FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- skullcrusher
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ove sto kopaju clanke o Ibricicu i sto jos uvijek imaju obraza nesto da prigovaraju treba odstraniti sa ovog foruma.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
-
- Kontakt:
Ima najbolji Igracki kadar u ligi, nek uzme titulu i sve ok.
Mozda cemo mi sad koju uzeti na pozitivni sok, ali ce ovo narednih mjesec-dva izgledati uzasno i toga moramo biti svjesni.
Trener nije upoznao igrace, nije ih selektirao i dovodio, nijedan od njih dvojice ne zna prije svega nas roster, a kamoli ligu.
Trebat ce vremena i strpljenja, a podrska nece izostati.
Mozda i najbitnija stvar je da je Ismir ovim dovodjenjem potvrdio da je oduvijek imao dobre namjere s nama, iako je pogrijesio u vecini stvari.
Zajedno do kraja, nek crknu dusmani, kite bi polizali samo da imaju jednog ovakvog u klubu / redakciji.
Trener nije upoznao igrace, nije ih selektirao i dovodio, nijedan od njih dvojice ne zna prije svega nas roster, a kamoli ligu.
Trebat ce vremena i strpljenja, a podrska nece izostati.
Mozda i najbitnija stvar je da je Ismir ovim dovodjenjem potvrdio da je oduvijek imao dobre namjere s nama, iako je pogrijesio u vecini stvari.
Zajedno do kraja, nek crknu dusmani, kite bi polizali samo da imaju jednog ovakvog u klubu / redakciji.
NEMA NAZAD
Krtice rovare...
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jedva čekam press u 18h, samo da više krenemo naprijed.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
O ovom vam pričam, dušmani su na sve strane.
Pogledajte samo gdje smo mi njima na portalu, a dovodimo mega pojačanje za čitavu ligu. Mržnja je prevelika, zato SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Pogledajte samo gdje smo mi njima na portalu, a dovodimo mega pojačanje za čitavu ligu. Mržnja je prevelika, zato SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Kakav li cemu pogrdan nadimak smisliti nakon dva poraza 

Zato sto im je glavni urednik bio Kustura, ne znam mu ime, ali znam da je mrtvi manijak i mrzi Sarajevo, sad radi na klixu, ali ima jos upetljane prste vamo. Ebo njih
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Što ne bi razmišljali o tome kako da im pružimo najveću moguću podršku i kod kuće i na strani. Kako god krenulo treba čovjeka sačekati jer je pokazao da može. Ok, nije on ni moj prvi izbor ali je daleko iznad prosjeka za ovo što smo imali.
Kampanju raditi i na forumu i na društvenim mrežama, uživo pozivati ljude protiv Posušja da grmi kao protiv Sloge.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!
Kampanju raditi i na forumu i na društvenim mrežama, uživo pozivati ljude protiv Posušja da grmi kao protiv Sloge.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
+1000 bez rasprave. Zato smo mi sebi najveci debili kad dozvolimo da se iznutra urusavamo. Ljudima bitnije sta se desava u nasem klubu, a igraju euro utakmice danas npr.
Teren nam 12 mjeseci rade, promjena pravila takmicenja, i jos mnogo toga sto se vec provlacilo kroz forum.
I mi sve to znamo, vidimo i ponovo se pogubimo i pljujemo po klubu i svakom potezu.. trebamo ljubomorno cuvati ovo sto imamo, uz posten rad, trud, zalaganje i ljubav MORAJU REZULTATI DOCI.
I sve ce nas pratiti oni maleri sto je fele spominjao dok ne rascistimo mi sami sa sobom.
Ono nase zajednistvo koje smo pokazali mnogo puta, iskreno zajednistvo, ne moze niko oduzeti i niko ga ne moze imati ni nadvisiti.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Treba na vakat početi o tome razmišljati, ne smije nas nespremne uhvatiti to vrijeme kad uveže dva poraza.bordobijeli je napisao/la: ↑03 avg 2023, 14:39Kakav li cemu pogrdan nadimak smisliti nakon dva poraza![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ovaj je dugo bio u vezi sa kcerkom Harisa Dzinovica. Cim bi sta zabrljao, pominjala bi se kao i Dalova SofijaSurreal je napisao/la: ↑03 avg 2023, 14:09https://www.transfermarkt.com/andrej-dj ... ler/706560
nek ga povede

Zvezdina skola inace.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Ne brinem se, za to smo jako kreativni, Doganu su odma skontali da ima glavu ko lik u crtanom.joker90 je napisao/la: ↑03 avg 2023, 14:47Treba na vakat početi o tome razmišljati, ne smije nas nespremne uhvatiti to vrijeme kad uveže dva poraza.bordobijeli je napisao/la: ↑03 avg 2023, 14:39Kakav li cemu pogrdan nadimak smisliti nakon dva poraza![]()
MortemHz je napisao/la: ↑03 avg 2023, 14:45Što ne bi razmišljali o tome kako da im pružimo najveću moguću podršku i kod kuće i na strani. Kako god krenulo treba čovjeka sačekati jer je pokazao da može. Ok, nije on ni moj prvi izbor ali je daleko iznad prosjeka za ovo što smo imali.

