Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Jucer na kraju treninga osjetio "malu bol u malom misicu" i za sinoc nije bio spreman. Za srijedu bi navodno, poznavajuci njega i kako se brzo oporavlja od povrede, trebao biti spreman. Bar tako Klopp kaze. Al naravno da to nije sigurno nista.Fowl95 je napisao/la:Šta je s Firmina?
Nikako nece biti dobro ako ga ne bude. On nam je kljucan za taj eventualni gol u gostima.
Da je Coutinho izjavio da ce slavit gol, pa ajde, od njega svasta ocekujem, al nisam to ocekivao od Suareza, iako je bilo ocigledno da je i onaj ugriz i sve sto je radio bila samo predstava da bi sto prije otisao.
You'll never walk alone.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ako Liverpool pobijedi u preostale dvije utakmice imati će 97 bodova što znači da u prosjeku osvajaju po 2.55 bodova po utakmici. U posljednjih 119 godina bi s tim prosjekom bili prvaci 117 puta. Jedini izuzeci su prošla rekordna sezona Manchester City-a i ova tekuća sezona ako je osvoji City.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
I kažu ćelava prevaraHordasOdMalena je napisao/la:Ako Liverpool pobijedi u preostale dvije utakmice imati će 97 bodova što znači da u prosjeku osvajaju po 2.55 bodova po utakmici. U posljednjih 119 godina bi s tim prosjekom bili prvaci 117 puta. Jedini izuzeci su prošla rekordna sezona Manchester City-a i ova tekuća sezona ako je osvoji City.
![]()
![]()
![]()
Let's talk about SIX baby!
**** ga drugovi moji takve smo mi srece kurate jbg
Najgore je nac motivaciju za narednu sezonu kad ne osvojis titulu sa 90+ bodova
Neko nas je dobro ukleo nema dileme...

Najgore je nac motivaciju za narednu sezonu kad ne osvojis titulu sa 90+ bodova

Neko nas je dobro ukleo nema dileme...
STEVIE GERRARD
Pa Klopp , meni se cini da sam na nekoj aplikaciji procitao, kaze jos nije doso do pola puta te njegove vizije koju ima za LFC. NA TIA je to bilo ja mislim...
a ne vjerujem da ce mu faliti motivacije, pronalazi igrace koji vole igrati lopte
a ne vjerujem da ce mu faliti motivacije, pronalazi igrace koji vole igrati lopte
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Ako City ne uspije dovesti Maguirea, okrecu se Dijku.

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Sta vise moze uraditi sem osvajanja trofejaSage je napisao/la:Pa Klopp , meni se cini da sam na nekoj aplikaciji procitao, kaze jos nije doso do pola puta te njegove vizije koju ima za LFC. NA TIA je to bilo ja mislim...

Ne ocekujem puno od Burnleya danas, jedini dio ekipe koji mi se sviđa je štoperski par Mee i Tarkowski, ovo ostalo u rangu drvosječa.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
idemoo

Imaju i dobrog golmana, a i Barnesa.StevieG8 je napisao/la:Sta vise moze uraditi sem osvajanja trofejaSage je napisao/la:Pa Klopp , meni se cini da sam na nekoj aplikaciji procitao, kaze jos nije doso do pola puta te njegove vizije koju ima za LFC. NA TIA je to bilo ja mislim...
a ne vjerujem da ce mu faliti motivacije, pronalazi igrace koji vole igrati lopte![]()
Ne ocekujem puno od Burnleya danas, jedini dio ekipe koji mi se sviđa je štoperski par Mee i Tarkowski, ovo ostalo u rangu drvosječa.

Kad smo vec kod njega...
“Klopp has even given me a sly text to say that if I score he might sign me for next season – so I might be on the move!”

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Mah ovo me podsjeca na 13/14 kad je Cityu ostalo par utakmica do kraja pa se nadali pobjedi West Hama i slicnih ekipa, come on Burnley!
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Pobjedom Arsenala Lesteru treba 6 bodova iz naredne 2 utakmice za Europe League. Vardy 6-7 golova od kad je Brendo preuzeo.
jos 70 min momkovi
pa gledaj wooda panja, mogli smo go zabiti
gasim telku,wifi na fonu radi notifikacija i samo provjeriti rezultat od 0:1 za sat vremena
Pep je ćelav.
Zadnja izmjena: StevieG8, dana/u 28 apr 2019, 16:00, ukupno mijenjano 1 put.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.