Ne znam sto ne bi probali iskoristit ovaj interes Benfice za Cillessena pa pokusali vratit Grimalda.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Znaci li to, da cemo u tom slucaju svijetla obraza navijati za Valencijumessilla je napisao/la:Izgleda ce stvarno kup presudit da li ce Valverde ostati. Kakva skupina debila u upravi.Yebo vam kup svima majku.
Ne znam sto ne bi probali iskoristit ovaj interes Benfice za Cillessena pa pokusali vratit Grimalda.
Grimaldo bi istjero Albu kroz polusezonumessilla je napisao/la:Izgleda ce stvarno kup presudit da li ce Valverde ostati. Kakva skupina debila u upravi.Yebo vam kup svima majku.
Pojedini francuski mediji, između ostalog i Paris United, tvrde kako je Neymar Junior zadao upravi PSG-a zadatak da dovedu Philippea Coutinha, ne samo radi pojačavanja ekipe, nego i zbog vlastite želje. Već odavno je poznato da su Neymar i Coutinho u dobrim odnosima, a ovih dana se sve više piše o odlasku potonjeg iz Barcelone kako bi katalonski klub napravio mjesta za nova pojačanja, što znači da je ovaj transfer vrlo moguć, tvrdi gore navedeni izvor.
Je li 10M razumna svotaNakon što je Arsenal Barceloni jasno dao do znanja da neće otkupiti ugovor Denisa Suáreza, katalonski Sport piše kako je Valencija zasad jedina ozbiljno zagrizla za usluge ovog veznjaka te da je to jedna od njegovih mogućih destinacija. Isti list navodi kako je ključni čovjek iza svega toga Marcelino, sadašnji trener Šišmiša i nekadašnji Denisov trener u Villarrealu, a on navodno smatra kako može izvući ono najbolje iz 25-godišnjaka te je uvjeren da ga može vratiti u pravu formu. Iz Blaugrane se nadaju prodaji za razumnu svotu novca, jer se igrač ne nalazi u njihovim planovima za naredni period.
covjek se precesto sakriva i bjezi od lopte i odgovornosti da bi bilo samo do treneraenobarca je napisao/la:Ma ja Coutinha ne bi ni prodavao osim ako dodje ponuda od 120,130 miliona a s obzirom na predstave njegove nece.Jest pizdurina bio citavu sezonu skoro, najgori igrac u vecini utakmica ali opet pod ovom levatinom na klupi svi izgledaju losije haman.Mozda bi pod novim trenerom prodisao, ali naravno ako ostane Valverde **** ga onda, daj boze da ode
Ma ne znam za Coutinha fkt sta reci. Ne volim takve igrace. Ali zamislite pod pravim trenerom, sredinu Coutinho- De Jong/Busquets-Arthur kad bi igrao kako zna. Pa imali bi najjacu sredinu jos od Xavija i Inieste. A jednostavno je premalo vremena tu i previse placen da bi ga se rijesili tek tako na ljeto. Ne vidim taj scenarij nikako.Donnie Darko je napisao/la:covjek se precesto sakriva i bjezi od lopte i odgovornosti da bi bilo samo do treneraenobarca je napisao/la:Ma ja Coutinha ne bi ni prodavao osim ako dodje ponuda od 120,130 miliona a s obzirom na predstave njegove nece.Jest pizdurina bio citavu sezonu skoro, najgori igrac u vecini utakmica ali opet pod ovom levatinom na klupi svi izgledaju losije haman.Mozda bi pod novim trenerom prodisao, ali naravno ako ostane Valverde **** ga onda, daj boze da ode
jednostavno je pizda
Ma neces morati prodavat, nismo mi Liverpool da moras prodat da bi doveo. Ovi gore nabrojani igraci ako ne mozes tu namaket 100M onda se ostavi posla i zasadi maline.enobarca je napisao/la:Ma znam sve ali otkud sad da odjednom postane tolika pizda, u Liverpoolu sigurno nije bio a ni u Brazilu, na SP im bio jedan od boljih igraca.Kako god ne mozes izvuci trenutno za njega ni 100 miliona a 150 je placen, ali neko ce se morati prodati ako ce se dovoditi i De ligt i Griezman.
znamo i ti i ja da suarez nece grijati klupulet3 je napisao/la:Eventualni transfer Griezmanna može ugroziti samo Suareza, nikako Coutinha.
Mada kad bolje razmislim, Griez bi svakako bio bolji i od Coutinha na onoj njegovoj poziciji, zapravo i Edin Višća bi bio bolja opcija.
Dakle, Griezmann bi uletio u vrh napada umjesto Suarezajer koji qrac placati 100 + ako ce grijati klupu Suarezu...e sad, koliko je to pametno pod vodstvom ovog ublehaša i da li bi tandem Messi - Griezmann bio toliko dobar do donese LP. Jako upitno.
Ima i toga, ali kako god moja najveca zelja je da prodaju Suareza, slavio bi 2 mjeseca.Hvala mu za sve ali njegovo vrijeme je proslo i hajd bjezi.leorey je napisao/la:Ma neces morati prodavat, nismo mi Liverpool da moras prodat da bi doveo. Ovi gore nabrojani igraci ako ne mozes tu namaket 100M onda se ostavi posla i zasadi maline.enobarca je napisao/la:Ma znam sve ali otkud sad da odjednom postane tolika pizda, u Liverpoolu sigurno nije bio a ni u Brazilu, na SP im bio jedan od boljih igraca.Kako god ne mozes izvuci trenutno za njega ni 100 miliona a 150 je placen, ali neko ce se morati prodati ako ce se dovoditi i De ligt i Griezman.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.