Od mene sigurna bezrezervna podrska za ovu polusezonu do pauze, dolazi covjek na gotovo pa sta god uspije da izvuce. Tek mu se moze suditi kad odradi jedne pripreme i prelazni rok
90!
Ma hajd što ima glavu ko lik iz crtanog, ali što su mu i taktičke zamisli bile kao looney toones.bordobijeli je napisao/la: ↑03 avg 2023, 14:50Ne brinem se, za to smo jako kreativni, Doganu su odma skontali da ima glavu ko lik u crtanom.joker90 je napisao/la: ↑03 avg 2023, 14:47Treba na vakat početi o tome razmišljati, ne smije nas nespremne uhvatiti to vrijeme kad uveže dva poraza.bordobijeli je napisao/la: ↑03 avg 2023, 14:39Kakav li cemu pogrdan nadimak smisliti nakon dva poraza![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Solidan izbor. Ne ocekujem titule, ali da se uspostavi zdrav sistem i da se na terenu vidi neka igra. Bice stativa i precki i bicemo pokradeni, nije drama ni frka ali raja ce odmah prepoznati ako je fin rukopis trenera. Puna podrska bar do zime.Cora1946 je napisao/la: ↑03 avg 2023, 14:51MortemHz je napisao/la: ↑03 avg 2023, 14:45Što ne bi razmišljali o tome kako da im pružimo najveću moguću podršku i kod kuće i na strani. Kako god krenulo treba čovjeka sačekati jer je pokazao da može. Ok, nije on ni moj prvi izbor ali je daleko iznad prosjeka za ovo što smo imali.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!![]()
![]()
Od mene sigurna bezrezervna podrska za ovu polusezonu do pauze, dolazi covjek na gotovo pa sta god uspije da izvuce. Tek mu se moze suditi kad odradi jedne pripreme i prelazni rok
-
- Kontakt:
Dobar intervju...lijepo prica, nek nam pokaze..sretno
-
- Kontakt:
20% gleda taktiku i neki sistem. 80 % navijaca gleda rezultat, pobjede, titulu, iskorak u europi. Eh sad je kljuc u ovim sto odlucuju koliko imaju znanja volje da nekog istrpe. Navijaci ko navijaci kad pobjediš najbolji si kad izgubiš drvlje i kamenje i to se nece promjenitikengur je napisao/la: ↑03 avg 2023, 14:57Solidan izbor. Ne ocekujem titule, ali da se uspostavi zdrav sistem i da se na terenu vidi neka igra. Bice stativa i precki i bicemo pokradeni, nije drama ni frka ali raja ce odmah prepoznati ako je fin rukopis trenera. Puna podrska bar do zime.Cora1946 je napisao/la: ↑03 avg 2023, 14:51MortemHz je napisao/la: ↑03 avg 2023, 14:45Što ne bi razmišljali o tome kako da im pružimo najveću moguću podršku i kod kuće i na strani. Kako god krenulo treba čovjeka sačekati jer je pokazao da može. Ok, nije on ni moj prvi izbor ali je daleko iznad prosjeka za ovo što smo imali.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!![]()
![]()
- Shategabri
- Kontakt:
Eeee, da smo doveli onog, kako ono, nešto kao Metta World Peace...joker90 je napisao/la: ↑03 avg 2023, 14:52Ma hajd što ima glavu ko lik iz crtanog, ali što su mu i taktičke zamisli bile kao looney toones.bordobijeli je napisao/la: ↑03 avg 2023, 14:50Ne brinem se, za to smo jako kreativni, Doganu su odma skontali da ima glavu ko lik u crtanom.
Tad bi baš bili crtani.
Koševo Zapad
Realno, ima lošu bodovnu statistiku kroz klubove koje je vodio.
Nadati se da ćemo mu mi biti prvi veliki uspjeh...bas kao i Zrinjski Jakirovicu.
Mlad je. Evropljanin. Radnik.
Sretno.
Nadati se da ćemo mu mi biti prvi veliki uspjeh...bas kao i Zrinjski Jakirovicu.
Mlad je. Evropljanin. Radnik.
Sretno.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 03 avg 2023, 15:04, ukupno mijenjano 3 puta.
Trenutno korisnika/ca: Direktorcic, LegendKiller, Varijantas8 i 37 gostiju.