Fudo je napisao/la:Ya ll neva walk alone...

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
zavisi drug. Jedni vole lijepu igru,drugi nogometne zvijezde a treci klub za koji navijaju. Npr,ja znam da sam u osnovnoj skoli imao jednog kolegu koji je volio chelsea. To je bilo 2000 godine. Ima je dres Tore André Floa i Gianfranco Zole. Al mnogo navijaca se pridruzi nekom klub tek kad on postane "popularan",dovede neke zvijezde i sl.SG8 je napisao/la:ee ljudi da vas pitam, moze li mi iko reci koliko ima navijaca da navijaju za chelsea PRIJE nego sto je dosao abramovich, prije su bili kao bolton i onda dodje rus kupi igrace i odjednom pun stadion gledalaca. Ti ljudi nisu dosli da navijaju, nego da gledaju zvijezde!
Ovdje pobjedjuje Chelsea nece da se Liverpool-ci umaraju.the scouser je napisao/la:Stevie je bio zeljan asistencije,pa je rek'o "daj sta das".
vjerujem da nisi ni ti navijao za liverpool prije nego sto je osvojio LS, al sta je tu je, 100% ces reci da si navijao bez obzira na to, al de stasSG8 je napisao/la:ee ljudi da vas pitam, moze li mi iko reci koliko ima navijaca da navijaju za chelsea PRIJE nego sto je dosao abramovich, prije su bili kao bolton i onda dodje rus kupi igrace i odjednom pun stadion gledalaca. Ti ljudi nisu dosli da navijaju, nego da gledaju zvijezde!
pogrijesio je stranu, ili mozda nijethe scouser je napisao/la:Stevie je bio zeljan asistencije,pa je rek'o "daj sta das".
Joj ovo je vise postalo dosadno.QUARESMA 18<<< je napisao/la:vjerujem da nisi ni ti navijao za liverpool prije nego sto je osvojio LS, al sta je tu je, 100% ces reci da si navijao bez obzira na to, al de stasSG8 je napisao/la:ee ljudi da vas pitam, moze li mi iko reci koliko ima navijaca da navijaju za chelsea PRIJE nego sto je dosao abramovich, prije su bili kao bolton i onda dodje rus kupi igrace i odjednom pun stadion gledalaca. Ti ljudi nisu dosli da navijaju, nego da gledaju zvijezde!
Nadam se da ce dobiti citav tim noviOTNYS_YNWA je napisao/la:^ hahaha redsice svaka častGerrard ono (NE)ofirno pokloni titulu Chelseau
![]()
Benitezu trebaju 4-5 igrača novih, valjda će biti nešto od toga![]()
Hvala.slani grad je napisao/la:cestitam vam na 7. mjestu.......i uefa ligi...svaka cast i na pokazanom danas..na borbenosti prije svega a bogami i na Kapitenovoj asistenciji
![]()
.....sad svrsavajte sto ste pokloni titulu rusima pa vas United nece prestic
![]()
...necete vi vidjet titule jos 20 godina misevi...bas zbog svog supackog ponasanja
![]()
...a United je ispred vas po titulama vec sljedece sezone...nadam se i da ce vam onaj levat od spanca jos makar 10 godina na klupi sjedit..to bi vam u stvari bila najveca kazna
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.