno ako ekonomija kluba to dopusta) jer bi se privuklo vise raje i vjerovatno i bolji sponzori + sto bi dobili na tezini u eu tekmama, ali opet nema nikavih garancija za uspjeh u eu ali eto nek se ekonomski to isplati i ja zadovoljan.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Ima li neko da je bio danas na utakmici, jel igrao taj famozni Bajić o kojem se toliko priča ?Momak ima strašnu statistiku, valjda će dobiti priliku.
DRUG NEBI TI PUNCA
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Zlatan Muslimovic u Zelji isto kao Bilbija u Sarajevu..
Pa da prodamo Zebu, Svraku, Adila, Kvesica opet ne mozemo mu dati platu kao oni gori. Pa nije valjda lud da lomi noge na nasim oranicama, pored uredenih terena i dobrih primanja u Kini. Pustite se vi tih nostalgija i zajebancija, price za djece..
Ja bas i ne vidim da bi imali neke koristi u evropi od jednog napadaca koji je vise u poznim godinama, gdje mu je fleksibilnost ogranicena, dakle opet bi imali slucaj da napadac mora cekati vezu da mu odradi sve, bas kao sto Amar i igra stalno. Uredu, on bi bio dobar je je iskusan i zna pogoditi, ali opet trosak veliki, a dobit mala. Nemojte evropi ni racunati, nema od toga nista. Treba tu jedno 5 ono srednje-jakih igraca za takav podvig, ili drugaciji pristup. Eto Amar prizna u intervju da su imali pogresan pristup e sada koliko ce moci promijeniti to, vidjet cemo... Ali izgledi su veoma mali, jer na tom evropskom nivou samo smo u stanju odigrati poluvrijeme, a bio bi veliki rezultat da odigramo kako treba jedan cijeli mec.
Bar ja to tako gledam, i isplatnije je dovesti nekog mladog reprezentativca za te pare, nego dovoditi veterana. Svakako smo prvi kod nas bez veterena ili ne...

Pa da prodamo Zebu, Svraku, Adila, Kvesica opet ne mozemo mu dati platu kao oni gori. Pa nije valjda lud da lomi noge na nasim oranicama, pored uredenih terena i dobrih primanja u Kini. Pustite se vi tih nostalgija i zajebancija, price za djece..

Ja bas i ne vidim da bi imali neke koristi u evropi od jednog napadaca koji je vise u poznim godinama, gdje mu je fleksibilnost ogranicena, dakle opet bi imali slucaj da napadac mora cekati vezu da mu odradi sve, bas kao sto Amar i igra stalno. Uredu, on bi bio dobar je je iskusan i zna pogoditi, ali opet trosak veliki, a dobit mala. Nemojte evropi ni racunati, nema od toga nista. Treba tu jedno 5 ono srednje-jakih igraca za takav podvig, ili drugaciji pristup. Eto Amar prizna u intervju da su imali pogresan pristup e sada koliko ce moci promijeniti to, vidjet cemo... Ali izgledi su veoma mali, jer na tom evropskom nivou samo smo u stanju odigrati poluvrijeme, a bio bi veliki rezultat da odigramo kako treba jedan cijeli mec.

-
- Kontakt:
- ASD
- Kontakt:
Nije valjda da je i on otisao?Just do it.TM je napisao/la:Hvala Zajko za sve!
Sretno.....
nije pusti ovog buncaASD je napisao/la:Nije valjda da je i on otisao?Just do it.TM je napisao/la:Hvala Zajko za sve!
Sretno.....
-
- Kontakt:
pojma ti nemas.... sutra ces mi reci kako znasarelinho je napisao/la:nije pusti ovog buncaASD je napisao/la:Nije valjda da je i on otisao?Just do it.TM je napisao/la:Hvala Zajko za sve!
Sretno.....
:)
ja znam od provjerenog covjeka iz kluba da je zeba na izlaznim vratima
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
mislim da je dopusten odlazak al samo u ino...,jedino ako postoji neki obostrani interes domaceg kluba-razmjena igraca
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
Spekulira se o Olimpiku..Elegant je napisao/la:A u koji to klub prelazi Zajko ?
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
Jel u pitanju olimpic kao sto neko napisa.zeljo1 je napisao/la:ja znam od provjerenog covjeka iz kluba da je zeba na izlaznim vratima
-
- Kontakt:
jok kakav olimpic....terabajt je napisao/la:Jel u pitanju olimpic kao sto neko napisa.zeljo1 je napisao/la:ja znam od provjerenog covjeka iz kluba da je zeba na izlaznim vratima
:)
- champions1921
Zajko je fudbalski genije ali je u zadnje vrijeme imao dosta problematican pristup igri.. Mislim da je on ako ode iz Zelje definitivno zavrsio sa svim ambicijama.. U svakom slucaju pod ugovorom je do sredine 2015., pa ako je Gracic spreman dati 500.000 eura za njega bujrum..
p.s. Ove probe juniora su ekstra stvar.. Nadam se da ce ih bar dvojica dokazati da mogu igrati u prvom timu..
p.s. Ove probe juniora su ekstra stvar.. Nadam se da ce ih bar dvojica dokazati da mogu igrati u prvom timu..
BUDI ŽELJO !!!
- KB-TM87
- Kontakt:
Manite se mahalskih, znalci vi sve znate 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.