FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Rule_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Rule_hz » 21 jun 2010, 20:21

poslije ovog zasigurno ce husref bit trener...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

alibi

Post Postao/la alibi » 21 jun 2010, 20:22

To je to.Promjene na BOLJE ako bog da.Sad svi ZAJEDNO u novi BOOOOOOJJJJJJJJJJ.LJUBAV JE SAMO JEDNA.FCS.

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 21 jun 2010, 20:31

Nemojmo odma da se nalozimo,sad polahko,dobili smo malo bolju upravu i sad korak po korak za novo Saraj´vo
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 21 jun 2010, 20:33

Polako sa euforijom,dok se ne vrate momci iz BP i dok ne kazu sta se ,i kako desavalo na sjednici.

Samo sabura malo.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 21 jun 2010, 20:43

"Čast mi je biti predsjednik Sarajeva. Smatram da imam kapaciteta da klub izvedem na stazu uspjeha. Mislim da je optimilani period da klub krene prema naprijed godinu dana. Ukoliko u tom periodu ne napravimo određene rezultate, onda ćemo mi snositi krivicu. Ipak, nadam se i očekujem da će FK Sarajevo ispuniti svoje ciljeve u narednom periodu", rekao je u obraćanju Skupštini novi predsjednik bordo tima.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 21 jun 2010, 20:44

ABD sad mozemo ocekivati nesto vise i mislim da pod hitno trebamo neka pojacanja ali realno pojacanje....
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 21 jun 2010, 20:46

SemPer_fi je napisao/la:ABD sad mozemo ocekivati nesto vise i mislim da pod hitno trebamo neka pojacanja ali realno pojacanje....

vec je dogovoreno sa 5 pojacanja... u narednom periodu trebaju da stave potpis:)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 21 jun 2010, 20:48

Rule_hz je napisao/la:
SemPer_fi je napisao/la:ABD sad mozemo ocekivati nesto vise i mislim da pod hitno trebamo neka pojacanja ali realno pojacanje....

vec je dogovoreno sa 5 pojacanja... u narednom periodu trebaju da stave potpis:)
Uhhh znas li bar jedno ime????

I jesu li to pojacanja u pravom smislu te rijeci ?
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 21 jun 2010, 20:52

SemPer_fi je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:

Uhhh znas li bar jedno ime????

I jesu li to pojacanja u pravom smislu te rijeci ?
prije skupstine je dogovoreno sa 5 igraca ali nisi htjeli da kazu imena dok se ne izabere skupstina.... pa eto kako stvari stoje ti transferi ce se realizovat... jer su dovedeni sa strane ove uprave koja je izabrana:)))
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 21 jun 2010, 20:53

Ovaj Smajlovic iz slobode ce sigurno doci,jer i prosli put kad je Muco bio u Sarajevo zelio je njega dovest,a sad mislim da ce sigurno doci,jer u slobodi nema para imaju igracima nesto duzni kako sam cuo...
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 21 jun 2010, 21:07

Za novo Saraj´vo
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 21 jun 2010, 21:09

Prema našem izvoru, već je napravljena lista potencijalnih pojačanja Sarajeva za narednu sezonu, radi se navodno o nekoliko senzacionalnih pojačanja sa kojima će Sarajevo imati daleko najjači tim u državi sa kojima je cilj osvojiti titulu prvaka.

Pojedini igrači koji su želja nove uprave su obećali da neće biti problema da pristupe ekipi Sarajeva ukoliko gore navedeni ljudi dođu u upravu kluba.....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 21 jun 2010, 21:27

Iako mnoge Horde zla dolaze na temu FK Zeljeznicar da provociraju,a takodje i manijac i ovdje,ja necu nikoga vrijedjati,vec samo ako smijem da cestitam na osvojenoj tituli juniorskog prvaka...
P.S---Nadam se da dolaskom nove uprave slijede i bolji dani za FK Sarajevo...
Rotor Volgograd...

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 21 jun 2010, 21:30

demir44 je napisao/la:Iako mnoge Horde zla dolaze na temu FK Zeljeznicar da provociraju,a takodje i manijac i ovdje,ja necu nikoga vrijedjati,vec samo ako smijem da cestitam na osvojenoj tituli juniorskog prvaka...
P.S---Nadam se da dolaskom nove uprave slijede i bolji dani za FK Sarajevo...
hvala na cestikama,ja sam slabo na vasoj temi mozete je prelistati i uvjericete se sami ;)

samo rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la samo rajvosa » 21 jun 2010, 21:31

E sad moze da pocne igra! Nadati se da ce VP bici jaci od nekih u upravi koji su i dalje veliko zlo al bolje ista nego nista!
Zadnja izmjena: samo rajvosa, dana/u 21 jun 2010, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 21 jun 2010, 21:33

Polahko ljudi sta vas odma hvata euforija sacekajmo malo da vidimo sta ce ovi uradit,sad zasad je sve na papiru al danas ipak nadam se pozitivno pocetku jednog novog jakog FCS akb insalah :) a da nasim omladincima svaka cast na duploj kruni to sad ocekujemo i od seniora, a nada buducih sigurno ima tako da se ne brinem za buducnost samo da ova uprava to pametno iskoristi,a sto se tice nove uprave vrlo sam zadovoljan sto su prije svega vecina novih ljudi i onih "zdravih" iz stare uprave koji su makar nesto radili sad da zajednickim snagama krenemo jos jace,za trenera po mom misljenju nebi jos otpisao varesanovica bar dosad me nije razocarao i ja bi mu pruzio sansu a husref je uvijek tu tako da ne treba zurit s tim, i da sad konacno ocekujem informacije o tim pojacanjima 8-)
pozz svim Hordasima
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 21 jun 2010, 21:38

Sretno sa novom upravom, Sarajevo kao korektan klub sa dobrim uvjetima na terenu i sudjenju za goste te ozbiljnosti i profesionalnosti kako nekad, tako i danas, red i rad bez plakanja i nostalgije, zajedno sa nama uvijek u vrhu premijer lige, to i zasluzuje.
...Život za Široki...

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 21 jun 2010, 21:48

ŠB_Fidelis je napisao/la:Sretno sa novom upravom, Sarajevo kao korektan klub sa dobrim uvjetima na terenu i sudjenju za goste te ozbiljnosti i profesionalnosti kako nekad, tako i danas, red i rad bez plakanja i nostalgije, zajedno sa nama uvijek u vrhu premijer lige, to i zasluzuje.
hvala ti ŠB Fidelis tvoji komentari su uvijek bili korektni!
Sarajevo ljubavi moja!

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 21 jun 2010, 22:11

sretno vam sa novom upravom pa da se borimo zajedno za prvo mjesto na tabeli ;)
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 21 jun 2010, 22:13

Evo mali kratki rezime današnjeg uspješnog dana..
Nova uprava , novi ljudi , nova nada za naše Sarajevo .. nadam se da će ovi novi ljudi raditi svoj posao najbolje što znaju i da će Sarajevo vratiti na staru stazu uspjeha na koju ono i zaslužuje da bude..
možda je rano govoriti o pojačanjima ali obećano je da će se dovesti neka veoma dobra pojačanja i da će Sarajevo biti najjači tim u državi što me veseli da čujem kao i sve nas navijače Sarajeva koji smo ovo dugo čekali ..

Danas naše nade naši divovi , pobjedili u Zenici tako se igra kad se igram SRCEM ! Svaka čast momci to se cijeni nastavite tako !

Hvala svima koji su nam čestitali na ovome što je danas bilo , a ko je protiv nas neka je možemo mi i bez vas !

Saraj'vo !!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 31 gost.