Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Mokroguz znaš li da postoji FC Olimpic u trećoj španskoj ligi? 

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Club Deportivo OLIMPIC de Xativa,,,,,,,,,,Mancini je napisao/la:Mokroguz znaš li da postoji FC Olimpic u trećoj španskoj ligi?
- akisarajevo92
- Kontakt:
Igrali su prosle sezone u kupu sa Realom, bilo 0-0 na njihovom terenu.pabizo je napisao/la:Club Deportivo OLIMPIC de Xativa,,,,,,,,,,Mancini je napisao/la:Mokroguz znaš li da postoji FC Olimpic u trećoj španskoj ligi?
Don't believe the hype.
Ima jos Olimpica po svijetu, Olimpic Cilavegna u Italiji, bio Olimpic Baku u Azerbejdzanu, cini mi se da ih je jos bilo negdje ali ne sjecam se gdje.
A ima jos vise Olimpika i Olympica.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Napraviti turnir I da se pozovu 5-6 kluba sa imenom OLIMPIC,,,,,,,,Mokroguz je napisao/la:Ima jos Olimpica po svijetu, Olimpic Cilavegna u Italiji, bio Olimpic Baku u Azerbejdzanu, cini mi se da ih je jos bilo negdje ali ne sjecam se gdje.
Pabizo jesi li se vratio u zemlju kengura i koala?:-)
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Kako se bas potrefilo da ce Koka u Zelji
Dobro mu pravo islo u Slaviji do sada. Samo neka ne zabije gol protiv nas, zelim mu uspijeha u nastavku.
Igra ekipa danas, ne znam tacno protiv koga. Valjda ce biti Dinamo Minsk pred kraj priprema u Antaliji, a sada bi trebali biti ukrajinci neki, ja sam prije mislio da ce biti Pohang Steelers.

Igra ekipa danas, ne znam tacno protiv koga. Valjda ce biti Dinamo Minsk pred kraj priprema u Antaliji, a sada bi trebali biti ukrajinci neki, ja sam prije mislio da ce biti Pohang Steelers.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Da,ali mi je bolan lijepo bilo u Sarajevu,ali obaveze su ogromne.Mancini je napisao/la:Pabizo jesi li se vratio u zemlju kengura i koala?:-)
Vjerujem ja tebi ali je toplije kod tebe tamo.pabizo je napisao/la:Da,ali mi je bolan lijepo bilo u Sarajevu,ali obaveze su ogromne.Mancini je napisao/la:Pabizo jesi li se vratio u zemlju kengura i koala?:-)

Nema brige-Željo je prvi a tada počinje naša artiljerija da puca I vjerujem da ih dobijamo.Mancini je napisao/la:Vjerujem ja tebi ali je toplije kod tebe tamo.pabizo je napisao/la:Da,ali mi je bolan lijepo bilo u Sarajevu,ali obaveze su ogromne.Mancini je napisao/la:Pabizo jesi li se vratio u zemlju kengura i koala?:-)Pogotovo što je ljeto kod tebe sad.
A naši četvrtu tekmu bez postignutog gola na pripremama što nije dobro.
Ali bolje je da su sad neefikasni nego kada prvenstvo počne.
Je li vam Subasic suspendovan ?
Ne znam.
A ova prijateljska je bila protiv Goverla Uzhhorod.
http://fcgoverla.uz.ua/index.php?page=news&id=2144
A ova prijateljska je bila protiv Goverla Uzhhorod.
http://fcgoverla.uz.ua/index.php?page=news&id=2144
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Trenira sa omladincima
Mokroguz znači nije u pitanju bila ekipa Volyn?
Nije, inace bi http://olimpic.ba/cms/ i http://fcvolyn.net./ potvrdili.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
A novinari pogrešno prenesu vijest i to većina njih.
I ja sam se cudio, valjda poprave sada.
Ove prijateljske inace i nisu toliko bitne rezultatski pa pomalo mozda i nema veze koja je ekipa, kad se vrate i dobro odmore prije Zelje, onda ce se tek vidjeti koliko nam je mocan kadar.
Ove prijateljske inace i nisu toliko bitne rezultatski pa pomalo mozda i nema veze koja je ekipa, kad se vrate i dobro odmore prije Zelje, onda ce se tek vidjeti koliko nam je mocan kadar.

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Evo koje prenose utakmica cemo moci gledati preko tv:
BHT
Olimpic-Velez
Siroki -Olimpic
Moja tv
Olimpic-Sarajevo
Arena sport
Zeljeznicar-Olimpic
Borac-Olimpic
Olimpic-Celik
Zrinjski-Olimpic
Ja cu ove sezone gledati da prisustvujem jednoj od ove dvije utakmice
18. aprila Olimpic-Sarajevo ili
16 maj Zrinjski -Olimpic uputiti se na vruce gostovanje. Tacnije cu znati nakon satnica ali zelja mi je biti na jednoj od ove dvije utakmice. Protiv Sarajeva kada smo igrali prosle godine na kosevu bio sam sretan i uzeli smo bod
Takodjer ce zavisiti od toga koliko ce bitne utakmice i FK Gorazde igrati u prvenstvu.
BHT
Olimpic-Velez
Siroki -Olimpic
Moja tv
Olimpic-Sarajevo
Arena sport
Zeljeznicar-Olimpic
Borac-Olimpic
Olimpic-Celik
Zrinjski-Olimpic
Ja cu ove sezone gledati da prisustvujem jednoj od ove dvije utakmice
18. aprila Olimpic-Sarajevo ili
16 maj Zrinjski -Olimpic uputiti se na vruce gostovanje. Tacnije cu znati nakon satnica ali zelja mi je biti na jednoj od ove dvije utakmice. Protiv Sarajeva kada smo igrali prosle godine na kosevu bio sam sretan i uzeli smo bod

Takodjer ce zavisiti od toga koliko ce bitne utakmice i FK Gorazde igrati u prvenstvu.
Svaka cast za raspored, i za trud da dodjes na koju utakmicu

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Malo me **** posao jer sljakam i subotu do neko doba tako da pocetak sezone ne mogu propratiti subotom dok nedelja je perfekcija ili subotnji kasni termin.Mokroguz je napisao/la:Svaka cast za raspored, i za trud da dodjes na koju utakmicu![]()
Prosle sezone sam uspio stici na kosevo kada smo sarajevu otkinuli bod i takodjer sam uspio doci i na otoku kada smo izgubili od zeljeznicara. ove sezone aBd nadam se da cu uspjeti ukomponovati bar jednu tekmu pogledati uzivo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.